Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Αυτό θα ελεγχθεί άμεσα διότι είμαι κούφια να ζητάνε τεστ κοβιντ για να μπεις σε σούπερ μάρκετ!!!
Θερμομετρηση ναι αλλά τεστ κοβιντ πολύ κουφό κ πρακτικά αδύνατο

Θα ελεγχθεί κ αν είναι κούφια σε κατατάσσω σε φιδεμποτους καραντινοκαυλους :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Χαχα παρε να το ελεγξεις
καταρχην δεν ξερεις για τι ατομο μιλαμε ... οχι γιατι ειναι κολλητος μου αλλα αφου το ειπε ειναι σιγουρο αυτο,δεν μπαινω καν στην διαδικασια να τον παρω τηλ τωρα και να μου πει σε ποια μαρκετ ακριβως ...
ρωτα παντως τον μπουκα που τον γνωρισε προπερσι στο casablanca :grin:

Εδω ειναι το ισπανικο ρεστοραν που εχει με τα τριανταεπτα χιλιαρικα ενοικιο
https://www.facebook.com/DonCarlosCentro/
δεν αναφερομαι σε κανενα καμενο ελληνα που εχει γυραδικα στην Γερμανια και μου λεει πιπες ... :2funny:

Προσεξε γιατι θα σε καταταξω στους ψεκασμενους :ak::ak::cheesy:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.870
Πόντοι
216
Maλαξ είσαι παλιό κλωνε ξεχασμένες,,,,που γράφεις ένα μήνυμα aνα δέκα χρόνιa κai ξαφνικα θυμήθηκες να μπεις εδώ
Δομικό κ πουτσες μπλε όταν ένα εκατομμύριο τα ξινεί εισβαρος της ανάπτυξης εδώ κ σαράντα χρόνια!!
Πληρώσαμε δώρο και δώρο ΙΚΑ ενώ το ίδιο το δημόσιο δε δίνει 13τη 14 τη σύνταξη ενώ εγώ καταβάλω ένσημα στο δωρο

Απλά πληρώνουμε πχ για τους τεμπεληδες δύ

Κ ποια δεν διορισανε;;;;;πήγα τρεις μήνες είδα τι κλέφτες είναι κ έφυγα διότι είχα πιο σοβαρά πράγματα να κάνω στη ζωή μου από το να τρώω κουλούρι στις εννιά στο γραφειο

Κλασσικός Έλληνας δυ κ κλώνος μπου

Πάμε παρακάτω
Καλά γύφτο, τράβα τώρα εκδρομή με καμιά δανεικιά γκόμενα μπας και ξεθολώσεις. Είμαι σίγουρος, από εσένα περίμενε να φάει ο κόπρος ΔΥ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πηδούσα περίεργους :confused:
ή δούλευα...
ή ήμουν πράκτωρας, 003
ή πήγα στο αφγανιστάν
ή αγόραζα μερτσέντες
who knows?

υγ
ζανούλη, κάνε μου ένα λαικ έτσι γι'αλλαγή... :grin:
Λαικ θα σου κανω μονο αν πεις σωστη κουβέντα.
Οσο λες παπαριες θα τα ακους.
Καταλαβα παλι τα μασας αληθεια δεν προκειται να πεις.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Παιδαγωγικό το sms λέει ο Γεραπετρίτης. Και παλιά τον πήγαινα αυτόν τον μαλάκα..........

Απο το 14:30.............σας δουλεύουν μέσα στα μούτρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
η αλήθεια και η περιέργεια σκοτώνει βρε...
εξάλλου εξαρτάται από που και πως κοιτάς το κάθε τί...

το είχα δουλειές δεν σου φτάνει?
Βρε,ειχα δουλεια,ζανουλη κλπ
Ετσι μου μιλανε οι γκομενες πριν τις ξεσκισω ρε μπουλη η γκομενα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.444
Πόντοι
6.515
Ποιος μονος μου ρε τυπε,στο χωριο εχουμε μαζευτει ηδη 8 ατομα και αυριο έρχονται αλλοι τεσσερις.
Ολοι χρησιμοποιησαν εργανη και ηρθαν.
Χαχαχαχα
Και γενικα φετος βλεπω εχουν φυγει πιο πολλοι για τα χωρια απο οτι περυσι.
Προφανώς τις ώρες αιχμης οι έλεγχοι είναι τυπικοί αλλιώς οι ουρές θα, έφταναν στο Συνταγμα και θα, υπήρχαν ελλείψεις προιοντων στην επαρχία
Πρόθεση τους είναι να, αποτρέψουν τη μαζική εξοδο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.028
Πόντοι
26.141
Καλά γύφτο, τράβα τώρα εκδρομή με καμιά δανεικιά γκόμενα μπας και ξεθολώσεις. Είμαι σίγουρος, από εσένα περίμενε να φάει ο κόπρος ΔΥ.
Μαν θα μου δανείζεις γκόμενα σε παρακαλώ
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνει ΧΑ ΧΑ φύγε από εδώ βρε συ κοπριτη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
διαλυουν την οικονομια, για να εξυπηρερησουν τα μεγαλα αφεντικα τους

Καταστρεφουν τη μεσαια ταξη για να την αναγκασουν να ξεπουλησει στα ξενα fund οτι περιουσιακο στοιχειο απεμεινε σε ελληνες ιδιωτες (πχ ξενοδοχεια)

Αφανιζουν τους μικρομεσαιους και γιατι σε αυτους υπαρχει φοροδιαφυγη (δογμα λυσαριδη)

Αφηνουν ατρωτους και στηριζουν δημοσιους και συνταξιουχους γιατι ειναι η εκλογικη πελατεια

Εξοφλουν γραμματια στον καθε λογης σωρρος διανεμοντας και στεγαζοντας τους εποικιστες μουσουλμανους σε ολη την χωρα με τις λιγοτερες δυνατες αντιδρασεις
ΠΑΡΤΑ ΜΟΥΝΤΖΑ.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
Μιλαμε οτι αν αυτο το φιασκο ειχε συμβει με τα παρταλια του συριζα στην εξουσια,οι σημερινοι χουντοκαβλοι δεξιοι του σαη θα ακονιζαν ξιφολογχες....σημερα ειναι απλως Μ.ΠΕΜΠΤΗ!!!
Παραθετω συνοπτικα και οποιος πιστευει οτι κατι δεν εγινε οπως θα το γραψω ακριβως ,ας με βγαλει ψευτη...
-Με εξαιρεση το αρχικο πρωτο διμηνο που ολοι ψαχνομασταν τι μας βρηκε,τα πραγματα πανε κατα διαολου...
-Ενα πολυ μεγαλο μερος της οικονομιας ειναι στραγγαλισμενο απο τα ΑΧΡΗΣΤΑ μετρα λαιμητομο που πηραν οριζοντια οι γαμημενοι...εδω και 15μηνες σερι...
-Αλλο ενα μεγαλο κομματι ηταν κλειστο για πολλους μηνες και στη συνεχεια δουλευει αλλα με μετρα πολυ αποτρεπτικα ωστε να λειτουργησει σωστα...
-Η οποια οικονομικη βοηθεια ηταν και ειναι σαν το ιππικο.....δεν εφτασε η δεν θα φτασει ποτε στην ωρα ....
-ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ (για μενα) ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ,ΜΙΑ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
-ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ,πλεον ειναι ολοφανερο ,ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΤΑΙΑ.....
- Οι νεκροι σε καθημερινη βαση ειναι αναλογικα 5φορες παραπανω απο της ινδιας.....τη στιγμη που μιλαμε.....

....λογικο λοιπον το μετρο να μην εχουν μουσικη τα μαγαζια εστιασης που κλεινουν τσαμπουκα απο τις 23.00 :confused: :confused:

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!:rockon::rockon:
ΨΕΥΤΗ.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.069
Πόντοι
2.606
Ποιος μονος μου ρε τυπε,στο χωριο εχουμε μαζευτει ηδη 8 ατομα και αυριο έρχονται αλλοι τεσσερις.
Ολοι χρησιμοποιησαν εργανη και ηρθαν.
Χαχαχαχα
Και γενικα φετος βλεπω εχουν φυγει πιο πολλοι για τα χωρια απο οτι περυσι.
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΤΥΠΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΤΟΧΟΥΜΕΑΝΑΓΚΗ ....δηλαδη στο χωριο σου θα βρεθειτε φετος 12 συνολο ρεμπεσκεδες που ταξιδεψαν με εργανη για να ψησουν....ΑΣ το δεχτω για οικονομια της κουβεντας,αλλα οι υπολοιποι 11 δεν εχουν οικογενειες, κανεις???Μπηκαν σε 11 αυτοκινητα και ηρθαν σολο????παιδια γατια σκυλια πεθερες τα αφησαν στην πολη???γκομενετα ???δεν εχουν ουτε οικογενειες ,ουτε γκομενες??? Τι στον πουτσο ρε ζαν????Ο ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ???????

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!!!!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εχετε ξεφτυλιστει σημερα και εξακολουθειτε να ζητατε και τα ρεστα

απο την αλλη δεν αφηνετε τον κοσμακη να παει επαρχια

θα πεσει κολυμπυθροξυλο και οχι αδικα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506

Τι ώρα, δε μας είπες να ξέρουμε.....

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΤΥΠΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΤΟΧΟΥΜΕΑΝΑΓΚΗ ....δηλαδη στο χωριο σου θα βρεθειτε φετος 12 συνολο ρεμπεσκεδες που ταξιδεψαν με εργανη για να ψησουν....ΑΣ το δεχτω για οικονομια της κουβεντας,αλλα οι υπολοιποι 11 δεν εχουν οικογενειες, κανεις???Μπηκαν σε 11 αυτοκινητα και ηρθαν σολο????παιδια γατια σκυλια πεθερες τα αφησαν στην πολη???γκομενετα ???δεν εχουν ουτε οικογενειες ,ουτε γκομενες??? Τι στον πουτσο ρε ζαν????Ο ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ???????

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!!!!!!
Μαζι με το δικο μου 4 αμαξια ειναι.
Εγω μονος πηγα με το θειο που γυρισε και οι αλλοι οικογενειακά.
Γιατι σου φαινεται περιεργο?
Πολλοι φετος εχουν παει στα χωρια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Φιλε γλασκε εγω πηγα στο χωριο με το εργανη του θειου,ο θειος ταχα με σπασμενο χέρι οτι παμε για δουλεια στην αχαια φτανω πατρα αφηνω το θειο να γυρισει αθηνα με το κτελ και εγω μετα συνεχισα για το χωριο.
Οι υπολοιποι συγγενείς το ιδιο με το εργανη.
Εναν απο τη καλαματα δεν το σταματησαν πουθενα ηρθε μεσα απο τα βουνα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τι ώρα, δε μας είπες να ξέρουμε.....
δες πως θα σας συμπεριφερονται στο πολυ κοντινο μελλον οι σαμαρικοι και καραμανλικοι οπαδοι οταν χασει ο mr bean αρχηγος σου και θα δηλωνετε οτι εισαστε δεξιοι και νεοδημοκρατες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom