Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
474
Πόντοι
26
φίλε, η μπέσα είναι το αδύνατο σημείο μου και το βρήκες. Δεν διαφέρει κάτι με την πραγματική ζωή όταν δεν τηρείς τον λόγο σου και επιμένεις να πουλάς τρέλα είτε ποστάροντας έγγραφα που δεν γράφουν αυτό που λες είτε μη ποστάροντας καθόλου τα έγγραφα που ζήτησες να στοιχηματίσεις.
Με ενοχλεί σε όλες τις εκδοχέ η ατιμία, live και διαδικτυακές.

Τηρώ τον λόγο μου χωρίς ημερομηνία λήξης.
Σε μερικές μέρες το ξανασυζητάμε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Αλεξ του έστειλε απόδειξη ότι 2 άτομα μου είπανε ότι υπογράψανε για εμβολισμό.

Το έγγραφο δεν μπορώ να το ανεβάσω, ούτε να πω φυσικά στον φίλο μου «σε πειράζει να το ανεβάσω στο μπου» ;

Όταν πας να εμβολιστείς με το καλό θα μας πεις.
Εσυ θα πεις την αλήθεια, σε εμπιστεύομαι.
Δηλαδή ζητάς στοίχημα ότι έχεις φωτογραφία έγγραφο και όταν αποδέχομαι το στοίχημα το αποδεικνύεις βάζοντας φωτογραφία από μια υποθετική συζήτηση μηνυμάτων που το κάνω σε μισό λεπτό με τα κινητά μου, πουθενά έγγραφο και δεν ζητάς συγγνώμη?
τι να πω.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
474
Πόντοι
26
Τον Τασο δεν τον πιστευεις δηλαδη?

Δεν λέω ότι δεν τον πιστεύω. Εγώ σου λέω ότι του έστειλα αποδείξεις και αν θα στις στέλνω και σένα αλλά κάποια πράματα δεν βγαίνουν δημοσια γιατί θα εκτεθώ και γώ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.422
Πόντοι
26.141
Εγώ μέχρι να εμβόλιαστω κ να πάρω certificate θα γίνει η μύτη μου σα σουρωτηρι κ εσείς μου κοπανατε για τι υπογράφουμε κ τι οχι :cry: :cry: :cry: :cry: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν λέω ότι δεν τον πιστεύω. Εγώ σου λέω ότι του έστειλα αποδείξεις και αν θα στις στέλνω και σένα αλλά κάποια πράματα δεν βγαίνουν δημοσια γιατί θα εκτεθώ και γώ.
Τελος παντων, κοντος ψαλμος αλληλούια, σε 4 μερες θα κανω το εμβολιο και θα δουμε.
Σκεφτομαι μαλιστα να ειμαι σε απευθειας συνδεση εκεινη τη μερα απο το εμβολιαστικο κεντρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ μέχρι να εμβόλιαστω κ να πάρω certificate θα γίνει η μύτη μου σα σουρωτηρι κ εσείς μου κοπανατε για τι υπογράφουμε κ τι οχι :cry: :cry: :cry: :cry: :confused:
Το κατανοουμε ρε παλικαρι μου αλλά τι να σου κανουμε?

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
474
Πόντοι
26
Δηλαδή ζητάς στοίχημα ότι έχεις φωτογραφία έγγραφο και όταν αποδέχομαι το στοίχημα το αποδεικνύεις βάζοντας φωτογραφία από μια υποθετική συζήτηση μηνυμάτων που το κάνω σε μισό λεπτό με τα κινητά μου, πουθενά έγγραφο και δεν ζητάς συγγνώμη?
τι να πω.

Φίλε σου έστειλα κάτι σε pm και σου ζήτησα λίγη υπομονή.
Εσυ τώρα το σχολιάζεις δημόσια.

Είναι ωραία συμπεριφορά αυτή ;

Δηλαδή δεν μου λες ; Αν εκτυπώσω μια δήλωση και την υπογράψω μόνος μου, και σβήσω τα στοιχεία, θα είναι πιο έγκυρη από διαλόγους με άτομα που εμβολίστηκαν ;

Έχει λογική αυτό που λες ρε φίλε σοβαρά….;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αλεεξξ αλεξξ

αβαβαβα

θα σε κυνηγαω για πολυ ακομα ???

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ναι ρε μεγάλε αλλά εσύ λύσαξες να το αλλάξεις, μία το εμβόλιο, μία την περιοχή...

Εγώ στη θέση σου δεν θα είχα πειράξει τίποτα και δεν θα είχα κάνει καμιά αλλαγή, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή θέλω να ταξιδέψω άμεσα.

Βασικά και τώρα που δεν καίγομαι να πετάξω, τίποτα δεν άλλαξα. Όπως μου ήρθε έκανα confirm.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Τηρώ τον λόγο μου χωρίς ημερομηνία λήξης.
Σε μερικές μέρες το ξανασυζητάμε.
στο στοίχημα έλεγες κάπου για μερικές μέρες μετά?
λίγη ντροπή ρε γαμώτο. Τόσο βαριά η συγγνώμη.
Να έλεγες έστω ότι έγραψα λάθος δεν εννοούσα αυτό. Θες να μας βγάλεις ότι δεν καταλαβαίνουμε.

Φίλε σου έστειλα κάτι σε pm και σου ζήτησα λίγη υπομονή.
Εσυ τώρα το σχολιάζεις δημόσια.

Είναι ωραία συμπεριφορά αυτή ;
βαλαμε στοίχημα και ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. δηλαδή που πρέπει να το σχολιάσω??

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.422
Πόντοι
26.141
Τελος παντων, κοντος ψαλμος αλληλούια, σε 4 μερες θα κανω το εμβολιο και θα δουμε.
Σκεφτομαι μαλιστα να ειμαι σε απευθειας συνδεση εκεινη τη μερα απο το εμβολιαστικο κεντρο

Να αλλάξουμε κυβερνηση κ να καβατζωσουμε τα Τζόνσον οι εικοσαρηδες:knuppel:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.422
Πόντοι
26.141
Ναι ρε μεγάλε αλλά εσύ λύσαξες να το αλλάξεις, μία το εμβόλιο, μία την περιοχή...

Εγώ στη θέση σου δεν θα είχα πειράξει τίποτα και δεν θα είχα κάνει καμιά αλλαγή, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή θέλω να ταξιδέψω άμεσα.

Βασικά και τώρα που δεν καίγομαι να πετάξω, τίποτα δεν άλλαξα. Όπως μου ήρθε έκανα confirm.
Αφού μόνο άστρα ζενέκα μας δίνει δλδ certificate ton συγουστο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Να σε ρωτησω ρε μαστορα

Αφου ολα ειναι καλα και αθωα με το εμβολιο και ο κουλης μας αγαπαει τοοοοοοσο πολυ τι χρειαζοντσι ολα αυτα τα χαρτια

Υπαρχει ο αμκα που υποθετω περιλαμβανει ολα τα στοιχεια ποιος ο λογος για ολη αυτη την γραφειοκρατια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.422
Πόντοι
26.141

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.422
Πόντοι
26.141
Καλά ρε συμψεκια μου κ εγώ δικό σας είμαι αλλά γιατί κολλήσατε για το τι υπογράφουμε;;;;

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει νομική κάλυψη νομοθεσία από το κράτος ότι οποιαδήποτε μελλοντική μόνιμη παρενέργεια ή θάνατο από τον εμβολιασμό τότε να υποχρεούται η φαρμακ εταιρία να αποζημιώσει τους νόμιμους κληρονόμους μου

Αυτό είναι το νομικό ερωτημα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Αγοράζω ΑΜΚΑ κ certificate
Μόνο σοβαρές προτάσεις

Σσ με qr code
βρε φίλε πήγαινε σε ένα νησάκι στις κυκλάδες και πάτα ένα εμβόλιο, δώσε και ένα δωράκι εκεί στο γιατρό που θα στο πατήσει. Γιατί πνίγεσαι έτσι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.422
Πόντοι
26.141
Τέλος όπως έγραψα ότι η Ελλάδα είχε επίσημα το πέμπτο χειρότερο λοκ ντάουν αυστηρό κ την 168 θέση παγκοσμίως σε επιτυχία νεκρών ανά εκατομμύριο δλδ πλήρης αποτυχία έτσι κ βάσει εμβολιασμών πάμε καλά διότι τρέχει πολύ γρήγορα στην ελλαδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να σε ρωτησω ρε μαστορα

Αφου ολα ειναι καλα και αθωα με το εμβολιο και ο κουλης μας αγαπαει τοοοοοοσο πολυ τι χρειαζοντσι ολα αυτα τα χαρτια

Υπαρχει ο αμκα που υποθετω περιλαμβανει ολα τα στοιχεια ποιος ο λογος για ολη αυτη την γραφειοκρατια
Τι σε νοιαζει ρε τύπε, αφου εσυ δεν θα εμβολιασθείς, δεν θα σε αρπαξει η γραφειοκρατία του Κουλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom