Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ντάξει οι 208 ψήφοι σου τα λένε όλα, ο,τι και να λες, ο,τι και να λέμε, η πλειοψηφία που ανέδειξε τον πρώτο μπορεί να σε κάνει περήφανο, 1η θέση είσαι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι, με την διαφορά ότι ο πρώτος άλλαξε θέσεις καμιά 10αριά φορές... Alex71, barock, Leclerc, κτλ, κτλ.

Όλοι αυτοί που σας χύνουν δηλαδή στα μούτρα!

Οπότε την συγκκεριμένη στιγμή βγάλατε εμένα. Μάντεψε γιατί!!!!!

:wanker:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ναι, με την διαφορά ότι ο πρώτος άλλαξε θέσεις καμιά 10αριά φορές... Alex71, barock, Leclerc, κτλ, κτλ.

Εσύ κατέληξες στην πρώτη θέση όμως τελικά, είπαμε μπορείς να περηφανεύεσαι όσο θες με την πρώτη θέση του mr Malaka δε θα σε κατηγορήσει κανείς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Ειστε ισαξιοι μλκς θειο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εσύ κατέληξες στην πρώτη θέση όμως τελικά, είπαμε μπορείς να περηφανεύεσαι όσο θες με την πρώτη θέση του mr Malaka δε θα σε κατηγορήσει κανείς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τιμή μου! Χύνω κουμούνια για χόμπυ από πολύ παλιά. Αφού αναγνωρίστηκε κιόλας.... :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειστε ισαξιοι μλκς θειο
Ναι εντάξει εσύ!!!

:jerking:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
images

Προ κοροιδοιου

7d84fb-20200406-covid-walk.jpg

Με κοροιδοιο

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Refresh

-Άρση πατέντας στα εμβόλια.
-Τι βλακειες λες ρε παρανοϊκό αναρχοκομμούνι;
-Άρση πατέντας λέει ο Μπάιντεν.
-Μπράβο του, ακολουθεί την εξαιρετική ιδέα Μητσοτάκη.
-Τελικά μάλλον δε θα γίνει.
-Ήταν εξ αρχής μια βλακεια αριστερών.
-Α βασικά θα γίνει.
-Μπράβο ο Μητσοτάκης το είπε πρώτος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αντε χιάσου ρε δεν ντρέπεσαι? Περνας όλη την ημέρα σου ποστάροντας ηλιθιότητες και νομίζεις ότι είααι και ειδήμονας. Πές ρε σε ποιο άλλο είδος εμβολίου χρειάζεται τέτοιου είδους έγγραφο? Εξαφανίσου έγινες ρεζίλι των σκυλιών γελοίε . Δεν ντρέπεσαι αλλά που ντροπή από υποστηρικτές ενός που από το περπάτημα του αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι στα καλά του? Του ηλίθιου πρωθυπουργού εννοώ.
Πολλά θεματα, παρα πολλά θεματα...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.365
Πόντοι
786
πριν 40 λεπτά έκανα τζόνσον κι ακόμη δεν βγάζει πιστοποιητικό
(καλομάθαμε με τον πιερακακάκη, άραγε ο υπουργός διαστήματος παπάς θα τα κανε καλλίτερα;)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Alex και κυριώς Prince που έχασες και την ψυχραιμία σου απλά χάνετε τον χρόνο σας με τύπους στυλ thanos αν περιμένετε παραδοχή λάθους ή συγνώμη. Κλασσική συμπεριφορά Λαρδάκη, που όταν είχε γράψει την πατάτα του με την απλή μέθοδο των τριών (δις παρακαλώ) το δικαιολόγησε λέγοντας ότι το έκανε επίτηδες για να μας ...τσεκάρει :2funny:

Και με τον Λεκλερκ απορώ που έκατσε να απαντήσει σοβαρά στο ίδιο μέλος πάνω στην "ερώτησή" του περί σύνδεσης εμβολιασμών και αύξησης κρουσμάτων. Όταν μας βάζει μόνο τμήμα των διαγραμμάτων "έξυπνα" κομμένα και δεν μας λέει και ποιά χώρα είναι.

Τύπε ας μας απαντήσει κανονικά ότι δεν ευθύνονται οι εμβολιασμοί.

Για να του πω και ποια χώρα εινα, αν έχει διαδηλώσεις που λέει ο Αλεξ ή έγινε κάτι άλλο.

Εσένα σε ρωτάει ο γιατρός από που είσαι όταν σου δίνει αγωγή ;

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Δηλαδή ζητάς στοίχημα ότι έχεις φωτογραφία έγγραφο και όταν αποδέχομαι το στοίχημα το αποδεικνύεις βάζοντας φωτογραφία από μια υποθετική συζήτηση μηνυμάτων που το κάνω σε μισό λεπτό με τα κινητά μου, πουθενά έγγραφο και δεν ζητάς συγγνώμη?
τι να πω.
Βρε συ, το άτομο είναι σαφώς προβληματικό. Όταν λέει ότι έστειλε ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι δύο άτομα ΤΟΥ ΕΠΙΑΝΕ, τι το συνεχίζεις;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
πριν 40 λεπτά έκανα τζόνσον κι ακόμη δεν βγάζει πιστοποιητικό
(καλομάθαμε με τον πιερακακάκη, άραγε ο υπουργός διαστήματος παπάς θα τα κανε καλλίτερα;)
Νομίζω δέκα δεκαπέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό κ δεύτερης δόσης ή του μονοδοσικου Τζόνσον το δίνουν κ όχι αμέσως

Σε ζηλεύω ρε μπαγασα

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Νομίζω δέκα δεκαπέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό κ δεύτερης δόσης ή του μονοδοσικου Τζόνσον το δίνουν κ όχι αμέσως

Σε ζηλεύω ρε μπαγασα
Πως το βγαζεις γιατι κανεις που ξερω δεν πηρε. Απο το opengov;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Εγχειρίδιο εμβολιαστικών κέντρων σελίδα 45 :

Λέει ψέματα ;
Ρε τύπε, πετάχτηκες χθες για να βεβαιώσεις ότι υπογράφεις για αναληθή ευθύνης και ΟΧΙ για ιστορικό.

Υπογράφεις ότι αναλαμβάνω την ευθύνη....ή να χαμε να λέγαμε;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
Τιμή μου! Χύνω κουμούνια για χόμπυ από πολύ παλιά. Αφού αναγνωρίστηκε κιόλας.... :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι εντάξει εσύ!!!

:jerking:
Κάτσε ρε μπαρμπαπηδουλα διότι εσείς νομίζω κάτω ,,,Άλεξ κ λεκλερκ είστε μητσοτακικοι κ οχι καραμανληκοι
Για αυτό έχουμε κ διαφορετικές τελείως απόψεις ως προς δεξιοί κ κάνει μπαμ

Δλδ ο γουρλοματης τι έχει κάνει εδώ κ δύο χρόνια για να αποδείξει ότι είναι δεξιός
Τίποτα κ δε μιλώ για την καραντίνα αλλά γενικά

Κλασσικός συστημικός για να προφυλάξουμε δυ κ συνταξιούχους δλδ ψηφοφορικη μας δεξαμενή

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Ρε τύπε, πετάχτηκες χθες για να βεβαιώσεις ότι υπογράφεις για αναληθή ευθύνης και ΟΧΙ για ιστορικό.

Υπογράφεις ότι αναλαμβάνω την ευθύνη....ή να χαμε να λέγαμε;

Εσυ πετάχτηκες απλά για να επιτεθείς.

Δεν διάβασες καλά καλά τη διαφωνία με τον Prince και το στοίχημα που ο ίδιος είπε ότι θα ακολουθήσει αν υπογράφεις το ιστορικό σου.

Έθεσα μια σειρά από ερωτήματα πάνω στη φόρμα που υπογράφεις και εσείς κολλήσετε επειδή δεν ανεβάζω το έντυπο του φίλου μου.

Στον στρατό με τόσα εμβόλια που μας έκαναν, βάλαμε καμία υπογραφή ;

Μόνο επίθεση και χαρακτηρισμούς τύπε, μόλις σου εβαλα το εγχειρίδια αλλάζεις θέμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom