Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Καταλαβα , αλλα λογια να αγαπιομαστε ...
Μα κι εγώ δεν κατάλαβα γιατί μου ζήτησες επιτακτικά να σου απαντήσω αν έχω πάει Τουρκία μετά από τέτοια ανάλυση του volcano. :think:
Και στη τελική τι ψάχνεις να βρεις; Τα έχεις κάνει όλα αχταρμά. Κάποιος που ταξιδεύει με Turkish και το παίζει άνετος με ταξίδια στην Τουρκία πανηγυρίζει σήμερα που ο Αμερικάνος τους γάμησε την ιστορία και τη διπλωματία...
Άντε βγάλε άκρη:think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.107
Πόντοι
22.266
Ρε νιαμου ,Τι ώρα τελειώνει το curfew για να πάω να φάω μπουγάτσα;;;; :rockon:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κυριακο , Λευκορωσια εχεις παει η και για εκει τα γνωριζεις απο αλλους?
γιατι εξυμνεις και τον Λουκασενκο για αυτο ρωταω ... :wink:
Για την αντιμετώπιση της επιδημίας τον εξυμνώ και είναι αδιαφορο αν έχω πάει.
Εσύ που μας ζάλισες με το Ισραήλ έχεις πάει; Όχι ότι έχει σημασία για εμένα. Για εσένα δεν ξέρω γιατί.
Γενικά πάντως αφού με ρωτάς επίμονα σου λέω πως έχω ταξιδέψει αρκετά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Μα κι εγώ δεν κατάλαβα γιατί μου ζήτησες επιτακτικά να σου απαντήσω αν έχω πάει Τουρκία μετά από τέτοια ανάλυση του volcano. :think:
Και στη τελική τι ψάχνεις να βρεις; Τα έχεις κάνει όλα αχταρμά. Κάποιος που ταξιδεύει με Turkish και το παίζει άνετος με ταξίδια στην Τουρκία πανηγυρίζει σήμερα που ο Αμερικάνος τους γάμησε την ιστορία και τη διπλωματία...
Άντε βγάλε άκρη:think:
Καλα πλακα κανεις τωρα ... γιατι μιλαμε για τον προαιωνιο εχθρο της χωρας μας.
ξερεις ποσοι πηγαινουν στην Ρωσια αλλα δεν γουσταρουν τους ρωσους? απειροι :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Για την αντιμετώπιση της επιδημίας τον εξυμνώ και είναι αδιαφορο αν έχω πάει.
Εσύ που μας ζάλισες με το Ισραήλ έχεις πάει; Όχι ότι έχει σημασία για εμένα. Για εσένα δεν ξέρω γιατί.
Γενικά πάντως αφού με ρωτάς επίμονα σου λέω πως έχω ταξιδέψει αρκετά.
Ναι εχω παει.
αφου εχεις ταξιδεψει αρκετα μπραβο σου και καλα κανεις ...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σήμερα έκλεισα το ραντεβου για το εμβολιο.
1 Iουνίου θα μπορω πλεον να επισκεφθω και τους (ηδη εμβολιασμενους) γονεις μου στο νησί άφοβα.
Θερμά συγχαρητηρια στην κυβερνηση, που σε πεισμα ηλιθιων, ψεκασμενων, ανοήτων, φανατικών, ολιγονοϊκών, διαχειρίστηκε το θεμα των εμβολιασμών άψογα.
Θερμα συγχαρητηρια στην κυβερνηση, που παρελαβε 600 ΜΕΘ και τις εφτασε 1400 και ομως σημερα οταν πηγε να εγκαινιασει μερικες ο Κουλης, ο σκατοψυχος Συριζα διοργανωσε συγκεντρωση εικοσι κλακαδόρων για να αμαυρώσει το θέμα.
Θερμά συγχαρητηρια στην κυβερνηση, που αγνοησε φανατικους θρησκόληπτους που με κάθε ευκαιρία μιλανε για αντίχριστους.
Θερμα συγχαρητηρια στην κυβερνηση, που καταφερε να εχει απεναντι της ακροδεξιους, ακροαριστερους και θρησκοληπτους. Εγγυημένα βρισκεται επομενως στο σωστο δρομο.
Και κατι ακομη, για τους βλάκες που χαλαστηκαν με την Ανασταση στις 10 το βραδυ.
Ηλιθιοι, στα μισα χωρια της Ελλαδας, η Ανασταση γινεται νωρις το απογευμα γιατι υπαρχει ΕΝΑΣ παπας για τριαντα χωρια και τρέχει να αναστήσει ολη τη μέρα.
Συνεχιστε να ουρλιαζετε, αμοιβάδες, και να καταναλωνετε πολυτιμο οξυγόνο.
αλεξ

θα γινει ανασχηματισμος μεχρι το 23? η θα κρατησει την ιδια ομαδα ο κυριακος

καλη επιτυχια εαν γινει ο ανασχηματισμος μπας και χωθεις μεσα και εσυ εστω υφυπουργος να γινεις για να κρατας την κορνιζα ως βιογραφικο καποτε στο οτι καταφερες να μπεις σε κυβερνηση ολιγων μηνων η οποια κυβερνηση κατελησε το συνταγμα και τα αρθρα του συνταγματος " με τις δηθεν ανυπαρκες διαβουλευσεις" την ωρα και την στιγμη που ειχαμε κορονοοιο

οσο αφορα την νομοθεσια αστην για την επομενη κυβερνηση ΜΗ μητσοτακικη οι νομοθετες ξερουν τι πρεπει να κανουν και πιστεψε με θα το κανουν πραξη

γυρναμε δυστυχως στην εποχη του 1989-1991

υπαρχει ενα λεγειν για ολα αυτα

τα εγκληματα του παρελθοντος ειναι η προειδοποιηση του μελλοντος

δυστυχως δεν ακουσαμε τις προειδοποιησεις και ειμαστε αναγκασμενη να ξαναζησουμε το παρελθον

η ολη πουστια που εγινε για να βγουνε ολοι ΛΑΔΙ θα γυρισει μπουμεραγκ για την τωρινη κυβερνηση και σε οσους βουλευτες της τωρινης κυβερνησης ψηφισαν η μιλησαν περι ψεκασμενων

λυπαμαι τον θανο πλευρη μπορουσε να ειχε φυγει απο την σκια του πατερα του αλλα δυστυχως με τις εξυβρισεις στην βουλη περι ψεκασμενων εαν δεν μπει επικρατειας δεν θα ξαναβγει στην βουλη

ο αδωνης ειναι ο βαρουφακης της τωρινης κυβερνησης δεν θα τον λυπηθει κανενας μολις ληξει η βουλευτικη ασυλια του

εγω προσωπικα αλλα και πολλοι αλλοι δεν θα κανουμε το εμβολιο για τον πολυ απλο λογο

εαν γινει η οποιαδηποτε επιπλοκη υγειας με την χορηγηση οποιουδηποτε εμβολιου ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ υπογραψουμε το χαρτι στο οποιο δεν ευθυνεται η εταιρια για τον εμβολιασμο μας εφοσον αναγκαστικα μας ωθουν σε αυτο μας στερει το δικαιωμα καταβολης της οποιαδηποτε αποζημιωσης τοσο απο τους επιδημιολογους αλλα και απο το ελληνικο κρατος

και επαναλαμβανω

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

ραπιντ τεστ και μεχρι εκει απο εδω και περα

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Καλα πλακα κανεις τωρα ... γιατι μιλαμε για τον προαιωνιο εχθρο της χωρας μας.
ξερεις ποσοι πηγαινουν στην Ρωσια αλλα δεν γουσταρουν τους ρωσους? απειροι :2funny:
Το ότι θέλω έναν ηγέτη στα πρότυπα του ερντογάν για τη χώρα μου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσω τα ταξίδια με την Turkish και τις εκδρομές στην Πόλη.
Αντίθετα εσύ που έχεις σηκώσει τα λάβαρα κατά του προαιώνιου εχθρού τα έκανες και τον ενίσχυσες. :confused:
Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες.
Κουράστηκα και κουράσαμε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Το ότι θέλω έναν ηγέτη στα πρότυπα του ερντογάν για τη χώρα μου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσω τα ταξίδια με την Turkish και τις εκδρομές στην Πόλη.
Αντίθετα εσύ που έχεις σηκώσει τα λάβαρα κατά του προαιώνιου εχθρού τα έκανες. :confused:
Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες.
Κουράστηκα και κουράσαμε.
Το οτι εχεις προτυπα για την χωρα σου ηγετες σαν τον Ερντογαν και τον Λουκασενκο δικαιωμα σου αλλα δειχνει ακριβως τι εισαι. Δεν εχεις παει σε αυτες τις χωρες για να δεις πως ζει ο κοσμος και πως συμπεριφερονται οι ηγετες που τοσο θαυμαζεις στους πολιτες τους.
Αρα εισαι θεωρια και μονο αυτο ...
μην μας ζαλιζεις λοιπον αλλο :confused: τα συμπερασματα βγηκαν.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ξεκινησαν και οι εκβιασμοι με την καλυψη της χουντονομοθεσιας

