DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.721
- Πόντοι
- 2.306
Tύπε μην αγχώνεσαι. Όποιο εμβόλιο και να κάνεις οι παρενέργειες γενικά είναι πολύ ελαφρές. Σαν το χώμα που θα σε σκεπάζει ένα πράγμα.
Γιατί να ανοίξεις νέο θέμα όταν αναλύεται φουλ το θέμα σε ήδη υπάρχον Covid θέμα;
μια απο τα ιδια 22 η δευτερη δοση για να δουμε εσυ ποτε?Το έκανα εγώ, πρωτη δόση. Είχα ένα πρήξιμο και πονο στο μπρατσο που το έκανα την πρωτη μερα, καθώς και ατονία αλλά τίποτα το τραγικό. Από τη δευτερη μερα όλα καλά, είχε φυγει η ατονία και το πρηξιμο έγινε που πιο ηπιο. Τέταρτη μέρα καθόλου πρηξιμο ή ενόχληση. Επίσης να σημειώσω ότι δεν εκανα πυρετο. Τωρα στο δευτερο δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου. Λογικά τα ίδια.
οχι λεμε .Ξαναβάζω το λινκ με τους τρέχοντες περιορισμούς στο Ισραήλ https://www.gov.il/en/Departments/Guides/ramzor-cites-guidelines που προφανώς δεν συνιστούν καμία απολύτως επιστροφή στην κανονικότητα όπως την γνωρίζαμε προ κόβιντ.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά και ότι ο τροφοδοτούμενος από τους πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους αφελής ενθουσιασμός του πόπολου για σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα όπως την γνωρίζαμε είναι ανεδαφικός. Αν και έχω αποφασίσει να παραθέτω μόνον στοιχεία και τεκμηριωμένες εκτιμήσεις διότι "γνώμη" για οτιδήποτε μπορεί να έχει πλέον οποιοσδήποτε από εμάς, με το "κάτι άκουσα" να εξισώνεται με το "γνωρίζω" στο μυαλό των πολλών, αφού ελέω ιντερνετ όλοι πλέον νιώθουμε παντoγνώστες, θα σου πω εν συντομία την άποψη μου.
- "Κανονικότητα" με τον τρόπο που μέχρι το Δεκέμβρη του 2019 την γνωρίζαμε δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξει ποτέ τα επόμενα πολλά χρόνια - η κοινωνία μεταλλάσσεται δομικά σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που γνωρίσαμε θεσμικά, εργασιακά, οικονομικά κτλ.
- Θα υπάρξει συνδυασμός αυξομειούμενων αστυνομικών περιοριστικών και μη φαρμακευτικών υγειονομικών μέτρων - πιθανά ακόμα και λοκντάουν με την σημερινή τους μορφή - και μετά από έναν υποθετικό πλήρη εμβολιασμό του πληθυσμού μέχρι τουλάχιστον το 2022.
- Η βαριά κληρονομιά του κρατικού αυταρχισμού και της αστυνομοκρατίας των λοκντάουν δημιουργεί κακό προηγούμενο που θα αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του σε αυτό που μέχρι τώρα αποκαλούσαμε "ατομικές ελευθερίες" των πολιτών. Έλεγχοι στην μετακίνηση, καταγραφή προσωπικών δεδομένων, υποχρεωτικότητα σε ιατρικές πράξεις κτλ θα αποτελέσουν μέρος μόνον της νέας πραγματικότητας.
- Οι καταστροφικές επιπτώσεις στην σωματική και πνευματική υγεία του πληθυσμού όπως και στην οικονομία θα κατατρέχουν την Ελλάδα για τουλάχιστον μια δεκαετία αφού είμαστε η χώρα στην ΕΕ με τα πλέον μακροχρόνια και αυστηρά οριζόντια περιοριστικά μέτρα.
Τον νέο σου φίλο τον prince επιστράτευσε που έκανε εμβόλιο στο εξωτερικό όπως λέει. Μάλλον Αμερική γιατί δεν ξέρω καμιά ευρωπαϊκή χώρα να έχει κάνει εμβόλια σε κάτω των 50 χωρίς να δουλεύουν σε νοσοκομεία..εσυ που εισαι στις παρυφες του συστηματος βρες μου μια ακρη να κανω το καλο ρε μαλακα της pfizer
Κανείς δεν με βοηθάει ρε μαν... θά κάνω το πλεμπαιο μου φαίνεταιΤον νέο σου φίλο τον prince επιστράτευσε που έκανε εμβόλιο στο εξωτερικό όπως λέει. Μάλλον Αμερική γιατί δεν ξέρω καμιά ευρωπαϊκή χώρα να έχει κάνει εμβόλια σε κάτω των 50 χωρίς να δουλεύουν σε νοσοκομεία..
Το ότι βέβαια η αφήγησή του μπάζει από παντού είναι άλλη ιστορία αλλά ας είμεθα καλοπροαίρετοι
Ο κολλητός σου ο νίπλης τι θα βαρέσει; Ή μήπως έχει καβάτζα κοκτέιλ φάρμακα που θα έρθουν με ειδική πτήση από Αμερική και δεν τον κόφτει το θέμα;Κανείς δεν με βοηθάει ρε μαν... θά κάνω το πλεμπαιο μου φαίνεται
Αν του τό φέρουν από την κυβέρνηση στο σπίτι οκ αλλιώς μάλλον θα ψοφήσει... έχει βραχιόλι στο ποδι μέχρι τόν κήπο του επιτρέπεται νά πάειΟ κολλητός σου ο νίπλης τι θα βαρέσει; Ή μήπως έχει καβάτζα κοκτέιλ φάρμακα που θα έρθουν με ειδική πτήση από Αμερική και δεν τον κόφτει το θέμα;
κανένας από τους καραντινόκαυλους που τους ρώτησα δεν μου έλυσε την απορία με τις διασωληνώσεις..Επειδή είμαι εδώ για να βοηθήσω.
28μια απο τα ιδια 22 η δευτερη δοση για να δουμε εσυ ποτε?
μην βασανίζεις άδικα το μυαλό σου να στροφάρει περισσότερο, κουράζεσαι άδικα. Δέξου ότι τόσα ξέρεις τόσα χαζά λες.Τον νέο σου φίλο τον prince επιστράτευσε που έκανε εμβόλιο στο εξωτερικό όπως λέει. Μάλλον Αμερική γιατί δεν ξέρω καμιά ευρωπαϊκή χώρα να έχει κάνει εμβόλια σε κάτω των 50 χωρίς να δουλεύουν σε νοσοκομεία..
Το ότι βέβαια η αφήγησή του μπάζει από παντού είναι άλλη ιστορία αλλά ας είμεθα καλοπροαίρετοι
τώρα συνειδητοποίησες την τρομακτική αχαριστία / φθόνο των ατόμων που βρίσκονται στη βάση της Πυραμίδας έναντι των Επιστημόνων, οι οποίοι έκαναν τις ζωές τους πολύ άνετες και τους διπλασίασαν το χρόνο ζωής τους, σε σχέση με του παππούδες τους; Όταν λιποθυμήσει κάποιος μέσα σε Νοσοκομείο, ποτέ δεν θα ακούσεις φωνάξτε ένα παπά. Όταν λιποθυμήσει κάποιος μέσα σε Εκκλησία, ΠΑΝΤΑ θα ακούσεις φωνάξτε ένα Γιατρό. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά πουΕ όχι και να συγκρίνεις επιστήμονες με τους παπάδες ρεεεεε.
Πόσες φορές σε θεραπευσαν γιατροί και πόσες φορές παπάδες;;;;;
Πόσες ζωές σώζει κάθε μέρα η επιστήμη και πόσες η θρησκεία;;;;
Άστο κι εσυ να πέσει κάτω.Είπες μικρομαλακιούλα που για να μαζευτεί πρέπει να μας πείσεις πως μένεις Αμερική ή Ισραήλ αν δεν ασχολείσαι με ιατρικά επαγγέλματα . Καταλαβαίνουμε πως γουστάρεις πολύ να κάνεις εμβόλιο και περιμένεις στην ουρά. Με το καλόμην βασανίζεις άδικα το μυαλό σου να στροφάρει περισσότερο, κουράζεσαι άδικα. Δέξου ότι τόσα ξέρεις τόσα χαζά λες.
Πόσο χαζός ρε. Θα σε αφήσω να σε βασανίζει ακόμα, η λύση κρύβεται σε παλιότερα πόστ μου. Μπρος, ξεκίνα δουλειά.Άστο κι εσυ να πέσει κάτω.Είπες μικρομαλακιούλα που για να μαζευτεί πρέπει να μας πείσεις πως μένεις Αμερική ή Ισραήλ αν δεν ασχολείσαι με ιατρικά επαγγέλματα . Καταλαβαίνουμε πως γουστάρεις πολύ να κάνεις εμβόλιο και περιμένεις στην ουρά. Με το καλό
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να ψάξω. Άσε που πιστεύω πως μπλοφάρεις.Πόσο χαζός ρε. Θα σε αφήσω να σε βασανίζει ακόμα, η λύση κρύβεται σε παλιότερα πόστ μου. Μπρος, ξεκίνα δουλειά.