Αν δεν θέλεις να γινεται χρηση της ιδιοτητας που ο ιδιος δηλώνεις , απλως μην την χρησιμοποιεις. Οταν κανεις νομικιστικη αναλυση απ τα Λιντλ περι της χρησιμοτητας του "ακαταδιωκτου" εναντι των ψεκασμενων , ειναι αναμενομενο οτι θα το χρησιμοποιησει ο οιοσδηποτε. Δεν ειναι προσωπικη επιθεση , ειναι πανω σε κατι που εγραψες εσυ για να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Εγω δηλωσα εδω και μια δεκαετια το επαγγελμα μου. Και η νομική ειναι η επιστημη μου. Επι της επιστημης μου κάνω αναλύσεις. Και δεν δεχομαι μαθηματα απο μη νομικους σε νομικα θεματα. Απο εκει και περα, το να ξεκιναει καποιος ενα ποσταρισμα με το "δηλωνεις δικηγορος εσυ", ενω ο ιδιος ΔΕΝ ειναι δικηγορος, δεν αντιλαμβανομαι. Σαν να πω εγω σε εναν γιατρο που εκφραζει μια ιατρικη αποψη "εισαι γιατρος εσυ"? Με ποιο δικαιωμα?
Ε λοιπον εγω δεν σου αναγνωριζω το δικαιωμα να ξεκινας συζητηση μαζι μου, με την φραση "δηλωνεις δικηγορος εσυ". Ναι, δηλωνω δικηγορος. Ναι, η νομικη μου αποψη ειναι εγκυρη γιατι το σπουδασα, ενω εσυ οχι. Αρα δεν δικαιουσαι να ξεκινας με αυτην την μπούρδα. Να σεβεσαι.