Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Tύπε μην αγχώνεσαι. Όποιο εμβόλιο και να κάνεις οι παρενέργειες γενικά είναι πολύ ελαφρές. Σαν το χώμα που θα σε σκεπάζει ένα πράγμα. :priest::priest::priest:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Γιατί να ανοίξεις νέο θέμα όταν αναλύεται φουλ το θέμα σε ήδη υπάρχον Covid θέμα;

Γιατί το υπάρχον θέμα covid έχει γίνει πεδίο μάχης Τσιπρομάχων - Κουλομάχων. Εμείς του Παλαιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου δεν έχουμε καμία θέση μ'αυτή την πλέμπα. Καλά έκανε ο σύντροφος κι άνοιξε καινούργιο θέμα.

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Το έκανα εγώ, πρωτη δόση. Είχα ένα πρήξιμο και πονο στο μπρατσο που το έκανα την πρωτη μερα, καθώς και ατονία αλλά τίποτα το τραγικό. Από τη δευτερη μερα όλα καλά, είχε φυγει η ατονία και το πρηξιμο έγινε που πιο ηπιο. Τέταρτη μέρα καθόλου πρηξιμο ή ενόχληση. Επίσης να σημειώσω ότι δεν εκανα πυρετο. Τωρα στο δευτερο δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου. Λογικά τα ίδια.
μια απο τα ιδια 22 η δευτερη δοση για να δουμε εσυ ποτε?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Από ότι βλέπω όλοι νεούδια είμαστε εδώ στο site.

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ξαναβάζω το λινκ με τους τρέχοντες περιορισμούς στο Ισραήλ https://www.gov.il/en/Departments/Guides/ramzor-cites-guidelines που προφανώς δεν συνιστούν καμία απολύτως επιστροφή στην κανονικότητα όπως την γνωρίζαμε προ κόβιντ.

Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά και ότι ο τροφοδοτούμενος από τους πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους αφελής ενθουσιασμός του πόπολου για σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα όπως την γνωρίζαμε είναι ανεδαφικός. Αν και έχω αποφασίσει να παραθέτω μόνον στοιχεία και τεκμηριωμένες εκτιμήσεις διότι "γνώμη" για οτιδήποτε μπορεί να έχει πλέον οποιοσδήποτε από εμάς, με το "κάτι άκουσα" να εξισώνεται με το "γνωρίζω" στο μυαλό των πολλών, αφού ελέω ιντερνετ όλοι πλέον νιώθουμε παντoγνώστες, θα σου πω εν συντομία την άποψη μου.

• "Κανονικότητα" με τον τρόπο που μέχρι το Δεκέμβρη του 2019 την γνωρίζαμε δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξει ποτέ τα επόμενα πολλά χρόνια - η κοινωνία μεταλλάσσεται δομικά σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που γνωρίσαμε θεσμικά, εργασιακά, οικονομικά κτλ.
  • Θα υπάρξει συνδυασμός αυξομειούμενων αστυνομικών περιοριστικών και μη φαρμακευτικών υγειονομικών μέτρων - πιθανά ακόμα και λοκντάουν με την σημερινή τους μορφή - και μετά από έναν υποθετικό πλήρη εμβολιασμό του πληθυσμού μέχρι τουλάχιστον το 2022.
  • Η βαριά κληρονομιά του κρατικού αυταρχισμού και της αστυνομοκρατίας των λοκντάουν δημιουργεί κακό προηγούμενο που θα αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του σε αυτό που μέχρι τώρα αποκαλούσαμε "ατομικές ελευθερίες" των πολιτών. Έλεγχοι στην μετακίνηση, καταγραφή προσωπικών δεδομένων, υποχρεωτικότητα σε ιατρικές πράξεις κτλ θα αποτελέσουν μέρος μόνον της νέας πραγματικότητας.
  • Οι καταστροφικές επιπτώσεις στην σωματική και πνευματική υγεία του πληθυσμού όπως και στην οικονομία θα κατατρέχουν την Ελλάδα για τουλάχιστον μια δεκαετία αφού είμαστε η χώρα στην ΕΕ με τα πλέον μακροχρόνια και αυστηρά οριζόντια περιοριστικά μέτρα.
οχι λεμε .

το ειδαμε και σε βιντεο.

ειναι εξω χωρις μασκα και τρωνε σε εστιατορια.

στα χαρτια μπορει να εχουν αλλες 10 απαγορευσεις, στα αρχιδια μας , εμεις αυτο που στερουμαστε αυτο ειναι, τα κλειστα μαγαζια και αυτοι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ αρα μια χαρα κανονικοτητα.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.608
Πόντοι
1.056
Χθες μεσημέρι η γυναίκα μου έκανε το Pfizer 1η δόση, πριν λίγο που μιλήσαμε μόνο για ένα τοπικό πόνο και τίποτα άλλο.Εγω να δω με τι άστρα ή δάκρυα (jhonson)θα μπολιαστώ !

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
εσυ που εισαι στις παρυφες του συστηματος βρες μου μια ακρη να κανω το καλο ρε μαλακα της pfizer
Τον νέο σου φίλο τον prince επιστράτευσε που έκανε εμβόλιο στο εξωτερικό όπως λέει. Μάλλον Αμερική γιατί δεν ξέρω καμιά ευρωπαϊκή χώρα να έχει κάνει εμβόλια σε κάτω των 50 χωρίς να δουλεύουν σε νοσοκομεία..
Το ότι βέβαια η αφήγησή του μπάζει από παντού είναι άλλη ιστορία αλλά ας είμεθα καλοπροαίρετοι :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.216
Πόντοι
12.756
Τον νέο σου φίλο τον prince επιστράτευσε που έκανε εμβόλιο στο εξωτερικό όπως λέει. Μάλλον Αμερική γιατί δεν ξέρω καμιά ευρωπαϊκή χώρα να έχει κάνει εμβόλια σε κάτω των 50 χωρίς να δουλεύουν σε νοσοκομεία..
Το ότι βέβαια η αφήγησή του μπάζει από παντού είναι άλλη ιστορία αλλά ας είμεθα καλοπροαίρετοι :confused:
Κανείς δεν με βοηθάει ρε μαν... θά κάνω το πλεμπαιο μου φαίνεται

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κανείς δεν με βοηθάει ρε μαν... θά κάνω το πλεμπαιο μου φαίνεται
Ο κολλητός σου ο νίπλης τι θα βαρέσει; Ή μήπως έχει καβάτζα κοκτέιλ φάρμακα που θα έρθουν με ειδική πτήση από Αμερική και δεν τον κόφτει το θέμα;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.895
Πόντοι
4.655
Εγώ θα περιένω για τον Ιούνιο, μάλλον Atrazeneca θα παίξει

Π

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.216
Πόντοι
12.756
Ο κολλητός σου ο νίπλης τι θα βαρέσει; Ή μήπως έχει καβάτζα κοκτέιλ φάρμακα που θα έρθουν με ειδική πτήση από Αμερική και δεν τον κόφτει το θέμα;
Αν του τό φέρουν από την κυβέρνηση στο σπίτι οκ αλλιώς μάλλον θα ψοφήσει... έχει βραχιόλι στο ποδι μέχρι τόν κήπο του επιτρέπεται νά πάει

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Επειδή είμαι εδώ για να βοηθήσω.
κανένας από τους καραντινόκαυλους που τους ρώτησα δεν μου έλυσε την απορία με τις διασωληνώσεις..
Έχουμε 9000 θανάτους με κοβιντ και 1900 εξιτήρια από την αρχή. Μπορούμε να ξέρουμε από τους 9000 ανθρώπους ποιοι απεβίωσαν σε ΜΕΘ και ποιοι όχι;
Υποθέτοντας πως οι πιο πολλοί αποβιώσαντες συμπολίτες μας νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ έχουμε περίπου 10000 διασωληνώσεις από την αρχή της επιδημίας που το 80% αυτών απεβίωσε..
Και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως χάσαμε κόσμο γιατί δεν είχαμε ΜΕΘ.
Επίσης ακούγονταν διάφορες φωνες πως σε πολλά νοσοκομεία οι γιατροί για να αποφύγουν ευθύνες δια σωλήνωναν ασθενείς πολύ εύκολα. Αντιθέτως σε ένα νοσοκομείο της Λάρισας αν θυμάμαι που απέφευγαν αυτή την αντιμετώπιση δεν είχαν ούτε μια απώλεια.
Μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνα και καλοπροαίρετα τι συμβαίνει;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Ξέρω ότι οι καραντινόκαβλοι την έχετε έτοιμη την απάντηση. Παρόλα αυτά κάντε μια προσπάθεια να βγάλετε τα γράσσα από τα μάτια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Έχετε δει εμβόλιο με ποσοστό παρενεργειας κάτω από το μηδέν ήτοι -1, -2 π.χ;

Υπο το μηδέν
ο έρωτας σου
Υπο το μηδέν
τα αισθήματα σου
Υπό το μηδέν
κι εγώ με πουκάμισο
Και με δυο μάτια που κλαιν
όλα υπό το μηδέν....

FB_IMG_1618405887447.jpg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
μην βασανίζεις άδικα το μυαλό σου να στροφάρει περισσότερο, κουράζεσαι άδικα. Δέξου ότι τόσα ξέρεις τόσα χαζά λες.

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.256
Πόντοι
3.656
Ε όχι και να συγκρίνεις επιστήμονες με τους παπάδες ρεεεεε.

Πόσες φορές σε θεραπευσαν γιατροί και πόσες φορές παπάδες;;;;;

Πόσες ζωές σώζει κάθε μέρα η επιστήμη και πόσες η θρησκεία;;;;
τώρα συνειδητοποίησες την τρομακτική αχαριστία / φθόνο των ατόμων που βρίσκονται στη βάση της Πυραμίδας έναντι των Επιστημόνων, οι οποίοι έκαναν τις ζωές τους πολύ άνετες και τους διπλασίασαν το χρόνο ζωής τους, σε σχέση με του παππούδες τους; Όταν λιποθυμήσει κάποιος μέσα σε Νοσοκομείο, ποτέ δεν θα ακούσεις φωνάξτε ένα παπά. Όταν λιποθυμήσει κάποιος μέσα σε Εκκλησία, ΠΑΝΤΑ θα ακούσεις φωνάξτε ένα Γιατρό. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά που

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
μην βασανίζεις άδικα το μυαλό σου να στροφάρει περισσότερο, κουράζεσαι άδικα. Δέξου ότι τόσα ξέρεις τόσα χαζά λες.
Άστο κι εσυ να πέσει κάτω.Είπες μικρομαλακιούλα που για να μαζευτεί πρέπει να μας πείσεις πως μένεις Αμερική ή Ισραήλ αν δεν ασχολείσαι με ιατρικά επαγγέλματα . Καταλαβαίνουμε πως γουστάρεις πολύ να κάνεις εμβόλιο και περιμένεις στην ουρά. Με το καλό :priest:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Άστο κι εσυ να πέσει κάτω.Είπες μικρομαλακιούλα που για να μαζευτεί πρέπει να μας πείσεις πως μένεις Αμερική ή Ισραήλ αν δεν ασχολείσαι με ιατρικά επαγγέλματα . Καταλαβαίνουμε πως γουστάρεις πολύ να κάνεις εμβόλιο και περιμένεις στην ουρά. Με το καλό :priest:
Πόσο χαζός ρε. Θα σε αφήσω να σε βασανίζει ακόμα, η λύση κρύβεται σε παλιότερα πόστ μου. Μπρος, ξεκίνα δουλειά.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πόσο χαζός ρε. Θα σε αφήσω να σε βασανίζει ακόμα, η λύση κρύβεται σε παλιότερα πόστ μου. Μπρος, ξεκίνα δουλειά.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να ψάξω. Άσε που πιστεύω πως μπλοφάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom