★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Πουτέ δην ειν αργά προυμότουρα, εχς πουλύ χρόν ακόμ κι για τέταρτ...λόγω ύψους θες να πεις μάλλον...
δεν είχα πλέον χρόνο ζανούλη
Πουτέ δην ειν αργά προυμότουρα, εχς πουλύ χρόν ακόμ κι για τέταρτ...λόγω ύψους θες να πεις μάλλον...
δεν είχα πλέον χρόνο ζανούλη
Χαχα παρε να το ελεγξειςΑυτό θα ελεγχθεί άμεσα διότι είμαι κούφια να ζητάνε τεστ κοβιντ για να μπεις σε σούπερ μάρκετ!!!
Θερμομετρηση ναι αλλά τεστ κοβιντ πολύ κουφό κ πρακτικά αδύνατο
Θα ελεγχθεί κ αν είναι κούφια σε κατατάσσω σε φιδεμποτους καραντινοκαυλους
Καλά γύφτο, τράβα τώρα εκδρομή με καμιά δανεικιά γκόμενα μπας και ξεθολώσεις. Είμαι σίγουρος, από εσένα περίμενε να φάει ο κόπρος ΔΥ.Maλαξ είσαι παλιό κλωνε ξεχασμένες,,,,που γράφεις ένα μήνυμα aνα δέκα χρόνιa κai ξαφνικα θυμήθηκες να μπεις εδώ
Δομικό κ πουτσες μπλε όταν ένα εκατομμύριο τα ξινεί εισβαρος της ανάπτυξης εδώ κ σαράντα χρόνια!!
Πληρώσαμε δώρο και δώρο ΙΚΑ ενώ το ίδιο το δημόσιο δε δίνει 13τη 14 τη σύνταξη ενώ εγώ καταβάλω ένσημα στο δωρο
Απλά πληρώνουμε πχ για τους τεμπεληδες δύ
Κ ποια δεν διορισανε;;;;;πήγα τρεις μήνες είδα τι κλέφτες είναι κ έφυγα διότι είχα πιο σοβαρά πράγματα να κάνω στη ζωή μου από το να τρώω κουλούρι στις εννιά στο γραφειο
Κλασσικός Έλληνας δυ κ κλώνος μπου
Πάμε παρακάτω
Λαικ θα σου κανω μονο αν πεις σωστη κουβέντα.πηδούσα περίεργους
ή δούλευα...
ή ήμουν πράκτωρας, 003
ή πήγα στο αφγανιστάν
ή αγόραζα μερτσέντες
who knows?
υγ
ζανούλη, κάνε μου ένα λαικ έτσι γι'αλλαγή...
Βρε,ειχα δουλεια,ζανουλη κλπη αλήθεια και η περιέργεια σκοτώνει βρε...
εξάλλου εξαρτάται από που και πως κοιτάς το κάθε τί...
το είχα δουλειές δεν σου φτάνει?
Προφανώς τις ώρες αιχμης οι έλεγχοι είναι τυπικοί αλλιώς οι ουρές θα, έφταναν στο Συνταγμα και θα, υπήρχαν ελλείψεις προιοντων στην επαρχίαΠοιος μονος μου ρε τυπε,στο χωριο εχουμε μαζευτει ηδη 8 ατομα και αυριο έρχονται αλλοι τεσσερις.
Ολοι χρησιμοποιησαν εργανη και ηρθαν.
Χαχαχαχα
Και γενικα φετος βλεπω εχουν φυγει πιο πολλοι για τα χωρια απο οτι περυσι.
Μαν θα μου δανείζεις γκόμενα σε παρακαλώΚαλά γύφτο, τράβα τώρα εκδρομή με καμιά δανεικιά γκόμενα μπας και ξεθολώσεις. Είμαι σίγουρος, από εσένα περίμενε να φάει ο κόπρος ΔΥ.
διαλυουν την οικονομια, για να εξυπηρερησουν τα μεγαλα αφεντικα τους
Καταστρεφουν τη μεσαια ταξη για να την αναγκασουν να ξεπουλησει στα ξενα fund οτι περιουσιακο στοιχειο απεμεινε σε ελληνες ιδιωτες (πχ ξενοδοχεια)
Αφανιζουν τους μικρομεσαιους και γιατι σε αυτους υπαρχει φοροδιαφυγη (δογμα λυσαριδη)
Αφηνουν ατρωτους και στηριζουν δημοσιους και συνταξιουχους γιατι ειναι η εκλογικη πελατεια
Εξοφλουν γραμματια στον καθε λογης σωρρος διανεμοντας και στεγαζοντας τους εποικιστες μουσουλμανους σε ολη την χωρα με τις λιγοτερες δυνατες αντιδρασεις
αλλη χοντρομαλακια της κυβερνησης
Γιατί αποφασίστηκε να ανοίξει η εστίαση χωρίς μουσική
Γιατί αποφασίστηκε να ανοίξει η εστίαση χωρίς μουσικήwww.kalimera-ellada.gr
εχει κορονοοιο η μουσικη
αλεξ ποτε θα γινουν εκλογες ειπες?
ΨΕΥΤΗ.Μιλαμε οτι αν αυτο το φιασκο ειχε συμβει με τα παρταλια του συριζα στην εξουσια,οι σημερινοι χουντοκαβλοι δεξιοι του σαη θα ακονιζαν ξιφολογχες....σημερα ειναι απλως Μ.ΠΕΜΠΤΗ!!!
Παραθετω συνοπτικα και οποιος πιστευει οτι κατι δεν εγινε οπως θα το γραψω ακριβως ,ας με βγαλει ψευτη...
-Με εξαιρεση το αρχικο πρωτο διμηνο που ολοι ψαχνομασταν τι μας βρηκε,τα πραγματα πανε κατα διαολου...
-Ενα πολυ μεγαλο μερος της οικονομιας ειναι στραγγαλισμενο απο τα ΑΧΡΗΣΤΑ μετρα λαιμητομο που πηραν οριζοντια οι γαμημενοι...εδω και 15μηνες σερι...
-Αλλο ενα μεγαλο κομματι ηταν κλειστο για πολλους μηνες και στη συνεχεια δουλευει αλλα με μετρα πολυ αποτρεπτικα ωστε να λειτουργησει σωστα...
-Η οποια οικονομικη βοηθεια ηταν και ειναι σαν το ιππικο.....δεν εφτασε η δεν θα φτασει ποτε στην ωρα ....
-ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ (για μενα) ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ,ΜΙΑ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
-ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ,πλεον ειναι ολοφανερο ,ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΤΑΙΑ.....
- Οι νεκροι σε καθημερινη βαση ειναι αναλογικα 5φορες παραπανω απο της ινδιας.....τη στιγμη που μιλαμε.....
....λογικο λοιπον το μετρο να μην εχουν μουσικη τα μαγαζια εστιασης που κλεινουν τσαμπουκα απο τις 23.00
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΤΥΠΕ ΤΟΧΟΥΜΕΑΝΑΓΚΗ ....δηλαδη στο χωριο σου θα βρεθειτε φετος 12 συνολο ρεμπεσκεδες που ταξιδεψαν με εργανη για να ψησουν....ΑΣ το δεχτω για οικονομια της κουβεντας,αλλα οι υπολοιποι 11 δεν εχουν οικογενειες, κανεις???Μπηκαν σε 11 αυτοκινητα και ηρθαν σολο????παιδια γατια σκυλια πεθερες τα αφησαν στην πολη???γκομενετα ???δεν εχουν ουτε οικογενειες ,ουτε γκομενες??? Τι στον πουτσο ρε ζαν????Ο ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ???????Ποιος μονος μου ρε τυπε,στο χωριο εχουμε μαζευτει ηδη 8 ατομα και αυριο έρχονται αλλοι τεσσερις.
Ολοι χρησιμοποιησαν εργανη και ηρθαν.
Χαχαχαχα
Και γενικα φετος βλεπω εχουν φυγει πιο πολλοι για τα χωρια απο οτι περυσι.
Μας τα χωσες τυπε
Ετσι ξεροσφυρι ρε μαλακα???ψευτη μπαμ και κατω....χοντρο....ΨΕΥΤΗ.
εχετε ξεφτυλιστει σημερα και εξακολουθειτε να ζητατε και τα ρεστα
Τι ώρα, δε μας είπες να ξέρουμε.....εχετε ξεφτυλιστει σημερα και εξακολουθειτε να ζητατε και τα ρεστα
απο την αλλη δεν αφηνετε τον κοσμακη να παει επαρχια
θα πεσει κολυμπυθροξυλο και οχι αδικα
Μαζι με το δικο μου 4 αμαξια ειναι.ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΤΥΠΕ ΤΟΧΟΥΜΕΑΝΑΓΚΗ ....δηλαδη στο χωριο σου θα βρεθειτε φετος 12 συνολο ρεμπεσκεδες που ταξιδεψαν με εργανη για να ψησουν....ΑΣ το δεχτω για οικονομια της κουβεντας,αλλα οι υπολοιποι 11 δεν εχουν οικογενειες, κανεις???Μπηκαν σε 11 αυτοκινητα και ηρθαν σολο????παιδια γατια σκυλια πεθερες τα αφησαν στην πολη???γκομενετα ???δεν εχουν ουτε οικογενειες ,ουτε γκομενες??? Τι στον πουτσο ρε ζαν????Ο ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ???????
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!!!!!!
Φιλε γλασκε εγω πηγα στο χωριο με το εργανη του θειου,ο θειος ταχα με σπασμενο χέρι οτι παμε για δουλεια στην αχαια φτανω πατρα αφηνω το θειο να γυρισει αθηνα με το κτελ και εγω μετα συνεχισα για το χωριο.εχετε ξεφτυλιστει σημερα και εξακολουθειτε να ζητατε και τα ρεστα
απο την αλλη δεν αφηνετε τον κοσμακη να παει επαρχια
θα πεσει κολυμπυθροξυλο και οχι αδικα
δες πως θα σας συμπεριφερονται στο πολυ κοντινο μελλον οι σαμαρικοι και καραμανλικοι οπαδοι οταν χασει ο mr bean αρχηγος σου και θα δηλωνετε οτι εισαστε δεξιοι και νεοδημοκρατεςΤι ώρα, δε μας είπες να ξέρουμε.....