Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
δες πως θα σας συμπεριφερονται στο πολυ κοντινο μελλον οι σαμαρικοι και καραμανλικοι οπαδοι οταν χασει ο mr bean αρχηγος σου και θα δηλωνετε οτι εισαστε δεξιοι και νεοδημοκρατες

Πλέον το "επόμενο δίμηνο" το έχεις κάνει "στο πολύ κοντινό μέλλον". Σοφή επιλογή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το λοκ νταουν ειναι η ευκολη ''λυση''
θα μπορουσε να κανει το προστιμο 1000 ευρω, να εχει απαγορευση κυκλοφοριας στις 6 το απογευμα, να κλεισει τα αεροδρομια για ενα χρονο, να μην ανοιγε την εστιαση το περασμενο καλοκαιρι κλπ κλπ
ακομα λιγοτερους νεκρους θα ειχαμε
θα ηταν επιτυχια αυτο??
για το 85% που δεν πληττεται οικονομικα , αφου εχουμε λιγοτερους νεκρους ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΝΑΙ.

για την μειοψηφια του 15% των επαγγελματιων που πληττονται το συζηταμε, αλλο θα σου πει αυτος που φαληρισε , αλλο αυτος που εχασε καποιον συγγενη απο κορονοϊο και τον πονεσε πιο πολυ ο θανατος.

μην ξανακουσω λοιπον ελευθερο επαγγελματια να ξαναψηφισει ΝΔ

ή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ γιατι και αυτοι λοκνταουν θα κανανε

βρειτε κανεναν που εδω θα ακουγεται αιρετικος και θα συμφωνει με μοντελο σουηδιας να ψηφισετε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε πόσα χρόνια εισαι διορισμένος στο δημόσιο είπαμε ; :think:
γιατι ρε φιλε ειναι πανω απο 15% στην ελλαδα , ταβερνες, καφετεριες, ξενυχταδικα και μικρα εμπορικα?

αν βγαλεις ανηλικους, απο τον ενεργο πληθυσμο της ελλαδας

10% δημοσιοι
30% συνταξιουχοι
25% ανεργοι
10% αγροτες

και το 25% που περισσευει ειναι 10% σε φουρνους, ζαχαροπλαστεια, μαναβικα, μπακαλικα, σουπερ μαρκετ, μινι μαρκετ, ψιλικατζιδικα ΠΟΥ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΖΙΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

και ενα 15% ειναι εστιατορια, καφετεριες, νυκτερινα μαγαζια και εμποριο (ρουχα, παπουτσια και λιγοτερο ηλεκτρικα ειδη, ηλεκτρονικα, αυτοκινητα κλπ)

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΒΑΛΑ, αν βγαλεις και το 25% των ανεργων....
απο αυτους που δουλευουν, 22% εχουν μικρη επιχειρηση (απο αυτους που δουλευουν , αν βαλεις και ανεργους γυρω στο 18% στον ενεργο πληθυσμο) και μπορουν να ειναι φτωχοι που κινδυνευουν (αν βγαλεις λοιπον απο αυτους μπακαλιδες, μαναβιδες, ζαχαροπλαστες, φουρνους οικογενειακους, τυροπιταδικα χωρις προσωπικο κλπ ποσοι ειναι οι ταβερνιαριδες κλπ που ειναι φτωχοι και πληχθηκαν ωστε να κινδυνευουν να φτωχυνουν πολυ? ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 15%)

1619726843282.png

https://www.statistics.gr/documents/20181/2fb5a3de-949d-4d3a-bc54-f7feab07446c

Συνημμένα

• Opera Snapshot_2021-04-29_230638_www.statistics.gr.png
    Opera Snapshot_2021-04-29_230638_www.statistics.gr.png
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 63
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
την δεκαετια του 1980 μπορει να ηταν και 30%
μετα αυξηθηκαν οι συνταξιουχοι,
αυξηθηκαν οι δημοσιοι υπαλληλοι
αυξηθηκαν οι ανεργοι.

και μειωθηκαν σε λιγοτερο απο 15% αυτοι που ειναι στον ιδιωτικο τομεα και πληττονται , εμποριο-εστιαση-διασκεδαση

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.659
Πόντοι
6.256
Η Ντόρα η κοκού τελικά πηγε στο μαλακονήσι της ή έμεινε στο σπίτι τηςστην πλατεία κολιάτσου που είναι πλέον παράδεισος γιατί έχει δήμαρχο το γιο της το μπουρτζόβλαχο.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Ακόμα να απαντήσει ο χασοδίκης από προχθες. Θα μου πεις έχει και τίποτα να απαντήσει; Το μόνο που ξέρει να παπαγαλίζει είναι ότι όλα κυλάνε ρολόι και όλα χειρίζονται άψογα.
Παρόλα αυτά εγώ θα ξαναθέσω στη διάθεση όλων την παρακάτω λίστα μέτρων της Κουλοκυβέρνησης και είστε ευπρόσδεκτοι όλοι να τα υποστηρίξετε με επιχειρήματα και εγώ με τη σειρά μου να αποδομήσω τα επιχειρήματά σας σε δευτερόλεπτα. Έχουμε και λέμε:

- SMS.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00/21:00/22:00.
- Απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό.
- Απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο.
- Σελφ τεστ.

Bonus:
- Κλείσιμο λιανεμπορίου.
- Κλείσιμο κομμωτηρίων.
- Click away.
- Ψώνια για 2 ώρες.

Extra bonus:
- Ανάσταση στις 21:00.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δικηγορε σε αντιλογους που ειχαμε αποδεδειγμενα ειχα δικιο στις συζητήσεις.
Μονο αν δεν γινουν εκλογες φετος τοτε θα πεσω εξω γιατι η προβλεψη μου ηταν για το 2021.
Ποιος κρινει το "αποδεδειγμενα"?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ακόμα να απαντήσει ο χασοδίκης από προχθες. Θα μου πεις έχει και τίποτα να απαντήσει; Το μόνο που ξέρει να παπαγαλίζει είναι ότι όλα κυλάνε ρολόι και όλα χειρίζονται άψογα.
Παρόλα αυτά εγώ θα ξαναθέσω στη διάθεση όλων την παρακάτω λίστα μέτρων της Κουλοκυβέρνησης και είστε ευπρόσδεκτοι όλοι να τα υποστηρίξετε με επιχειρήματα και εγώ με τη σειρά μου να αποδομήσω τα επιχειρήματά σας σε δευτερόλεπτα. Έχουμε και λέμε:

- SMS.
- Σελφ τεστ.

Bonus:
- Κλείσιμο λιανεμπορίου.
- Κλείσιμο κομμωτηρίων.
- Click away.
- Ψώνια για 2 ώρες.

Extra bonus:
Το σχέδιο πάει άψογα. Το έγκλημα άριστα οργανωμένο. Όλα τα παραπάνω μέτρα είναι έντεχνα επιβεβλημένα και όπως λέτε σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι που για αυτούς λειτουργεί άψογα.
Βέβαια εκ του αποτελέσματος δείχνει πως δεν έχει κανένα σκοπό να ελέγξει κάποια πανδημία αλλά άλλες πτυχές της οικονομικής ζωής και να χειραγωγήσει τους πολίτες.
Οι τύποι που κυβερνούν την Δύση και έχουν και υπαλλήλους στην Ελλάδα δεν είναι αποτυχημένοι αλλά πετυχημένοι, όχι βέβαια για τους πολίτες αλλά για άλλα συμφέροντα.
Τώρα κάποιοι Καραντινόκαυλοι που θα αρχίσετε να ρωτάτε τι λόγο έχει μια κυβέρνηση να καταστρέψει την οικονομία της χώρας της της ίδιας, σας παραπέμπω στο the Great Reset.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.659
Πόντοι
6.256
Μην ξεχασετε ε
Μ Σαββατο ως τις δεκα, πασχα ως τις εννεα δευτερα δεν ξερουμε τριτη ως εντεκα,

Το νου σας ρεμάλια να σεβαστείτε τις ωρες γιατι στη σουπερ ντουπερ κυβέρνηση των αινστάιν χαλασαν πολυ φαιά ουσία για να σκεφτουν αυτες τις μαλακίες .
Άραγε έχουνκαταλάβει ότι γελάει το σύμπαν

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

- SMS.
- Σελφ τεστ.

Bonus:
- Κλείσιμο λιανεμπορίου.
- Κλείσιμο κομμωτηρίων.
- Click away.
- Ψώνια για 2 ώρες.

Extra bonus:
Κουλη μαστορα μεχρι το 31

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
γιατι ρε φιλε ειναι πανω απο 15% στην ελλαδα , ταβερνες, καφετεριες, ξενυχταδικα και μικρα εμπορικα?

αν βγαλεις ανηλικους, απο τον ενεργο πληθυσμο της ελλαδας

10% δημοσιοι
30% συνταξιουχοι
25% ανεργοι
10% αγροτες

και το 25% που περισσευει ειναι 10% σε φουρνους, ζαχαροπλαστεια, μαναβικα, μπακαλικα, σουπερ μαρκετ, μινι μαρκετ, ψιλικατζιδικα ΠΟΥ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΖΙΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

και ενα 15% ειναι εστιατορια, καφετεριες, νυκτερινα μαγαζια και εμποριο (ρουχα, παπουτσια και λιγοτερο ηλεκτρικα ειδη, ηλεκτρονικα, αυτοκινητα κλπ)

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΒΑΛΑ, αν βγαλεις και το 25% των ανεργων....
απο αυτους που δουλευουν, 22% εχουν μικρη επιχειρηση (απο αυτους που δουλευουν , αν βαλεις και ανεργους γυρω στο 18% στον ενεργο πληθυσμο) και μπορουν να ειναι φτωχοι που κινδυνευουν (αν βγαλεις λοιπον απο αυτους μπακαλιδες, μαναβιδες, ζαχαροπλαστες, φουρνους οικογενειακους, τυροπιταδικα χωρις προσωπικο κλπ ποσοι ειναι οι ταβερνιαριδες κλπ που ειναι φτωχοι και πληχθηκαν ωστε να κινδυνευουν να φτωχυνουν πολυ? ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 15%)

1619726843282.png

https://www.statistics.gr/documents/20181/2fb5a3de-949d-4d3a-bc54-f7feab07446c

Αρα κατα την αποψη σου οι μονοι που πληττονται ειναι οι επιχειρηματιες. Οι ανεργοι δεν πληττονται γιατι ανεργοι ηταν , τι πειραζει που δεν μπορουν να βρουν δουλεια για 1-2-3 χρονια , θα τρωνε απ το λεφτοδεντρο. Οι εργαζομενοι στις μικρες επιχειρησεις που εγραψες δν πληττονται γιατι παιρνουν τα 540 του Κουλη και οι μισθοι ειναι χάλια ως γνωστον οποτε τι 750 τι 650 τι 540. Να γραψω για εποχικα εργαζομενους , χειμερινο τουρισμο , κατασκευαστικο κλαδο κλπ δεν εχει νοημα μαλλον ολο και κανα ταμειο ανεργιας πηραν οποτε ολα καλα. Με 400 το μηνα κανεις ζωαρα αλλωστε ειναι ολα κλειστα και δεν εχεις που να τα φας οπως λενε και οι Κουλολατρες. Κοιτα, εχεις ολα τα προσοντα για υφυπουργος Οικονομικων στην κυβερνηση των αριστων. Σκεψου το , το μπου θα σε στηριξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom