Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ναι και ετσι στα γρηγορα ... απο Γερμανια και Ισραηλ μεχρι Ταυλανδη που ακομη κλαινε οι φαρανγκς :cheesy:
για αυτο και η πρωτη εχει κατα πολυ λιγοτερους νεκρους απο τις αλλες μεγαλες ευρωπαικες χωρες Αγγλια - Ισπανια - Ιταλια - Γαλλια
Ποια Γερμανια εννοεις τυπε;Εχεις γνωση ή το διαβασες στο σαιτ του Σκαι;

Εχει η γερμανια sms να βγεις απ το σπιτι;Εχει η Γερμανια Σκαι στα διοδια να κοβει διερχομενους;

Εχει η Γερμανια δωσει στους μπατσους δικαιωμα να κρινουν οι ιδιοι ποτε μια αιτιολογια στο εντυπο μετακινησης γινεται ή οχι αποδεκτη;

Εκτος εαν εννοεις που ειναι κλειστη η αγορα,μιας που του γερμανου πελατη στ αρχιδια του μιας που ψωνιζει χρονια τωρα απ το ιντερνετ και του επαγγελματια επι δεκα στ αρχιδια του μιας που η Μερκελ του δινει το 67% των περσινων ή προπερσινων τζιρων επιστροφη απαλασσοντας τον φορολογικα για να διατηρει την επιχειρηση του κλειστη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Επίσης αφού είσαι καλοφαγας καλοπερασακιας
Τι καραντινες κ Κουραφεξαλα μου μιλάς;;;;
Οι καραντινοκαυλοι στην πλειοψηφία είναι μίζεροι χερσικακοι άνθρωποι καβατζωμενοι από την κατάσταση αυτή που ζούμε

Φυσιολογικός ανθρωποςισει το ΛΟΚ ντάουν κ απλά προσεχει ή έστω αν δεν πιστεύει οφείλει να σεβαστεί τη φοβια του άλλου του καραντινοκαυλου
Αλλά κ ο καρανρινοκαυλος να μην επιβάλλει τη φοβία του εισβαρος της δικής μου ζωης
Δεν διαφωνω ...
παω για τσιπουρο :grin:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Στα ΜΜΕ της Ευρώπης παίζουν ότι ο Τσίπρας στηρίζει αστραζενεκα και στην Ελλάδα τα ΜΜΕ που πήραν εκατομμύρια από τον Μητσοτάκη λένε ότι είναι ενάντια στα εμβόλια.
Δεν έχετε κουραστεί να σας θεωρούν τόσο ηλίθιους στον ΣΚΆΙ;;

20210429_115143.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Άλλο ευτράπελο
Εγώ λόγω δουλειάς μπαινοβγαίνω εξωτερικό κ θελω Όσο πιο άμεσα το πιστοποιητικό εμβολίου αλλά λόγω ηλικίας μόνο το άστρα ζενέκα υπάρχει που σημαίνει δύο μήνες διάφορα δλδ καλό Αύγουστο
Έχω σιχαθεί να κάνω αυτές τις αλλαγές τα pcr test αν πέντε ημέρες
Γιατί να μη μου δίνει το δικαίωμα να κάνω της φαιχερ οπότε σε 25 μέρες να έχω το πιστοποιητικό για να κρίνουμε στο εξωτερικό λόγω δουλειας

Ένα μπουρδέλο ειμαστε

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Οχι , απλα απαντησα στην ερωτηση του βολκανο
Θα ηταν αποδοτικοτερο οι ανω των 60 να κατσουν σπιτι τους με επιδομα και εφοδιασμο σε απαραιτητα απο υπηρεσιες του δημου
απελαση αλλοδαπων που αποτελουν το 50% των νοσηλευομενων με covid

αν τα εκαναν αυτα ολα θα μπορουσαν να λειτουργουν ολα κανονικα τωρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141

Εχει η γερμανια sms να βγεις απ το σπιτι;Εχει η Γερμανια Σκαι στα διοδια να κοβει διερχομενους;

Εχει η Γερμανια δωσει στους μπατσους δικαιωμα να κρινουν οι ιδιοι ποτε μια αιτιολογια στο εντυπο μετακινησης γινεται ή οχι αποδεκτη;

Εκτος εαν εννοεις που ειναι κλειστη η αγορα,μιας που του γερμανου πελατη στ αρχιδια του μιας που ψωνιζει χρονια τωρα απ το ιντερνετ και του επαγγελματια επι δεκα στ αρχιδια του μιας που η Μερκελ του δινει το 67% των περσινων ή προπερσινων τζιρων επιστροφη απαλασσοντας τον φορολογικα για να διατηρει την επιχειρηση του κλειστη.
Η Γερμανία στηρίζεται στη βαριά βιομηχανία;;;

Έκλεισε καμία Μερσεντές bmw basf bayer????? Όχι

Η Ελλάδα στη μικρή οικογενειακή επιχείρηση που τις έκλεισε ο βλάκας γουρλοματης

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356

Τυπε καθε βδομαδα μιλαω με τον κολλητο μου που εχε δυο μεγαλα μαγαζια εστιασης στην Ρηνανια - Βεστφαλια οποτε μην λες πιπες περι Σκαι ...

Για να μπεις πλεον στα σουπερ μαρκετ χρειαζεσαι αρνητικο τεστ μαζι σου και οσο για την αποζημιωση του 70% ισχυει πραγματι αλλα εγινε μονο για τον Νοεμβριο - Δεκεμβριο , απο το καινουργιο ετος δεν τους δωσανε τιποτα και μεχρι σημερα ειναι κλειστοι χωρις να τους εχουν πει ποτε θα ανοιξουν.

Αυτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Τυπε καθε βδομαδα μιλαω με τον κολλητο μου που εχε δυο μεγαλα μαγαζια εστιασης στην Ρηνανια - Βεστφαλια οποτε μην λες πιπες περι Σκαι ...

Για να μπεις πλεον στα σουπερ μαρκετ χρειαζεσαι αρνητικο τεστ μαζι σου και οσο για την αποζημιωση του 70% ισχυει πραγματι αλλα εγινε μονο για τον Νοεμβριο - Δεκεμβριο , απο το καινουργιο ετος δεν τους δωσανε τιποτα και μεχρι σημερα ειναι κλειστοι χωρις να τους εχουν πει ποτε θα ανοιξουν.

Αυτα
Για να μπεις στη Γερμανία σε σούπερ μάρκετ θέλεις αρνητικό τεστ;;;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οχι βεβαια!
Η Ελλαδα ειναι η χωρα που στην πανδημια του 21ου αιωνα,εκλεισε ολες τις επιχειρησεις ερμητικα,απαγορευσε δικαιωματα αλλα τα νυχαδικα και κεντρα αισθητικης μειναν ανοικτα !

Ελπιζω να καταγραφει αυτο στην ιστορια και να μην τα σκασουν για να παραβλεφθει

• Like
Αντιδράσεις: ave.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Για να μπεις στη Γερμανία σε σούπερ μάρκετ θέλεις αρνητικό τεστ;;;
Στα χονδρικης που πηγαινει αυτος ναι ... ετσι μου ειπε
επισης δεν υπαρχει επιδοτηση ενοικιου και φυσικα ειναι τεραστια τα νουμερα , στο ενα εχει δεαοκτω χιλιαρικα και στο στο αλλο τριανταεπτα ... τον μηνα φυσικα :grin:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Άλλο ευτράπελο
Εγώ λόγω δουλειάς μπαινοβγαίνω εξωτερικό κ θελω Όσο πιο άμεσα το πιστοποιητικό εμβολίου αλλά λόγω ηλικίας μόνο το άστρα ζενέκα υπάρχει που σημαίνει δύο μήνες διάφορα δλδ καλό Αύγουστο
Έχω σιχαθεί να κάνω αυτές τις αλλαγές τα pcr test αν πέντε ημέρες
Γιατί να μη μου δίνει το δικαίωμα να κάνω της φαιχερ οπότε σε 25 μέρες να έχω το πιστοποιητικό για να κρίνουμε στο εξωτερικό λόγω δουλειας

Ένα μπουρδέλο ειμαστε

καπου πρεπει να τα ξεφορτωθουνε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.445
Πόντοι
6.515
Δε μας λέει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τι σκατά κέρδος έχει ένας πρωθυπουργός και μια κυβέρνηση με όλο το επιτελείο να κυβερνούν μια χώρα με αυτές τις συνθήκες ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ.
διαλυουν την οικονομια, για να εξυπηρερησουν τα μεγαλα αφεντικα τους

Καταστρεφουν τη μεσαια ταξη για να την αναγκασουν να ξεπουλησει στα ξενα fund οτι περιουσιακο στοιχειο απεμεινε σε ελληνες ιδιωτες (πχ ξενοδοχεια)

Αφανιζουν τους μικρομεσαιους και γιατι σε αυτους υπαρχει φοροδιαφυγη (δογμα λυσαριδη)

Αφηνουν ατρωτους και στηριζουν δημοσιους και συνταξιουχους γιατι ειναι η εκλογικη πελατεια

Εξοφλουν γραμματια στον καθε λογης σωρρος διανεμοντας και στεγαζοντας τους εποικιστες μουσουλμανους σε ολη την χωρα με τις λιγοτερες δυνατες αντιδρασεις

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ειπαμε

astrazeneka απο 30 εως 49

δεν μπορεις να αλλαξεις εμβολιο εαν δεν εχεις κονε

πληρωνουμε τα ρουσφετια των 75 και ανω που δεν θελανε το συγκεκριμενο εμβολιο

ετοιμαστειτε για θρομβοσεις η χειροτερα στην πιο παραγωγικη ηλικια της χωρας μας

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

αποδυκνειεται περιτρανα για το μπολιασμα που ελεγε ο κυριακος στην βουλη το 2020

• Like
Αντιδράσεις: ave.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
αλλη χοντρομαλακια της κυβερνησης

εχει κορονοοιο η μουσικη :confused:

αλεξ ποτε θα γινουν εκλογες ειπες? :confused::confused:
Ο ιός τρελαίνεται για μουσική Glaske, ελπίζω να τον κεράσεις καμιά τσικουδιά

FB_IMG_1619691449680.jpg

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
διαλυουν την οικονομια, για να εξυπηρερησουν τα μεγαλα αφεντικα τους
ΠΟια είναι τα αφεντικά αυτα; Πες ονόματα
Καταστρεφουν τη μεσαια ταξη για να την αναγκασουν να ξεπουλησει στα ξενα fund οτι περιουσιακο στοιχειο απεμεινε σε ελληνες ιδιωτες (πχ ξενοδοχεια)
Δηλαδή αν πουλήσουν σε Ελληνες ιδιώτες ή Ελληνικά fund είσαι οκ;
Εξοφλουν γραμματια στον καθε λογης σωρρος διανεμοντας και στεγαζοντας τους εποικιστες μουσουλμανους σε ολη την χωρα με τις λιγοτερες δυνατες αντιδρασεις
Ωπα να και τα ναζιστικά.
Κοιτα αν είναι να λες μαλακείες, δώσε όλο το σετ - Σωρος, γκειτς, ορμπαν, τουρκοπουτιν, ΝΤΠ, ελιτ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.876
Πόντοι
19.795
Η Ινδια ειχε χθες 270 κρουσματα, περιπου, ανα εκατομμυριο κατοικων. Οσα περιπου ειχαμε και εμεις (2780). Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτος ο ντορος στα καναλια.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

αρχιζουν οι καταρες

Stories

Νέο!

Stories