Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.069
Πόντοι
2.606
Εγω εχω να στειλω απο περυσι τον απριλιο χαχαχαχ
Τωρα ειμαι χωριο οι μπατσοι μας αφησαν με το εργανη του θειου και το γαμησα το αμαξι 200αρια αριστερα τερμα σε 1 ωρα και μιση ημουν πατρα.
Καθιστε στη τσιμεντουπολη εσεις οι προβλεπε
Ρε τρολαρα ζαν,μην εισαι τραχανοπλαγιας τελειως αγορι μου...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΣΧΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.....Υπαρχει λογος να πας και σουβλισεις μονος σου????

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
αλλη χοντρομαλακια της κυβερνησης

εχει κορονοοιο η μουσικη :confused:

αλεξ ποτε θα γινουν εκλογες ειπες? :confused::confused:
Ο κοροιδοιος μεχρι και μουστακι θα σας βαλει νο κοψετε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
178462301_1079941635831037_5548964653834833204_n.jpg

:cheesy::grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτος το εχει παρακανει
δεν εχει αφησει πουτσα αμπολιαστη
με το αστρα θα την δει αλλιως

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.069
Πόντοι
2.606
ενας τυπας ελεγε το πρωι οτι με την μουσικη μιλαμε δυνατα και θα φτυνουμε στα αυτια τον διπλανο μας γιαυτο θα πινουμε φραπε στη μουγγα:coffee:
παλι καλα,λιγα σαλια στα αυτια,εδω οι αθηνεζοι γαμιονται στις πυλωτες με τη δυνατη μουσικη....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ρε τρολαρα ζαν,μην εισαι τραχανοπλαγιας τελειως αγορι μου...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΣΧΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.....Υπαρχει λογος να πας και σουβλισεις μονος σου????
Και αν έχ φιλαράκι στου χουριό τι γιένετ εικί ;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.593
Πόντοι
6.056
παλι καλα,λιγα σαλια στα αυτια,εδω οι αθηνεζοι γαμιονται στις πυλωτες με τη δυνατη μουσικη....
τεκιλες στα μουγγα σαν να πας γηπεδο σε κεκλεισμενων των θυρων και να ακους μονο τον προπονητη να δινει οδηγιες στους παιχτες και το ντουπ της μπαλας :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.028
Πόντοι
26.141
Όχι βρε μάλαξ, απλά εξηγώ ότι το πρόβλημα είναι δομικό. Εσύ γιατί βγάζεις χολή και κάνεις σαν κλαψομούνα που δε την διορίσανε όμως;
Maλαξ είσαι παλιό κλωνε ξεχασμένες,,,,που γράφεις ένα μήνυμα aνα δέκα χρόνιa κai ξαφνικα θυμήθηκες να μπεις εδώ
Δομικό κ πουτσες μπλε όταν ένα εκατομμύριο τα ξινεί εισβαρος της ανάπτυξης εδώ κ σαράντα χρόνια!!
Πληρώσαμε δώρο και δώρο ΙΚΑ ενώ το ίδιο το δημόσιο δε δίνει 13τη 14 τη σύνταξη ενώ εγώ καταβάλω ένσημα στο δωρο

Απλά πληρώνουμε πχ για τους τεμπεληδες δύ

Κ ποια δεν διορισανε;;;;;πήγα τρεις μήνες είδα τι κλέφτες είναι κ έφυγα διότι είχα πιο σοβαρά πράγματα να κάνω στη ζωή μου από το να τρώω κουλούρι στις εννιά στο γραφειο

Κλασσικός Έλληνας δυ κ κλώνος μπου

Πάμε παρακάτω

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.069
Πόντοι
2.606
Και αν έχ φιλαράκι στου χουριό τι γιένετ εικί ;
δεν υπαρχουν αυτα.....Πασχα επαρχια κατω απο 15-20 ατομα ειναι αποτυχια....γινετε της πουτανας ολη μερα,βαζεις 2.5μετρα κοκορετσι και σου κοβει οδιπλανος 50 ποντους δικο του και το φερνει να δεις τι εκανε...και παει ολη μερα ετσι η δουλεια.....να φευγαμε σαν τους κλεφτες με τους μαλακες που χουμε μπλεξει και να μην παμε ουτε το εν τριτο...ξενερα...θα τους γαμησουμε τη μανουλα και δω που ειμαστε...θα δουνε τον μπουχο οι δορυφοροι της νασα.....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μιλαμε οτι αν αυτο το φιασκο ειχε συμβει με τα παρταλια του συριζα στην εξουσια,οι σημερινοι χουντοκαβλοι δεξιοι του σαη θα ακονιζαν ξιφολογχες....σημερα ειναι απλως Μ.ΠΕΜΠΤΗ!!!
Παραθετω συνοπτικα και οποιος πιστευει οτι κατι δεν εγινε οπως θα το γραψω ακριβως ,ας με βγαλει ψευτη...
-Με εξαιρεση το αρχικο πρωτο διμηνο που ολοι ψαχνομασταν τι μας βρηκε,τα πραγματα πανε κατα διαολου...
-Ενα πολυ μεγαλο μερος της οικονομιας ειναι στραγγαλισμενο απο τα ΑΧΡΗΣΤΑ μετρα λαιμητομο που πηραν οριζοντια οι γαμημενοι...εδω και 15μηνες σερι...
-Αλλο ενα μεγαλο κομματι ηταν κλειστο για πολλους μηνες και στη συνεχεια δουλευει αλλα με μετρα πολυ αποτρεπτικα ωστε να λειτουργησει σωστα...
-Η οποια οικονομικη βοηθεια ηταν και ειναι σαν το ιππικο.....δεν εφτασε η δεν θα φτασει ποτε στην ωρα ....
-ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ (για μενα) ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ,ΜΙΑ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
-ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ,πλεον ειναι ολοφανερο ,ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΤΑΙΑ.....
- Οι νεκροι σε καθημερινη βαση ειναι αναλογικα 5φορες παραπανω απο της ινδιας.....τη στιγμη που μιλαμε.....

....λογικο λοιπον το μετρο να μην εχουν μουσικη τα μαγαζια εστιασης που κλεινουν τσαμπουκα απο τις 23.00 :confused: :confused:

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!:rockon::rockon:
Εκεί που τελειώνεις εσύ, ξεκινάω εγώ.
Δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστοι. Όσο στο κόσμο τους και να είναι τα απλά μπορούσαν να τα κάνουν. Όμως από τις 12 Ιανουαρίου ζητούσαν πιστοποιητικά εμβολιασμού σε όλη την Ευρώπη χωρίς καν να έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί και μη περιμένοντας να δούνε πως θα πάει σε συμμετοχή. Αδιαφορούν πλήρως για επιπλέον ΜΕΘ και όλο το βάρος το ρίχνουν στα εμβόλια. Τη μια με το παρακαλετό και την άλλη με απειλές και βέβαια σκάνε απλόχερα νέα πακέτα σε κανάλια και ότι ΜΜΕ υπάρχει.
Με 6 μήνες κλειστή εστίαση και σχεδόν κλειστή αγορά με εμφανέστατες ανοιχτές κερκόπορτες σε ΜΜΜ και εγκλωβισμό κόσμου σε πόλεις για να μην τελειώνουμε με τα κρούσματα ώστε να αναγκάσουν και τον τελευταίο να εμβολιαστεί διότι χωρίς κρούσματα ούτε το 50% δεν θα έκανε εμβόλιο, δεν τους λες ανίκανους αλλά πουλημένα τομάρια που βαδίζουν βάση σχεδίου.
Το κλείνω εδώ και αν έχουν όρεξη dik ή diogenis συνεχίζουν.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποιος μονος μου ρε τυπε,στο χωριο εχουμε μαζευτει ηδη 8 ατομα και αυριο έρχονται αλλοι τεσσερις.
Ολοι χρησιμοποιησαν εργανη και ηρθαν.
Χαχαχαχα
Και γενικα φετος βλεπω εχουν φυγει πιο πολλοι για τα χωρια απο οτι περυσι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βουνό το δίκιο σου
εσύ έχεις εκλεπτυσμένα πτυχία του δρόμου :confused:
και ξέρεις και αικίντο
ή kung fu
ή κραβ μάνγκα
ή παγκράτιο
δεν ενθυμούμαι....
Εχω πτυχιο διοίκησης επιχειρησεων κοντουλη.
Εσυ τι πτυχιο εχεις?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
λόγω ύψους θες να πεις μάλλον...
δεν είχα πλέον χρόνο ζανούλη :rolleyes:
Ασε μας ρε προμοτορα μιλας σαν γκομενα δεν ειχες χρονο??
Οι γκομενες δεν εχουν χρονο γιατι για να βαφτουν και να ντυθουν τρωνε 2 ωρες απο τη μερα τους.
Αντρας να λεει δεν προλαβα ειναι καπως εκτος βεβαια σοβαρου λογου.
Για πες μας τι εκανες που δεν ειχες χρονο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom