Να προσθέσω ότι δεν έχουν καθόλου προφύλαξη όπως οι γιατροί. Μάλλον ο ιός από τα λύματα συχνάζει κάπου συγκεκριμένα και πάνε και τον ψαρεύουν οι φωστήρες του ΕΟΔΥ. Good point.Αυτοι που καθαρίζουν αποχετεύσεις λογικά πρέπει να έχουν κολλήσει όλοι , εκτός αν έχουν ηδη αντισώματα με τόση έκθεση σε αποχετεύσεις τουαλέτες κτλ , αλλά δεν θα τα αναλύουμε όλα εμείς ας κάνουν κάτι και οι ειδικοι Όπως πχ να μας εξηγήσουν πως μετράνε τον ιό στα λύματα , μάλλον θα παίρνουν το εσωτερικό της κουράδας που λογικά μένει προφυλαγμένο απο τα διάφορα αντισυπτικά , χλωρίνες , κεζάπ η τι άλλο θα μπορούσε να σκοτώσει τον ιό. Θα μου πεις απο την άλλη όλα αυτά μπορεί να χάνουν την δύναμή τους μέσα στο νερό , δεν ξέρω πολύ μπέρδεμα η κατάσταση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Αυτός λέει πως έχει εμβολιαστεί και πάνω από 50 δεν τον κάνω. Θα μπορούσε να μας πει αν είναι ευπαθή ομάδα, εργαζόμενος σε νοσοκομείο ή ..πολιτικό βύσμα;ρε τρολαρα ,μας διαβαζεις λες πολυ καιρο,αλλα δεν ξερεις....οκ δεν ξερεις....ενα χρονο τωρα εχω γαμωσπιτωσει ολα τα ξεμπουρδελα αυτα παρτσακλα που εχουν ευθυνη για αυτη τη φαρσα της καραντινας....οχι παλι δεν ξερεις.....τι να κανω ρε αλανι προτεινεις,να σου στειλω τα αφμ μου σπιτι να τα μελετησεις?
Ρωτήστε τον, γιατί σε εμένα δεν απαντάει..
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Σωστά είμαι μικρότερος. Το εμβόλιο το έκανα στο εξωτερικό όχι ελλάδα.Αυτός λέει πως έχει εμβολιαστεί και πάνω από 50 δεν τον κάνω. Θα μπορούσε να μας πει αν είναι ευπαθή ομάδα, εργαζόμενος σε νοσοκομείο ή ..πολιτικό βύσμα;
Ρωτήστε τον, γιατί σε εμένα δεν απαντάει..
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Μήπως είσαι Εβραίος;Σωστά είμαι μικρότερος. Το εμβόλιο το έκανα στο εξωτερικό όχι ελλάδα.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Δεν είμαι εβραίος Κυριάκο. Σε όλο τον πλανήτη κάνανε εμβόλια Κυριάκο. Δεν σε κάλυψε η απάντησή μου? θες πιό συγκεκριμμένα? θα σε βοηθήσει σε κάτι?Μήπως είσαι Εβραίος;
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Μιλώντας με φίλο σε «προηγμένη» ευρωπαϊκή χώρα μου είπε πως η έλλειψη εμβολίων είναι επικοινωνιακό κόλπο για να φαντάζει το εμβόλιο υπέρτατο αγαθό.
Στη πράξη για όποιον θέλει πάντα υπάρχει δόση.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Σε κάθε επίσημη ενημέρωση δίνεται το παρακάτω στοιχείοΝα διαφωνήσω λίγο με τις πιθανότητες. Η πιθανότητα να ζήσεις προκύπτει κυρίως από την ηλικία που έχεις και είναι πάνω από 85% για άτομα πάνω από 75. Αυτή η πιθανότητα (να ζήσεις) πέφτει στο 50% η και λιγότερο αν μπείς ΜΕΘ. Όχι ευχαριστώ, νοσοκομείο δεν θα πάω ούτε εγώ, ούτε οι γονείς μου. Υπάρχουν διαθέσιμα μηχάνημα για αναπνοές, βρογχοδιασταλτικά και αντιβίωση,πορτοκαλάδα και βιταμίνες.
Και επειδή εδώ τα αληθινά ψεκια είναι παππούδια που έχουν χεστεί και μας κουνάνε το δάχτυλο ας πάνε αυτά στο νοσοκομείο. Να ξέρουν όμως ότι δεν θα τα ρωτήσουν αν αποφασίσουν να τους χώσουν το σωλήνα στο στόμα.........
«Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.901 ασθενείς»(σήμερα αυτό)
Να υποθέσω πως και οι 9000 χαμένοι συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους σε ΜΕΘ; Χωρίς να είμαι στα νοσοκομεία και με δεδομένο πως ποτέ δεν είχαν φρακάρει τότε μιλάμε για 10.900 διασωληνώσεις εκ των οποίων το περίπου 80-85% απεβίωσε.
Περίμενα τα εξιτήρια από τις ΜΕΘ να είναι πολλαπλάσια από τους θανάτους αλλά τελικά δείχνει πως διασωλήνωση= σχεδόν βέβαιος θάνατος..
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Μιλώντας με φίλο σε «προηγμένη» ευρωπαϊκή χώρα μου είπε πως η έλλειψη εμβολίων είναι επικοινωνιακό κόλπο για να φαντάζει το εμβόλιο υπέρτατο αγαθό.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
4000 κρουσματα,96 νεκροι και 800 διασωληνωμενοι και ακομα δεν εχουν μπει μεσα τα κωλοπαιδα απο τα λυκεια...τι αλλο θα ανοιξουμε αυτη την εβδομαδα Κουλη;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Δεν λες στον φιλο σου να στον σφυριξει γιατι πολλα νευρα εχεις Κουλα....Άντε γαμήσου καραγκιόζη.
Ελλεινό μισάνθρωπο τρισάθλιο γιατρουδάκι της Ρουμανίας που ξεροχύνεις όλη μέρα με τη καραντίνα.
Σας μάθαμε τι είστε.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Πάτησες ρουφιανόκουμπο κανακάρη μου ...Παλιά μου τέχνη κόσκινο ..Δεν λες στον φιλο σου να στον σφυριξει γιατι πολλα νευρα εχεις Κουλα....
Θα στο πω πιο κομψά για να μην έχουμε θέματα..
Άντε εμβολιάσου
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Εσενα θα σε εμβολιασει ο φιλος σου μαλλον Κουλα...Πάτησες ρουφιανόκουμπο κανακάρη μου ...Παλιά μου τέχνη κόσκινο ..
Θα στο πω πιο κομψά για να μην έχουμε θέματα..
Άντε εμβολιάσου
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
τζόνυ ποιά η γνώμη σου για τη γραμμή του πασόκ όσον αφορά τα εμβόλια?
Σε κάθε επίσημη ενημέρωση δίνεται το παρακάτω στοιχείο
«Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.901 ασθενείς»(σήμερα αυτό)
Να υποθέσω πως και οι 9000 χαμένοι συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους σε ΜΕΘ; Χωρίς να είμαι στα νοσοκομεία και με δεδομένο πως ποτέ δεν είχαν φρακάρει τότε μιλάμε για 10.900 διασωληνώσεις εκ των οποίων το περίπου 80-85% απεβίωσε.
Περίμενα τα εξιτήρια από τις ΜΕΘ να είναι πολλαπλάσια από τους θανάτους αλλά τελικά δείχνει πως διασωλήνωση= σχεδόν βέβαιος θάνατος..
η ευκολία με την οποία βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα από τις ψεκασμένες υποθέσεις σου είναι θέμα φυσικού ταλέντου τελικά ;
βλέπω μάγεψες και τον χελ στην επανεμφάνισή του στο νήμα
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Μπορείς να αφήσεις τις γενικολογίες και τους χαρακτηρισμούς που μπορώ να στους επιστρέψω άνετα και να δώσεις μια πειστική απάντηση;η ευκολία με την οποία βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα από τις ψεκασμένες υποθέσεις σου είναι θέμα φυσικού ταλέντου τελικά ;
βλέπω μάγεψες και τον χελ στην επανεμφάνισή του στο νήμα
(το κορωνοκαυλο γιατρουδάκι της Ρουμανίας έπαιξε με ρουφιανόκουμπα, ότι κάνει και στη πραγματική του ζωή με τις ρουφιανιές πολιτών)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Συναγερμός στην ΕΕ για το Astrazeneca - Kομισιόν: Στείλτε όλα τα στοιχεία παρενεργειών για επαναξιολόγηση από τον EMA
Συναγερμός στην ΕΕ για το Astrazeneca - Kομισιόν: Στείλτε όλα τα στοιχεία παρενεργειών για επαναξιολόγηση από τον EMA
Επιστολή με την οποία ζητά από τις 27 κυβερνήσεις των κρατών μελών να διαθέσουν στον ΕΜΑ το συντομότερο δυνατό - το αργότερο έως τις 16 Απριλίου - τα απαραίτητα δεδομένα εμβολιασμών σχετικά με το εμβόλιο AstraZeneca, ώστε ο ΕΜΑ στη συνέχεια να αξιολογήσει περαιτέρω το ισοζύγιο οφέλους - κινδύνου...
www.real.gr
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
αυτός ο άνθρωπος ψηφίζεται σε σημείο βουλευτή και αλλάζει με ευκολία και κόμματα τα οποία την δέχονται.Διαμαρτύρομαι εντόνως γιατί δεν γίνεται καμμιά αναφορά στην μουρλή που θα διεκδικήσει την ψήφο των ψεκασμένων για να μπει ξανά στην Βουλή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις