Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Βρε μαζί σου, πες για Τουρκία, για Βουδαπέστη για υπόγεια κλάμπ στη Πράγα, ότι γουστάρεις και μας φτιάχνεις χρόνια.
Αλλά όταν πιάνεις θέματα που δεν τα έχεις πέφτεις σε αντιφάσεις όπως αυτή που επεσήμανα παραπάνω και το χάνεις.
Προσωπικά κουτσομπολιά δεν έχει νόημα να τα βγάζουμε εδώ. Γινόμαστε μικροπρεπείς και δεν μας αρμόζει. Εξάλλου ότι γράφω το αντλώ μόνο από τα γραπτά εδώ μέσα :wink:
Αντιφαση γιατι επειδη χαρηκα για την φαπα και το ξεφτιλισμα του Μπαιντεν στην Τουρκια?
μπορει να εχω γνωστους και καποιους τουρκους ,τι παει να πει αυτο
Εσυ μας εφερες ως παραδειγμα προς μιμηση για ΗΓΕΤΗ τον Ερντογαν που προσπαθει να γαμησει την χωρα μας με καθε τροπο και μου λες εμενα που ταξιδεψα καποιες φορες με την turkish ....
Αυτο και αν ειναι διαστρεβλωση :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.106
Πόντοι
22.266
Απλώς να αναφέρω ότι ανεξάρτητως κλώνων ή όχι ,η οποιαδήποτε διαφορά είναι του sex volcano με το DTHjj56 πχ εδώ μέσα κ μόνο εδώ μέσα
Διαφέρουν οι απόψεις αλλά ως εδώ
Έχω γνωρίσει στόμα πχ από το σαητ που βρίζουν όλοι μέρα κ έξω είναι Παναγίας ή άτομα με φοβερή αστεία γραφή που στη ζωή τους είναι πρόβατα κ ήρεμοι χωρίς να μιλάνε
Απλως το προφίλ που φτιάχνουμε καλό είναι να μην υπερισχύει του χαρακτήρα μας του αληθινού κ να μην ταυτιζόμαστε πλήρως διότι πχ εδώ ο sex volcano εκφέρεται πίσω από την ανωνυμία κ μπορεί να πει κ δύο βλακείες ή εξυπνάδες παραπάνω διότι είναι πίσω από την ανωνυμία.
Όπως πολλοί μπορούμε εδώ να πούμε κ δύο ψεμματα παραπάνω αλλά κακό είναι να μην αππρροφιεται ο έξω χαρακτήρας από το χαρακτήρα που δημιουργούμε εδώ μεσα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
να πάμε και μεις κάπου ρε βολκάνο. Αλλά εγώ δεν δέχομαι να φέρεις άτομα που δεν ξέρω και τέτοια. Λάθος του Τάσου αυτό και το πλήρωσε.
Το ξερω οτι το λες καλοπροαιρετα φιλε αλλα να πληρωσω τι? την μεγαλη αποκαλυψη οτι πεταξα με τουρκικες αερογραμμες?
Εγω ειμαι ανοιχτο βιβλιο και με γνωριζουν πανω απο εικοσι ατομα απο εδω μεσα την τελευταια δεκαετια με τα οποια εχουμε συναντηθει και εξω φυσικα ... δεν χαμπαριαζω τιποτα γιατι απλα δεν εχω να κρυψω η να φοβηθω για κατι :wink: αλλοι να προσεχουν ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.106
Πόντοι
22.266
Για όλους μας

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το ξερω οτι το λες καλοπροαιρετα φιλε αλλα να πληρωσω τι? την μεγαλη αποκαλυψη οτι πεταξα με τουρκικες αερογραμμες?
Εγω ειμαι ανοιχτο βιβλιο και με γνωριζουν πανω απο εικοσι ατομα απο εδω μεσα την τελευταια δεκαετια με τα οποια εχουμε συναντηθει και εξω φυσικα ... δεν χαμπαριαζω τιποτα γιατι απλα δεν εχω να κρυψω η να φοβηθω για κατι :wink: αλλοι να προσεχουν ...
φυσικά και το λέω καλοπροαίρετα. Την έχω πατήσει και εγώ παλιά με καλεσμένους που μου έφεραν άλλοι καλεσμένοι, για αυτό το σχολίασα. Το πλήρωσες εννοώ σου χάλασαν την έξοδο οι ακάλεστοι που κουβαλήθηκαν. Από τότε το έκανα σαφές ότι δεν δέχομαι άτομα χωρίς κάποια εγγύηση.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ξεχασε να αναφερει ο Κυριακος οτι ηταν ταξιδι προς Νεα Υορκη και μαλιστα ειχε τυχει να παω με business class :2funny:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αντιφαση γιατι επειδη χαρηκα για την φαπα και το ξεφτιλισμα του Μπαιντεν στην Τουρκια?
μπορει να εχω γνωστους και καποιους τουρκους ,τι παει να πει αυτο
Εσυ μας εφερες ως παραδειγμα προς μιμηση για ΗΓΕΤΗ τον Ερντογαν που προσπαθει να γαμησει την χωρα μας με καθε τροπο και μου λες εμενα που ταξιδεψα καποιες φορες με την turkish ....
Αυτο και αν ειναι διαστρεβλωση :grin:
Ακριβώς όπως τα λες. Κυρίως στο πρώτο μαυρισμένο.
Το ότι ο Ερντογάν προσπαθεί να γαμήσει τη χώρα μας δεν τον κάνει παράδειγμα προς αποφυγή.
Τέτοια παραδείγματα για οποιαδήποτε χώρα μπορούμε να βρούμε στους Έλληνες πρωθυπουργούς και κυρίως στον τελευταίο που με τις πράξεις τους γάμησαν την ίδια τους την χώρα.
Αλλά δικαίωμα σου να μην τον πας τον Ερντογαν. Το ότι του ενισχύεις την εταιρία όμως μου είναι κάπως υποκριτικό.
Πες κι εσύ λάθος έκανα που έμπαινα στα αεροπλάνα τους να τελειώνουμε και να μην κουράζουμε. Αν κρατήσεις εγωιστική στάση θα ανταπαντάω και δεν τελειώνει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κυριάκο, μήπως έχεις και την απαίτηση οι αριστεροί ή οι εθνικιστές να μην πίνουνε και κόκα κόλα γιατί ενισχύουν την εταιρία ενός μεγιστάνα και εβραίου?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κυριάκο, μήπως έχεις και την απαίτηση οι αριστεροί ή οι εθνικιστές να μην πίνουνε και κόκα κόλα γιατί ενισχύουν την εταιρία ενός μεγιστάνα και εβραίου?
Ωχ μη λες τέτοια γιατί όταν τα δει ο Τάκης θα γράψει σεντόνια με τα δικά του:2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.106
Πόντοι
22.266
Ο Ερντογάν είναι ένας σπουδαίος ηγέτης για την χώρα του
Γιγαντώσε την Τουρκία γεωστρατηγικά.
Αύξησε το εισόδημα του τούρκου από το ΔΝΤ του 2002
Έκανε φαραωνικα έργα που επενδυτές είναι ξένοι που ασφαλώς δεν θα αφήσουν να φαλιρισει η Τουρκία κ θα μπει το ΔΝΤ.
Δυνάμωσε το στρατό.
Έκανε πολέμους Συρία Κουρδιστάν Αζερμπαϊτζάν λυβυη που τους κερδισε

Αρνητικά-- όλη διαφθορά κ ότι δεν δυτικοοιησε την Τουρκία

Ο άλλος μεγάλος ήταν ο Οζάλ που την δυτικοποιησε τον1983 1990

Οι δικοί μας πολιτικοί ποιοι είναι κ τι κάνανε είκοσι χρόνια τώρα;;;;; Τίποτα
Ποια ήταν οι Τουρκία 1970-1980 κ ποια είναι τώρα;;;
Τώρα παίζει με Αμερική κ Ρωσία κ πέρα από οικονομικους πολέμους στην λίρα δεν του κάνουν τίποτα
Σσ οι πλούσιοι Τούρκοι έχουν δολλάρια κ δάνεια σε δολλάρια οποτε στα αρχιδια τους

Το αστείο είναι που ακούω ανθρώπους που δεν έχουν πάει ποτέ στην Τουρκία να λένε.......δες τι θα τους κάνει τώρα ο Αμερικανός κ δες πως πέφτει η λίρα
Αυτά μόνο στα καφενεία της Ελλάδος
Καληνυχτα ελληνα

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ακριβώς όπως τα λες. Κυρίως στο πρώτο μαυρισμένο.
Το ότι ο Ερντογάν προσπαθεί να γαμήσει τη χώρα μας δεν τον κάνει παράδειγμα προς αποφυγή.
Τέτοια παραδείγματα για οποιαδήποτε χώρα μπορούμε να βρούμε στους Έλληνες πρωθυπουργούς και κυρίως στον τελευταίο που με τις πράξεις τους γάμησαν την ίδια τους την χώρα.
Αλλά δικαίωμα σου να μην τον πας τον Ερντογαν. Το ότι του ενισχύεις την εταιρία όμως μου είναι κάπως υποκριτικό.
Πες κι εσύ λάθος έκανα που έμπαινα στα αεροπλάνα τους να τελειώνουμε και να μην κουράζουμε. Αν κρατήσεις εγωιστική στάση θα ανταπαντάω και δεν τελειώνει.
Το οτι μας τον φερνεις σαν παραδειγμα ειναι καλο δηλ ... οτι πεις.
και σταματα αυτην την καραμελα για τους πολιτικους που εχουν γαμησει την χωρα μας , υπαρχουν τετοιοι οπως υπαρχουν και αλλοι που την ενισχυσαν και την ανεδειξαν , τοση μιζερια να εχει για την πατριδα του καποιος ειναι σπανιο πραγματι και να εκθειαζει συνεχως τον πολιτικο ηγετη του αιωνιου εχθρου του :confused:
Εχεις παει ποτε σου στην Τουρκια να δεις πως ζει ο μεσος τουρκος? παλιοτερα και για σημερα αναφερομαι
Ανταπαντα , μεσα ειμαι ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.106
Πόντοι
22.266
και σταματα αυτην την καραμελα για τους πολιτικους που εχουν γαμησει την χωρα μας , υπαρχουν τετοιοι οπως υπαρχουν και αλλοι που την ενισχυσαν και την ανεδειξαν , τοση μιζερια να εχει για την πατριδα του καποιος ειναι σπανιο πραγματι και να εκθειαζει συνεχως τον πολιτικο ηγετη του αιωνιου εχθρου του :confused:
Εχεις παει ποτε σου στην Τουρκια να δεις πως ζει ο μεσος τουρκος? παλιοτερα και για σημερα αναφερομαι
Ο μέσος Τούρκος από το 2002 που ανέλαβε ο ερντο τώρα 25-4-2021 ζει δύο φορές καλύτερα

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Με καλύπτει σε όλα ο volcano :wink:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ασε τον volcano ... εσενα ρωταω.
ποτε πηγες και που την πρωτη και τελευταια φορα
Για να σε δω υμνητη του Ερντογαν :wink:
Το ότι είσαι υμνητής της Μπαρτσα πχ αλλά δεν έχεις πάει στο καμπ νου δεν είναι ασυμφωνία χαρακτήρα.
Υποκρισία θα είναι να λες πως είσαι ΠΑΟΚ πχ αλλά να πάρεις διαρκείας του Άρη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.106
Πόντοι
22.266
Ο Ερντογάν γιγαντώσε την Τουρκία από το 2003 έως σήμερα κ ειδικά το 2016 έφτασε στη κορυφή

Απλώς για να είναι στην εξουσία ξέρει ότι πρέπει να βάλε μπροστά το φερετζέ όπως βάζουν οι Έλληνες πολιτικοί τα δικαιώματα δυ κ συνταξιούχων
Έτσι βγαίνει ο Ερντογάν τόσες τεράστιες με σημαία το ισλάμ ώστε να συνεχίζει το έργο των επενδύσεων
Ο επόμενος Τούρκος πρόεδρος αν είναι φιλοδυτικος κ κάνει Τούμπα στροφή στην ευρωπαϊκή Ένωση τότε για εμάς κλαψτα Χαράλαμπε

ΑΕΠ τριπλάσιο σε γεωστρατηγική θέση πληθυσμο οχταπλασιο ,έτοιμες βιομηχανίες βιοτεχνίες επενδύσεις τουρισμός, κεφάλαια γιγάντια μέσα στη χώρα κ το gdp per capita θα εκτιναχθεί με την είσοδο στην εε

Απλώς το δύσκολο είναι στην Τουρκία να κερδίσει κάποιος εκλογές με σημαία ,,,,,,πάμε στην δύση -ευρωπαϊκή ενωση

Κ ο μόνος τρόπος είναι.. να μπει ΔΝΤ σύντομα η Τουρκία ,να φύγει έτσι ο ερντο κ να έρθει στην εξουσία το Ρεπουμπλικανικό κεμαλικό δυτικό κομα, να κάνει σε μια τετραετία στροφή στην εε

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Το ότι είσαι υμνητής της Μπαρτσα πχ αλλά δεν έχεις πάει στο καμπ νου δεν είναι ασυμφωνία χαρακτήρα.
Υποκρισία θα είναι να λες πως είσαι ΠΑΟΚ πχ αλλά να πάρεις διαρκείας του Άρη.
Καταλαβα , αλλα λογια να αγαπιομαστε ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Κυριακο , Λευκορωσια εχεις παει η και για εκει τα γνωριζεις απο αλλους?
γιατι εξυμνεις και τον Λουκασενκο για αυτο ρωταω ... :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom