Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οποιος παει το πρωι να εμβολιαστει η μεχρι την κυριακη να ανεβασει την φωτογραφια με το επιμαχο λεγειν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πολυ καλα λεει ο Μπαρμπαπηδουλας. Τύπε Θανο, δεν θα επεμενα, αλλά επειδη πηγες να το παιξεις εξυπνος, περιμενω κι εγω να μας ανεβασεις εγγραφο που λεει οτι την ευθυνη για ό,τι παθει ο εμβολιαζομενος, την φερει ο ιδιος.

Εσυ επιχειρησες να συμπαραταχθείς με τον μουνοχαλαστή που εγραψε μια μαλακια, και τωρα πας να ξεφυγεις. ΔΕΝ θα ξεφυγεις. Περιμενουμε.
Αλλιως ζητας συγνωμη και ανακαλείς

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν ειναι αληθεια? για πες?
Αν αυτό είναι το ερώτημά σου, τότε μάλλον δεν κατάλαβες την :jerking: του συντάκτη.

τα αυτονοητα θα δινονται bonus στους εμβολιασμενους οχι σε αυτους που κανουν η θα κανουν rapid tests
Ναι σωστά... υψηλότερους μισθούς, μπόνους, θέσεις lux στα νοσοκομεία, προνομιακά δάνεια, φθηνότερη ΔΕΗ, κτλ, κτλ....

Ε...????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
οποιος παει το πρωι να εμβολιαστει η μεχρι την κυριακη να ανεβασει την φωτογραφια με το επιμαχο λεγειν
Το εγγραφο ειναι παντού στο ιντερνετ. Δεν χρειαζεται και πολυ ψαξιμο.
Ξερετε, υπαρχει και το "εγραψα μαλακια, εχετε δικιο, παμε παρακατω".
Δεν θα παθετε τιποτα καποιοι να το πειτε καμια φορα, ειδικα οταν εκτιθεστε τοσο χοντρα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σημερα λοιπον μαθαμε οτι για την αυξηση των κρουσματων δεν φταινε οι διαδηλωσεις, τα παρτυ, οι πορείες, οι μαζώξεις, οι εκκλησιες, κλπ κλπ, αλλά φταινε τα εμβολια.

Τωρα αν πω καμια βαρια κουβεντα θα ειμαι υπερβολικος, αλαζονας, κουλόφιλος κλπ κλπ.
με την σημερινη πορεια του παμε και των αλλων "αντιεξουσιαστων " ποσο πιστευεις θα ανεβει το ποσοστο των covid την παρασκευνη το απογευμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
πως θα γινει αυτο?
Επειδη λεει απο τοτε που αρχισαν οι εμβολιασμοι αυξηθηκαν τα κρουσματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με την σημερινη πορεια του παμε και των αλλων "αντιεξουσιαστων " ποσο πιστευεις θα ανεβει το ποσοστο των covid την παρασκευνη το απογευμα?
Δεν θα συμβαλει στη μειωση παντως, σιγουρα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αν αυτό είναι το ερώτημά σου, τότε μάλλον δεν κατάλαβες την :jerking: του συντάκτη.

Ναι σωστά... υψηλότερους μισθούς, μπόνους, θέσεις lux στα νοσοκομεία, προνομιακά δάνεια, φθηνότερη ΔΕΗ, κτλ, κτλ....

Ε...????
τα αυτονοητα σου λεει θα στα δινουν bounus

παμε ολοταχως για πολιτες Α+Β κατηγοριας

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γιατί βρίζεις ; Έχασες την ψυχραιμία σου ;
Όχι έγγραφο με γραφικό χαρακτήρα του φίλου μου δεν ανεβάζω.
Εσείς επιμείνατε ότι δεν υπογράφει οποίος εμβολίζεται.
Τους μαλάκες τους βρίζω, δεν έχω υπομονή. Είναι ένα μειονέκτημα που έχω, τι να κάνουμε τώρα!

Θα ανεβάσεις λοιπόν το έγγραφο? Σβήσε τα ΠΑΝΤΑ (για να μην εκθέσεις τον φίλο σου) και άσε μόνο το σημείο όπου λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο.

Ε, μαλάκα????

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
πως θα γινει αυτο?

Τον γιατρό ρωτάω και μου λέγε κάτι άσχετα για γεράκια.

Τα νούμερα δείχνουν ίδια χρονική περίοδο.

Μετά ρωτούσε για ποια χώρα είναι για να βρει τι θα απαντήσει.

Αναρωτιέμαι όταν εξετάζει ασθενή του, ρωτάει πρώτα την εθνικότητα του και μετά προτείνει θεραπεία ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αν εννοεις οτι επειδη με το εμβολιο σου βαζουν κατα καποιο τροπο μεσα τον ιο μετα αν κανεις τεστ βγαινει θετικο? μαλλον κατι τετοιο να φανταστω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
πολιτες 2 κατηγοριων και επισημως απο την κυβερνηση των αριστων

Απο ολες τις κυβερνησεις παγκοσμιως λεει, εσενα ο καημος σου ειναι ο Μητσοτακης, νισαφι πλεον

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Το εγγραφο ειναι παντού στο ιντερνετ. Δεν χρειαζεται και πολυ ψαξιμο.
Ξερετε, υπαρχει και το "εγραψα μαλακια, εχετε δικιο, παμε παρακατω".
Δεν θα παθετε τιποτα καποιοι να το πειτε καμια φορα, ειδικα οταν εκτιθεστε τοσο χοντρα
ωμα κοφτα

ας ανεβει απο αυριο το πρωι το χαρτι με το συγκεκρινο σημειο που τονιζει την ατομικη ευθυνη να υπογραψεις

καθως επεισης και μια φωτογραφια απο το εμβολιαστικο κεντρο που πηγε ο οποιοσδηποτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απο ολες τις κυβερνησεις παγκοσμιως λεει, εσενα ο καημος σου ειναι ο Μητσοτακης, νισαφι πλεον
δεν το κανει μονο αυτους

ολες οι κυβερνησεις το κανουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ωμα κοφτα

ας ανεβει απο αυριο το πρωι το χαρτι με το συγκεκρινο σημειο που τονιζει την ατομικη ευθυνη να υπογραψεις

καθως επεισης και μια φωτογραφια απο το εμβολιαστικο κεντρο που πηγε ο οποιοσδηποτε
Τετοιο εγγραφο δεν υπαρχει. Εσυ δηλαδη θεωρεις οτι μπορει να υπαρχει. Ωιμε.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τετοιο εγγραφο δεν υπαρχει. Εσυ δηλαδη θεωρεις οτι μπορει να υπαρχει. Ωιμε.
ναι βρε

η αποδειξη μενει απο αυριο

ας φωτογραφησει ολο το χαρτι και το επιχαμο σημειο

εαν ειναι urban legend θα φανει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ολοι το κανουν, αλλά το κακεντρεχές σχολιάκι για την "κυβερνηση των αριστων" μια χαρα το εγραψες
εννοιεται

δεν ακουσα να λες για το λεγειν του αδωνη για τα sms στον παπαδακη ? υπαρχει βιντεο 2-3 σελιδες πισω

εγκρινεις τα οσα ειπε η οχι?

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Σημερα λοιπον μαθαμε οτι για την αυξηση των κρουσματων δεν φταινε οι διαδηλωσεις, τα παρτυ, οι πορείες, οι μαζώξεις, οι εκκλησιες, κλπ κλπ, αλλά φταινε τα εμβολια.

Τωρα αν πω καμια βαρια κουβεντα θα ειμαι υπερβολικος, αλαζονας, κουλόφιλος κλπ κλπ.

Στην συγκεκριμένη χώρα (επίτηδες δεν βάζω ποια είναι), οι συνθήκες δεν άλλαξαν μετά το πρώτο κύμα. Ίδιες στο πρώτο κύμα, ιδιες και στο δεύτερο.
Ας απαντήσει ο γιατρός ότι είναι απλά συμπτωματικό. Αυτό περιμένω….

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Βάζω ότι στοίχημα θέλετε ότι υπογράφεις όταν εμβολίζεσαι γιατί μόλις ρώτησα άτομο που το έκανε σήμερα.
Εάν εσυ εχεις υποτειθεται εμβολιστεί και δεν έβαλες καμία υπογραφή λες ψέματα ότι εμβολίστηκες.
Μου έστειλε και φωτό το έγγραφο που υπέγραψε με το ιστορικό του.
εγώ θέλω να μπω σε αυτό το στοίχημα.
Εξαιρείται από το στοίχημα η μοναδική περίπτωση να υπογράφει προσωρινός αντικαταστάτης λήψης αποφάσεων σε περίπτωση που αυτός που κάνει το εμβόλιο αδυνατεί να δώσει ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Εάν βάλεις φωτογραφία από εμβολιαζόμενο που υπέγραψε ελληνικό έγγραφο με το ιστορικό του δεν θα γράψω ούτε ένα πόστ για έξι μήνες. Εάν δεν βάλεις να κάνεις το ίδιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom