You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Alex και κυριώς Prince που έχασες και την ψυχραιμία σου απλά χάνετε τον χρόνο σας με τύπους στυλ thanos αν περιμένετε παραδοχή λάθους ή συγνώμη. Κλασσική συμπεριφορά Λαρδάκη, που όταν είχε γράψει την πατάτα του με την απλή μέθοδο των τριών (δις παρακαλώ) το δικαιολόγησε λέγοντας ότι το έκανε επίτηδες για να μας ...τσεκάρει
Και με τον Λεκλερκ απορώ που έκατσε να απαντήσει σοβαρά στο ίδιο μέλος πάνω στην "ερώτησή" του περί σύνδεσης εμβολιασμών και αύξησης κρουσμάτων. Όταν μας βάζει μόνο τμήμα των διαγραμμάτων "έξυπνα" κομμένα και δεν μας λέει και ποιά χώρα είναι.
Και με τον Λεκλερκ απορώ που έκατσε να απαντήσει σοβαρά στο ίδιο μέλος πάνω στην "ερώτησή" του περί σύνδεσης εμβολιασμών και αύξησης κρουσμάτων. Όταν μας βάζει μόνο τμήμα των διαγραμμάτων "έξυπνα" κομμένα και δεν μας λέει και ποιά χώρα είναι.
Τυπε ,χθες δηλ στις 5/5 εμβολιαστηκα με την πρωτη δοση της φαιζερ συμφωνα με την ηλικιακη μου ομαδα ...
ημουν και με φιλο μαζι ,ΚΑΝΕΙΣ μας δεν υπεγραψε κανενα εγγραφο πριν η μετα τον εμβολιασμο.
είσαι και σύ εγκάθετος ενταγμένος στο payroll της ΝΤΠ και μπήκες να μας πουλήσεις τη φτηνή προπαγάνδα των εντολέων σου ;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σέρρες: Στη φυλακή για 40 ημέρες νταλικέρης που συνελήφθη τρίτη φορά χωρίς μάσκα
Σέρρες: Στη φυλακή για 40 ημέρες νταλικέρης που συνελήφθη τρίτη φορά χωρίς μάσκα
Το τρις εξαμαρτείν για 35χρονο οδηγό νταλίκας - Τι λέει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών
www.protothema.gr
Εγκληματιας στο γουδι για εκτελεση
Το ξέρεις ότι μπορείς να βγείς αρνητικός και ΧΩΡΙΣ να βάλεις την μπατονέτα στη μούρη;Mολις εβαλα την μπατονετα στην μουρη αρνητικος
Just saying.......
Το ΞΕΡΩ τι να κανω ομως που πρεπει να με δηλωσω στην εργανηΤο ξέρεις ότι μπορείς να βγείς αρνητικός και ΧΩΡΙΣ να βάλεις την μπατονέτα στη μούρη;
Just saying.......
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
-Άρση πατέντας στα εμβόλια.
-Τι βλακειες λες ρε παρανοϊκό αναρχοκομμούνι;
-Άρση πατέντας λέει ο Μπάιντεν.
-Μπράβο του, ακολουθεί την εξαιρετική ιδέα Μητσοτάκη.
-Τελικά μάλλον δε θα γίνει.
-Ήταν εξ αρχής μια βλακεια αριστερών.
-Α βασικά θα γίνει.
-Μπράβο ο Μητσοτάκης το είπε πρώτος.
-Α βασικά θα γίνει.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Eσυ συμφωνείς με αυτό? ή όχι? Δεν έχω καταλάβει ακόμα...!-Άρση πατέντας στα εμβόλια.
-Α βασικά θα γίνει.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Δεν πρόκειται να σου πω...είναι επτασφράγιστο μυστικό.Eσυ συμφωνείς με αυτό? ή όχι? Δεν έχω καταλάβει ακόμα...!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!Δεν πρόκειται να σου πω...είναι επτασφράγιστο μυστικό.
#αντυπωλυτεφσι!!!!
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Κάτσε πίστευε ο,τι θες εσύ δεν θα σου χαλάσω το όνειρο, αν ρωτούσε κάποιος άλλος μια χαρά θα απαντούσα, αλλά αφού πρόκειται για σένα...εκεί με την απορία να μείνειςΉμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!
#αντυπωλυτεφσι!!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Δεν έχω καμιά απορία πλέον για σέναΚάτσε πίστευε ο,τι θες εσύ δεν θα σου χαλάσω το όνειρο, αν ρωτούσε κάποιος άλλος μια χαρά θα απαντούσα, αλλά αφού πρόκειται για σένα...εκεί με την απορία να μείνεις
Έχω καταλάβει ΑΚΡΙΒΩΣ! Το περιέγραψε κάποιος πολύ επιτυχημένα.... για την κατηγορία λέω!!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.765
- Πόντοι
- 3.656
περίμενε, στις 29.5 θα κάνω τη 2η δόση και θα γράψω ανταπόκρισηέχουν ήδη εμβολιαστεί με δύο δόσεις μέλη από εδώ, κάποιος θα το έγραφε. Άσε που θα ήταν παγκόσμιο αυτό, σιγά μην ήθελε μόνο στην ελλάδα των σκάρτων 9 εκατομμυρίων (όσο είναι μια πόλη εξωτερικού) να καλυφθεί η pfizer
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Εντάξει ο διαγωνισμός του mr Μαλάκα ξέρεις ποιον ανέδειξε πρώτο με 208 ψήφους...αν απορείς πήγαινε σε καθρέφτη και δες τονΔεν έχω καμιά απορία πλέον για σένα
Έχω καταλάβει ΑΚΡΙΒΩΣ! Το περιέγραψε κάποιος πολύ επιτυχημένα.... για την κατηγορία λέω!!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Σωστά! Φτιάξατε κι εσείς κάτι δικό σας μιας και ρουφάγατε χυσαμόλια από τα δικά μου ποστΕντάξει ο διαγωνισμός του mr Μαλάκα ξέρεις ποιον ανέδειξε πρώτο με 208 ψήφους...αν απορείς πήγαινε σε καθρέφτη και δες τον
Εξάλλου, όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Μρ. Μαλακας εδώ μέσα. Όχι δεν είσαι εσύ... εσύ είπαμε είσαι σε άλλη κατηγορία!!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.765
- Πόντοι
- 3.656
καλά του κάνανε. Εμείς είμαστε μαλάκες που κάνουμε ότι μπορούμε για να μην κολλήσουμε και διασπείρουμε τον Ιό;Σέρρες: Στη φυλακή για 40 ημέρες νταλικέρης που συνελήφθη τρίτη φορά χωρίς μάσκα
Το τρις εξαμαρτείν για 35χρονο οδηγό νταλίκας - Τι λέει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρώνwww.protothema.gr
Εγκληματιας στο γουδι για εκτελεση
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Ντάξει οι 208 ψήφοι σου τα λένε όλα, ο,τι και να λες, ο,τι και να λέμε, η πλειοψηφία που ανέδειξε τον πρώτο μπορεί να σε κάνει περήφανο, 1η θέση είσαι.Σωστά! Φτιάξατε κι εσείς κάτι δικό σας μιας και ρουφάγατε χυσαμόλια από τα δικά μου ποστ
Εξάλλου, όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Μρ. Μαλακας εδώ μέσα. Όχι δεν είσαι εσύ... εσύ είπαμε είσαι σε άλλη κατηγορία!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις