Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Ο Ανδρέας ,ο θρύλος και ο Χριστόδουλος μόνο τέτοια λαοθαλασσα :confused:

Μιλάει για παγκοσμιοποίηση για ταυτότητες κ για κλώνους
Πόσο μπροστα? :rockon: :rockon:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
λαθος...με το μπαρκοουντ και το χαραγμα με τις σατανοταυτοτητες μας καναν δουλους του σατανα και της νεας ταξης πραγματων...αλλα οταν τα ελεγε ο χριστοδουλος, εσεις παιζατε με τα πουλακια σας ακομα....ετσι ελεγχεται ο ανθρωπος και οχι με τσιπακια και τεχνητη νοημοσυνη...
δεν ξερεις τι σου γινεται...

καλά δεν τον λυπάσαι λίγο ; :grin:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
το οτι δεν μπορεις να τον δεις, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει...
ζησε το ματριξ σου με νανορομποτ και λοιπα ανθρωπινα κατασκευασματα, οσο ο εωσφορος υποδουλωνει την ανθρωποτητα.....
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...
:confused: :confused: :confused:
Το καταλαβα οτι εισαι πτωχος τω πνευματι.Δεν ειναι αναγκη να μου το αποδειξεις.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Καθότι λοιπόν άσχετος, καλόν θα ήτο να διαλέξετε άλλο πεδίο να εξασκήσετε την ιδεοληπτική σας αντιπολίτευση…
Δεν σου στρώνουμε "χαλί" να ξεδιπλώσεις την "αυθεντία" σου και το γυρνάς προσπαθώντας να μας κολλήσεις ταμπέλες πολιτικού περιεχομένου ... γραφικό αλλά κατανοητό

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
να ενωσουν τον εγκεφαλο σου με την τεχνητη νοημοσυνη και να τον ελεγχουν πληρως

φωνάζουμε τόσο καιρό για τη μαλακία αλλά οι από πάνω θα μας λένε αχάριστους πού δεν χρειάστηκε να ξεκληρίσουν τον πλανήτη για να περάσουν τη πλατφόρμα συμμόρφωσης.

Οι εφαρμογές είναι απεριόριστες.

:confused:

61_n.jpg

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Είπε… αυτός που το γύρισε στον Άι Βασίλη…
Συνεχίζει αυτός ... που δικαιολόγησε τον ανέμελο στην Ικαρία ως "αρχιδάτο που πάει στο άντρο των αίλουρων ΚΚΕδων"
Οπότε για Άι Βασίλη είσαι.
Πες κι άλλα διασκεδαστικά

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Προσπαθώ επίσης να μαντέψω τις αντιδράσεις των αντι-εμβολιαστών, συνωμοσιολόγων και ψεκασμένων μετά από 9 μήνες που η Pfizer θα κυκλοφορήσει νέο αντι-ιικό φάρμακο…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Συνεχίζει αυτός ... που δικαιολόγησε τον ανέμελο στην Ικαρία ως "αρχιδάτο που πάει στο άντρο των αίλουρων ΚΚΕδων"

Πες μας και για τα τσιμέντα στην Ακρόπολη μωρή αυθεντία του μάρκετινγκ… :2funny:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Προσπαθώ επίσης να μαντέψω τις αντιδράσεις των αντι-εμβολιαστών, συνωμοσιολόγων και ψεκασμένων μετά από 9 μήνες που η Pfizer θα κυκλοφορήσει νέο αντι-ιικό φάρμακο…
Όταν έλεγα ότι δεν πρέπει να νοσηλεύονται με δημόσια δαπάνη αλλά ιδία δαπάνη πέσανε να με φάνε.
Ωραία καραμέλα η συνωμοσία μέχρι να μπούνε νοσοκομεία.
Γιατί τότε βρίζουν εάν αργήσει 2 λεπτά η νοσοκόμα την ενδοφλέβια και οι άθεοι μνημονεύουν θεό και παναγία ξεφυσώντας σαν μοσχάρια.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Αυτός που μένει τώρα μέσα δεν είναι λαθρεπιβάτης, αφού δεν μπορεί να συνεχίσει την ζωή του κανονικά.

