Ω ρε μαλάκα σοβαρα ε...πω πω...κικιλιας αδωνης και τα συνναφη
οταν ληξει η βουλευτικη τους ασυλια να κοιταξουν να βγαλουν διαβατηρια και στεγαση σε κρατος του τρτου κοσμου για πολλα χρονια λογω λυτζαρισματος τους απο τους συγγενεις των νεκρων απο αστραζενεκα η και απο αλλες εταιριες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
βγαλε και εσυ κανα διαβατηριο οταν τα βυσματα σου χασουν τις καρεκλες τουςΩ ρε μαλάκα σοβαρα ε...πω πω...
Με τα σέλφ τέστ τί έγινε τελικά , απο εκει που θα έπαιρνε όποιος ήθελε τελικά παίρνει όποιος τα δικαιούται ; Φοβήθηκαν οτι θα δημιουργηθούν ουρές (συνωστισμός) στα φαρμακεία ; Δεν υπάρχουν αρκετά τέστ ; Συμβαίνει κάτι άλλο ;
Ω ρε σοβαρά ε...βγαλε και εσυ κανα διαβατηριο οταν τα βυσματα σου χασουν τις καρεκλες τους
Θα γίνει "επανάσταση"; "Εξέγερση"; Κομμουνισμός στην Ελλάδα;
Πες μου το όραμά σου.
ετσι οπως τα εκανε τριςμπουρδελο ο αρχηγος σου ολα ειναι πιθανα απο εδω και περαΩ ρε σοβαρά ε...
Θα γίνει "επανάσταση"; "Εξέγερση"; Κομμουνισμός στην Ελλάδα;
Πες μου το όραμά σου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Tρομερο πολιτικο επιχειρημα οτι ο Κικιλιας επαιζε μπασκετ
Δυο μετρα ανθρωπος ηταν, μπηκε στην ιατρικη και επαιξε και μπασκετ μια δεκαετια.
Αξιος ανθρωπος, εκανε καποια πραγματα στη ζωη του.
Και μπαινει ο αλλος εδω μεσα και λεει "ενας πρωην μπασκετμπολιστας κανει σχεδιασμο εμβολιασμου".
Οχι ρε τύπε, να αναθεσουμε σε κανεναν καταληψια, που το μονο που ηξερε ηταν μπαφους, καταληψεις και ψωλαρισμα να κανει τον σχεδιασμο.
Ρε δεν σοβαρευεστε λιγακι λεω γω
Δυο μετρα ανθρωπος ηταν, μπηκε στην ιατρικη και επαιξε και μπασκετ μια δεκαετια.
Και μπαινει ο αλλος εδω μεσα και λεει "ενας πρωην μπασκετμπολιστας κανει σχεδιασμο εμβολιασμου".
Οχι ρε τύπε, να αναθεσουμε σε κανεναν καταληψια, που το μονο που ηξερε ηταν μπαφους, καταληψεις και ψωλαρισμα να κανει τον σχεδιασμο.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Σορυ αδερφε αλλα προσωπικα δεν λεω σε κανεναν μπραβο που χρησιμοποιει νεκρους ως νουμερα για να επιτυχει τον σκοπο του,διοτι η ελλαδα ξαφνικα,απ τον Μαρτη του 2020 της λειπουν εμβολια και τιποτ αλλο.O υπουργος υγειας ειναι γιατρος.
Τι προσαπτεις στον σχεδιασμο? Συγκεκριμενα.
Κανονικα επρεπε να λετε μπραβο, οχι να κανετε κριτικη για τον σχεδιασμο.
Οποτε πες τα εσυ τα μπραβο κ ασε εμας να λεμε τα δικα μας
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Μου θυμιζεις κατι δημοσιους υπαλληλους που στα 10 τους βοηθαγαν τον μπαμπα τους στα χωραφια και σ λενε οτι γνωριζουν απο γη,ετσι κ συ με τον κικιλια!Μπηκε Ιατρικη και τελειωνοντας τα γραψε στα παπαρια του και επιασε το τοπι οπου με αυτο εχτισε οτι εχτισε,τον πηρε ο Κουλης τον διορισε υπ. Υγειας και εσυ μας λες οτι η ιδιοτητα του ειναι η Ιατρικη οπου κ φοιτησε,οχι ως μπασκετμπολιστας.Tρομερο πολιτικο επιχειρημα οτι ο Κικιλιας επαιζε μπασκετ
Να κανετε το εμβολιο π εχει σε αποθεμα ο υπουργος σας λοιπον
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.025
- Πόντοι
- 26.141
Εγώ που θέλω όσο πιο γρήγορα το πιστοποιητικό αλλά μου φορτώνουν το αστραζενεκα λόγ ηλικίας κ έκδοση πιστοποιητικού αρχές Αυγούστου ενώ θα ήθελα όσο πιο άμεσα,,,,ποιον να σικτιρισω τώρα ;;
που δεν αγοράζουν.πχ φαιχζερ για όσους θέλουν άμεσα το πιστοποιητικό λόγω Δουλειάς ;
κ πρέπει δλδ να φορτωθω το στοκαρισμενο προϊόν που μου δίνει πιστοποιητικό αρχές Αυγούστου;
που δεν αγοράζουν.πχ φαιχζερ για όσους θέλουν άμεσα το πιστοποιητικό λόγω Δουλειάς ;
κ πρέπει δλδ να φορτωθω το στοκαρισμενο προϊόν που μου δίνει πιστοποιητικό αρχές Αυγούστου;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.658
- Πόντοι
- 6.256
Ε καλα,10500?????
Το ξεχάσαμε ήδη, last year.
Εξα λλου φταιει μόνο η ατομικη ευθύνη
Οι τηλεσταρ του κουλη σε τίποτα
Ολες οι ευρωπαικες χωρες με παρομοιο πληθυσμο (9 - 11 εκατ) εχουν περισσοτερους10500?????0
δυτικες ανατολικες βορειες νοτιες , κλειστες ανοιχτες μισανοιχτες
Τσεχια - Ουγγαρια - Σουηδια - Πορτογαλια - Βελγιο
πριν λιγες μερες ξεπερασαμε την Αυστρια
δεν το λες και αποτυχια ...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.025
- Πόντοι
- 26.141
Όπως είπες πάνω κάτω έχουν τους νεκρούς μας αλλά αυτοί όμως δεν Είχαν τόσο αυστηρό Λο ντάουν
Άρα απέτυχε ο κουλης
Άρα απέτυχε ο κουλης
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.658
- Πόντοι
- 6.256
Αφου ειναι απολύτως δημοκρατικό να σου επιβάλλουν κάτι που θέλουν αυτοι..Εγώ που θέλω όσο πιο γρήγορα το πιστοποιητικό αλλά μου φορτώνουν το αστραζενεκα λόγ ηλικίας κ έκδοση πιστοποιητικού αρχές Αυγούστου ενώ θα ήθελα όσο πιο άμεσα,,,,ποιον να σικτιρισω τώρα ;;
Βέβαια δε σε υποχρεώνουν και καλά, αλλα συγχρόνως τρως στη μάπα τους περιορισμούς που εχεις επεδή δεν εκανες άστρα,
Στο φινάλε σε έχουν χεςμένο αρκει να μην τους χαλας τη σούπα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.025
- Πόντοι
- 26.141
Στα αρχιδια μου το εμβόλιο ,εγώ το πιστοποιητικό θελω κ χρειάζομαι λόγω εργασίας εξωτερικό που μπαινοβγαινωΑφου ειναι απολύτως δημοκρατικό να σου επιβάλλουν κάτι που θέλουν αυτοι..
Βέβαια δε σε υποχρεώνουν και καλά, αλλα συγχρόνως τρως στη μάπα τους περιορισμούς που εχεις επεδή δεν εκανες άστρα,
Στο φινάλε σε έχουν χεςμένο αρκει να μην τους χαλας τη σούπα
Οχι πανω κατω ... σε μερικες εχουν διπλασιους και βαλε (Ουγγαρια - Βελγιο) εως και τριπλασιους (Τσεχια)Όπως είπες πάνω κάτω έχουν τους νεκρούς μας αλλά αυτοί όμως δεν Είχαν τόσο αυστηρό Λο ντάουν
Άρα απέτυχε ο κουλης
αρα εκεινοι απετυχαν
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.658
- Πόντοι
- 6.256
Εδω η Ντόρα θα μεινει αθηνα για πάσχα,Στα αρχιδια μου το εμβόλιο ,εγώ το πιστοποιητικό θελω κ χρειάζομαι λόγω εργασίας εξωτερικό που μπαινοβγαινω
Εσένα σε γράφουμε στα παπάρια του κικίλια
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.868
- Πόντοι
- 19.795
Καλε μου ανθρωπε, στο ειχα ξαναγραψει. Ειναι δυνατον να συγκρινεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, την χειροτερη των τελευταιων 70 χρονων, που ακομα δεν ξερουμε το πως θα τελειωσει,ποσο πιστευεις θα ειχε μειωθει η ανεργια ολο αυτον τον καιρο των λοκνταουν? 1-2-3%???
ναι ρε οσες σερβιτορες(2 κοπελες) και λαντζιεριδες(αλλες 3, με οικογενεια , παιδια κλπ εξοδα για να σε προλαβω) ρωτησα μου ειπαν ειναι καλυτερα τωρα με 540 χωρις να δουλευουν παρα που δουλευαν για 700.
160 παραπανω για να δουλευουν 8ωρο και βαλε δεν το προτιμουν.
αρα ηταν ικανοποιητικο το 540 του κουλη.
φυσικα δεν εχει νοημα ειναι στο κατω του 15% που εγραψα πριν. πολυ μεγαλυτερη ζημεια παθαμε με την κριση του 2010 που αυξηθηκε η ανεργια απο 15% στο 25% και μειωθηκαν μισθοι-συνταξεις σε ιδιωτικους και δημοσιους που ειναι αλλο ενα 50%
ειπαμε αυτα εχεις λογο να τα πεις το 2010 , οχι το 2021, ψαξε τα νουμερα
οντως το 85% που δεν πληχθηκε, εκανε οικονομιες με το λοκνταουν γιατι δεν τα ετρωγε σε καφεδες και ταβερνες. ξες τα λεφτα που κινουν την εστιαση και εμποριο ρουχων ουτε αυτα φυτρωνουν σε κανενα λεφτοδεντρο, απο την τσεπη τους τα βγαζουν ολοι οι υπολοιποι.
οι διπλανοι μου φοιτητες με 0 εισοδημα βγαλανε στην ακρη μου ειπαν γιατι δεν τρωνε το χαρτζιλικι τους καθημερινα σε καφεδες και καθε βδομαδα σε διασκεδαση αφου ειναι κλειστα. ξες ουτε αυτοι τα γεννανε, λεφτοδεντρα δεν υπαρχουν ειπαμε, απο τους γονεις τους ειναι που ειναι στο 85%
με την οικονομικη κριση του 2010;
Ισως να εισαι ο μοναδικος Ελληνας στον πλανητη Γη, που το 2020 περασε καλυτερα απο το 2010.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.658
- Πόντοι
- 6.256
Στα διόδια και κλιμάκια της αρχής διαφάνειας μην τους ξεφύγει κανα πασχαλινο τσουρέκι εκτος αθηνών.
Εβγαλαν ακόμα και τα τεμπελόσκυλα του κοιμισμένου δημοσίου τα ελβετικά ρολόγια
Εβγαλαν ακόμα και τα τεμπελόσκυλα του κοιμισμένου δημοσίου τα ελβετικά ρολόγια
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.025
- Πόντοι
- 26.141
Κερικοι.πιο.κατω από εμάς άρα πέτυχαν αυτοί κ απέτυχε ο Κούλης κ σημειωτέον με το πιο αυστηρό ΛΟΚ νταουνΟχι πανω κατω ... σε μερικες εχουν διπλασιους και βαλε (Ουγγαρια - Βελγιο) εως και τριπλασιους (Τσεχια)
αρα εκεινοι απετυχαν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36