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Βρε κουτά!

Τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν μαζέψει βουνά αποταμιεύσεων τώρα με κορόνα,να ορίστε, το λέει και ο Moody's.Ξερει η κυβερνησαρα μας τι κάνει βρε....

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
νομιζω καπου πηρε το ματι μου αυτο που ζητας αλλα οχι για την ελλαδα αλλα για το ισραηλ οταν ηταν 50% εμβολιασμενοι , στις εισαγωγες ή στους νοσηλευομενους οι εμβολιασθεντες αντι να ειναι 50% ήταν 5 ή 10%.

αρα επεσε 10 με 5 φορες η αναγκη για νοσηλεια στους εμβολιασμενους

Όπως ανέφερε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, στην πρόσφατη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, ένας στους 4 ασθενείς στις ΜΕΘ, στην ηλικιακή ομάδα άνω των 75 ετών, άτομα δηλαδή που είχαν τη δυνατότητα εμβολιασμού, επεσήμανε, δεν έχει εμβολιαστεί, ενώ μόνο το 65% στους άνω των 80 ετών έκανε την πρώτη δόση εμβολίου ή έκλεισε ραντεβού για εμβολιασμό.

Άρα το 75% των νοσηλευόμενων στην ηλικιακή ομάδα 75+ σε ΜΕΘ στην Ελλάδα έχουν εμβολιαστεί, ενώ η αναλογία τον εμβολιασμένων προς μη εμβολιασμένων εντός και εκτός ΜΕΘ είναι παραπλήσια? Περίεργα πράγματα ... Ή δεν ξέρουν ελληνικά ή δεν ξέρουν τι γράφουν ή κάπου υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα αξιοπιστίας ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.107
Πόντοι
22.266
Έχεις κάποιο στοιχείο για αυτό που λες ή.....?
Ωχ συγγνώμη τελικά δεν διπλασιάστηκε επί Ερντογάν ΑΛΛΑ τριπλασιάστηκε από 4500 δολλάρια σε 13500 δολλάρια ετήσιων 2002-2016

Καλή η κουμπαρισ του Κωστάκη Καραμανλή με τον ερντογαν;;;;;

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Άρα το 75% των νοσηλευόμενων στην ηλικιακή ομάδα 75+ σε ΜΕΘ στην Ελλάδα έχουν εμβολιαστεί, ενώ η αναλογία τον εμβολιασμένων προς μη εμβολιασμένων εντός και εκτός ΜΕΘ είναι παραπλήσια? Περίεργα πράγματα ... Ή δεν ξέρουν ελληνικά ή δεν ξέρουν τι γράφουν ή κάπου υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα αξιοπιστίας ...
Αυτο που ειπε η κυρια αυτη αποδεικνυει οτι το εμβολιο δεν σε προστατευει αντιθετως σε επιβαρυνει.Οποιος δεν εχει τσιμπλα στα ματια απο αυτο καταλαβαινει την εξαπατηση.Το 1/4 του 100 ειναι 25.Εαν εχει εμβολιαστει το 65% τοτε εχουμε περιπου 22 στους 68.Δηλαδη το 1/3 των εμβολιασμενων καταληγει στην ΜΕΘ.Τι σκατα εμβολιο ειναι αυτο?Μετα ειναι εμφανης η πονηρια.Ενω αναφερει τον εμβολιασμο των πανω απο την ηλικια των 80 παραλειπει το κομματι 75-80 αλλοιωνοντας το αποτελεσμα.Βρε ΟΥΣΤ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ωχ συγγνώμη τελικά δεν διπλασιάστηκε επί Ερντογάν ΑΛΛΑ τριπλασιάστηκε από 4500 δολλάρια σε 13500 δολλάρια ετήσιων 2002-2016

Καλή η κουμπαρισ του Κωστάκη Καραμανλή με τον ερντογαν;;;;;

Χμμμμ.... ναι δίκιο έχεις για τον τριπλασιασμό... μόνο που η αύξηση GDP στην Τουρκία δεν αντανακλα αυτό που είπες, ότι δηλαδή "ο Τούρκος πολίτης έχει αναβαθμιστεί οικονομικά".

Τουρκία: Έχασε 202 δισ. δολάρια σε έξι χρόνια​

Φτωχότερη κατά 202 δισ. δολάρια τα τελευταία έξι χρόνια εμφανίζεται η Τουρκία, σύμφωνα με στοιχεία της Τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας που δημοσίευσε η εφημερίδα Cumhuriyet.

Όπως καταγράφεται το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της Τουρκίας το 2013 είχε φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ των 950 δισ. δολαρίων, ενώ το 2019 υποχώρησε στα 748 δισ. δολάρια, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στο οικονομικό επιτελείο της γειτονικής χώρας.

Αυτή η μείωση των 202 δισ. είναι το βασικό πρόβλημα καθώς στα μάτια του τουρκικού λαού η πολιτική επιτυχία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ταυτιστεί και με την αύξηση του πλούτου, καθώς από το 2002 είχε τριπλασιάσει το ΑΕΠ της χώρας.

Σε σχέση με το 2013 ο μέσος Τούρκος πολίτης έγινε φτωχότερος κατά 3.424 δολάρια, καθώς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ το 2019 μειώθηκε στα 9.076 δολάρια, όταν πρι από έξι χρόνια είχε αγγίξει τα 12.500 δολάρια.

Την ίδια ώρα, σε διεθνές επίπεδο η οικονομία της Τουρκίας έχασε τέσσερις θέσεις και από την 16η υποχώρησε στην 20η.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Birgun η ανεργία των νέων από το επίπεδο του 16% αυξήθηκε στο 26% ενώ αντίστοιχα ο πληθωρισμός από το 7% το 2013, είχε ξεπεράσει το 20% και σήμερα βρίσκεται στο 16,6%.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Μπεϊράτ Αλμπαϊράκ υπόσχεται πως τους επόμενους μήνες η κατάσταση της οικονομίας θα ισορροπήσει, για να ξεκινήσει μια νέα αρχή.

Τώρα όσον αφορά την ερώτησή σου προς εμένα αναφορικά με τον Καραμανλή και τον Έρντο, είναι λίγο άσχετο. Σαν να σε ρωτάω εγώ την κουμπαριά του κασίδα :wink:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.107
Πόντοι
22.266
Mερικοι βλέπουν μόνο Σκάι που αναφέρεται στον γίγαντα με ξύλινα πόδια καταρρέει η τουρκική οικονομία,η Αμερική έτοιμη να βυθίσει την Τουρκία ,ο Πούτιν εξαγριωμένος με την Τουρκία κ ξεχνάμε ποιοι είμαστε εκεί ,,,ένα κράτος της ζητιανιας εδώ κ σαράντα χρόνια του δημοσίου τομέας κ των περήφανων γηρατειών χωρίς εργοστάσια βιοτεχνία πραγωγη μηδεν

Ο Τούρκος όταν πήγαινα από παλιά ήταν ο μισθωτός των διακοσίων δολλαρίων κ τώρα είναι των εξακοσίων δολλαρίων

ΑΝ ο Τούρκος δεν εμποδίζοντας από τις μεγάλες δυνάμεις μια χααψια θα μας έκανε

Κακό πράγμα ο ελληνικός δονκιχωτισμος

Δες πως την παρέλαβε ο ερντο κ πως την έχει φτάσει ο ερντο την Τουρκία
Τέτοια άρθρα που στέλνεις είναι στα ελληνικά γραμμένα κ αυτό δε με συγκινει

Ο Τούρκος επι εποχής ερντο έχει γιγαντωθεί σε σχέση με εμάς
Για το κοσιδα ούτε τον ξέρω
Για τον Καραμανλή όμως που έτρεχα σα βλάκα για κουμπαριο, το ξέρω

Τουρκία πάω από κουτάβι οπότε θυμάμαι πως ζούσαν κ πως ζουν τώρα
Επίσης το κριτήριο είναι το νομιναλ και το gdp per capita
Εκτός αν μερικοί οικονομολόγοι έχουν βρει άλλους τρόπους να μετράνε για το εισόδημα του πολίτη μιας χώρας

Σοβαρευτειτε κ δείτε τον εχθρό στα μάτια βελτιονωντας πρώτα από όλα την νοοτροπία του Έλληνα κ μετά την οικονομία

Πρώτα φαληρισαμε κοινωνικό πολιτικά κ μετά οικονομικά όταν μάθαμε να μην παράγουμε κ να μπούμε όλοι στο δημόσιο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γιατί έχουν ανάγκη το ακαταδιωκτο τόσο άξιοι, ανεπηρέαστοι και εύστοχοι επιστήμονες;
Σε οποιοδήποτε άλλο σοβαρό κράτος θα είχε ήδη αρχίσει η καταδίωξη.

Ακαταδιωκτο επιζητούν μόνο οι ένοχοι...
Ξες κανένα κράτος από τα 200 που πήραν μέτρα να καταδιωχθηκαν;;;;

Κανένα κράτος για σένα επομένως δεν είναι σοβαρό.

Πάμε παρακάτω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Mερικοι βλέπουν μόνο Σκάι που αναφέρεται στον γίγαντα με ξύλινα πόδια καταρρέει η τουρκική οικονομία,η Αμερική έτοιμη να βυθίσει την Τουρκία ,ο Πούτιν εξαγριωμένος με την Τουρκία κ ξεχνάμε ποιοι είμαστε εκεί ,,,ένα κράτος της ζητιανιας εδώ κ σαράντα χρόνια του δημοσίου τομέας κ των περήφανων γηρατειών χωρίς εργοστάσια βιοτεχνία πραγωγη μηδεν
To άρθρο είναι της Ναυτεμπορικής, η οποία δεν είναι κομματική. Σου συνιστώ να την διαβάζεις αν είσαι επιχειρηματίας. Για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο, δεν αντιλέγω :)

Ο Τούρκος όταν πήγαινα από παλιά ήταν ο μισθωτός των διακοσίων δολλαρίων κ τώρα είναι των εξακοσίων δολλαρίων

ΑΝ ο Τούρκος δεν εμποδίζοντας από τις μεγάλες δυνάμεις μια χααψια θα μας έκανε
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Ο Τούρκος μας κλάνει τα αρχίδια. Κι επειδή είμαι γόνος στρατιωτικής οικογένειας, επέτρεψέ μου να γνωρίζω περισσότερα στο θέμα αυτό...

Κακό πράγμα ο ελληνικός δονκιχωτισμος

Δες πως την παρέλαβε ο ερντο κ πως την έχει φτάσει ο ερντο την Τουρκία
Τέτοια άρθρα που στέλνεις είναι στα ελληνικά γραμμένα κ αυτό δε με συγκινει
ΟΚ, δικαίωμά σου. :)

Ο Τούρκος επι εποχής ερντο έχει γιγαντωθεί σε σχέση με εμάς
Για το κοσιδα ούτε τον ξέρω
Για τον Καραμανλή όμως που έτρεχα σα βλάκα για κουμπαριο, το ξέρω

Τουρκία πάω από κουτάβι οπότε θυμάμαι πως ζούσαν κ πως ζουν τώρα
Επίσης το κριτήριο είναι το νομιναλ και το gdp per capita
Εκτός αν μερικοί οικονομολόγοι έχουν βρει άλλους τρόπους να μετράνε για το εισόδημα του πολίτη μιας χώρας
Αφού λοιπόν πας συχνά τουρκία, μπορείς να ρωτήσεις εκεί τον κόσμο. Κι όταν λέω Τουρκία, δεν εννοώ Κωνσταντινούπολη... εννοώ πιο μέσα... βαθιά!!!

Σοβαρευτειτε κ δείτε τον εχθρό στα μάτια βελτιονωντας πρώτα από όλα την νοοτροπία του Έλληνα κ μετά την οικονομία

Πρώτα φαληρισαμε κοινωνικό πολιτικά κ μετά οικονομικά όταν μάθαμε να μην παράγουμε κ να μπούμε όλοι στο δημόσιο
Είπαμε, σε αυτό συμφωνούμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom