Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Πρόβλεψη : Η κυβέρνηση θα ανοίξει για το καλοκαίρι εστιάζοντας στην επιτυχία του εμβολιασμού και παραβλέποντας εσκεμμένα την εποχικότητα του ιού. Από Οκτώβριο όμως και επειδή θα πρέπει να μας κλείσει πάλι μέσα θα επικαλεστεί κάποια σοβαρή μετάλλαξη του ιού και νέο γύρο εμβολίων.
Χαλαρά απο φθινόπωρο θα χουμε παλι ημικαραντίνες και σιγουρα ξανα εμβόλια,
Θα το τραβήξουν κι άλλο, και οχι μονο ελλαδα, γενικώς.
Ο φοβος φυλαει τα έρημα

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ότι να ναι..Τα πρόβατα πρέπει να το πιστέψουν και να ξαναφορέσουν μάσκα κι ας είναι όλα αρνητικά σε μια αίθουσα και παράλληλα να κάνουν γαργάρα το γεγονός πως στη τηλεόραση γίνονται γλέντια χωρίς μάσκες με ένα rapid test πιο πριν.
Ποιό ψεκασμένοι από αυτούς που ακολουθούν πιστά το επίσημο αφήγημα δεν υπάρχουν. :headbang:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.956
Πόντοι
25.186
Γνωρίζει κάποιος αλλά ΣΟΒΑΡΑ,τα νοσηματα που εμφανιζονται στη λίστα για εμβολιασμο(υψηλου και αυξημενου κινδυνου) πως αποδεικνυονται?

Ειχα κανει 2 επεμβασεις το 2009 για κολπικη μαραμαρυγη,αλλά τοτε δεν υπήρχε συνταγογραφιση και ηλεκτρονικα αρχεια κλπ

Λογικα υπάρχουν τα αρχεια στο Ταμειο μου,στο νοσοκομειο αλλά ποιος τα βρισκει αυτα και πως τα υποβάλει στην πλατφόρμα????

Βλέπω Παρασκευη ανοιγει η πλατφορμα για άτομα αυξημενου κινδυνου και περιλαμβανεται μεσα η κολπικη μαρμαρυγη.

Επιπλέον παίρνω και κατι χαπια που επειδη ειναι φτηνα και δεν θελουν συνταγη τα παιρνω μονος μου χωρις συνατγογραφιση γιατρου.(φυσικα ο γιατρος μου τα εδωσε)

ΥΓ Βλέπω επίσης και την παχυσαρκια,αυτο πάλι πως αποδεικνυεται?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εχθες πεθανε θεια κολητου μου που πηγε στο νοσοκομειο.Συμφωνω με μελος @dik οποιος μπορει να μην περασει την πορτα του εχει 51% πιθανοτητες να ζησει,εαν ομως μπεις μεσα εχεις 99% πιθανοτητες να βγεις μεσα σε ψαροκασελα...

Ο κορονοιος τελικα βρισκεται εκει π μας λενε οτι θεραπευεται

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Γνωρίζει κάποιος αλλά ΣΟΒΑΡΑ,τα νοσηματα που εμφανιζονται στη λίστα για εμβολιασμο(υψηλου και αυξημενου κινδυνου) πως αποδεικνυονται?

Ειχα κανει 2 επεμβασεις το 2009 για κολπικη μαραμαρυγη,αλλά τοτε δεν υπήρχε συνταγογραφιση και ηλεκτρονικα αρχεια κλπ

Λογικα υπάρχουν τα αρχεια στο Ταμειο μου,στο νοσοκομειο αλλά ποιος τα βρισκει αυτα και πως τα υποβάλει στην πλατφόρμα????

Βλέπω Παρασκευη ανοιγει η πλατφορμα για άτομα αυξημενου κινδυνου και περιλαμβανεται μεσα η κολπικη μαρμαρυγη.

Επιπλέον παίρνω και κατι χαπια που επειδη ειναι φτηνα και δεν θελουν συνταγη τα παιρνω μονος μου χωρις συνατγογραφιση γιατρου.(φυσικα ο γιατρος μου τα εδωσε)

ΥΓ Βλέπω επίσης και την παχυσαρκια,αυτο πάλι πως αποδεικνυεται?
τον γιατρο ρωτα ρε μαν
εδω θα σου απαντησουν καμμενα με καπελα απο αλουμινοχαρτο για να μην τους κλεβουν την σκεψη που πιστευουν οτι στο εμβολιο μεσα εχει τσιπς με ριγανη

θες τετοιες γνωμες?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Το πρόβλημα με τα ψευδώς αρνητικά λόγω των τεχνικών περιορισμών ακρίβειας των τεστ δεν είναι το σημαντικότερο.

Το κυρίως πρόβλημα είναι ότι η σχολική κοινότητα λέει μαζικά ψέμματα αφού αναφέρει συνολική θετικότητα μόλις 0.25% ("245.093 αποτελέσματα, εκ των οποίων θετικά ήταν μόλις τα 613") ενώ το τέστ από προδιαγραφή αναμένεται να δώσει ψευδή θετικότητα 1.4% .

Το ότι κανείς από τους "ειδικούς" δεν σχολιάζει την συγκεκριμένη παράμετρο μπορεί να σημαίνει μόνον δύο πράγματα : Ασχετοσύνη ή Σκοπιμότητα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Εχθες πεθανε θεια κολητου μου που πηγε στο νοσοκομειο.Συμφωνω με μελος @dik οποιος μπορει να μην περασει την πορτα του εχει 51% πιθανοτητες να ζησει,εαν ομως μπεις μεσα εχεις 99% πιθανοτητες να βγεις μεσα σε ψαροκασελα...

Ο κορονοιος τελικα βρισκεται εκει π μας λενε οτι θεραπευεται
Να διαφωνήσω λίγο με τις πιθανότητες. Η πιθανότητα να ζήσεις προκύπτει κυρίως από την ηλικία που έχεις και είναι πάνω από 85% για άτομα πάνω από 75. Αυτή η πιθανότητα (να ζήσεις) πέφτει στο 50% η και λιγότερο αν μπείς ΜΕΘ. Όχι ευχαριστώ, νοσοκομείο δεν θα πάω ούτε εγώ, ούτε οι γονείς μου. Υπάρχουν διαθέσιμα μηχάνημα για αναπνοές, βρογχοδιασταλτικά και αντιβίωση,πορτοκαλάδα και βιταμίνες.

Και επειδή εδώ τα αληθινά ψεκια είναι παππούδια που έχουν χεστεί και μας κουνάνε το δάχτυλο ας πάνε αυτά στο νοσοκομείο. Να ξέρουν όμως ότι δεν θα τα ρωτήσουν αν αποφασίσουν να τους χώσουν το σωλήνα στο στόμα.........

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
σημερα κατεβηκα παραλια τυπε με πιπινοφιλη, η οποια κουβαλησε και αλλες 2 φιλες της που δεν ηξερα (με την μια μου εφυγαν τα σφραγισματα!!!!!!)...ολοι με καφεδιες, φαγητα, μασκες στον λαιμο και 4-5 ωρες να μας λιαζει ο ηλιος....
αλλα ο κουλης κραταει κλειστα τα κυλοταδικα να μην κολλησουμε....
:confused::confused::confused:
Ακριβως αυτο συμβαινει...εχουμε μπλεξει με μαλακα μεγαλης ποιοτητας!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο ,τρωνε με 10 χερια...οπου μπορουν να βγαλουν μιζα, στηνουν μπιζνα,οπου δεν υπαρχει περιθωριο στα παπαρια τους!Αυτο που συμβαινει σημερα ΔΕΝ εχει συμβει ουτε επι πασοκ της καλης ορθοδοξης 8ετιας...Για τη δικαιοσυνη το αφηνω ασχολιαστο....αυτα τα μουνοσκυλα αν τσιμπησουν κανενα κακομοιρη τον ξεκωλιαζουν ,στα μεγαλα ψαρια κοκοκο!....τετοιο ξεπεσμο δεν τον περιμενα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η ολη φαση θυμιζει βυζαντιο λιγο πριν την διαλυση!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Εξήγηση γιατί δεν δουλεύει η μάσκα στο πρόσωπο στην αποτροπή της μετάδοσης του covid-19. Εξήγηση και όχι απόδειξη καθόσουν η απόδειξη είναι η πραγματικότητα της καθημερινής μας ζωής.

Κατ'αρχήν κάνουμε δύο παραδοχές διότι άνευ αυτών οποιαδήποτε συζήτηση - μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλον - δεν έχει νόημα :

1. O ιός υπάρχει και είναι επαρκώς ανιχνεύσιμος μέσω PCR.
2. Ο ιός είναι ιδιαίτερα μεταδοτικός και η κύρια οδός μετάδοσης είναι το στόμα και η μύτη.

Εάν ισχύουν αυτά ο τύπος γράφει μαλακίες για έναν πάρα πολύ απλό λόγο :

Σε περίπτωση που οι μάσκες όντως δεν προστάτευαν από την μετάδοση τότε το τακτικά ελεγχόμενο προσωπικό των κόβιντ κλινικών θα είχε τεράστια ποσοστά θετικότητας στον ιό κάτι που δεν συμβαίνει. Συνεπώς το κύριο επιχείρημα πάει περίπατο.

Τώρα αν αντικείμενο της κουβέντας είναι το ΤΙ μάσκα πρέπει να φοράμε, ΠΩΣ πρέπει να την φοράμε, για ΠΟΣΟ πρέπει να την φοράμε και ΠΟΥ πρέπει να την φοράμε βεβαίως και υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις με το κυρίαρχο κυβερνητικό αφήγημα περί χρήσης υφασμάτινων μασκών (χωρίς άλλες εξειδικεύσεις) να είναι το λιγότερο γελοίο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Και ο μονόλογος συνεχίζεται.......

Σήμερα η επιστήμη (ώς κάτι απροσδιόριστο εννοιολογικά) τείνει να πάρει τη θέση της θρησκείας (ώς η μόνη αληθινή και μη επιδεχόμενη αμφισβήτησης). Έρχεται να καλύψει το κενό που δημιούργησε η απουσία θρησκευτικού φρονήματος στους ανθρώπους που ζούνε στον υλικοτεχνοκρατικό αυτό κόσμο. Γι αυτό βλέπετε αυτή την τυφλή υποταγή στα οποιαδήποτε πρωτόκολλα θεραπείας από τους γιατρούς που ενώ ΞΕΡΟΥΝ δεν τα αμφισβητούν. Και οι γιατροί είναι μόνο ένα παράδειγμα.

Τέλος μέχρι το μεσημέρι.

Οι ψεκασμένοι και των δύο πλευρών είναι το ίδιο προβληματικοί και σε προοπτική χρόνου το ίδιο επικίνδυνοι, πιστεύω.Ο καχύποπτος αρνητής που άκριτα αμφισβητεί τα πάντα και ο αφελής σανοφάγος που αποδέχεται τα πάντα διαφέρουν λιγότερο από όσο οι ίδιοι πιστεύουν. Η αυθεντία του κυβερνητικού επιστημονικού κατεστημένου είναι το ίδιο αισχρή με αυτή του θρησκευτικού ιερατείου και οι φρόνιμοι πιστοί του πρώτου το ίδιο καταγέλαστοι και πλανημένοι με αυτούς του δεύτερου, είναι η γνώμη μου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Πρόβλεψη : Η κυβέρνηση θα ανοίξει για το καλοκαίρι εστιάζοντας στην επιτυχία του εμβολιασμού και παραβλέποντας εσκεμμένα την εποχικότητα του ιού. Από Οκτώβριο όμως και επειδή θα πρέπει να μας κλείσει πάλι μέσα θα επικαλεστεί κάποια σοβαρή μετάλλαξη του ιού και νέο γύρο εμβολίων.
Έτσι είναι , και αν δεν μας σώσουν τα εμβόλια θα μας σώσει κάτι άλλο , πχ τα self test ... αν και όσο να ναι και αυτοι μάλλον ξέρουν για την εποχικότητα (αλλά μάλλον αποφεύγουν να την αναφέρουν) αλλιώς πως έχουν δώσει ημερομηνία για άνοιγμα τουρισμού ; Μπορεί φυσικά και το άνοιγμα του τουρισμού να το βασίζουν κάπου αλλού :confused:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Έτσι είναι , και αν δεν μας σώσουν τα εμβόλια θα μας σώσει κάτι άλλο , πχ τα self test ... αν και όσο να ναι και αυτοι μάλλον ξέρουν για την εποχικότητα (αλλά μάλλον αποφεύγουν να την αναφέρουν) αλλιώς πως έχουν δώσει ημερομηνία για άνοιγμα τουρισμού ; Μπορεί φυσικά και το άνοιγμα του τουρισμού να το βασίζουν κάπου αλλού :confused:
Υπήρχε μια παροιμία που έλεγε "λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο". Στην δική μας περίπτωσή η λαοφιλής κυβέρνησή μας λογαριάζει "χωρίς τους τουρίστες". Άντε να δω μη γίνει καμιά στραβή με μετάλλαξη νωρίτερα από τον Οκτώβρη (που θα θέλουν να μας ξαναμαντρώσουν αφού περάσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι καθαροί και ξυρισμένοι τους πολύτιμους επισκέπτες μας με τα πιο υπερπολύτιμα χαρτονομίσματά τους) και το φυσάνε και δεν κρυώνει. Πράσινα πιστοποιητικά, πλυμένοι και αποστειρωμένοι ιθαγενείς και πράσινα άλογα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Prince Βελοκάτι αν είσαι δικηγόρος πρέπει να σε ενημερώσω ότι δεν μπορείς να καταλάβεις κανένα επιχείρημα της αντίθετης με εσένα πλευράς by default. Έτσι σας μαθαίνουν από το 1ο έτος στο πανεπιστήμιο, δεν έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο. Μόνο έτσι μπορείτε να υπερασπιστείτε ναρκέμπορους και φονιάδες.
ναι ξέρεις δεν είμαι δικηγόρος. Δεν είμαι και γιατρός όμως. Είσαι εσύ? τι προτείνεις για κατ'οίκον πρωτόκολλο θεραπείας? είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Να διαφωνήσω λίγο με τις πιθανότητες. Η πιθανότητα να ζήσεις προκύπτει κυρίως από την ηλικία που έχεις και είναι πάνω από 85% για άτομα πάνω από 75. Αυτή η πιθανότητα (να ζήσεις) πέφτει στο 50% η και λιγότερο αν μπείς ΜΕΘ. Όχι ευχαριστώ, νοσοκομείο δεν θα πάω ούτε εγώ, ούτε οι γονείς μου. Υπάρχουν διαθέσιμα μηχάνημα για αναπνοές, βρογχοδιασταλτικά και αντιβίωση,πορτοκαλάδα και βιταμίνες.

Και επειδή εδώ τα αληθινά ψεκια είναι παππούδια που έχουν χεστεί και μας κουνάνε το δάχτυλο ας πάνε αυτά στο νοσοκομείο. Να ξέρουν όμως ότι δεν θα τα ρωτήσουν αν αποφασίσουν να τους χώσουν το σωλήνα στο στόμα.........
Μπορει να τους τον χωσουν και στον κωλο.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Κατ'αρχήν κάνουμε δύο παραδοχές διότι άνευ αυτών οποιαδήποτε συζήτηση - μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλον - δεν έχει νόημα :

1. O ιός υπάρχει και είναι επαρκώς ανιχνεύσιμος μέσω PCR.
2. Ο ιός είναι ιδιαίτερα μεταδοτικός και η κύρια οδός μετάδοσης είναι το στόμα και η μύτη.

Εάν ισχύουν αυτά ο τύπος γράφει μαλακίες για έναν πάρα πολύ απλό λόγο :

Σε περίπτωση που οι μάσκες όντως δεν προστάτευαν από την μετάδοση τότε το τακτικά ελεγχόμενο προσωπικό των κόβιντ κλινικών θα είχε τεράστια ποσοστά θετικότητας στον ιό κάτι που δεν συμβαίνει. Συνεπώς το κύριο επιχείρημα πάει περίπατο.

Τώρα αν αντικείμενο της κουβέντας είναι το ΤΙ μάσκα πρέπει να φοράμε, ΠΩΣ πρέπει να την φοράμε, για ΠΟΣΟ πρέπει να την φοράμε και ΠΟΥ πρέπει να την φοράμε βεβαίως και υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις με το κυρίαρχο κυβερνητικό αφήγημα περί χρήσης υφασμάτινων μασκών (χωρίς άλλες εξειδικεύσεις) να είναι το λιγότερο γελοίο.
Και με την κλανια και το χεσιμο μεταδιδεται.Μην ξεχνας τα λυμματα.Να βαζετε σερβιετα στην κωλοτρυπιδα σας και κλανομετρο.

:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
"The Food and Drug Administration and the Centers for Disease Control will stop using the vaccine at federal sites and urge states to do so as well while they examine the safety issues."

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Χωρίς να έχω ασχοληθεί με το αν προστατεύει ή όχι η μάσκα, πρέπει να επισημάνω σε αυτό το επιχείρημα το εξής:

Το προσωπικό των κλινικών μπορεί να τον έχει περάσει ήδη τον κορωνοιό και να εμφανίζεται τώρα αρνητικό στο τεστ. Κι επειδή δεν το κολλάνε δεύτερη φορά ο "δείκτης θετικότητας" μετά από ένα χρόνο θα είναι κοντά στο μηδέν.

Μόνο το τεστ αντισωμάτων μπορεί να μας πει αν το πέρασαν στο παρελθόν. Άλλα κράτη που κάνουν τέτοιο τεστ στους γιατρούς τους, βρίσκουν σημαντικά ποσοστά "μολυσμένων" που το πέρασαν χωρίς να καταλάβουν τίποτα (ασυμπτωματικοί ή ελαφρά). Όπως το περνάει σχεδόν όλος ο νεαρός κόσμος δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom