Αρχικά για ποια χώρα μιλάμε;
Βρε άσε για ποια χώρα μιλάμε.
Σου δείχνω νούμερα και ημερομηνίες.
Όλα είναι από την ίδια χώρα.
Δώσε μου εσυ την επιστημονική εξήγηση.
Αρχικά για ποια χώρα μιλάμε;
Βρε άσε για ποια χώρα μιλάμε.
Γιατί τον Μάρτη του 2020 είμασταν μέσα, καραντίνα βαρβάτη με κλειστά τα πάντα.Γιατί είχε πέσει ο αριθμός κρουσμάτων, θανάτων μετά το πρώτο κύμα χωρίς να έχουν γίνει εμβολιασμοί
Γιατί η δεύτερη καραντίνα δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη. Εσύ έκατσες μέσα?και ανέβηκε όταν άρχισαν να εμβολιάζονται άτομα με τη δεύτερη δόση ;
Γιατί είναι όλοι έξω, κάνουν κορωνοπάρτυ, κάνουν διαδηλώσεις, πορείες, κτλ, κτλ, κτλ.Γιατί η καμπύλη στην δεύτερη περίοδο (μετά εμβολιασμού) δίνει πολύ χειρότερα νούμερα από την πρώτη ;
Απλά μην παρα-ασχολείσαι με μαλάκες.Τωρα αν πω καμια βαρια κουβεντα θα ειμαι υπερβολικος, αλαζονας, κουλόφιλος κλπ κλπ.
Σου λέω πρόκειται για σπείρα.
Γράφει ο τύπος την σαχλαμάρα και πάνε και του κάνουν like ενώ ξέρουν πως δεν υπογράφεις τέτοιο έγγραφο.
Τι λεει το εγγραφο? Πού ειναι? Σβησε το ονομα και ανεβασε τοΒάζω ότι στοίχημα θέλετε ότι υπογράφεις όταν εμβολίζεσαι γιατί μόλις ρώτησα άτομο που το έκανε σήμερα.
Εάν εσυ εσείς εμβολιστεί και δεν έβαλες καμία υπογραφή λες ψέματα ότι εμβολίστηκες.
Μου έστειλε και φωτό το έγγραφο που υπέγραψε με το ιστορικό του.
Η μονη περιπτωση να αυξανουν οι εμβολιασμοι τα κρουσματα, ειναι "πλαγιως".
Να επερχεται δηλαδη λογω των εμβολιασμών χαλαρότητα στην κοινωνία ακομη και στους μη εμβολιασμενους και να κολλαει περισσοτερος κοσμος.
Διαφορετικα ειναι τουλαχιστον αστείο, να σου φταιει για την εκρηξη των κρουσματων ο εμβολιασμος και οχι οτι ολοι οι "κουρασμενοι" ηταν εξω αγκαλια με κατι μπυρες και κατουραγανε στα παρκα
Τι λεει το εγγραφο? Πού ειναι? Σβησε το ονομα και ανεβασε το
Ρε θα τρελαθω.https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/12/eggrafo1-421x600.jpg
Το "εντυπο συναινεσης εμβολιασμού" εννοειτε????
Εσύ την του συντάκτη που το έγραψε αυτό την βλέπεις? ή κι αυτό το κατάπιες αμάσητο?
Μην μου λες εξυπναδες.Αλεξ ρώτησα τον γιατρό, εσυ σαν νομικός πως απαντάς στην ερώτηση ; Εμείς δεν ξέρουμε και κακώς εκφέρουμε άποψη, εσυ ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ λες ότι δεν βάζεις καμία υπογραφή.
Στοίχημα βάζεις δικηγόρε ότι υπογράφεις έγγραφο ;
Θα ανεβάσεις το έγγραφο του φίλου σου που έκανε το εμβόλιο σήμερα και υπέγραψε ότι ευθύνη για ότι πάθει φέρει μόνο εκείνος? ή θα σε γράψουμε στα αρχίδια μας σαν ένα ακόμα καμμένο ζωάδι?Εσυ λες ότι δεν βάζεις καμία υπογραφή.
Στοίχημα βάζεις δικηγόρε ότι υπογράφεις έγγραφο ;
δεν ειναι αληθεια? για πες?Εσύ την του συντάκτη που το έγραψε αυτό την βλέπεις? ή κι αυτό το κατάπιες αμάσητο?
Αστα σε έστειλε αδιάβαστο .Και άρχισες τα δικηγορίστικαΜην μου λες εξυπναδες.
Ειπε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ο αλλος, οτι υπεγραψε εγγραφο στο οποιο λεει οτι "φερει αυτός την ευθυνη αν παθει κατι, και κανενας αλλος".
Αν εννοειτε το εγγραφο συναινεσης εμβολιασμου, φυσικα πολυ καλα κανουν και σε βαζουν και υπογραφεις, γιατι ο εμβολιασμος δεν ειναι υποχρεωτικος και πρεπει καπου να δηλωνεται η συναινεση.
Αυτο τι σχεση εχει με αυτο που ειπε ο αλλος?
Θα με τρελανετε μωρε?
Μηπως εχουν δικιο αυτοι που μου λενε οτι πρεπει να επιλεγω πιο προσεκτικα με ποιους μιλαω?
Τζωνη ο Γρηγορακος του ΠΑΣΟΚ συνιστα να εμβολιασθειτε ολοι.
Συνιστα δεν υποχρεωνειΑρνεισαι την συσταση του βουλευτη σου?
42 κιλα εχασε ο ανθρωπος, 2 μηνες εντατικη και κοντεψε να πεθανει.
Αλλά ο Γρηγορακος ειναι σοβαρος ανθρωπος, σε αντιθεση με σενα.
Θειο να σου αγορασω δυο τσικουλατες;;Γιατί τον Μάρτη του 2020 είμασταν μέσα, καραντίνα βαρβάτη με κλειστά τα πάντα.
Γιατί η δεύτερη καραντίνα δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη. Εσύ έκατσες μέσα?
Γιατί είναι όλοι έξω, κάνουν κορωνοπάρτυ, κάνουν διαδηλώσεις, πορείες, κτλ, κτλ, κτλ.
Θα ανεβάσεις το έγγραφο του φίλου σου που έκανε το εμβόλιο σήμερα και υπέγραψε ότι ευθύνη για ότι πάθει φέρει μόνο εκείνος? ή θα σε γράψουμε στα αρχίδια μας σαν ένα ακόμα καμμένο ζωάδι?