Φαινόμενο free rider υπάρχει όταν επιδιώκεις συμμετοχή στα οφέλη χωρίς συμμετοχή στο τίμημα.

Η επιστροφή στην κανονικότητα προϋποθέτει ένα τοίχος ανοσίας. Υπάρχει μερίδα ανθρώπων που το σκέφτεται πονηρά, γνωρίζοντας πως ο έλεγχος της πανδημίας είναι θέμα ποσοστού. Η λογική τους είναι «ας το κάνουν οι υπόλοιποι αλλά εγώ όχι, και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι, κι εγώ διπλά, μια εξαίρεση, δεν θα επηρεάσει την έλευση της συλλογικής ανοσίας και ταυτοχρόνως εγώ δεν θα έχω υποβληθεί στο οποιοδήποτε ρίσκο».
Συμφωνώ , αλλά αυτό νομίζω πως θα συνέβαινε (το δεν θα έχω υποβληθεί στο οποιοδήποτε ρίσκο) αν ο ιός είχε πάει διακοπές και εμείς εμβολιαζόμασταν προληπτικά μην τυχόν και μας ξαναέρθει , ενω τώρα θεωρητικά τουλάχιστον αν κινδυνεύεις μια φορά απο το εμβόλιο κινδυνεύεις δυο φορές (η και περισσότερες) απο τον ιό , ανάλογα φυσικά και με την ηλικία και την κατάσταση του ανοσοποιητικού και τι άλλο μπορεί να παίζει ρόλο.

Εκτός βέβαια αν ποντάρεις στο οτι αποκλείεται να κολλήσω αφου προσέχω , και δεν κάνω και το εμβόλιο , άρα είμαι καλυμμένος.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Φιάσκο λέει με τα νέα λεωφορεία , νοικιάστηκαν σε τιμή λίγο παρακάτω απο οτι αν τα αγοράζαμε , συν οτι αντί για καινουργια είναι μεταχειρισμένα , σύμφωνα με το ρεπορτάζ τουλάχιστον.

Και μάλιστα τα νεα λεωφορεία υποτίθεται ηρθαν για να βελτιωθεί η κατάσταση σε σχέση με τις μετακινήσεις , οι οποίες σχετίζονται με τον covid , θα μου πεις πλέον δεν χρειαζόμαστε περισσότερα λεωφορεία μιας και η απαγόρευση κυκλοφορίας ηρθε για να μείνει ... σωστό και αυτό :P

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Εξήγηση γιατί δεν δουλεύει η μάσκα στο πρόσωπο στην αποτροπή της μετάδοσης του covid-19. Εξήγηση και όχι απόδειξη καθόσουν η απόδειξη είναι η πραγματικότητα της καθημερινής μας ζωής.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Όταν έλεγα ότι δεν πρέπει να νοσηλεύονται με δημόσια δαπάνη αλλά ιδία δαπάνη πέσανε να με φάνε.
Γιατί τότε βρίζουν εάν αργήσει 2 λεπτά η νοσοκόμα την ενδοφλέβια και οι άθεοι μνημονεύουν θεό και παναγία ξεφυσώντας σαν μοσχάρια.
Όσοι έχουν μάτια ανοιχτά καταλαβαίνουν ότι :
- δεν υπάρχει πρωτόκολλο θεραπείας κατ'οίκον με συνέπεια ο ιός να δρά ανενόχλητα ΜΕΧΡΙ να επιβαρυνθεί η υγεία του ξενιστή.
- Ο ξενιστής έχοντας επιβαρυμένη υγεία θα αναγκαστεί να πάει στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε διαδικασία ενός ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ πρωτοκόλλου θεραπείας με κύριο τρόπο αντιμετώπισης την εισαγωγή σε ΜΕΘ.

Τί θα μπορούσε να γίνει :
- Προληπτική αγωγή κυρίως σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
- Πρωτόκολλο θεραπείας κατ'οίκον με σκοπό να αντιμετωπιστεί ο ιός και οι επιπλοκές που επιφέρει στην αρχή τους.
- Αλλαγή του πρωτοκόλλου θεραπείας στα νοσοκομεία με χορήγηση βρογχοδιασταλτικών και τη ΜΕΘ ώς το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΡΟ αντιμετώπισης του ιού και όχι όπως σήμερα.

Η διαχείριση της πανδημίας όπως γίνεται σήμερα δεν έχει σκοπό την αποτροπή μετάδοσης του ιού. Έχει σκοπό την προώθηση και αποδοχή από τον πληθυσμό ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ και την καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Για την επίτευξη του τελευταίου, προηγήθηκε το αμαρτωλό 2015 και το σκανδαλώδες 2010.

Υγ: Πρώτα πρέπει να παραδεχτείτε ότι σας κοροϊδεύουν. Μετά θα ψάξετε το πόσο.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πρόβλεψη : Η κυβέρνηση θα ανοίξει για το καλοκαίρι εστιάζοντας στην επιτυχία του εμβολιασμού και παραβλέποντας εσκεμμένα την εποχικότητα του ιού. Από Οκτώβριο όμως και επειδή θα πρέπει να μας κλείσει πάλι μέσα θα επικαλεστεί κάποια σοβαρή μετάλλαξη του ιού και νέο γύρο εμβολίων.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά κλπ κλπ προσωπικά στο νοσοκομείο ΔΕΝ πρόκειται να πατήσω που να πεθαίνω. Έχω ήδη κάνει τα κουμάντα μου ώς προς τον τρόπο θεραπείας ΑΑΑΑΑΝ κολλήσω.

Προτείνω να κάνετε το ίδιο για σας και τους αγαπημένους σας. Θλίβομαι που το γράφω αλλά ΣΗΜΕΡΑ η ιατρική στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπηρετεί τον άνθρωπο.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Prince Βελοκάτι αν είσαι δικηγόρος πρέπει να σε ενημερώσω ότι δεν μπορείς να καταλάβεις κανένα επιχείρημα της αντίθετης με εσένα πλευράς by default. Έτσι σας μαθαίνουν από το 1ο έτος στο πανεπιστήμιο, δεν έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο. Μόνο έτσι μπορείτε να υπερασπιστείτε ναρκέμπορους και φονιάδες.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1

ρε φιλενάδα, εάν το καθαρό μυαλό μας οδηγούσε στις περούκες χορούς κούτσουρα και λοιπά ευτράπελα, τότε με την άδειά σου φέρτε μου ένα τσουβάλι εμβόλια και τεχνητή νοημοσύνη.
Και ο Χριστοδουλος πουστης ηταν και απροσεκτος μαλιστα αφου κολλησε ηπατιτιδα C που τον εστειλε στον ταφο.Και δεν ελεγε τιποτα διαφορετικο απο οτι λεμε εμεις τωρα,απλα λογω θεσεως και δειλιας τα μασαγε λιγο και οποιος καταλαβαινε καταλαβε.
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και ο μονόλογος συνεχίζεται.......

Σήμερα η επιστήμη (ώς κάτι απροσδιόριστο εννοιολογικά) τείνει να πάρει τη θέση της θρησκείας (ώς η μόνη αληθινή και μη επιδεχόμενη αμφισβήτησης). Έρχεται να καλύψει το κενό που δημιούργησε η απουσία θρησκευτικού φρονήματος στους ανθρώπους που ζούνε στον υλικοτεχνοκρατικό αυτό κόσμο. Γι αυτό βλέπετε αυτή την τυφλή υποταγή στα οποιαδήποτε πρωτόκολλα θεραπείας από τους γιατρούς που ενώ ΞΕΡΟΥΝ δεν τα αμφισβητούν. Και οι γιατροί είναι μόνο ένα παράδειγμα.

Τέλος μέχρι το μεσημέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom