Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
φίλε Κυριάκο θα μας πεις συγκεκριμμένα ποιές είναι αυτές οι προθέσεις ή θα το κουράζεις ακόμα στα αόριστα?
Αν επιθυμείς, μας λες και τις θέσεις του κόμματος που σε αντιπροσωπεύει για τα εμβόλια
Έχω παραπέμψει στο The Great Reset όσους με ρωτάνε για το που πάει το πράγμα.
Κόμμα που με αντιπροσωπεύει θα μπορούσε να είναι από τον Τράγκα και πέρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
λιλας αφου πολεμησε με λυσσα τις ταυτοτητες, τα μπαρκοουντ και το χαραγμα, στρεφεται πλεον στα νανορομποτ και τα εμβολια....
στηριζω....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
λιλας αφου πολεμησε με λυσσα τις ταυτοτητες, τα μπαρκοουντ και το χαραγμα, στρεφεται πλεον στα νανορομποτ και τα εμβολια....
στηριζω....
Εισαι ο κλασσικος ηλιθιος που δεν ξερει τι να πει αγελαδιτσα μου μαρκαρισμενη και κανει τον καραγκιοζη.Μα καραγκιοζης εισαι,δεν χρειαζεται να τον κανεις.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Εισαι ο κλασσικος ηλιθιος που δεν ξερει τι να πει αγελαδιτσα μου μαρκαρισμενη και κανει τον καραγκιοζη.Μα καραγκιοζης εισαι,δεν χρειαζεται να τον κανεις.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
οταν τα 90ς εγω εκανα διαδηλωσεις για τα μπαρκοουντ για να μην μας κανουν αντιχριστους, που ησουν τυπε???
τωρα ειναι αργα για δακρυα...
:confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Έχω παραπέμψει στο The Great Reset όσους με ρωτάνε για το που πάει το πράγμα.
Κόμμα που με αντιπροσωπεύει θα μπορούσε να είναι από τον Τράγκα και πέρα.
Είναι απάντηση σοβαρή τώρα αυτή αγόρι μου πάλι? δεν είναι απάντηση να με παραπέμπεις αόριστα συνέχεια οπότε και δεν θα ξανασυζητήσω μαζί σου.
Όσον αφορά για τον Τράγκα, facepalm.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Ρε μπαγασες ποιοι εδώ είστε οι κλώνοι ; Κ ποιοι όχι
Έχω μπερδευτεί παντελως :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
στηριζω....
να τα λέει χορεύοντας με περούκα για να δυναμώσει το επιχείρημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μπαγασες ποιοι εδώ είστε οι κλώνοι ; Κ ποιοι όχι
Έχω μπερδευτεί παντελως :confused: :confused:
εσύ ποιούς θεωρείς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
να τα λέει χορεύοντας με περούκα για να δυναμώσει το επιχείρημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσύ ποιούς θεωρείς.
Ε ρε μαν με έχετε μπερδέψει
Τι στο διάολο σβήνετε τα παλιά σας προφίλ
Εκεί που συνηθίζω κάποιον ,,,τσαφ κ εξαφανίζεται κ Έρχεται κάποιος άλλος κλώνος κ πάλι από την αρχη :cry:
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε κ δεν είμαστε τώρα για νέες γνωριμιες:confused::confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ε ρε μαν με έχετε μπερδέψει
Τι στο διάολο σβήνετε τα παλιά σας προφίλ
Εκεί που συνηθίζω κάποιον ,,,τσαφ κ εξαφανίζεται κ Έρχεται κάποιος άλλος κλώνος κ πάλι από την αρχη :cry:
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε κ δεν είμαστε τώρα για νέες γνωριμιες:confused::confused:
εγώ όχι αν ρωτάς.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
οταν τα 90ς εγω εκανα διαδηλωσεις για τα μπαρκοουντ για να μην μας κανουν αντιχριστους, που ησουν τυπε???
τωρα ειναι αργα για δακρυα...
Αυτο σε κανει ακομη πιο χαζο στα ματια μου.Και ολοι οι υπολοιποι που εχουν τις ιδεες σου,γιατι δεν εχετε καταλαβει εσεις οι θρησκευομενοι οτι αυτοι μιμουνται καταστασεις απο τις θρησκειες για να σας αποσυντονιζουν και να τρομοκρατησουν .Χεστηκανε για το μπαρ κοουντ,Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να ενωσουν τον εγκεφαλο σου με την τεχνητη νοημοσυνη και να τον ελεγχουν πληρως.Τα υπολοιπα εαν εχετε ενα κουκουτσι μυαλο μπορειτε να τα φανταστειτε.
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Είναι απάντηση σοβαρή τώρα αυτή αγόρι μου πάλι? δεν είναι απάντηση να με παραπέμπεις αόριστα συνέχεια οπότε και δεν θα ξανασυζητήσω μαζί σου.
Όσον αφορά για τον Τράγκα, facepalm.
Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο.
Μια ερώτηση μόνο, μιας και σου απάντησα σε ότι μου ζήτησες...Υπήρχε κάτι άλλο που θα δεχόσουν ως απάντηση εκτός από τη ΝΔ ;:confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να ενωσουν τον εγκεφαλο σου με την τεχνητη νοημοσυνη και να τον ελεγχουν πληρως.Τα υπολοιπα εαν εχετε ενα κουκουτσι μυαλο μπορειτε να τα φανταστειτε.
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
ρε φιλενάδα, εάν το καθαρό μυαλό μας οδηγούσε στις περούκες χορούς κούτσουρα και λοιπά ευτράπελα, τότε με την άδειά σου φέρτε μου ένα τσουβάλι εμβόλια και τεχνητή νοημοσύνη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Αυτο σε κανει ακομη πιο χαζο στα ματια μου.Και ολοι οι υπολοιποι που εχουν τις ιδεες σου,γιατι δεν εχετε καταλαβει εσεις οι θρησκευομενοι οτι αυτοι μιμουνται καταστασεις απο τις θρησκειες για να σας αποσυντονιζουν και να τρομοκρατησουν .Χεστηκανε για το μπαρ κοουντ,Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να ενωσουν τον εγκεφαλο σου με την τεχνητη νοημοσυνη και να τον ελεγχουν πληρως.Τα υπολοιπα εαν εχετε ενα κουκουτσι μυαλο μπορειτε να τα φανταστειτε.
λαθος...με το μπαρκοουντ και το χαραγμα με τις σατανοταυτοτητες μας καναν δουλους του σατανα και της νεας ταξης πραγματων...αλλα οταν τα ελεγε ο χριστοδουλος, εσεις παιζατε με τα πουλακια σας ακομα....ετσι ελεγχεται ο ανθρωπος και οχι με τσιπακια και τεχνητη νοημοσυνη...
δεν ξερεις τι σου γινεται...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δεν πα να αρχίζεις να πιστεύεις και στον Άι Βασίλη ...

Καθότι λοιπόν άσχετος, καλόν θα ήτο να διαλέξετε άλλο πεδίο να εξασκήσετε την ιδεοληπτική σας αντιπολίτευση…

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
ρε φιλενάδα, εάν το καθαρό μυαλό μας οδηγούσε στις περούκες χορούς κούτσουρα και λοιπά ευτράπελα, τότε με την άδειά σου φέρτε μου ένα τσουβάλι εμβόλια και τεχνητή νοημοσύνη.
Οτι πεις
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
λαθος...με το μπαρκοουντ και το χαραγμα με τις σατανοταυτοτητες μας καναν δουλους του σατανα και της νεας ταξης πραγματων...αλλα οταν τα ελεγε ο χριστοδουλος, εσεις παιζατε με τα πουλακια σας ακομα....ετσι ελεγχεται ο ανθρωπος και οχι με τσιπακια και τεχνητη νοημοσυνη...
δεν ξερεις τι σου γινεται...
Προσεξε ειναι πισω σου ο Σατανας.Καυμενη Ελλαδιτσα τι πολιτες εχεις.
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Προσεξε ειναι πισω σου ο Σατανας.Καυμενη Ελλαδιτσα τι πολιτες εχεις.
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
το οτι δεν μπορεις να τον δεις, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει...
ζησε το ματριξ σου με νανορομποτ και λοιπα ανθρωπινα κατασκευασματα, οσο ο εωσφορος υποδουλωνει την ανθρωποτητα.....
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom