Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλήθεια τώρα ; Δηλώνεις και δικηγόρος ; Την απόφαση για χορήγηση της Αστραζενεκα σε 30ρηδες ΕΝΑΝΤΙ ΣΕ Ο-Λ-Ε-Σ (το ξαναγραφω ΟΛΕΣ) τις επιτροπες της Ευρωπης την παιρνουν πολιτικοί ; Οχι η εθνικη επιτροπη εμβολιασμων στην οποια χορηγειται ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ; Θες να μας το τκμηριωσεις λιγο νομικα αυτο ; Να δούμε ποιος ειναι 'ψεκι" και ποιος δεν ειναι ;
Θα σου απαντουσα, αλλά εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι οποιος ξεκιναει το ποσταρισμα του προς εμενα με την ανοησια "εισαι και δικηγορος" ή "δηλωνεις εσυ δικηγορος" δεν θα λαμβανει απαντηση.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Όλος ο κόσμος το λέει, όλος ο κόσμος το ξέρει ...
Ναι και? εσενα σε χαλασε δηλαδη αυτο που εκανε σημερα ο Μπαιντεν?
η σε επιασε ο πονος για τους ινδιανους ... τοσο πορωμενοι ειστε πια :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι μεγάλη ιστορία να αναγνωρίσεις κάτι που έγινε πριν 3 εκατομμύρια χρόνια :confused:
Το να πει Αμερικανος Προεδρος στα μούτρα Τουρκου Προεδρου για αρμενικη γενοκτονια και για "Constantinople" δεν ειναι μεγαλη ιστορια. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορια. Εξαλλου το αν ειναι "μεγαλη" ιστορια φαινεται και απο τις τουρκικες αντιδρασεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ειλικρινα παντως δεν καταλαβαινω. Στενοχωριουνται επειδη εφαγε χαστουκι η Τουρκια? Πώς να το αποκωδικοποιησω αυτο? Φοβουνται οτι καπως αυτο θα δωσει ποντους στον Κουλη και τους χαλαει? Ειλικρινα προσπαθω να καταλαβω. Γιατι τις αποψεις καποιων πρεπει να τις αποκωδικοποιεις με βαση την κομματοσκυλίαση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Το αστείο είναι ότι το Ισραήλ για να μη χαλάσει την οποία ζαχαρένια δεν έχει αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων

Η Ελλάδα δεν έχει αναγνωρίσει την γενοκτονία των Ασσυρίων

Η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την γενοκτονία των Αρμενίων το 1975 ήταν οι Κύπριοι ενώ οι ίδιοι η Αρμενία την δική τους γενοκτονία την αναγνώρισαν το. 1993

Παραδοξα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Δεν με χάλασε, το ευχαριστήθηκα κιολας.

Θα είχα ευχαριστηθεί πιο πολύ όμως να αναγνωρίσει μια πουτανιά που έχουν κάνει οι πρόγονοι των σημερινών "Αμερικανών" στους γνήσιους Αμερικανούς!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το αστείο είναι ότι το Ισραήλ για να μη χαλάσει την οποία ζαχαρένια δεν έχει αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων

Η Ελλάδα δεν έχει αναγνωρίσει την γενοκτονία των Ασσυρίων

Η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την γενοκτονία των Αρμενίων το 1975 ήταν οι Κύπριοι ενώ οι ίδιοι η Αρμενία την δική τους γενοκτονία την αναγνώρισαν το. 1993

Παραδοξα
Πώς θα αναγνωριζε ρε τύπε νωρίτερα η Αρμενία την γενοκτονια της, αφου εγινε ανεξαρτητο κρατος μολις το 1992?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Θα σου απαντουσα, αλλά εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι οποιος ξεκιναει το ποσταρισμα του προς εμενα με την ανοησια "εισαι και δικηγορος" ή "δηλωνεις εσυ δικηγορος" δεν θα λαμβανει απαντηση.

Αν δεν θέλεις να γινεται χρηση της ιδιοτητας που ο ιδιος δηλώνεις , απλως μην την χρησιμοποιεις. Οταν κανεις νομικιστικη αναλυση απ τα Λιντλ περι της χρησιμοτητας του "ακαταδιωκτου" εναντι των ψεκασμενων , ειναι αναμενομενο οτι θα το χρησιμοποιησει ο οιοσδηποτε. Δεν ειναι προσωπικη επιθεση , ειναι πανω σε κατι που εγραψες εσυ για να δημιουργησεις εντυπωσεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Πώς θα αναγνωριζε ρε τύπε νωρίτερα η Αρμενία την γενοκτονια της, αφου εγινε ανεξαρτητο κρατος μολις το 1992?
Το 1918-1920 ήταν ανεξάρτητο κράτος .
Κ επίσης το 1992 αμέσως μόλις ανεξαρταποιηθηκε αλλά φοβήθηκαν πολιτικά την Τουρκία τότε

Αλλά οι Εβραίοι κ εμείς όπου δεν έχουμε αναγνωρίσει ακόμη την γενοκτονία Αρμενίων κ Ασσυρίων αντίστοιχα είναι το παραδοξο

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.861
Πόντοι
606
Το να πει Αμερικανος Προεδρος στα μούτρα Τουρκου Προεδρου για αρμενικη γενοκτονια και για "Constantinople" δεν ειναι μεγαλη ιστορια. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορια. Εξαλλου το αν ειναι "μεγαλη" ιστορια φαινεται και απο τις τουρκικες αντιδρασεις.
Η "απειλή" των Τούρκων που παίζει δεύτερο μετά τον κορονοιο θέμα στις ειδήσεις με αφήνει παγερά αδιάφορο. Αν και ΑΕΚ άρρωστος, η Κωνσταντινούπολη είναι δική τους και εδώ και χρόνια λέγεται ινσταμπουλ όπως και τα νησιά του Αιγαίου είναι Ελληνικά και Ελληνικά θα παραμείνουν. Τα υπόλοιπα είναι για να θριαμβολογουν αποτυχημένοι πολιτικοί που δεν έχουν κάτι άλλο να προβάλλουν..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν δεν θέλεις να γινεται χρηση της ιδιοτητας που ο ιδιος δηλώνεις , απλως μην την χρησιμοποιεις. Οταν κανεις νομικιστικη αναλυση απ τα Λιντλ περι της χρησιμοτητας του "ακαταδιωκτου" εναντι των ψεκασμενων , ειναι αναμενομενο οτι θα το χρησιμοποιησει ο οιοσδηποτε. Δεν ειναι προσωπικη επιθεση , ειναι πανω σε κατι που εγραψες εσυ για να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Εγω δηλωσα εδω και μια δεκαετια το επαγγελμα μου. Και η νομική ειναι η επιστημη μου. Επι της επιστημης μου κάνω αναλύσεις. Και δεν δεχομαι μαθηματα απο μη νομικους σε νομικα θεματα. Απο εκει και περα, το να ξεκιναει καποιος ενα ποσταρισμα με το "δηλωνεις δικηγορος εσυ", ενω ο ιδιος ΔΕΝ ειναι δικηγορος, δεν αντιλαμβανομαι. Σαν να πω εγω σε εναν γιατρο που εκφραζει μια ιατρικη αποψη "εισαι γιατρος εσυ"? Με ποιο δικαιωμα?
Ε λοιπον εγω δεν σου αναγνωριζω το δικαιωμα να ξεκινας συζητηση μαζι μου, με την φραση "δηλωνεις δικηγορος εσυ". Ναι, δηλωνω δικηγορος. Ναι, η νομικη μου αποψη ειναι εγκυρη γιατι το σπουδασα, ενω εσυ οχι. Αρα δεν δικαιουσαι να ξεκινας με αυτην την μπούρδα. Να σεβεσαι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Δεν με χάλασε, το ευχαριστήθηκα κιολας.

Θα είχα ευχαριστηθεί πιο πολύ όμως να αναγνωρίσει μια πουτανιά που έχουν κάνει οι πρόγονοι των σημερινών "Αμερικανών" στους γνήσιους Αμερικανούς!
Τωρα μιλας σωστα.

οπως λες οι προγονοι των Αμερικανων που δεν ηταν καν οργανωμενο κρατος τοτε
δεν ειναι ομως αυτο θεμα ΣΗΜΕΡΑ ...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Το Constantinople είναι σύμφωνα με τους τύπους γιατί όταν έγινε η γενοκτονία δεν είχε μετονομασθεί σε ιστανμπούλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η "απειλή" των Τούρκων που παίζει δεύτερο μετά τον κορονοιο θέμα στις ειδήσεις με αφήνει παγερά αδιάφορο. Αν και ΑΕΚ άρρωστος, η Κωνσταντινούπολη είναι δική τους και εδώ και χρόνια λέγεται ινσταμπουλ όπως και τα νησιά του Αιγαίου είναι Ελληνικά και Ελληνικά θα παραμείνουν. Τα υπόλοιπα είναι για να θριαμβολογουν αποτυχημένοι πολιτικοί που δεν έχουν κάτι άλλο να προβάλλουν..
Στις ελληνικες ειδησεις παιζει δευτερο θεμα, οκ. Στις τουρκικες γιατι παιζει πρωτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το Constantinople είναι σύμφωνα με τους τύπους γιατί όταν έγινε η γενοκτονία δεν είχε μετονομασθεί σε ιστανμπούλ
Τι λες ρε τύπε?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Επειδή δεν είδα ειδήσεις σοβαρά τώρα για αυτό που είπε ο Μπάιντεν κ ήταν ήδη ψηφισμένο κ από τις δύο βούλες της Αμερικής, θρίαμβολογει ο Μητσοτάκης;;;; Είπε τίποτα;;;;;

Θα πεθάνω από τα γέλια

Η Αμερική νομίζω από το 2007 έχει αναγνωρίσει την αρμενική γενοκτονία κ η Γερουσία κ η Βουλή απλώς τώρα ο Μπάιντεν τραβά τα αυτιά στον σουλτάνο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Σωστοτατα νομίζω το 1930 άλλαξε από constantiy σε istanbul ακόμα κ στην οθωμανική αυτοκρατορία λεγόταν Constantinople

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μην τους παρεξηγηείς μωρέ, λένε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1_58.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το 1918-1920 ήταν ανεξάρτητο κράτος .
Κ επίσης το 1992 αμέσως μόλις ανεξαρταποιηθηκε αλλά φοβήθηκαν πολιτικά την Τουρκία τότε

Αλλά οι Εβραίοι κ εμείς όπου δεν έχουμε αναγνωρίσει ακόμη την γενοκτονία Αρμενίων κ Ασσυρίων αντίστοιχα είναι το παραδοξο
Το 1918 ηταν ανεξαρτητο κρατος η Αρμενια?
Επειδή δεν είδα ειδήσεις σοβαρά τώρα για αυτό που είπε ο Μπάιντεν κ ήταν ήδη ψηφισμένο κ από τις δύο βούλες της Αμερικής, θρίαμβολογει ο Μητσοτάκης;;;; Είπε τίποτα;;;;;

Θα πεθάνω από τα γέλια

Η Αμερική νομίζω από το 2007 έχει αναγνωρίσει την αρμενική γενοκτονία κ η Γερουσία κ η Βουλή απλώς τώρα ο Μπάιντεν τραβά τα αυτιά στον σουλτάνο
Δεν θριαμβολογει ο Μητσοτακης ρε τύπε.
Ο Ερντογαν ειναι αυτος που εχει λυσσάξει.
Αλλά προφανως δεν διαβαζει μπου κομ για να αντιληφθεί ότι το θεμα δεν εχει καμια σημασια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356

Θα πεθάνω από τα γέλια

Αμερικανος προεδρος δεν το ειχε πει ποτε , φυσικα εχει και πολιτικες προεκτασεις και σημασια ...
για αυτο και πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι αν μη τι αλλο,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom