Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Μιας που πλησιάζει η σειρά μου για να κάνω και εγώ αυτό το εμβόλιο πήρα το θάρρος να ανοίξω το πρώτο μου θέμα.

Θα έχω την επιλογή να επιλέξω το εμβόλιο της εταιρείας ή ότι αποφασίσει το σύστημα στην τύχη. Εμένα με ενδιαφέρει της phizer. Αν κάποιος το έχει κάνει ας μας πει για τυχόν παρενέργειες.
Με αυτό το εμβόλιο θεωρείται ότι θα έχουμε ανοσία και στην απλή εποχική γρίπη;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.039
Πόντοι
9.846
Το έκανα εγώ, πρωτη δόση. Είχα ένα πρήξιμο και πονο στο μπρατσο που το έκανα την πρωτη μερα, καθώς και ατονία αλλά τίποτα το τραγικό. Από τη δευτερη μερα όλα καλά, είχε φυγει η ατονία και το πρηξιμο έγινε που πιο ηπιο. Τέταρτη μέρα καθόλου πρηξιμο ή ενόχληση. Επίσης να σημειώσω ότι δεν εκανα πυρετο. Τωρα στο δευτερο δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου. Λογικά τα ίδια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μιας που πλησιάζει η σειρά μου για να κάνω και εγώ αυτό το εμβόλιο πήρα το θάρρος να ανοίξω το πρώτο μου θέμα.

Θα έχω την επιλογή να επιλέξω το εμβόλιο της εταιρείας ή ότι αποφασίσει το σύστημα στην τύχη. Εμένα με ενδιαφέρει της phizer. Αν κάποιος το έχει κάνει ας μας πει για τυχόν παρενέργειες.
Είναι δυνατόν να έχει βουίξει ο τόπος και να κάνεις ακόμη τέτοιες ερωτήσεις;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η αυθεντία του κυβερνητικού επιστημονικού κατεστημένου είναι το ίδιο αισχρή με αυτή του θρησκευτικού ιερατείου
Ε όχι και να συγκρίνεις επιστήμονες με τους παπάδες ρεεεεε.

Πόσες φορές σε θεραπευσαν γιατροί και πόσες φορές παπάδες;;;;;

Πόσες ζωές σώζει κάθε μέρα η επιστήμη και πόσες η θρησκεία;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μέχρι χθες στην χωρα

Εμβολιασμενοι 1,5 εκ.

νεκροί από εμβόλια ή κορονοιο λιγότεροι από 10

Ανεμβολιαστοι 9 εκ

νεκροί από κορονοιο πάνω από 9.000

Διαλεγετε και παίρνετε με ποιους θέλετε να είστε.

Και μην ακούσω χαζές αναγωγές στο εξάμηνο και στο χρόνο. Οι Εμβολιασμενοι και μετά από μήνες πάλι δεν θα πεθαίνουν από κορονοιο (στην ανάγκη θα κάνουν και καμμια αναμνηστική δόση) και ελάχιστοι, 100 φορές λιγότεροι αν θα έχουν προβλήματα με τα εμβόλια μήνες ή και χρόνια μετά τον εμβολιασμο. Αυτό λέει η επιστημονική πείρα σε όλα τα εμβόλια. Αν δεν θέλετε επιστημονική πείρα αλλά επιστημονική φαντασία διαβάστε νένα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Δημαρχος στην Ιταλια παραιτηθηκε επειδη εμβολιαστηκε εκτος σειρας. Το ονομα του; Κορλεονε :ak: :O

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1

Να πας να το κανεις με τα τεσσερα.Οσοι λιγοτεροι μεινετε τοσο καλυτερη συνταξη θα παρουμε.
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Για όσους πιστεύουν σε "επιχειρήσεις ελευθερίας", πράσινα άλογα, σύντομες επιστροφές στην "κανονικότητα" και άγιους βασίληδες :

Το Ισραήλ με εμβολιασμένο περισσότερο από το 75% του ενήλικου πληθυσμού του https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general και με τις δύο δόσεις του εμβολίου έχει τα εξής πρόσθετα περιοριστικά μέτρα ακόμα σε ισχύ https://www.gov.il/en/Departments/Guides/ramzor-cites-guideliness . Περιοριστικά μέτρα επιπέδου αυστηρότητας 50% (με μέγιστο για το 2021 το 87%) που παραμένουν αμετάβλητα για περισσότερες από 3 εβδομάδες https://ourworldindata.org/grapher/covid-stringency-index?tab=chart&country=~ISR και μάλιστα στην ευνοϊκή εποχικά τρέχουσα περίοδο και με τα τρέχοντα εμβόλια να είναι πλήρως αποτελεσματικά στις πλέον διαδεδομένες μεταλλάξεις (κάτι που δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει).

Κατά τα λοιπά εσείς να περιμένετε επιστροφές στην "κανονικότητα" χάρη στα εμβόλια αρχές καλοκαιριού όπως προέβλεπε ο Κούλης στα τέλη Γενάρη https://www.naftemporiki.gr/story/1...tita-telos-tis-anoiksis-blepei-o-k-mitostakis

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
04/06/21

BIG PHARMANEWS

246 Vaccinated Michigan Residents Diagnosed With COVID, 3 Dead, State Health Dept. Confirms​

The latest Michigan Department of Health and Human Services data include breakthrough cases reported between Jan. 1 and March 31.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.971
Πόντοι
5.006
αυτός ο άνθρωπος ψηφίζεται σε σημείο βουλευτή και αλλάζει με ευκολία και κόμματα τα οποία την δέχονται.
δεν ξερεις την πραγματικη αληθεια εσυ...εισαι αγελαδα και τσιπαρισμενος...
πολυ σωστα οσα λεει η ραχηλ, ο ντικ, ο λιλας και ο κυριακος....
:rockon: :confused:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
δεν ξερεις την πραγματικη αληθεια εσυ...εισαι αγελαδα και τσιπαρισμενος...
πολυ σωστα οσα λεει η ραχηλ, ο ντικ, ο λιλας και ο κυριακος....
:rockon: :confused:
Θα πάθεις σύνδρομο στέρησης αν δεν με αναφέρεις σε κάθε ανάρτησή σου;;;; Γουστάρεις τίποτε κρέας φρέσκο και σκληρό;;;

Πάρε διάβασε μπας και καταλάβεις ότι σε κοροϊδεύουν. Μετά θα πιάσουμε το πόσο. Η διαδικασία για να βγάλεις το γράσσο από τα μάτια αυτή είναι, την πέρασα και εγώ........πολύ νωρίτερα βέβαια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.971
Πόντοι
5.006
μολις εφαρμοσα την μεθοδο risk/reward ratio και μου εβγαλε οτι συμφερει να πεθανω απο ηλεκτροπληξια παρα απο εμβολιο...παω να βαλω το χερι μου στην πριζα, δεν ειμαι προβατο εγω...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
μολις εφαρμοσα την μεθοδο risk/reward ratio και μου εβγαλε οτι συμφερει να πεθανω απο ηλεκτροπληξια παρα απο εμβολιο...παω να βαλω το χερι μου στην πριζα, δεν ειμαι προβατο εγω...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom