Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Οπως σου έγραψα, πολύς κόσμος κάνει δουλειες με εξωτερικό. Δεν αποτελεί ειδική κατηγορία σε καμμία περίπτωση.

Με άλλα λόγια - Χέστηκε η φοράδα μάστορα αν κανεις δουλειες με εξωτερικό
Δεν χεστηκε η φοράδα αλλά η κυβέρνηση σου που έταζε ανάπτυξη κ τελικά καβατζωσε συνταξιούχους κ δυ
Δυ κ εσύ έτσι ;;;; Προδόθηκες από τα γραφόμενα σου

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Επιλέγεις την ομάδα που σε συμφέρει
Τότε κ εγώ θα βάλω την Ελλάδα εκεί που ανήκει δλδ στην Αφρική
Κ βάσει αυτού δλδ αφρικανικών χωρών είμαστε από τις περισσότερο με νεκρούς χώρα
εξάλλου ανήκουμε στην αφρικη
Στα Βαλκανια να την βαλεις , αυτο ειναι το σωστο ...
και εκει πολυ καλα τα εχουμε παει παντως :cheesy:

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Δεν χεστηκε η φοράδα αλλά η κυβέρνηση σου που έταζε ανάπτυξη κ τελικά καβατζωσε συνταξιούχους κ δυ
Δυ κ εσύ έτσι ;;;; Προδόθηκες από τα γραφόμενα σου
Σε όλα έπεσες έξω
Δεν ειμαι ΔΥ, τους σιχαίνομαι.
Δουλεύω και εκτός Ελλάδας αλλά δεν ειμαι φορτηγατζής όπως εσυ αλλά μπορώ και δουλεύω και απο το σπίτι και απο όπου μου γουστάρει.
Κλάψε τώρα ψεκασμένε που θες και σπεσιαλ μεταχειριση επειδη "κανεις δουλειες με εξωτερικό".
Και απο τις "αναλύσεις" που κάνεις, περιορισμένης ευθύνης εισαι
Ψεκασμένε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μου θυμιζεις κατι δημοσιους υπαλληλους που στα 10 τους βοηθαγαν τον μπαμπα τους στα χωραφια και σ λενε οτι γνωριζουν απο γη,ετσι κ συ με τον κικιλια!Μπηκε Ιατρικη και τελειωνοντας τα γραψε στα παπαρια του και επιασε το τοπι οπου με αυτο εχτισε οτι εχτισε,τον πηρε ο Κουλης τον διορισε υπ. Υγειας και εσυ μας λες οτι η ιδιοτητα του ειναι η Ιατρικη οπου κ φοιτησε,οχι ως μπασκετμπολιστας.

Να κανετε το εμβολιο π εχει σε αποθεμα ο υπουργος σας λοιπον
Ο Κικίλιας επαιξε μπασκετ από το 1990 εως το 2004, ενω απο την ιατρικη αποφοιτησε το 2002. Κατα τα αλλα εσυ λες οτι "αφου τελειωσε την ιατρικη επιασε το τοπι". Να σε ενημερωσω οτι ειναι και διδακτορας ιατρικης απο το 2011.
Δεν ξερω τι σου θυμιζω, αλλά εσυ μου θυμιζεις κατι γριές που σχολιαζουν απο τα μπαλκονια χωρις να ξερουν τι τους γινεται

• Like
Αντιδράσεις: kinks

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σορυ αδερφε αλλα προσωπικα δεν λεω σε κανεναν μπραβο που χρησιμοποιει νεκρους ως νουμερα για να επιτυχει τον σκοπο του,διοτι η ελλαδα ξαφνικα,απ τον Μαρτη του 2020 της λειπουν εμβολια και τιποτ αλλο.

Οποτε πες τα εσυ τα μπραβο κ ασε εμας να λεμε τα δικα μας
Συγνωμη αλλά αυτο το ποστ ειναι ασυναρτητο, δεν καταλαβαινω τι λες.
Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που προσαπτεις στον ΑΨΟΓΟ εμβολιαστικο σχεδιασμο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Διαβάζω ξανά και ξανά τα ίδια μονότονα σχόλια εγκάθετων φιλοκυβερνητικών τρολ και ανεγκεφαλων σανοφαγων :

"Η χώρα τα πήγε καλά γιατί έχουμε λιγότερους νεκρούς κατά μέσο όρο από την Χ συγκρίσιμη χώρα."

Και ποιος σου είπε ρε καραγκιόζη ότι η ελαχιστοποίηση των νεκρών από κοβιντ είναι αυτοσκοπός ? Ποιος σου είπε ότι είναι επιτρεπτή η με κάθε μέσο επίτευξη καλών επιδόσεων στον συγκεκριμένο μεμονωμένο δείκτη ανεξαρτήτως των επιπτώσεων των μέτρων και των παράπλευρων απωλειών που αυτά προκαλούν?

Είναι λύση για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων το σφράγισμα όλων των οδών υψηλής επικινδυνότητας ? Είναι λύση για το πρόβλημα της παχυσαρκίας ο αναγκαστικός εγκλεισμός με κρατική εντολή των χοντρών σε ειδικά διαιτολογικά κέντρα μέχρι αυτοί να φτάσουν στο ιδανικό τους βάρος?
Ε δεν υποφέρεστε πια, τωρα κριτικαρετε οτι εχουμε λιγους νεκρους αλλά με μεγαλο...κοστος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Σε όλα έπεσες έξω
Δεν ειμαι ΔΥ, τους σιχαίνομαι.
Δουλεύω και εκτός Ελλάδας αλλά δεν ειμαι φορτηγατζής όπως εσυ αλλά μπορώ και δουλεύω και απο το σπίτι και απο όπου μου γουστάρει.
Κλάψε τώρα ψεκασμένε που θες και σπεσιαλ μεταχειριση επειδη "κανεις δουλειες με εξωτερικό".
Και απο τις "αναλύσεις" που κάνεις, περιορισμένης ευθύνης εισαι
Ψεκασμένε
Ναι μαν με μια νταλίκα είμαι κ με χουν φάει τα δρομολόγια
Με 650 ευρώ το μηνα :confused: τουλάχιστον ας με προσέξει σα ψεκασμενο η κυβέρνηση

Ρε πουστη μου τι παράσταση δίνεται μερικοί κλώνοι εδώ μέσα!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Ε δεν υποφέρεστε πια, τωρα κριτικαρετε οτι εχουμε λιγους νεκρους αλλά με μεγαλο...κοστος.
Έχουμε πολλούς νεκρούς κ αυστηρό ΛΟΚ ντάουν
Είμαστε 168 χώρα σε επιτυχία νεκρών ανά εκατομμύριο απο Τις 208 παγκοσμίως δλδ παν καλύτερα άλλες 167 χώρες από εμάς ενώ έχουμε από τα αυστηρότερα ΛΟΚ νταουν

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνετε;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Έχουμε πολλούς νεκρούς κ αυστηρό ΛΟΚ ντάουν
Είμαστε 168 χώρα σε επιτυχία νεκρών ανά εκατομμύριο απο Τις 208 παγκοσμίως δλδ παν καλύτερα άλλες 167 χώρες από εμάς ενώ έχουμε από τα αυστηρότερα ΛΟΚ νταουν

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνετε;;
Α ειναι πολλοί τελικά, ή λιγοι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Α ειναι πολλοί τελικά, ή λιγοι?
Σου απάντησα
Κ πολλοί νεκροί κ αυστηρό ΛΟΚ ντάουν άρα η πολιτική της κυβερνήσεις στο περιορισμό των νεκρών απέτυχε

Επαναλαμβάνω κ πολλοί νεκροί κ αυστηρό ΛΟΚ νταουν

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Στα αρχιδια μου το εμβόλιο ,εγώ το πιστοποιητικό θελω κ χρειάζομαι λόγω εργασίας εξωτερικό που μπαινοβγαινω :rockon: :rockon:
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν είναι τόσο απλό.
Ακόμα κι αν το εμβόλιο έχει μέσα τσίπουρο, νερό, αέρα ή δεν το κάνεις και καθόλου αλλά πάρεις το πιστοποιητικό, καταγράφεσαι ως άλλος ένας εξαρτημένος πολίτης στον γενικό πληθυσμό και αυτό έχει σημασία για όσους έστησαν την παράνοια. Όταν θα έρθει η ώρα να κάνουν απολογισμό μετά από τόσα λεφτά που έδωσαν για προπαγάνδα και τόσο τέλειο στήσιμο μιας ψευτοπανδημίας με τελικό στόχο για επιστροφή στην κανονικότητα την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό, θα ήθελαν ένα 70-80-90% του πλυθησμου να είναι ενταγμένοι στη πλατφόρμα των πιστοποιητικών.
Μετά από μερικά χρόνια θα έρθει και νέο «καψώνι» μιας και τα πιστοποιητικά θα «χάνονται» ή θα παίρνει χρόνο μέχρι να το βρεις και καλύτερα να το έχεις σε ένα τσιπάκι κάτω από το δέρμα. Στη συνέχεια αφού το έχεις που το έχεις το τσιπ γιατί να μην φυλάς εκεί τα λεφτά σου κτλ κτλ κτλ... Η επόμενη συζήτηση αυτή θα είναι.Θα σου έρχονται όλοι αυτοί που σε λένε ψεκασμένο με τον ιό να επιχειρηματολογούν ή να σε βρίζουν χυδαία για τα καλά που θα έχει ένα ηλεκτρονικό εμφύτευμα και πόσο απροσάρμοστος είναι όποιος δεν το θέλει. :confused:
Για εμάς που κάνουμε πολλά ταξίδια είναι μια κατάσταση που πονάει η ελευθερία μετακινήσεων να περνάει μέσα από ένα πιστοποιητικό αλλά πλέον απειλείται η ελευθερία του να ορίζεις τον εαυτό σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σου απάντησα
Κ πολλοί νεκροί κ αυστηρό ΛΟΚ ντάουν άρα η πολιτική της κυβερνήσεις στο περιορισμό των νεκρών απέτυχε

Επαναλαμβάνω κ πολλοί νεκροί κ αυστηρό ΛΟΚ νταουν
Αρα διαφωνεις με τον αλλο, που λεει "λιγοι νεκροι αλλά με μεγαλο κοστος"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν είναι τόσο απλό.
Ακόμα κι αν το εμβόλιο έχει μέσα τσίπουρο, νερό, αέρα ή δεν το κάνεις και καθόλου αλλά πάρεις το πιστοποιητικό, καταγράφεσαι ως άλλος ένας εξαρτημένος πολίτης στον γενικό πληθυσμό και αυτό έχει σημασία για όσους έστησαν την παράνοια. Όταν θα έρθει η ώρα να κάνουν απολογισμό μετά από τόσα λεφτά που έδωσαν για προπαγάνδα και τόσο τέλειο στήσιμο μιας ψευτοπανδημίας με τελικό στόχο για επιστροφή στην κανονικότητα την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό, θα ήθελαν ένα 70-80-90% του πλυθησμου να είναι ενταγμένοι στη πλατφόρμα των πιστοποιητικών.
Μετά από μερικά χρόνια θα έρθει και νέο «καψώνι» μιας και τα πιστοποιητικά θα «χάνονται» ή θα παίρνει χρόνο μέχρι να το βρεις και καλύτερα να το έχεις σε ένα τσιπάκι κάτω από το δέρμα. Στη συνέχεια αφού το έχεις που το έχεις το τσιπ γιατί να μην φυλάς εκεί τα λεφτά σου κτλ κτλ κτλ... Η επόμενη συζήτηση αυτή θα είναι.Θα σου έρχονται όλοι αυτοί που σε λένε ψεκασμένο με τον ιό να επιχειρηματολογούν ή να σε βρίζουν χυδαία για τα καλά που θα έχει ένα ηλεκτρονικό εμφύτευμα και πόσο απροσάρμοστος είναι όποιος δεν το θέλει. :confused:
Για εμάς που κάνουμε πολλά ταξίδια είναι μια κατάσταση που πονάει η ελευθερία μετακινήσεων να περνάει μέσα από ένα πιστοποιητικό αλλά πλέον απειλείται η ελευθερία του να ορίζεις τον εαυτό σου.
Εχεις αναγκη απο βοηθεια. Οσο το συντομοτερο το αντιληφθεις, τοσο το καλυτερο για σενα και τον περιγυρο σου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Αρα διαφωνεις με τον αλλο, που λεει "λιγοι νεκροι αλλά με μεγαλο κοστος"
Εννοώ αυτό που γράφω
Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται
Πολλοί νεκροί 168 στις 208 χώρες κ από τα πιο αυστηρά ΛΟΚ ντάουν
Αν λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφω ασφαλώς κ διαφωνώ
Εσύ διαφωνείς με αυτό που γράφω;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εννοώ αυτό που γράφω
Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται
Πολλοί νεκροί 168 στις 208 χώρες κ από τα πιο αυστηρά ΛΟΚ ντάουν
Αν λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφω ασφαλώς κ διαφωνώ
Εσύ διαφωνείς με αυτό που γράφω;;;;
Εγω θεωρω οτι οι νεκροι δεν ειναι πολλοί και τα μέτρα δεν ηταν δυσαναλογα αυστηρα.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εχεις αναγκη απο βοηθεια. Οσο το συντομοτερο το αντιληφθεις, τοσο το καλυτερο για σενα και τον περιγυρο σου.
Ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις; Έχεις πτυχίο ψυχολογίας;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Εγω θεωρω οτι οι νεκροι δεν ειναι πολλοί και τα μέτρα δεν ηταν δυσαναλογα αυστηρα.
Για τα μέτρα του ΛΟΚ ντάουν δεν μπορώ να σε. Πείσω διότι ίσως είναι κ αντικειμενικό αλλά για τους νεκρούς απλά ανοίγεις τον λινκ κ βλέπεις ότι είμαστε στην 168 θέση παγκοσμίως βάσει νεκρών ανά εκατομυ δλδ μας περνάνε άλλες 167 χώρες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Έχει κανείς έρευνα από κανένα λινκ που να καταταγεί τις χώρες βάσει αυστηρότητας ΛΟΚ ντάουν από Μάρτιο 2020 έως σήμερα;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom