Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.861
Πόντοι
606
Μην τους παρεξηγηείς μωρέ, λένε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1_58.jpg
Γιατί προσπαθείς ακόμα αφού βλέπεις ότι πλέον δεν σου απαντάει κανένας? Δε βαρέθηκες να σε χυνει στη μάπα ολόκληρο το σαη?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Αμερικανος προεδρος δεν το ειχε πει ποτε , φυσικα εχει και πολιτικες προεκτασεις και σημασια ...
για αυτο και πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι αν μη τι αλλο,
Ασφαλώς αλλά ουσιαστικά καμία νίκη της Ελλάδος
Σε μια εβδομάδα ούτε θα το θυμάται κανείς
.
Ε τώρα μη μου πείτε ότι ήταν νίκη κ του Κούλη;;;;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ασφαλώς αλλά ουσιαστικά καμία νίκη της Ελλάδος
Σε μια εβδομάδα ούτε θα το θυμάται κανείς
.
Ε τώρα μη μου πείτε ότι ήταν νίκη κ του Κούλη;;;;
Οχι φυσικα ρε ... ποιου Κουλη?
εγω το χαρηκα για το χουνερι που εκανε στους τουρκαλαδες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Το 1918 ηταν ανεξαρτητο κρατος η Αρμενια?

Δεν θριαμβολογει ο Μητσοτακης ρε τύπε.
Ο Ερντογαν ειναι αυτος που εχει λυσσάξει.
Αλλά προφανως δεν διαβαζει μπου κομ για να αντιληφθεί ότι το θεμα δεν εχει καμια σημασια.
Ναι το πρώτο ανεξάρτητο αρμενικό κράτος ήταν το 1918-1920.ε τη συνθήκη των Σεβρών πήραν κ την δυτική Αρμενία δυτικά του Αραράτ αλλά μετέπειτα το 1920 τα έκαναν πλακάκια οι μπολσεβικη με τον Κεμάλ κ έκανα ντου κ τους απορροφησαν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γιατί προσπαθείς ακόμα αφού βλέπεις ότι πλέον δεν σου απαντάει κανένας? Δε βαρέθηκες να σε χυνει στη μάπα ολόκληρο το σαη?
Να όμως ένας ανορθόγραφος αρχιμαλάκας που μου απάντησε! :thefinge:

tomahawk γαμώ την αγραμματοσύνη σου μέσα!!!! :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Οχι φυσικα ρε ... ποιου Κουλη?
εγω το χαρηκα για το χουνερι που εκανε στους τουρκαλαδες
Έχει ψηφιστεί από το 2007 από τη Γερουσία κ βουλή της Αμερικής απλώς Χουμέρι του Τζο για να του τραβήξει το αυτί ώστε να φύγει από τη λίγκα του Πούτιν
Ήδη του κάνει επίθεση κ στη λίρα
10,15 σημερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι μέχρι το 1923 επίσημα λεγόταν Constantinople, το 1930 που λέει και ο volcano άλλαξαν οι βρωμότουρκοι το όνομά της
Δεν εννοω αυτο. Και τι σχεση εχει αυτό με το πώς την αποκαλεσε στο σημερινο δελτιο τυπου? Το 2021 εκδοθηκε το δελτιο, οχι το 1915.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Εγω δηλωσα εδω και μια δεκαετια το επαγγελμα μου. Και η νομική ειναι η επιστημη μου. Επι της επιστημης μου κάνω αναλύσεις. Και δεν δεχομαι μαθηματα απο μη νομικους σε νομικα θεματα. Απο εκει και περα, το να ξεκιναει καποιος ενα ποσταρισμα με το "δηλωνεις δικηγορος εσυ", ενω ο ιδιος ΔΕΝ ειναι δικηγορος, δεν αντιλαμβανομαι. Σαν να πω εγω σε εναν γιατρο που εκφραζει μια ιατρικη αποψη "εισαι γιατρος εσυ"? Με ποιο δικαιωμα?
Ε λοιπον εγω δεν σου αναγνωριζω το δικαιωμα να ξεκινας συζητηση μαζι μου, με την φραση "δηλωνεις δικηγορος εσυ". Ναι, δηλωνω δικηγορος. Ναι, η νομικη μου αποψη ειναι εγκυρη γιατι το σπουδασα, ενω εσυ οχι. Αρα δεν δικαιουσαι να ξεκινας με αυτην την μπούρδα. Να σεβεσαι

Οκ. Εσυ οταν βρεις το ανωνυμο αβαταρ στο φορουμ που θα δηλωνει γιατρος και θα επιμενει οτι οι πατουσες βρισκονται στο κεφαλι και οσοι διαφωνουν ειναι ψεκασμενοι , να τον σεβαστεις. Καλο βραδυ!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Δεν εννοω αυτο. Και τι σχεση εχει αυτό με το πώς την αποκαλεσε στο σημερινο δελτιο τυπου? Το 2021 εκδοθηκε το δελτιο, οχι το 1915.
Ιστορικά όταν αναφέρεσαι σε ένα γεγονός πρέπει να πεις το όνομα της πόλης που λεγόταν τότε που τελέσθηκε η πραξη

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Έχει ψηφιστεί από το 2007 από τη Γερουσία κ βουλή της Αμερικής απλώς Χουμέρι του Τζο για να του τραβήξει το αυτί ώστε να φύγει από τη λίγκα του Πούτιν
Ήδη του κάνει επίθεση κ στη λίρα
10,15 σημερα
Τα ξερω αυτα ... τωρα τι θες να πεις πραγματικα δεν καταλαβαινω
λεμε οτι ειναι ο Πρωτος προεδρος που το κανει , οι αλλοι δεν το εκαναν και αυτο εχει την σημασια του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Τα ξερω αυτα ... τωρα τι θες να πεις πραγματικα δεν καταλαβαινω
λεμε οτι ειναι ο Πρωτος προεδρος που το κανει , οι αλλοι δεν το εκαναν και αυτο εχει την σημασια του.
Θέλω να πω ότι δεν έγινε κ τίποτα για εμάς ώστε να έχουμε τυμπανοκρουδιες

Μπορούν να λυπούνται οι Τούρκοι.
Μπορεί να χαίρονται οι Αρμένιοι αλλά εμείς;;;;;

Α κ ο πρόεδρος Μπάιντεν το είπε διότι η Δύση παίρνει στο άρμα της την Αρμενία αφοιμυ οι Αρμένιοι απογοητεύτηκαν με τους Ρώσους που τους πούλησαν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ οπότε βρήκε κενό η Αμερική κ πάει να το κερδισει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ιστορικά όταν αναφέρεσαι σε ένα γεγονός πρέπει να πεις το όνομα της πόλης που λεγόταν τότε που τελέσθηκε η πραξη
Αρα οταν αναφερομαστε στην Αλεξανδρουπολη για γεγονοτα προγενεστερα του 1923, πρεπει να την λεμε Δεδεαγατς?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Θέλω να πω ότι δεν έγινε κ τίποτα για εμάς ώστε να έχουμε τυμπανοκρουδιες

Μπορούν να λυπούνται οι Τούρκοι.
Μπορεί να χαίρονται οι Αρμένιοι αλλά εμείς;;;;;

Α κ ο οροεδυ Μπάιντεν το είπε διότι η Δύση παίρνει στο άρμα της την Αρμενία αφοιμυ οι Αρμένιοι απογοητεύτηκαν με τους Ρώσους που τους πούλησαν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ οπότε βρήκε κενό η Αμερική κ πάει να το κερδισει
Εμεις χαιρομαστε επειδη λυπουνται οι βρωμοτουρκοι :grin:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σημερα παντως δεν ηταν καλη μερα για τα ψεκια γενικα.
ο μιστερ Τζο που τον καθυβριζαν οι υποστηρικτες του αλλοπροσαλλου και τουρκοφιλου Τρομπα ...
ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
τι έγινε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δεν το κανουν ολοι οι RNA ιοι αυτο, ο ιος που προκαλει το ΑΙDS φτιαχνει DNA απο το RNA του, ειδικα ο κορονοιος δεν το εχω ψαξει αν φτιαχνει RNA απο RNA οπως δειχνει το σχημα σου. απαντησα με βαση τους RNA ιους που φτιαχνουν DNA σαν τους ρετροϊους, αυτους θυμομουν καλα απο RNA ιους, λογω AIDS.
Τι να ψάξεις και εσύ ρε τύπε;

Είπε κανένας ότι ο κορώνας είναι ρετροϊός;

Ξέρεις πως περιγράφεται;

RNA ιός απλής έλικας θετικής πολικότητας με έλυτρο.

Και όχι , οι ιοί αυτοί δεν χρειάζονται κανένα ένζυμo ή καμία προτεάση για να γίνει η μεταγραφή του RNA τους εντός του ξενιστή.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom