BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
Τότε να μη λες ο Τρωικός πόλεμος, να λες ο τουρκικός.Αρα οταν αναφερομαστε στην Αλεξανδρουπολη για γεγονοτα προγενεστερα του 1923, πρεπει να την λεμε Δεδεαγατς?
Τότε να μη λες ο Τρωικός πόλεμος, να λες ο τουρκικός.Αρα οταν αναφερομαστε στην Αλεξανδρουπολη για γεγονοτα προγενεστερα του 1923, πρεπει να την λεμε Δεδεαγατς?
Γκουμουρτζινα νομιζω ειναι η Κομοτηνη στα τουρκικαΝαι iskeçe gumurcina έτσι είναι το σωστό
Evet sakizli agaΓκουμουρτζινα νομιζω ειναι η Κομοτηνη στα τουρκικα
Evet sakizli aga
Τασσάρα τσίμπα την αγαπημένη σου Turkish airlinesΟχι φυσικα ρε ... ποιου Κουλη?
εγω το χαρηκα για το χουνερι που εκανε στους τουρκαλαδες
Εχεις μετοχες στην αστρα μαστορα;;Σήμερα:
1 δισεκατομμύριο εμβολιασμοί παγκοσμίως.
2 εκατομμύρια εμβολιασμοί στην Ελλάδα.
Κλααααψψψψψττεεεεεε ππππππσσσσσσσέεεεεεεκια.
Εσενα σου θιξανε τον Τρομπα τωρα?Τασσάρα τσίμπα την αγαπημένη σου Turkish airlinesτου ερντογαν που κάνει τις βρώμικες μεταφορές των φασιστοισλαμιστών από υεμένη και Συρία σε Αζερμπαιτζάν να σφάζουν Αρμενίουςπου την παίνευες τόσο πολύ όταν ταξίδευες με αυτή και πήγαινε κανένα πορνοτάξιδο να ξελαμπικάρεις.
Σοβαρά τώρα δεν σου πάει να ασχολείσαι με τέτοια θέματα. Θυμίζεις κάτι κουμουνιστές με δεξιές τσέπες όταν ταξιδεύεις με την εταιρία του Ερντογαν και μετά τα βάζεις με το καθεστώς του
Βρε μαζί σου, πες για Τουρκία, για Βουδαπέστη για υπόγεια κλάμπ στη Πράγα, ότι γουστάρεις και μας φτιάχνεις χρόνια.Εσενα σου θιξανε τον Τρομπα τωρα?
που εισαι οταν πηγαινα Τουρκια και τι εκανα εκει δεν ειχες ιδεα τι εστι αυτη η χωρα ...
ΥΓ. μην βγαζεις τα κομπλεξ σου, δεν σου παει γιατι μπορει να αρχισω να μιλαω και εγω ξερεις
για βραδιες στο Κιεβο που σε καλεσα σε μαγαζι και μου εφερες μεθυστακες φιλους σου που μας κανανε ρεζιλι
Τι δουλεια εχει η Αλειφεροπουλου, αυτο ειναι του 2014.“.... Και το βούλευμα του Αρείου Πάγου 1221/2014 καταλήγει ότι μια τέτοια ευνοϊκή μεταχείριση υπέρ ορισμένων παραβιάζει ευθέως την αρχή της ισότητας του άρθρου 4 παρ. 1 του Συντάγματος. Κάτι που γίνεται ακόμη πιο αντισυνταγματικό, αν η ευνοϊκή αυτή ρύθμιση εφαρμοσθεί αναδρομικώς, όπως προβλέπει το άρθρο 2 του Ποινικού Κώδικα για τις ρυθμίσεις που επιφυλάσσουν ευνοϊκότερη ποινική μεταχείριση....”
ΑΞΙΑ και 1000 ΜΠΡΑΒΟ στην
Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Α. Αλειφεροπούλου
γνωρίζεστε???Εσενα σου θιξανε τον Τρομπα τωρα?
που εισαι οταν πηγαινα Τουρκια και τι εκανα εκει δεν ειχες ιδεα τι εστι αυτη η χωρα ...
ΥΓ. μην βγαζεις τα κομπλεξ σου, δεν σου παει γιατι μπορει να αρχισω να μιλαω και εγω ξερεις
για βραδιες στο Κιεβο που σε καλεσα σε μαγαζι και μου εφερες μεθυστακες φιλους σου που μας κανανε ρεζιλι
Βρε μαζί σου, πες για Τουρκία, για Βουδαπέστη για υπόγεια κλάμπ στη Πράγα, ότι γουστάρεις και μας φτιάχνεις χρόνια.
Αλλά όταν πιάνεις θέματα που δεν τα έχεις πέφτεις σε αντιφάσεις όπως αυτή που επεσήμανα παραπάνω και το χάνεις.
Προσωπικά κουτσομπολιά δεν έχει νόημα να τα βγάζουμε εδώ. Γινόμαστε μικροπρεπείς και δεν μας αρμόζει. Εξάλλου ότι γράφω το αντλώ μόνο από τα γραπτά εδώ μέσα
Εγώ το έχω πει εδώ θα βγούμε όλοι ξαδέρφιαγνωρίζεστε???
Δεν το έπιασα τι άτομα δεν δέχομαι;;;;;;να πάμε και μεις κάπου ρε βολκάνο. Αλλά εγώ δεν δέχομαι να φέρεις άτομα που δεν ξέρω και τέτοια. Λάθος του Τάσου αυτό και το πλήρωσε.
δεν κατάλαβες. Εγώ δεν δέχομαι λέω, όχι εσύ. Διάβασε τι έγραψε ο Τάσος και μετά διάβασε το δικό μου θα καταλάβεις. Φυσικά δεν γνωριζόμαστε, όχι.Δεν το έπιασα τι άτομα δεν δέχομαι;;;;;;
Εμείς γνωριζομαστε;;;
Έχω σκατομπερδευτει εδω
Πχ ο τρόπος γράφεις μερικών κάνουν από μπαμ από μακριά ότι είναι χρόνια στο σάιτ κ τώρα με κλώνους
Προσωπικά δεν έχω θέμα αλλά μπερδευομαστε ετσι
Εγώ θα προτιμούσα να μείνουμε στα καλοπροαίρετα επιχειρήματα με βάση τα γραφόμενα του καθενός στο φόρουμ και όχι στα προσωπικά κουτσομπολιά του καθενός.Εγώ το έχω πει εδώ θα βγούμε όλοι ξαδέρφια
.
Εμένα με έχετε μπερδέψει με τους κλώνους εδώ
Λέω να κάνω κ εγώ ένα κλώνο
Κ κάνεις να μην τον καταλάβει
Ας πούμε...χμ
Sex volcano2
Εσύ ποιος είσαι κ μη μου πεις ότι γράφτηκε το 2021 κ ξέρεις τόσα πολλά για το σαητ κ ο τρόπος γραφής σου είναι κάποιου που ξέρει ορολογία του σαητ κ είναι παλιόςδεν κατάλαβες. Εγώ δεν δέχομαι λέω, όχι εσύ. Διάβασε τι έγραψε ο Τάσος και μετά διάβασε το δικό μου θα καταλάβεις. Φυσικά δεν γνωριζόμαστε, όχι.
ορολογία??Εσύ ποιος είσαι κ μη μου πεις ότι γράφτηκε το 2021 κ ξέρεις τόσα πολλά για το σαητ κ ο τρόπος γραφής σου είναι κάποιου που ξέρει ορολογία του σαητ κ είναι παλιός
Καλή τακτικήορολογία??
φίλε έχω εξηγήσει τρεις τέσσερις φορές και τράβηξα τη γραμμή μετά. Όποιος διάβασε διάβασε. Δεν θα εξηγώ πως ήρθα κάθε λίγο σε όποιον με ρωτάει στον αιώνα τον άπαντα, καταλαβαίνεις.