jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Θελεις ειλικρινη απαντηση;;καλά του κάνανε. Εμείς είμαστε μαλάκες που κάνουμε ότι μπορούμε για να μην κολλήσουμε και διασπείρουμε τον Ιό;
Θελεις ειλικρινη απαντηση;;καλά του κάνανε. Εμείς είμαστε μαλάκες που κάνουμε ότι μπορούμε για να μην κολλήσουμε και διασπείρουμε τον Ιό;
Ναι, με την διαφορά ότι ο πρώτος άλλαξε θέσεις καμιά 10αριά φορές... Alex71, barock, Leclerc, κτλ, κτλ.Ντάξει οι 208 ψήφοι σου τα λένε όλα, ο,τι και να λες, ο,τι και να λέμε, η πλειοψηφία που ανέδειξε τον πρώτο μπορεί να σε κάνει περήφανο, 1η θέση είσαι.
Εσύ κατέληξες στην πρώτη θέση όμως τελικά, είπαμε μπορείς να περηφανεύεσαι όσο θες με την πρώτη θέση του mr Malaka δε θα σε κατηγορήσει κανείςΝαι, με την διαφορά ότι ο πρώτος άλλαξε θέσεις καμιά 10αριά φορές... Alex71, barock, Leclerc, κτλ, κτλ.
Όλοι αυτοί που σας χύνουν δηλαδή στα μούτρα!
Οπότε την συγκκεριμένη στιγμή βγάλατε εμένα. Μάντεψε γιατί!!!!!
Ειστε ισαξιοι μλκς θειοΝαι, με την διαφορά ότι ο πρώτος άλλαξε θέσεις καμιά 10αριά φορές... Alex71, barock, Leclerc, κτλ, κτλ.
Όλοι αυτοί που σας χύνουν δηλαδή στα μούτρα!
Οπότε την συγκκεριμένη στιγμή βγάλατε εμένα. Μάντεψε γιατί!!!!!
Τιμή μου! Χύνω κουμούνια για χόμπυ από πολύ παλιά. Αφού αναγνωρίστηκε κιόλας....Εσύ κατέληξες στην πρώτη θέση όμως τελικά, είπαμε μπορείς να περηφανεύεσαι όσο θες με την πρώτη θέση του mr Malaka δε θα σε κατηγορήσει κανείς
Ναι εντάξει εσύ!!!Ειστε ισαξιοι μλκς θειο
Πολλά θεματα, παρα πολλά θεματα...Αντε χιάσου ρε δεν ντρέπεσαι? Περνας όλη την ημέρα σου ποστάροντας ηλιθιότητες και νομίζεις ότι είααι και ειδήμονας. Πές ρε σε ποιο άλλο είδος εμβολίου χρειάζεται τέτοιου είδους έγγραφο? Εξαφανίσου έγινες ρεζίλι των σκυλιών γελοίε . Δεν ντρέπεσαι αλλά που ντροπή από υποστηρικτές ενός που από το περπάτημα του αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι στα καλά του? Του ηλίθιου πρωθυπουργού εννοώ.
Alex και κυριώς Prince που έχασες και την ψυχραιμία σου απλά χάνετε τον χρόνο σας με τύπους στυλ thanos αν περιμένετε παραδοχή λάθους ή συγνώμη. Κλασσική συμπεριφορά Λαρδάκη, που όταν είχε γράψει την πατάτα του με την απλή μέθοδο των τριών (δις παρακαλώ) το δικαιολόγησε λέγοντας ότι το έκανε επίτηδες για να μας ...τσεκάρει
Και με τον Λεκλερκ απορώ που έκατσε να απαντήσει σοβαρά στο ίδιο μέλος πάνω στην "ερώτησή" του περί σύνδεσης εμβολιασμών και αύξησης κρουσμάτων. Όταν μας βάζει μόνο τμήμα των διαγραμμάτων "έξυπνα" κομμένα και δεν μας λέει και ποιά χώρα είναι.
Βρε συ, το άτομο είναι σαφώς προβληματικό. Όταν λέει ότι έστειλε ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι δύο άτομα ΤΟΥ ΕΠΙΑΝΕ, τι το συνεχίζεις;Δηλαδή ζητάς στοίχημα ότι έχεις φωτογραφία έγγραφο και όταν αποδέχομαι το στοίχημα το αποδεικνύεις βάζοντας φωτογραφία από μια υποθετική συζήτηση μηνυμάτων που το κάνω σε μισό λεπτό με τα κινητά μου, πουθενά έγγραφο και δεν ζητάς συγγνώμη?
τι να πω.
Ναι. Μπορείς να απαντήσεις έστω και 1 φορά αντι να κρύβεσαι σαν κότα ;Θελεις ειλικρινη απαντηση;;
Νομίζω δέκα δεκαπέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό κ δεύτερης δόσης ή του μονοδοσικου Τζόνσον το δίνουν κ όχι αμέσωςπριν 40 λεπτά έκανα τζόνσον κι ακόμη δεν βγάζει πιστοποιητικό
(καλομάθαμε με τον πιερακακάκη, άραγε ο υπουργός διαστήματος παπάς θα τα κανε καλλίτερα;)
Πως το βγαζεις γιατι κανεις που ξερω δεν πηρε. Απο το opengov;Νομίζω δέκα δεκαπέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό κ δεύτερης δόσης ή του μονοδοσικου Τζόνσον το δίνουν κ όχι αμέσως
Σε ζηλεύω ρε μπαγασα
Βρε συ, το άτομο είναι σαφώς προβληματικό. Όταν λέει ότι έστειλε ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι δύο άτομα ΤΟΥ ΕΠΙΑΝΕ, τι το συνεχίζεις;
Nai αυτόματα το σύστημα με το πέρας κάποιων ημερώνΠως το βγαζεις γιατι κανεις που ξερω δεν πηρε. Απο το opengov;
Πως αναγνωριστηκε; Πηρες πιστοποιητικο;Τιμή μου! Χύνω κουμούνια για χόμπυ από πολύ παλιά. Αφού αναγνωρίστηκε κιόλας....
Ρε τύπε, πετάχτηκες χθες για να βεβαιώσεις ότι υπογράφεις για αναληθή ευθύνης και ΟΧΙ για ιστορικό.Εγχειρίδιο εμβολιαστικών κέντρων σελίδα 45 :
Λέει ψέματα ;
Κάτσε ρε μπαρμπαπηδουλα διότι εσείς νομίζω κάτω ,,,Άλεξ κ λεκλερκ είστε μητσοτακικοι κ οχι καραμανληκοιΤιμή μου! Χύνω κουμούνια για χόμπυ από πολύ παλιά. Αφού αναγνωρίστηκε κιόλας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι εντάξει εσύ!!!
Ρε τύπε, πετάχτηκες χθες για να βεβαιώσεις ότι υπογράφεις για αναληθή ευθύνης και ΟΧΙ για ιστορικό.
Υπογράφεις ότι αναλαμβάνω την ευθύνη....ή να χαμε να λέγαμε;