Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Να σε ρωτησω ρε μαστορα

Αφου ολα ειναι καλα και αθωα με το εμβολιο και ο κουλης μας αγαπαει τοοοοοοσο πολυ τι χρειαζοντσι ολα αυτα τα χαρτια

Υπαρχει ο αμκα που υποθετω περιλαμβανει ολα τα στοιχεια ποιος ο λογος για ολη αυτη την γραφειοκρατια

Λογική απορία,
Πως ένας πολίτης που δεν είναι γιατρός, βάζεις την υπογραφή του για το ιατρικό του ιστορικό ;

Θεωρείται υπεύθυνος αν κάτι έχει ξεχάσει η κάνει λάθος που μπορεί σε σύνδιασμο με το εμβόλιο να φέρει επιπλοκές ;

Ξέρω πχ αν έχω αλλεργία ;

Τι σημαίνει ότι μια γυναίκα υπογράφει ότι είναι έγκυος η θηλάζει πριν το κάνει ;

Εάν είναι έγκυος και δεν το ξέρει ακόμη ;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
βρε φίλε πήγαινε σε ένα νησάκι στις κυκλάδες και πάτα ένα εμβόλιο, δώσε και ένα δωράκι εκεί στο γιατρό που θα στο πατήσει. Γιατί πνίγεσαι έτσι?
δεν έχω καταλάβει που έχεις το κολλημα βολκάνο, σε νοιάζει να μην κάνεις το εμβόλιο και να βρεις χαρτί ή σε νοιάζει να βρεις να εμβολιαστείς εκτός σειράς και να πάρεις έγκαιρα το χαρτί?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.174
Πόντοι
22.266
βρε φίλε πήγαινε σε ένα νησάκι στις κυκλάδες και πάτα ένα εμβόλιο, δώσε και ένα δωράκι εκεί στο γιατρό που θα στο πατήσει. Γιατί πνίγεσαι έτσι?
:think: :think: διότι βάσει ηλικίας δεν μπορώ να κάνω φαιζερ κ Τζόνσον κ κάθε br code. Έχει σήριαλ ναμπερ τουεμβολιου κ τύπου εμβολίου οπότε αυτό είναι απίθανο να στο κάνει κάποιος νοσοκόμος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλά ρε συμψεκια μου κ εγώ δικό σας είμαι αλλά γιατί κολλήσατε για το τι υπογράφουμε;;;;

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει νομική κάλυψη νομοθεσία από το κράτος ότι οποιαδήποτε μελλοντική μόνιμη παρενέργεια ή θάνατο από τον εμβολιασμό τότε να υποχρεούται η φαρμακ εταιρία να αποζημιώσει τους νόμιμους κληρονόμους μου

Αυτό είναι το νομικό ερωτημα
Σωστος. Προφανως ισχυει ό,τι ισχυει ακομη κι αν παθεις ζημια απο μια ασπιρινούλα. Δεν υπαρχει καμια διαφορα. Το γεγονος οτι στις αντενδειξεις αναφερονται οι κινδυνοι, δεν αποσείει την ευθυνη των φαρμακευτικων. Μόνο μπορει να υπαρξει ζητημα, αν υπαρχει καποια ισχυρή σύσταση (π.χ. μην το παρεις αν εχεις υψηλη πιεση, κι εσυ το παρεις, οπότε εκεί υπαρχει τουλαχιστον συνυπαιτιοτητα δικη σου).

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.174
Πόντοι
22.266
δεν έχω καταλάβει που έχεις το κολλημα βολκάνο, σε νοιάζει να μην κάνεις το εμβόλιο και να βρεις χαρτί ή σε νοιάζει να βρεις να εμβολιαστείς εκτός σειράς και να πάρεις έγκαιρα το χαρτί?
Εμβολιασμό για να πάρω το χαρτί κ βάσει ηλικίας με στέλνουν μόνο άστρα ζενέκα δλδ το πιστοποιητικό τον Αύγουστο δλδ μέχρι τότε τρύπημα μυτης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Λογική απορία,
Πως ένας πολίτης που δεν είναι γιατρός, βάζεις την υπογραφή του για το ιατρικό του ιστορικό ;

Θεωρείται υπεύθυνος αν κάτι έχει ξεχάσει η κάνει λάθος που μπορεί σε σύνδιασμο με το εμβόλιο να φέρει επιπλοκές ;

Ξέρω πχ αν έχω αλλεργία ;

Τι σημαίνει ότι μια γυναίκα υπογράφει ότι είναι έγκυος η θηλάζει πριν το κάνει ;

Εάν είναι έγκυος και δεν το ξέρει ακόμη ;
Αν εισαι εγκυος και δεν το ξερεις, κανονικα δεν πρεπει να κανεις π.χ. και ακτινογραφία.
Δεν πρεπει ομως ο ακτινολογος να ρωτησει πριν αν ειναι εγκυος?

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Καλά ρε συμψεκια μου κ εγώ δικό σας είμαι αλλά γιατί κολλήσατε για το τι υπογράφουμε;;;;

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει νομική κάλυψη νομοθεσία από το κράτος ότι οποιαδήποτε μελλοντική μόνιμη παρενέργεια ή θάνατο από τον εμβολιασμό τότε να υποχρεούται η φαρμακ εταιρία να αποζημιώσει τους νόμιμους κληρονόμους μου

Αυτό είναι το νομικό ερωτημα

Συνάδελφος έχασε την επαγγελματική του ικανότητα μετά από παρενέργειες του εμβολιασμού,

Η ασφάλεια του δεν τον καλύπτει διότι το εμβόλιο δεν έχει ακόμη κανονική άδεια.

Άντε βγάλε άκρη αν σου κάτσει ….

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Αν εισαι εγκυος και δεν το ξερεις, κανονικα δεν πρεπει να κανεις π.χ. και ακτινογραφία.
Δεν πρεπει ομως ο ακτινολογος να ρωτησει πριν αν ειναι εγκυος?

Εκεί όμως δεν υπογράφεις χαρτί ;)

Πως γίνεται Αλεξ ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Επιπλεον, ιατρικο ιστορικο ζηταει και ο χειρουργός πριν την εγχειριση. Από πού θα το μαθει? Απο τον ιδιο τον ασθενή το μαθαινει. Δεν υπαρχει καπου καποια πλατφορμα που αναφερεται για τον καθενα μας τι εχουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι "ελα πμ"?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.174
Πόντοι
22.266
Σωστος. Προφανως ισχυει ό,τι ισχυει ακομη κι αν παθεις ζημια απο μια ασπιρινούλα. Δεν υπαρχει καμια διαφορα. Το γεγονος οτι στις αντενδειξεις αναφερονται οι κινδυνοι, δεν αποσείει την ευθυνη των φαρμακευτικων. Μόνο μπορει να υπαρξει ζητημα, αν υπαρχει καποια ισχυρή σύσταση (π.χ. μην το παρεις αν εχεις υψηλη πιεση, κι εσυ το παρεις, οπότε εκεί υπαρχει τουλαχιστον συνυπαιτιοτητα δικη σου).
Άρα αν το χτυπήσει κάποιος κ δεν είναι στην κατηγορία που δεν πρέπει να εμβολιαστεί κ πεθάνει ,τότε πρέπει να αποζημιώθουν οι κληρονόμοι
Αν ισχύει αυτό τότε τέλος ότι δλδ κ όλα τα υπόλοιπα φάρμακα εμβολια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εκεί όμως δεν υπογράφεις χαρτί ;)

Πως γίνεται Αλεξ ;
Τι χαρτί να υπογραψεις? Ρωταει την κοπελα, εισαι εγκυος? Οχι. Ωραια, κατσε να κανουμε την ακτινα. Κι εδω ακομη δεν ξερουμε αν υπογραφουμε τιποτα, μην βιαζεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Συνάδελφος έχασε την επαγγελματική του ικανότητα μετά από παρενέργειες του εμβολιασμού,

Συγνωμη αλλά δεν καταλαβα λεξη

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Τι χαρτί να υπογραψεις? Ρωταει την κοπελα, εισαι εγκυος? Οχι. Ωραια, κατσε να κανουμε την ακτινα. Κι εδω ακομη δεν ξερουμε αν υπογραφουμε τιποτα, μην βιαζεσαι.

Οκ ! Περιμένω απάντηση όταν πας για το εμβόλιο!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.174
Πόντοι
22.266

Κανονική άδεια;;;;;;;
Δλδ μας τρυπάνε με ένα φάρμακο δίχως άδεια;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Κανονική άδεια;;;;;;;
Δλδ μας τρυπάνε με ένα φάρμακο δίχως άδεια;

Σωστά. Αν θες σου δείχνω και τον ορισμό στο site του ΕΜΑ.

Έχει φτιαχτεί πολύ καλά η κατάσταση για να μην υπάρχει ξεκάθαρη ευθύνη «λογω των συνθηκών».

Η κατάσταση είναι χειρότερη και από την πιστοποίηση του 737 max φίλε μου…. Αλλά δυστυχώς δεν έμαθε κάνεις το μάθημα του ….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom