ο χασοδικης δεν εχει απαντησει καν για τα χθεσινα ξευτιλικια της κυβερνησηςΑυτός έχει κομματική θολούρα στο κεφάλι του,
Αλλα οκ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.659
- Πόντοι
- 6.256
Να σου απαντησω εγω με μια λέξη?ο χασοδικης δεν εχει απαντησει καν για τα χθεσινα ξευτιλικια της κυβερνηση
ROLEX
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.411
- Πόντοι
- 2.786
Άστο μην το ψάχνεις, σε αποστόμωσε!!!!Ποιος κρινει το "αποδεδειγμενα"?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.411
- Πόντοι
- 2.786
Σωστά, πρέπει να παραιτηθούν όλοι!!!! Ένας-ένας!!! Να πέσει η κυβέρνηση, να διαλυθεί η ΝΔ, να γίνει επανάσταση, να πάρουμε την εξουσία, viva le revolucion!!!!!!ο χασοδικης δεν εχει απαντησει καν για τα χθεσινα ξευτιλικια της κυβερνησης
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ποσο πιστευεις θα ειχε μειωθει η ανεργια ολο αυτον τον καιρο των λοκνταουν? 1-2-3%???Αρα κατα την αποψη σου οι μονοι που πληττονται ειναι οι επιχειρηματιες. Οι ανεργοι δεν πληττονται γιατι ανεργοι ηταν , τι πειραζει που δεν μπορουν να βρουν δουλεια για 1-2-3 χρονια , θα τρωνε απ το λεφτοδεντρο.
ναι ρε οσες σερβιτορες(2 κοπελες) και λαντζιεριδες(αλλες 3, με οικογενεια , παιδια κλπ εξοδα για να σε προλαβω) ρωτησα μου ειπαν ειναι καλυτερα τωρα με 540 χωρις να δουλευουν παρα που δουλευαν για 700.Οι εργαζομενοι στις μικρες επιχειρησεις που εγραψες δν πληττονται γιατι παιρνουν τα 540 του Κουλη και οι μισθοι ειναι χάλια ως γνωστον οποτε τι 750 τι 650 τι 540.
160 παραπανω για να δουλευουν 8ωρο και βαλε δεν το προτιμουν.
αρα ηταν ικανοποιητικο το 540 του κουλη.
φυσικα δεν εχει νοημα ειναι στο κατω του 15% που εγραψα πριν. πολυ μεγαλυτερη ζημεια παθαμε με την κριση του 2010 που αυξηθηκε η ανεργια απο 15% στο 25% και μειωθηκαν μισθοι-συνταξεις σε ιδιωτικους και δημοσιους που ειναι αλλο ενα 50%Να γραψω για εποχικα εργαζομενους , χειμερινο τουρισμο , κατασκευαστικο κλαδο κλπ δεν εχει νοημα μαλλον
ειπαμε αυτα εχεις λογο να τα πεις το 2010 , οχι το 2021, ψαξε τα νουμεραολο και κανα ταμειο ανεργιας πηραν οποτε ολα καλα. Με 400 το μηνα κανεις ζωαρα
οντως το 85% που δεν πληχθηκε, εκανε οικονομιες με το λοκνταουν γιατι δεν τα ετρωγε σε καφεδες και ταβερνες. ξες τα λεφτα που κινουν την εστιαση και εμποριο ρουχων ουτε αυτα φυτρωνουν σε κανενα λεφτοδεντρο, απο την τσεπη τους τα βγαζουν ολοι οι υπολοιποι.αλλωστε ειναι ολα κλειστα και δεν εχεις που να τα φας οπως λενε και οι Κουλολατρες.
οι διπλανοι μου φοιτητες με 0 εισοδημα βγαλανε στην ακρη μου ειπαν γιατι δεν τρωνε το χαρτζιλικι τους καθημερινα σε καφεδες και καθε βδομαδα σε διασκεδαση αφου ειναι κλειστα. ξες ουτε αυτοι τα γεννανε, λεφτοδεντρα δεν υπαρχουν ειπαμε, απο τους γονεις τους ειναι που ειναι στο 85%Κοιτα, εχεις ολα τα προσοντα για υφυπουργος Οικονομικων στην κυβερνηση των αριστων. Σκεψου το , το μπου θα σε στηριξει.
βρε καρμιρη βρε καλοφαγα παρτακιας μονος σου στην πισινα με το γκομενακι?Σωστά, πρέπει να παραιτηθούν όλοι!!!! Ένας-ένας!!! Να πέσει η κυβέρνηση, να διαλυθεί η ΝΔ, να γίνει επανάσταση, να πάρουμε την εξουσία, viva le revolucion!!!!!! βρε καρμιρη βρε
τους συντροφους δεν τους καλεις? τοσο αχαιρευτος εισαι?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.411
- Πόντοι
- 2.786
Τα συντρόφια δεν κάνουν συχνά μπάνιο... προχθές την καθάρισα...!!!βρε καρμιρη βρε καλοφαγα παρτακιας μονος σου στην πισινα με το γκομενακι?
τους συντροφους δεν τους καλεις? τοσο αχαιρευτος εισαι?
Εσένα εντάξει... ίσως και να σε προσκαλούσα. Αλλά με την δική σου γκόμενα, η δική μου δεν είναι για παρτούζες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, πρέπει να απαντάς γιατί "αλλιώς ξεφτιλίζεσαι"Το οτι καποιοι με αποκαλουν ηλιθιο, κομματοσκυλο κλπ αλλά ζητιανευουν και ικετευουν για μια απαντηση μου στις ερωτησεις τους, με ξεπερνά.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Αυτα τα λεγαμε οταν ημασταν 16 ετων, καποιοι εχουν παραμεινει εκει φαινεται.Ναι, πρέπει να απαντάς γιατί "αλλιώς ξεφτιλίζεσαι"
Εγω λεω απλως να τους γραφω στ' αρχιδια μου
οχι ρε για παρτουρες ημαρτονΤα συντρόφια δεν κάνουν συχνά μπάνιο... προχθές την καθάρισα...!!!
Εσένα εντάξει... ίσως και να σε προσκαλούσα. Αλλά με την δική σου γκόμενα, η δική μου δεν είναι για παρτούζες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, πρέπει να απαντάς γιατί "αλλιώς ξεφτιλίζεσαι"
αλλα τους μπριζωσες γερα με τα χαρτακια χτες
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.411
- Πόντοι
- 2.786
Μα γιατί νομίζεις μπαίνω εδώ? Για να βρω παρέες?αλλα τους μπριζωσες γερα με τα χαρτακια χτες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι μπαινεις?Μα γιατί νομίζεις μπαίνω εδώ? Για να βρω παρέες?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.411
- Πόντοι
- 2.786
Το έχω πει επανειλημμένως:Γιατι μπαινεις?
Παλιά για τα μπουρδέλα. Τώρα που απέχω, για να τρολάρω αριστερά σκουπίδια.
Σε χαλάει?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ναι ρε, με χαλαει. Παμε εξωΤο έχω πει επανειλημμένως:
Παλιά για τα μπουρδέλα. Τώρα που απέχω, για να τρολάρω αριστερά σκουπίδια.
Σε χαλάει?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.411
- Πόντοι
- 2.786
Ναι ρε, με χαλαει. Παμε εξω
Death date? Είσαι ο τρίτος που με προκαλεί!
'Εχουν προηγηθεί ο μπούλης και... ένας άλλος του οποίου το nickname δεν θυμάμαι τώρα!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Πεσει δεν πεσει η κουλοκυβερνηση θειο διαλυθει η δεν διαλυθει η νουδουκαΣωστά, πρέπει να παραιτηθούν όλοι!!!! Ένας-ένας!!! Να πέσει η κυβέρνηση, να διαλυθεί η ΝΔ, να γίνει επανάσταση, να πάρουμε την εξουσία, viva le revolucion!!!!!!
Η χωρα διαλυμενη ειναι
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Σιγα ρε νταρτανιαν
Death date? Είσαι ο τρίτος που με προκαλεί!
'Εχουν προηγηθεί ο μπούλης και... ένας άλλος του οποίου το nickname δεν θυμάμαι τώρα!
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Κικιλιας: εχουμε αποθεμα εμβολιων Αστρα ζενεκα
Τσιπρας: εχουμε στοκ.
Ποια η διαφορά ρε νόπανα;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
η διαφορα ειναι οτι οταν θες να διαφημισεις κατι που ειναι καλο (και τα εμβολια ειναι καλα γιατι σωζουν ζωες)Κικιλιας: εχουμε αποθεμα εμβολιων Αστρα ζενεκα
το λες αποθεμα που εχει ΚΑΛΗ εννοια ωστε αν ερθουν να παρουν απο το αποθεμα.
η λεξη στοκ εχει ΚΑΚΗ χροια και ειναι σαν να λες ειναι αχρηστα και μας εμειναν στην αποθηκη για αυτο σας στα δινουμε , οποτε δεν ειναι διαφημιση και δεν θα παει ο αλλος να παρει.
ενας λοιπον που ειναι υπερ των εμβολιασμων ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ
πρεπει να το πει "καλο αποθεμα" για να ερθουν να εμβολιαστουν και να σωθουν ζωες
και οχι "κακο στοκ" ωστε να μην ερθουν.
το καταλαβες τωρα ή οχι οτι σε θεματα υγειας δεν σηκωνει να κανεις αντιπολιτευση και να σε ακουσουν καποιοι χαζοι και να πεθανουν επειδη δεν θελουν να παρουν απο το ΚΑΚΟ ΣΤΟΚ αλλα θα επαιρναν απο το ΚΑΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑ????
ρε γύφτο, ο ίδιος ο αμορφωτος ο αρχηγός σου χρησιμοποίησε το "στοκάρω" με αρνητική έννοιαΚικιλιας: εχουμε αποθεμα εμβολιων Αστρα ζενεκα
Καλα ρε πούστη μου, όλοι οι αμορφωτοι ψηφίζουν τζιμπραμ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K