Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Για πότε θα σας χώνουν βελόνα στο χέρι ανα 3μηνο δεν θα το καταλάβετε. Θα σκύβετε κεφάλι και θα απλώνετε χέρι πειθήνια.

Πολύ καλό το άρθρο για όποιον δεν έχει στάχτη στα μάτια. έχει και συνδέσμους που σε οδηγούν σε στοιχεία αν κάποιος έχει περισσότερο χρόνο να διαθέσει. Ο centrino ας το δεί καλύτερα.........

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Κάτι δεν κατάλαβες καλά μάλλον.
Δεν παίζει να έχει εμβολιαστεί η πλειοψηφία ενός μέρους και να μην μειωθούν μετά από λίγο καιρό τα κρούσματα.

Βαλε πηγή να δούμε τι γράφουν αν θες να πάρουμε το ποστ σου στα σοβαρά.
Για Κάλυμνο γράφει.Αυτή μαζί με Σεϊχέλες παίζουν αυτή την περίοδο. Και τα δύο νησιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Κάτι δεν κατάλαβες καλά μάλλον.
Δεν παίζει να έχει εμβολιαστεί η πλειοψηφία ενός μέρους και να μην μειωθούν μετά από λίγο καιρό τα κρούσματα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τι εμβόλια είναι αυτά ρε παιδιά;
"Sinopharm και το υπόλοιπο ήταν από το εμβόλιο Covishield"

Από τα lidl;
Και μετά σας κάνει εντύπωση για το τι μπορεί να γίνεται μετά;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Τι εμβόλια είναι αυτά ρε παιδιά;
"Sinopharm και το υπόλοιπο ήταν από το εμβόλιο Covishield"

Από τα lidl;
Και μετά σας κάνει εντύπωση για το τι μπορεί να γίνεται μετά;

Covishield, μια εκδοχή του εμβολίου της AstraZeneca

Στην Κάλυμνο δηλαδή τι εμβόλιο κάνανε ;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
σου εχω πει οπως και σε αλλους μητσοτακικους

"βρειτε μου και πεστε μου sites τα οποια να γραφουν θετικα σχολια για την κυβερνηση και τα εργα της μαζι με τα σχολια των αναγνωστων"

εδω και μηνες περιμενω απαντηση

Τι εννοείς site που ανεβάζουν θετικά για την κυβέρνηση? Φυσικά και υπάρχουν. Αλλά και τι με αυτό? Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας? Δεν δίνω σημασία τι γράφει, όποιος το γράφει, αν δεν μου κολλάει εμένα λογικά στην αντίληψή μου. Eσύ δεν φιλτράρεις τίποτα. Σανό κατευθείαν.

υγ¨ωραια δεν τα ειπε ο αδωνης? δεν συμφωνεις και εσυ να εισαι υποδιεστερος απεναντι στους τουριστες?

Λοιπόν, επειδή ήμουν σίγουρος ότι έλεγες μπούρδες (είδες που σου είπα ότι δεν θα σου δίνουν σημασία? εγώ είμαι από τους πρώτους!) και έψαξα το βίντεο:

Πες μου καταρχάς που διαφωνείς με αυτά που λέει κι επίσης σε βρες που στο διάολο λέει περί υποδεέστερους Έλληνες και κάτι τέτοια που λες...!!! :confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΜΠΑΡΜΠΑ

η συνεχιση των sms των ελληνων μολις ανοιξει ο τουρισμος και οχι να στελνουν οι τουριστες sms

αυτα δεν μπορει να τα λεει ενας υπουργος παει στο διαολο να τα πει ενα κομματικο στελεχος η παραγοντας του κυβερνωντος κομματος

ο αδωνης ως υπουργος εχει δωσει κακιστα παραδειγματα απο την υπουργικη θεση που ειναι

επρεπε ο κτυριακος ηδη να τον ειχε αλλαξει

προσβλητικος ξερολας χωρις να καθεται σε διαλογο

Τελευταία τροποποίηση:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Η λίστα Πέτσα έκανε πάλι το θαύμα της

Συνημμένα

• protothema.jpg
    protothema.jpg
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 56

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Για πότε θα σας χώνουν βελόνα στο χέρι ανα 3μηνο δεν θα το καταλάβετε. Θα σκύβετε κεφάλι και θα απλώνετε χέρι πειθήνια.

Πολύ καλό το άρθρο για όποιον δεν έχει στάχτη στα μάτια. έχει και συνδέσμους που σε οδηγούν σε στοιχεία αν κάποιος έχει περισσότερο χρόνο να διαθέσει. Ο centrino ας το δεί καλύτερα.........

Στην Κάλυμνο δηλαδή τι εμβόλιο κάνανε ;
Κοροιδοιοφαρμ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Λοιπόν, επειδή ήμουν σίγουρος ότι έλεγες μπούρδες (είδες που σου είπα ότι δεν θα σου δίνουν σημασία? εγώ είμαι από τους πρώτους!) και έψαξα το βίντεο:

Πες μου καταρχάς που διαφωνείς με αυτά που λέει κι επίσης σε βρες που στο διάολο λέει περί υποδεέστερους Έλληνες και κάτι τέτοια που λες...!!! :confused:
Έχεις δίκιο τύπε μου! Συνέχισε να στέλνεις sms εσύ για να στρώσεις χαρακτήρα! Είναι άχρηστο μέτρο αλλά έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα είπε ο Γεραπετρίτης. Εμπρός να παιδαγωγηθείς και να στρώσεις χαρακτήρα λοιπόν! :grin:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οικογενεια γκειτς

gates-family54.jpg

μου θυμιζει την ταινια nerds εξαιρειται η μικρη αυτη γλυτωσε τον οδοστρωτηρα :confused::confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
η μικρη πρεπει να ειναι ξωφαλτσο απο την πρωην τα αλλα δυο παιδια του ειναι nerds

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Λετε τωρα που θα του παρει τα μισα η μελιντα να πεινασει;;

Καντε ρε ολοι εμβολια να τον ενισχυσεται

Κριμα ειναι

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κάποτε ένας ειδικός αεροπορικής ασφάλειας συζήτησε με επιστήμονες της ιατρικής.

Τους έθεσε το εξής ερώτημα:

Όταν γίνεται ένα αεροπορικό ατύχημα, έχουμε τους καταγραφείς πτήσεως, ομάδα εμπειρογνωμόνων και άλλους πόρους που μας βοηθάνε να καταλάβουμε τι έφταιξε, ώστε να μην επαναληφθεί το λάθος και προκαλέσει αλλά ατυχήματα στο μέλλον.
Εσείς τι μηχανισμό έχετε ;

Η απάντηση των γιατρών :
Τα δικά μας τα λάθη τα παίρνει το χώμα.

Ναι, αλλά για να γίνει ερεύνα πρέπει να βρεθεί το αεροπλάνο! :grin:

Την ευθύνη που έχει το NTSB ας πούμε μετά από ένα ατύχημα, στην ιατρική αντιστοιχεί με την δουλειά του ιατροδικαστή.
Οπότε το ανέκδοτο είναι σαχλαμάρα, κανένα χώμα δεν παίρνει τα λάθη και τα στοιχεία.

Υ.Γ. Σε αυτό το νήμα θάνατος εμβολιασμένου είναι το Holly Graal κάθε ψεκασμένου, για αυτό και "ενημερώνουν" μόνο για το γεγονός, για τα ευρήματα του ιατροδικαστή που όρισε η οικογένεια της 44χρονης μούγγα τα ψέκια. Καλά ο Τζόνυς δεν θα πήρε και χαμπάρι, αυτός μόνο μακελειό διαβάζει.

Τραγικά περιστατικά τυγχάνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης διαφόρων απατεώνων, προκειμένου η αντιεμβολιαστική τους προπαγάνδα να πιάσει τόπο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
@sex volcano φίλε αυτό που συζητάγαμε χτες, έμαθα ότι θα το καλοκαίρι και λόγω τουρισμού θα ισχύσει τύπου health certificate για όλη την ευρώπη δηλ και η Ελλάδα, για να ταξιδεύεις αρκεί να έχεις vaccine certificate ή και τεστ αντισωμάτων θα γίνεται δεκτό.
Δεν είναι σίγουρο ακόμα το σκέτο αρνητικό τεστ covid αν κατάλαβα καλά γιατί φοβούνται μην κυκλοφορήσει στις χώρες επιστροφή με καμιά ύπουλη μετάλλαξη που δεν βγήκε στο τεστ έγκαιρα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εχουμε μπλεξει πολυ ασχημα με δαυτους

να δουμε πως θα ξεμπλεξουμε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.189
Πόντοι
22.266
@sex volcano φίλε αυτό που συζητάγαμε χτες, έμαθα ότι θα το καλοκαίρι και λόγω τουρισμού θα ισχύσει τύπου health certificate για όλη την ευρώπη δηλ και η Ελλάδα, για να ταξιδεύεις αρκεί να έχεις vaccine certificate ή και τεστ αντισωμάτων θα γίνεται δεκτό.
Δεν είναι σίγουρο ακόμα το σκέτο αρνητικό τεστ covid αν κατάλαβα καλά γιατί φοβούνται μην κυκλοφορήσει στις χώρες επιστροφή με καμιά ύπουλη μετάλλαξη που δεν βγήκε στο τεστ έγκαιρα
Σημερα μου τηλ η διεύθυντρια κ μου είπε ότι κάποιες χώρες επί της παρούσης δέχονται κ το recovered from covid

Γενικά αντί για τεστ pcr καλύτερα τεστ αντισωμάτων που είναι κ πιο σίγουρο
Αλλά άδικο να μας πετάξουν εμάς τα πιπινια την πλεμπα ενώ τα παπούτσια να έχουν καβατζωσει τον αφρό..
Εξάλλου τα παπούδια έπρεπε να παρουν άστρα ζενέκα αφού θεωρητικα έχουνε καραντίνα κ πρέπει να κάτσουν σπίτι ενώ οι νέοι εργαζόμενοι εκτεθημενοι στον ιό έπρεπε να κάνουν το πιο γρήγορο που δημιουργεί αντισώματα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σημερα μου τηλ η διεύθυντρια κ μου είπε ότι κάποιες χώρες επί της παρούσης δέχονται κ το recovered from covid

Γενικά αντί για τεστ pcr καλύτερα τεστ αντισωμάτων που είναι κ πιο σίγουρο
Αλλά άδικο να μας πετάξουν εμάς τα πιπινια την πλεμπα ενώ τα παπούτσια να έχουν καβατζωσει τον αφρό..
Εξάλλου τα παπούδια έπρεπε να παρουν άστρα ζενέκα αφού θεωρητικα έχουνε καραντίνα κ πρέπει να κάτσουν σπίτι ενώ οι νέοι εργαζόμενοι εκτεθημενοι στον ιό έπρεπε να κάνουν το πιο γρήγορο που δημιουργεί αντισώματα
η λογική λέει ότι θα έπρεπε να προηγηθεί ο παραγωγικός ιστός και αυτοί που δεν εργάζονται ηλικιωμένοι κλπ να κάτσουν μέσα χωρίς μα και μου μέχρι να έρθει η ώρα τους για εμβόλιο.
Δυστυχώς οι κυβερνήσεις είπαμε δεν λειτουργούν με παραγωγικά κριτήρια αλλά με πολιτικά αφ'ενός και με λογιστικά του κράτους αφ'ετέρου.
Εδώ δεν έδωσαν ούτε την πολυτέλεια να πληρώσει κάποιος να το κάνει αύριο πρωί αν θέλει, όπως έχουμε πει και παλιότερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μα υπαρχει υπευθυνος!Ο καθε εμβολιαζομενος υπογραφει οτι σε περιπτωση στραβης κανεις δεν φερει ευθυνη εκτος απ τον ιδιο !
Εχεις υποθετω διαθεσιμο το σχετικο εγγραφο να μας το δειξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom