Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Στα χονδρικης που πηγαινει αυτος ναι ... ετσι μου ειπε
επισης δεν υπαρχει επιδοτηση ενοικιου και φυσικα ειναι τεραστια τα νουμερα , στο ενα εχει δεαοκτω χιλιαρικα και στο στο αλλο τριανταεπτα ... τον μηνα φυσικα :grin:
Αυτό θα ελεγχθεί άμεσα διότι είμαι κούφια να ζητάνε τεστ κοβιντ για να μπεις σε σούπερ μάρκετ!!!
Θερμομετρηση ναι αλλά τεστ κοβιντ πολύ κουφό κ πρακτικά αδύνατο

Θα ελεγχθεί κ αν είναι κούφια σε κατατάσσω σε φιδεμποτους καραντινοκαυλους :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Με ποιό nik μπαίνουν αυτοί που κάναν αυτές τις δηλώσεις;;; Να μου στείλουν pm να συντονίσουμε τον αγώνα.

Αν και αργά μάλλον το κατάλαβαν.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εεεεε;;;;

FB_IMG_1619696327161.jpg

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Κάποιος θα αρχίσει να κελαηδάει και εδώ.........που θα πάει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.445
Πόντοι
6.515
Η Ινδια ειχε χθες 270 κρουσματα, περιπου, ανα εκατομμυριο κατοικων. Οσα περιπου ειχαμε και εμεις (2780). Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτος ο ντορος στα καναλια.
μηπως γιατι ολες οι αλλες χωρες πανε καλυτερα απο εμας ? :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.445
Πόντοι
6.515
αποδυκνειεται περιτρανα για το μπολιασμα που ελεγε ο κυριακος στην βουλη το 2020
τυπε μην τα γραφεις αυτα, κυκλοφορει ενας νεος κλωνος που μπορει να σε πει ναζιστη :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.870
Πόντοι
216
Τύπε, το πρόβλημά μας δεν είναι οι ΔΥ σα μονάδες, πάλι εκεί το κράτος που θρέψαμε εδώ και 40 χρόνια μας φταίει που έχει φτιάξει αυτούς τους κανόνες.

Αλλά, μεταξύ μας, όσο κι αν σε ενοχλεί το ψωλάρισμα τους που μας δημιουργεί προβλήματα, είμαι σίγουρος οτι ακόμα και έτσι δε θα άλλαζες τη ζωή σου για να γίνεις ένας απ αυτούς.
Καλά αυτός έχει ονειρώξεις κάθε βραδυ με τη σκέψη να καταργηθεί τελείως ο Δημόσιος τομέας. Αυτό είναι το πρόβλημα του. Λες και αν γίνουν όλα ιδιωτικά θα λειτουργούν καλύτερα και ο Έλληνας θα γίνει ξαφνικά πιο παραγωγικός. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τόσοι βυσματίες και μάνατζερς της πλάκας στον ιδιωτικό που οι Δημόσιοι μοιάζουν αγγελούδια. Τι να λέμε τώρα, χωρίς αξιολόγηση δεν πας πουθενά.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
τυπε μην τα γραφεις αυτα, κυκλοφορει ενας νεος κλωνος που μπορει να σε πει ναζιστη :confused:
αν εννοεις τον Garit εθεαθει βικτωρια να μπολιαζεται πισω απο κατι θαμνους :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Καλά αυτός έχει ονειρώξεις κάθε βραδυ με τη σκέψη να καταργηθεί τελείως ο Δημόσιος τομέας. Αυτό είναι το πρόβλημα του. Λες και αν γίνουν όλα ιδιωτικά θα λειτουργούν καλύτερα και ο Έλληνας θα γίνει ξαφνικά πιο παραγωγικός. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τόσοι βυσματίες και μάνατζερς της πλάκας στον ιδιωτικό που οι Δημόσιοι μοιάζουν αγγελούδια. Τι να λέμε τώρα, χωρίς αξιολόγηση δεν πας πουθενά.
Δυ κ εσύ ;έτσι;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.087
Πόντοι
2.606
μηπως γιατι ολες οι αλλες χωρες πανε καλυτερα απο εμας ? :think:
ρε τζεο,ρε μαλακα μου ,διαβασε ξανα τις εγραψε ο γερακος....."ο ντορος στα καναλια", για την ινδια λεει,αφου εδω ειναι πολυ χειροτερα αναλογικα..συγκεντρωσου!!!

ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....Με απλη αναλογικη σκεψη ομως ,τα νουμερα δεν ειναι τρομακτικα στην ινδια ,αλλα στην ελλαδα που ειναι πενταπλασια.....Κανονικα θα επρεπε το σκαι νεο δελχι να δειχνει εικονες ελλαδας!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το ξέρεις οτι οταν συζητανε δυο ανθρωποι, και ο ενας απο τους δυο καταληγει στο "πώς γινεται να εχω παντα δικιο", τοτε αυτο ειναι σοβαρη ψυχωση? Καποια στιγμη ειχε γραφτεί εδω μεσα, ποια ειναι η ονομασια του ψυχολογικου συνδρομου που εμφανιζει ο ανθρωπος που απο μονος του λεει οτι κερδιζει σε μια συζητηση, εντελως αυθαιρετα. Θα ελεγα να ψαχτείς λίγο, γιατι δεν γινεται να παρουσιαζεις εφηβικές συμπεριφορες μετα τα 30.
Δικηγορε σε αντιλογους που ειχαμε αποδεδειγμενα ειχα δικιο στις συζητήσεις.
Μονο αν δεν γινουν εκλογες φετος τοτε θα πεσω εξω γιατι η προβλεψη μου ηταν για το 2021.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.087
Πόντοι
2.606
Μιλαμε οτι αν αυτο το φιασκο ειχε συμβει με τα παρταλια του συριζα στην εξουσια,οι σημερινοι χουντοκαβλοι δεξιοι του σαη θα ακονιζαν ξιφολογχες....σημερα ειναι απλως Μ.ΠΕΜΠΤΗ!!!
Παραθετω συνοπτικα και οποιος πιστευει οτι κατι δεν εγινε οπως θα το γραψω ακριβως ,ας με βγαλει ψευτη...
-Με εξαιρεση το αρχικο πρωτο διμηνο που ολοι ψαχνομασταν τι μας βρηκε,τα πραγματα πανε κατα διαολου...
-Ενα πολυ μεγαλο μερος της οικονομιας ειναι στραγγαλισμενο απο τα ΑΧΡΗΣΤΑ μετρα λαιμητομο που πηραν οριζοντια οι γαμημενοι...εδω και 15μηνες σερι...
-Αλλο ενα μεγαλο κομματι ηταν κλειστο για πολλους μηνες και στη συνεχεια δουλευει αλλα με μετρα πολυ αποτρεπτικα ωστε να λειτουργησει σωστα...
-Η οποια οικονομικη βοηθεια ηταν και ειναι σαν το ιππικο.....δεν εφτασε η δεν θα φτασει ποτε στην ωρα ....
-ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ (για μενα) ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ,ΜΙΑ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
-ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ,πλεον ειναι ολοφανερο ,ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΤΑΙΑ.....
- Οι νεκροι σε καθημερινη βαση ειναι αναλογικα 5φορες παραπανω απο της ινδιας.....τη στιγμη που μιλαμε.....

....λογικο λοιπον το μετρο να μην εχουν μουσικη τα μαγαζια εστιασης που κλεινουν τσαμπουκα απο τις 23.00 :confused: :confused:

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!:rockon::rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.596
Πόντοι
6.056
....λογικο λοιπον το μετρο να μην εχουν μουσικη τα μαγαζια εστιασης που κλεινουν τσαμπουκα απο τις 23.00 :confused: :confused:
ενας τυπας ελεγε το πρωι οτι με την μουσικη μιλαμε δυνατα και θα φτυνουμε στα αυτια τον διπλανο μας γιαυτο θα πινουμε φραπε στη μουγγα:coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποια μηνυματα ρε τύπε, δουλευομαστε μεταξυ μας? Ποιος εχει στειλει μηνυμα για να βγει εξω το τελευταιο διμηνο? Σοβαρα τωρα?
Εγω εχω να στειλω απο περυσι τον απριλιο χαχαχαχ
Τωρα ειμαι χωριο οι μπατσοι μας αφησαν με το εργανη του θειου και το γαμησα το αμαξι 200αρια αριστερα τερμα σε 1 ωρα και μιση ημουν πατρα.
Καθιστε στη τσιμεντουπολη εσεις οι προβλεπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom