Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το ακαταδιωκτο από μόνο του δείχνει την ανησυχία αυτών που αποφασίζουν για αυτά που αποφασίζουν. Και επειδή ως γνωστό εκτός από τους λοιμοξιολογους καλύπτει και πολιτικούς αλλά και τίποτενια σκουπίδια τύπου αρκουμανεα, θα τους παραδεχομουν αν αναλάμβαναν την ευθύνη των αποφάσεων τους αφού πιστεύουν ότι σώζουν την ανθρωπότητα. Αλλά μάλλον, ουτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν..
Δεν διωκονται τα μελη των επιτροπών "για γνωμη που διατυπωσαν ή ψήφο που εδωσαν". Ο Αρκουμανεας που ειναι προεδρος του ΕΟΔΥ, πού κολλαει? Ειναι μελος επιτροπης?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ακαταδιωκτο από μόνο του δείχνει την ανησυχία αυτών που αποφασίζουν για αυτά που αποφασίζουν.
Η κυβερνηση αποφασιζει, οχι τα μελη των επιτροπων

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
:confused:

Screenshot_6.jpg
Τύπισα έπεσες λίγο έξω στην εμφάνιση :confused:

η κατάσταση μετά από 5,5 μήνες lockdown και παγκόσμιας βλακείας είναι η παρακάτω

Ζήτω το πνεύμα του Σαββίδη:headbang2::headbang2::headbang2:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Τύπισα έπεσες λίγο έξω στην εμφάνιση :confused:

η κατάσταση μετά από 5,5 μήνες lockdown και παγκόσμιας βλακείας είναι η παρακάτω

Ζήτω το πνεύμα του Σαββίδη:headbang2::headbang2::headbang2:
Χαίρεται κ χοροπηδά γιατί έπεσαν τα 78 δις στην ανάπτυξη μπουαχα ΧΑ ΧΑ χα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
Δεν διωκονται τα μελη των επιτροπών "για γνωμη που διατυπωσαν ή ψήφο που εδωσαν". Ο Αρκουμανεας που ειναι προεδρος του ΕΟΔΥ, πού κολλαει? Ειναι μελος επιτροπης?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η κυβερνηση αποφασιζει, οχι τα μελη των επιτροπων
Πρεζερακος, κωτσιοπουλος, φιλίππου, αρκουμανεας.
Και ο Παπαδόπουλος με τον Πατακο θεωρούσαν ότι ότι έκαναν το έκαναν για να σώσουν τη πατρίδα αλλά μετά από 7 χρόνια αποφάσεων και πρωτοβουλιών, σαπισαν στη φυλακή γιατί έτσι έκριναν οι επόμενοι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πρεζερακος, κωτσιοπουλος, φιλίππου, αρκουμανεας.
Και ο Παπαδόπουλος με τον Πατακο θεωρούσαν ότι ότι έκαναν το έκαναν για να σώσουν τη πατρίδα αλλά μετά από 7 χρόνια αποφάσεων και πρωτοβουλιών, σαπισαν στη φυλακή γιατί έτσι έκριναν οι επόμενοι..
Ελα, λυσσα το εκανες

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Χαίρεται κ χοροπηδά γιατί έπεσαν τα 78 δις στην ανάπτυξη μπουαχα ΧΑ ΧΑ χα
Καλό :2funny:
Το χειρότερο όμως είναι να πέσουν:confused:
Το πληθωριστικό χρήμα ποτέ δεν είναι καλό.
Χάιδεμα για τα αυτιά του όχλου που ζητωκραυγάζει σε αλαλαγμούς βασιλέων στα τελευταία τους.:confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Γιατί έχουν ανάγκη το ακαταδιωκτο τόσο άξιοι, ανεπηρέαστοι και εύστοχοι επιστήμονες;
Σε οποιοδήποτε άλλο σοβαρό κράτος θα είχε ήδη αρχίσει η καταδίωξη.

Ακαταδιωκτο επιζητούν μόνο οι ένοχοι...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
Ελα, λυσσα το εκανες
Σε χάλασα? Τα ακαταδιωκτα είναι για φοβισμένος αδερφές που φυτρωσαν εκεί που κατουρησαν μεγάλοι ηγέτες που πήγαν τη χώρα μπροστά.Χωρις να τρέμουν για τις αποφάσεις που πήραν και παραμένοντας αμετανόητοι μέχρι το θάνατο τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σε χάλασα? Τα ακαταδιωκτα είναι για φοβισμένος αδερφές που φυτρωσαν εκεί που κατουρησαν μεγάλοι ηγέτες που πήγαν τη χώρα μπροστά.Χωρις να τρέμουν για τις αποφάσεις που πήραν και παραμένοντας αμετανόητοι μέχρι το θάνατο τους.
Παμε παλι, τις αποφασεις δεν τις παιρνουν οι γιατροι ούτε τα μελη των επιτροπων.
Αυτοι που αποφασιζουν, δεν εχουν κανενα ακαταδιωκτο.
Πώς να το κανουμε, δεν γινεται να ειμαι γιατρος, να με καλεί το κρατος να διαχειριστω με την επιστημονική μου αποψη μια πανδημια, να εκτιθεμαι στη δημοσιοτητα επι ενα χρονο, να εχω παρατησει οικογενεια, δουλεια και ζωη για να διαχειριστω το προβλημα του αιωνα, και να ειμαι μολαταυτα ερμαιο του καθε ψεκασμενου που θα με μηνυσει για την...αποψη και την ψηφο μου σε μια επιτροπή. Ε δεν γινεται. Και τα σχολια ορισμενων εδω μεσα (ακομη θυμαμαι το "ξεφτιλοσύψας", για εναν ανθρωπο που αυτοι που τον κριτικαριζαν δεν ηταν αξιοι ούτε τα παπουτσια του να σκουπισουν) δικαιωνουν απολυτως την επιλογη της κυβερνησης. Ναι, αυτους τους ανθρωπους δεν θα τους αγγιξει κανενας. Τέλος εκπομπης.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Γιατί έχουν ανάγκη το ακαταδιωκτο τόσο άξιοι, ανεπηρέαστοι και εύστοχοι επιστήμονες;
Σε οποιοδήποτε άλλο σοβαρό κράτος θα είχε ήδη αρχίσει η καταδίωξη.

Ακαταδιωκτο επιζητούν μόνο οι ένοχοι...

Ακριβώς γι αυτό. Γιατί μπορει να βγει στη φορα καποια στιγμη οτι δεν ηταν και τοσο "ανεπηρεαστοι".

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
Παμε παλι, τις αποφασεις δεν τις παιρνουν οι γιατροι ούτε τα μελη των επιτροπων.
Πώς να το κανουμε, δεν γινεται να ειμαι γιατρος, να με καλεί το κρατος να διαχειριστω με την επιστημονική μου αποψη μια πανδημια, να εκτιθεμαι στη δημοσιοτητα επι ενα χρονο, να εχω παρατησει οικογενεια, δουλεια και ζωη για να διαχειριστω το προβλημα του αιωνα, και να ειμαι μολαταυτα ερμαιο του καθε ψεκασμενου που θα με μηνυσει για την...αποψη και την ψηφο μου σε μια επιτροπή. Ε δεν γινεται. Και τα σχολια ορισμενων εδω μεσα (ακομη θυμαμαι το "ξεφτιλοσύψας", για εναν ανθρωπο που αυτοι που τον κριτικαριζαν δεν ηταν αξιοι ούτε τα παπουτσια του να σκουπισουν) δικαιωνουν απολυτως την επιλογη της κυβερνησης. Ναι, αυτους τους ανθρωπους δεν θα τους αγγιξει κανενας. Τέλος εκπομπης.
Νομίζεις.. Ο αιώνας έχει ακόμα 79 χρόνια..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Σημερα παντως δεν ηταν καλη μερα για τα ψεκια γενικα.
ο μιστερ Τζο που τον καθυβριζαν οι υποστηρικτες του αλλοπροσαλλου και τουρκοφιλου Τρομπα ...
ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Καλό :2funny:
Το χειρότερο όμως είναι να πέσουν:confused:
Το πληθωριστικό χρήμα ποτέ δεν είναι καλό.
Χάιδεμα για τα αυτιά του όχλου που ζητωκραυγάζει σε αλαλαγμούς βασιλέων στα τελευταία τους.:confused:
Τι θα κάνει;;;;; Θα πέσει;;;; Ρε μπας κ εμβολιαστηκες κ χαζεψες;;
Άκου να ακούσεις
Προχτές Πέμπτη είχαμε ενημέρωση οι εξαγωγείς από την τραπεζικό ίδρυμα κ πάω στα γραφεία της περιφέρειας για περαιτέρω ενημέρωση

-Περιφερειάρχης, τραπεζας,,,,,στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης η τράπεζα δίνει δάνειο 3,25 τελικό για τις εξαγωγικές εταιριες

-Εγω...δλδ ;

Δλδ εσείς όταν εξάγεται και για να μην απορροφάται ρευστότητα ,θα σας χορηγούμε δάνειο στην εξαγωγή
--Εγω,,αααα ωραία δλδ για αγορά πρώτης ύλης
-Περ τράπεζας όχι κύριε......sex volcano αλλά για την πώληση σας :think: :think: :think: :think:

-Εγώ ,,,,δλδ θα πουλώ κ θα ζήτω δάνειο πως γίνεται αυτό;;;;;

-Περ τράπεζας.... πουλάτε στέλνετε σε εμάς packing lidt cmr φορτωτικές τιμολόγιο κ εμείς σας δίνουμε το 70% του εξαγωγικού τιμολογίου με 3,25 επιτοκιο
--Εγω μα αφού όταν εξάγουμε είναι prepaid trans bank ή με εγγυητικές επιστολές cif

-Περ τράπεζα ....το ξέρουμε αλλά στη περίπτωση αυτή μπορείτε να δώσετε πίστωση στον πελάτης
- εγώ ....για να τοκιζεται το εμπόρευμα μου κ να μειώνεται το κέρδος μου,κ ενώ τον έχω μάθει το γερμαναρας να πληρώνει prepaid ,να τον μάθω τώρα κ το βερεσε;;;;;
Τουλάχιστον αν δε με πληρώσει ο γερμαναρας εγώ που τονίζονται έχω safety trade package?
- Περ τράπεζας....oxι κύριε sex volcano εμείς δεν δίνουμε εγγύηση για αυτόν κ αν δεν σας πληρώσει εσείς πληρώνεται τον τόκο μέχρι εξωφλησεως της δανειακης σύμβασης του πόσο του τιμολογίου

Αυτα είναι τα μέτρα ανάπτυξης των 78 δις

Τα συμπεράσματα δικά σας:cry::cry:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306

Αλήθεια τώρα ; Δηλώνεις και δικηγόρος ; Την απόφαση για χορήγηση της Αστραζενεκα σε 30ρηδες ΕΝΑΝΤΙ ΣΕ Ο-Λ-Ε-Σ (το ξαναγραφω ΟΛΕΣ) τις επιτροπες της Ευρωπης την παιρνουν πολιτικοί ; Οχι η εθνικη επιτροπη εμβολιασμων στην οποια χορηγειται ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ; Θες να μας το τκμηριωσεις λιγο νομικα αυτο ; Να δούμε ποιος ειναι 'ψεκι" και ποιος δεν ειναι ;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ο μιστερ Τζο που τον καθυβριζαν οι υποστηρικτες του αλλοπροσαλλου και τουρκοφιλου Τρομπα ...
ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο συγκεκριμένος θα γράψει ιστορία άμα αναγνωρίσει την γενοκτονία των ιθαγενών Ινδιανων της Αμερικής.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ναι μεγάλη ιστορία να αναγνωρίσεις κάτι που έγινε πριν 3 εκατομμύρια χρόνια :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ο συγκεκριμένος θα γράψει ιστορία άμα αναγνωρίσει την γενοκτονία των ιθαγενών Ινδιανων της Αμερικής.
Καλα ... εχει χιλιοειπωθει αυτο το χαζο επιχειρημα ,και οι Τουρκοι αυτο γραφουν στο twitter :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Τα έχουμε πει ρε τομαχοκ
Δεν φταίνε αυτές οι μαριονέτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom