Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Έχει κανείς έρευνα από κανένα λινκ που να καταταγεί τις χώρες βάσει αυστηρότητας ΛΟΚ ντάουν από Μάρτιο 2020 έως σήμερα;;;;
Δεν μπορει να υπαρξει κατι τετοιο, γιατι δεν ειναι δυνατον να ορισθούν αντικειμενικα κριτηρια για το τι ειναι "αυστηρο" και τι οχι.
Ας πουμε καποιος μπορει να θεωρει την αποστολη sms αυστηροτατο περιορισμο, ενω προφανως δεν ειναι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.808
Πόντοι
5.006
Ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις; Έχεις πτυχίο ψυχολογίας;
τι να το κανει το πτυχιο ρε μπουφε????!!!!
εδω κανει μπαμ οτι εισαι για δεσιμο...γονεις δεν εχεις να σε βοηθησουν????
:confused: :confused: :confused:

σκισε την ταυτοτητα σου, απενεργοποιησε τον ΑΦΜ σου και τραβα να ζησεις σε καμια σπηλια, οπου ανηκεις...τι σκατα τριγυρνας στον κοσμο μας ρε μπαμπουινε???
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Δεν μπορει να υπαρξει κατι τετοιο, γιατι δεν ειναι δυνατον να ορισθούν αντικειμενικα κριτηρια για το τι ειναι "αυστηρο" και τι οχι.
Ας πουμε καποιος μπορει να θεωρει την αποστολη sms αυστηροτατο περιορισμο, ενω προφανως δεν ειναι
Αλλά για τους νεκρούς υπάρχει η αριθμιτικη προσέγγιση αναγωγικά αν εκατομμυριο που είδες ότι μας προσπερνάνε 167 χώρες

Τώρα για το sms απαγόρευση ανά νομό μάσκες παντού ,κλειστά το λιανοεμποριο για τόσους μήνες κ κλειστή η εστίαση ,απλά αν θες με πιστεύεις ότι δεν τα έχω δει πουθενα τον τελευταίο χρόνο αυτά εκτός από την ελλαδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
τι να το κανει το πτυχιο ρε μπουφε????!!!!
εδω κανει μπαμ οτι εισαι για δεσιμο...γονεις δεν εχεις να σε βοηθησουν????
:confused: :confused: :confused:

σκισε την ταυτοτητα σου, απενεργοποιησε τον ΑΦΜ σου και τραβα να ζησεις σε καμια σπηλια, οπου ανηκεις...τι σκατα τριγυρνας στον κοσμο μας ρε μπαμπουινε???
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Κάτσε ρε ραοπαο ,,,δύο πράγματα δεν σβήνονται απενεργοποιούνται αλλάζουν σε αυτη Τη Ζωή
Ένα να αλλάξεις ομάδα
Κ δεύτερον αφμ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μη λεμε οτι θελουμε, οι νεκροι αναλογικα ειναι λιγοι.

Το οτι θελει να τα ανοιξει τωρα που εχει φουντωσει το πραγμα, εχει ρισκο αλλα δεν εχει και αλλη επιλογη

Απο οικονομικη αποψη, τον εχουμε πιει.

Νεκρους η φραγκα ας μας πει καποιος τι προτιμα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.808
Πόντοι
5.006
Κάτσε ρε ραοπαο ,,,δύο πράγματα δεν σβήνονται απενεργοποιούνται αλλάζουν σε αυτη Τη Ζωή
Ένα να αλλάξεις ομάδα
Κ δεύτερον αφμ
σε μενα το λες?στον μπουφο πες το που νομιζει οτι θελουν να τον εμβολιασουν για να τον φακελωσουν....
κοτζαμ μαντραχαλος και ακομα δεν εχει καταλαβει οτι ΟΛΑ τα στοιχεια του ειναι φορα παρτιδα σε αυτους που θελουν να τα δουν...αυτος νομιζει το εμβολιο περιμεναν για να τον ελεγχουν....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σε όλα έπεσες έξω
Δεν ειμαι ΔΥ, τους σιχαίνομαι.
Δουλεύω και εκτός Ελλάδας αλλά δεν ειμαι φορτηγατζής όπως εσυ αλλά μπορώ και δουλεύω και απο το σπίτι και απο όπου μου γουστάρει.
Κλάψε τώρα ψεκασμένε που θες και σπεσιαλ μεταχειριση επειδη "κανεις δουλειες με εξωτερικό".
Και απο τις "αναλύσεις" που κάνεις, περιορισμένης ευθύνης εισαι
Ψεκασμένε
το μονο που κανεις και εχει σχεση με το εξωτερικο ειναι να μπολιαζεσαι :effemine:

EQ0E5rsWkAAboZD.jpg

70c9be399ff2be3ea208fe8c380188db.27.jpg

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.121
Πόντοι
25.186
Ο Κικίλιας επαιξε μπασκετ από το 1990 εως το 2004, ενω απο την ιατρικη αποφοιτησε το 2002. Κατα τα αλλα εσυ λες οτι "αφου τελειωσε την ιατρικη επιασε το τοπι". Να σε ενημερωσω οτι ειναι και διδακτορας ιατρικης απο το 2011.
Δεν ξερω τι σου θυμιζω, αλλά εσυ μου θυμιζεις κατι γριές που σχολιαζουν απο τα μπαλκονια χωρις να ξερουν τι τους γινεται
Αυτος ειναι ο Κικίλιας,ενας πανιβλακας που μπήκε Ιατρικη λογω του νομου με τις Εθνικές ομάδες

Πραγματικα ακουστε τι απάντησε,ΔΕΙΤΕ ΤΟ ειναι συντομο

Αυτός ο άνθρωπος εχει τις τυχες μας στα χερια του

υγ Δεν χρειαζοταν φυσικά αυτο το βιντεο,εχει τη βλακεια ζωγραφισμενη στο πρόσωπό του

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Κ όπως σαν ψεκασμενος σου έστειλα την αριθμιτικη αναλογία νεκρών που μας προσπερνάνε αλλες 167 χώρες έτσι κ εδώ φαίνεται πόσο αυστηρό ΛΟΚ ντάουν έχουμε
Τώρα ασφαλώς κ δικαίωμα σου να τα σμφισβητησεις

Άρα κ πολλοί νεκροί κ αυστηρό ΛΟΚ ντάουν ισκεντερ

Εγώ όντως είμαι ψεκασμενος αφού με ψεκασε ο γουρλοματης με τα παραμύθια περί ανάπτυξης κ τον υποστήριξα αλλά στη διαχείριση πανδημίας αποδείχτηκε κ αυτός ένας ακομη συστημικός

Συνημμένα

• Screenshot_20210430_171744_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210430_171744_com.android.chrome.jpg
    391,5 KB · Εμφανίσεις: 59

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Να κανετε το εμβολιο π εχει σε αποθεμα ο υπουργος σας λοιπον
καλα δεν ειναι και δυσκολο να βρει στοκαρισμενο ΑΖ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Γαμω το στανιό μου τόσα πακιστανια έχουμε στην Ελλάδα που πουλάνε sim card,,δεν θα έχουν κ κανένα πιστοποιητικό εμβολιασμού ,,,,; Γαμω το φελεκι μου:confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.657
Πόντοι
6.256
καλα δεν ειναι και δυσκολο να βρει στοκαρισμενο ΑΖ

Καλά, οι δανοι?, οι μαλακες του βορρα?
Αυτοί δεν ξερουν..

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τα 15-20 λεπτά που χρειάστηκε για να συντάξω το κείμενό μου και αναλογιζόμενος τι γράφω, γνώριζα εξ αρχής πως θα πεταχτούν οι γνωστοί γραφικοί να λένε τα γνωστά υπονομευτικά που έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία και νοητική ικανότητα. Εξάλλου και οι ίδιοι έχουν δώσει διαπιστευτήρια εδώ και χρόνια για τη διαύγεια του πνεύματός τους :confused: .
Στη τελική η παράθεσή μου ήταν μια διαφωνία από «ψεκασμένο» σε «ψεκασμένο» διότι εμείς έχουμε και μια κριτική σκέψη αντί να οχυρωνόμαστε πίσω από το κυβερνητικό ευαγγέλιο του κορωνοαφηγηματος.Και μάλιστα μιας κυβέρνησης που το ήθος αποκαλύπτεται καθημερινά με σκάνδαλα διαφθοράς, παιδεραστίες και σχέσεις με εγκληματικό υπόκοσμο .

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Γαμω το στανιό μου τόσα πακιστανια έχουμε στην Ελλάδα που πουλάνε sim card,,δεν θα έχουν κ κανένα πιστοποιητικό εμβολιασμού ,,,,; Γαμω το φελεκι μου:confused:
Αν το θες τόσο πήγαινε κάνε εμβόλιο.
Τίποτα δεν θα πάθεις κατά τεράστιο ποσοστό.
Για να μην λένε μερικοί πως τα έχω με τα εμβόλια.
Το πιστοποιητικό είναι η παγίδα :wink:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Την είχα δει την ταινία νομίζω 2003 κινηματογράφο με μία βυζαρου φοιτήτρια της φυσιοθεραπειας
Αλλά ποτέ δε μου έκατσε η πουτανα :confused:

Τραυματική εμπειρία

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Την είχα δει την ταινία νομίζω 2003 κινηματογράφο με μία βυζαρου φοιτήτρια της φυσιοθεραπειας
Αλλά ποτέ δε μου έκατσε η πουτανα :confused:

Τραυματική εμπειρία
πλατεια οντεον?
επρεπε να την πας λα παστερια διπλα μετα να κατεβασει κανα κρασι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom