Τίποτα παραπάνω από το ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ στο πρώτο κύμα της πανδημίας. Αυτό το πρωτόκολλο που καταργήθηκε το καλοκαίρι και (συμπτωματικά) έγινε χαμός κάποιους μήνες μετά. Γιατί όλοι μιλάνε για τη μεγάλη διαφορά σε νεκρούς μεταξύ πρώτου και δεύτερου κύματος αλλά κανείς δεν δίνει τα εύσημα στα πρωτόκολλα θεραπείας κατά το πρώτο κύμα. Μαγικά οι νοσούντες γλίτωναν.ναι ξέρεις δεν είμαι δικηγόρος. Δεν είμαι και γιατρός όμως. Είσαι εσύ? τι προτείνεις για κατ'οίκον πρωτόκολλο θεραπείας? είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Δεν το ξέρω το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ κύριε. Έχεις την καλοσύνη να πεις συγκεκριμμένα ή θες να πετάς αόριστα όπως ο Κυριάκος οπότε σταματάω και με σένα τη συζήτηση?Τίποτα παραπάνω από το ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ στο πρώτο κύμα της πανδημίας. Αυτό το πρωτόκολλο που καταργήθηκε το καλοκαίρι και (συμπτωματικά) έγινε χαμός κάποιους μήνες μετά. Γιατί όλοι μιλάνε για τη μεγάλη διαφορά σε νεκρούς μεταξύ πρώτου και δεύτερου κύματος αλλά κανείς δεν δίνει τα εύσημα στα πρωτόκολλα θεραπείας κατά το πρώτο κύμα. Μαγικά οι νοσούντες γλίτωναν.
Αυτοι που καθαρίζουν αποχετεύσεις λογικά πρέπει να έχουν κολλήσει όλοι , εκτός αν έχουν ηδη αντισώματα με τόση έκθεση σε αποχετεύσεις τουαλέτες κτλ , αλλά δεν θα τα αναλύουμε όλα εμείς ας κάνουν κάτι και οι ειδικοι Όπως πχ να μας εξηγήσουν πως μετράνε τον ιό στα λύματα , μάλλον θα παίρνουν το εσωτερικό της κουράδας που λογικά μένει προφυλαγμένο απο τα διάφορα αντισυπτικά , χλωρίνες , κεζάπ η τι άλλο θα μπορούσε να σκοτώσει τον ιό. Θα μου πεις απο την άλλη όλα αυτά μπορεί να χάνουν την δύναμή τους μέσα στο νερό , δεν ξέρω πολύ μπέρδεμα η κατάσταση.Και με την κλανια και το χεσιμο μεταδιδεται.Μην ξεχνας τα λυμματα.Να βαζετε σερβιετα στην κωλοτρυπιδα σας και κλανομετρο.
Κανείς από όσους τα χώνουμε στην κυβέρνηση δεν λέει κάτι διαφορετικό. Στο νο2 να συμπληρώσω και τα μάτια.Κατ'αρχήν κάνουμε δύο παραδοχές διότι άνευ αυτών οποιαδήποτε συζήτηση - μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλον - δεν έχει νόημα :
1. O ιός υπάρχει και είναι επαρκώς ανιχνεύσιμος μέσω PCR.
2. Ο ιός είναι ιδιαίτερα μεταδοτικός και η κύρια οδός μετάδοσης είναι το στόμα και η μύτη.
Εάν ισχύουν αυτά ο τύπος γράφει μαλακίες για έναν πάρα πολύ απλό λόγο :
Σε περίπτωση που οι μάσκες όντως δεν προστάτευαν από την μετάδοση τότε το τακτικά ελεγχόμενο προσωπικό των κόβιντ κλινικών θα είχε τεράστια ποσοστά θετικότητας στον ιό κάτι που δεν συμβαίνει. Συνεπώς το κύριο επιχείρημα πάει περίπατο.
Τώρα αν αντικείμενο της κουβέντας είναι το ΤΙ μάσκα πρέπει να φοράμε, ΠΩΣ πρέπει να την φοράμε, για ΠΟΣΟ πρέπει να την φοράμε και ΠΟΥ πρέπει να την φοράμε βεβαίως και υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις με το κυρίαρχο κυβερνητικό αφήγημα περί χρήσης υφασμάτινων μασκών (χωρίς άλλες εξειδικεύσεις) να είναι το λιγότερο γελοίο.
Στην πρώτη παράγραφο μια παρατήρηση. Το προσωπικό που εμπλέκεται φοράει φούλ στολή. Όχι μόνο μάσκα. Οπότε το επιχείρημα σου δεν ευσταθεί.
Στη δεύτερη παράγραφο εκ του αποτελέσματος η μάσκα δεν επηρέασε τη μετάδοση του ιού. Φαίνεται στα νούμερα. Ίσως κάνουμε εμείς λάθος και οι Νοτιοκορεάτες όχι. Μπορεί. Η μελέτη αναφέρει και δηλώσεις του ΠΟΥ και φαντάζομαι όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις των κυβερνητικών φωστήρων για τις μάσκες.
Αν δεν ξέρεις συναγωνιστή τότε συμμετέχεις στη συζήτηση τζάμπα. Μπορείς να διαβάζεις και να ψάχνεις. Παρόλα αυτά θα τα ανεβάσω γιατί τα έχω κρατήσει. Απλά τώρα δεν μπορώ.Δεν το ξέρω το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ κύριε. Έχεις την καλοσύνη να πεις συγκεκριμμένα ή θες να πετάς αόριστα όπως ο Κυριάκος οπότε σταματάω και με σένα τη συζήτηση?
για 40ρηδες απο εμβολιασμο ερχομενου μαιου
Johnson & Johnson: Οι ΗΠΑ διακόπτουν την χρήση του εμβολίου λόγω περιστατικών θρόμβωσης | Μάντολες Blog
Άμεση παύση στη χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson αναμένεται να αιτηθούν οι αμερικανικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας, μετά
mantoles.net
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Όσοι κοιμάστε ακόμα μακάριοι και εμπιστεύεστε τη ζωή και το πολίτευμά σας στις ιδιωτικές εταιρείες δείτε μία περίπτωση που το κέρδος ήρθε αντιμέτωπο με την ανθρώπινη ζωή:
Η γνωστή εταιρεία Bayer έχει εσκεμμένα μολύνει χιλιάδες ασθενείς με τον ιό του AIDS γιατί ήταν ασύμφορο να καταστρέψει μολυσμένες παρτίδες φαρμάκου της. Όταν είδε ότι δεν την παίρνει (λόγω πιθανής τιμωρίας) να τις διαθέσει σε προηγμένα κράτη, τις πάσαρε σε κράτη του "τρίτου κόσμου" (δεν έχει τιμωρία εκεί).
Βρε κάτι μου θυμίζει .. κάτι μου θυμίζει .. μήπως AstraZeneca και Johnson&Johnson;
Περίληψη εδώ:
Blood money: Bayer's inventory of HIV-contaminated blood products and third world hemophiliacs - PubMed
This article presents an overlooked case of research misconduct and violations of basic principles of medical and business ethics. When Bayer's Cutter Laboratories realized that their blood products, Factor VIII and IX or antihemophiliac factor (AHF), were contaminated with human...
pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Η γνωστή εταιρεία Bayer έχει εσκεμμένα μολύνει χιλιάδες ασθενείς με τον ιό του AIDS γιατί ήταν ασύμφορο να καταστρέψει μολυσμένες παρτίδες φαρμάκου της. Όταν είδε ότι δεν την παίρνει (λόγω πιθανής τιμωρίας) να τις διαθέσει σε προηγμένα κράτη, τις πάσαρε σε κράτη του "τρίτου κόσμου" (δεν έχει τιμωρία εκεί).
Βρε κάτι μου θυμίζει .. κάτι μου θυμίζει .. μήπως AstraZeneca και Johnson&Johnson;
Περίληψη εδώ:
Bayer division 'knowingly sold' HIV-infected protein
A division of pharmaceutical company Bayer knowingly sold blood-clotting agents infected with the human immunodeficiency virus to Asia and Latin America after withdrawing them from Europe and the US, a US newspaper claimed yesterday.
www.theguardian.com
Κάτι τέτοια στείλτα στο ΜΠΟΚΟΛΟ που λατρεύει την επιστήμη.Όσοι κοιμάστε ακόμα μακάριοι και εμπιστεύεστε τη ζωή και το πολίτευμά σας στις ιδιωτικές εταιρείες δείτε μία περίπτωση που το κέρδος ήρθε αντιμέτωπο με την ανθρώπινη ζωή:
Blood money: Bayer's inventory of HIV-contaminated blood products and third world hemophiliacs - PubMed
This article presents an overlooked case of research misconduct and violations of basic principles of medical and business ethics. When Bayer's Cutter Laboratories realized that their blood products, Factor VIII and IX or antihemophiliac factor (AHF), were contaminated with human...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Περίληψη εδώ:
Bayer division 'knowingly sold' HIV-infected protein
A division of pharmaceutical company Bayer knowingly sold blood-clotting agents infected with the human immunodeficiency virus to Asia and Latin America after withdrawing them from Europe and the US, a US newspaper claimed yesterday.www.theguardian.com
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.336
- Πόντοι
- 5.006
να ξες αμα δεν στο κλεισει οριστικα το μπουρδελακι ο κουλης, θα σκασει....Ακριβως αυτο συμβαινει...εχουμε μπλεξει με μαλακα μεγαλης ποιοτητας!
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Μία άλλη "επιχειρηματική ιδιοφυϊα" πήρε τα δικαιώματα για ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων και για το AIDS και αφού είχε το μονοπώλιο, ανέβασε την τιμή του 5000%
Φαντάζομαι θα ήταν αχτύπητο δίδυμο αν συνεργαζόταν με την Bayer. Την κερδοφορία του μοντέλου "σπέρνω ασθένεια, πουλάω θεραπεία" δεν θα μπορούσε να τη συναγωνιστεί άλλη εταιρεία και θα αναγκαζόταν να προχωρήσουν σε παρόμοιες τακτικές ή να κλείσουν.
Αν δεν υπήρχε ο φόβος του δικαστηρίου να σταματήσει την Bayer ή τον "ιδιοφυή επιχειρηματία" που είπαμε πιο πάνω, τι θα συνέβαινε; Τι συμβαίνει σε χώρες του "τρίτου κόσμου" που η δικαιοσύνη και οι κυβερνήσεις εξαγοράζονται εύκολα;
Federal Trade Commission, New York Attorney General seek lifetime ban for 'Pharma bro' Martin Shkreli for 'illegally monopolizing' drug
Martin Shkreli currently serving a seven-year prison sentence for financial crimes that occurred before he launched Vyera, which was originally known as Turing Pharmaceuticals.
www.cnbc.com
Φαντάζομαι θα ήταν αχτύπητο δίδυμο αν συνεργαζόταν με την Bayer. Την κερδοφορία του μοντέλου "σπέρνω ασθένεια, πουλάω θεραπεία" δεν θα μπορούσε να τη συναγωνιστεί άλλη εταιρεία και θα αναγκαζόταν να προχωρήσουν σε παρόμοιες τακτικές ή να κλείσουν.
Αν δεν υπήρχε ο φόβος του δικαστηρίου να σταματήσει την Bayer ή τον "ιδιοφυή επιχειρηματία" που είπαμε πιο πάνω, τι θα συνέβαινε; Τι συμβαίνει σε χώρες του "τρίτου κόσμου" που η δικαιοσύνη και οι κυβερνήσεις εξαγοράζονται εύκολα;
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
εσύ είσαι εστίαση ή εμπορικό τομέα?Ακριβως αυτο συμβαινει...εχουμε μπλεξει με μαλακα μεγαλης ποιοτητας!
Peacemaker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 951
- Πόντοι
- 361
Μετά τις 21/4 δηλώνουμε για εμβόλιο.
Κάπου στον Μάιο θα είναι το πρώτο.
Αν μας δώσουν το AstraZeneca, θα γαμησουμε πια τον Σεπτέμβριο???
Κάπου στον Μάιο θα είναι το πρώτο.
Αν μας δώσουν το AstraZeneca, θα γαμησουμε πια τον Σεπτέμβριο???
Νενα(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Αυτοι που καθαρίζουν αποχετεύσεις λογικά πρέπει να έχουν κολλήσει όλοι , εκτός αν έχουν ηδη αντισώματα με τόση έκθεση σε αποχετεύσεις τουαλέτες κτλ , αλλά δεν θα τα αναλύουμε όλα εμείς ας κάνουν κάτι και οι ειδικοι Όπως πχ να μας εξηγήσουν πως μετράνε τον ιό στα λύματα , μάλλον θα παίρνουν το εσωτερικό της κουράδας που λογικά μένει προφυλαγμένο απο τα διάφορα αντισυπτικά , χλωρίνες , κεζάπ η τι άλλο θα μπορούσε να σκοτώσει τον ιό. Θα μου πεις απο την άλλη όλα αυτά μπορεί να χάνουν την δύναμή τους μέσα στο νερό , δεν ξέρω πολύ μπέρδεμα η κατάσταση.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.494
- Πόντοι
- 2.606
ρε τρολαρα ,μας διαβαζεις λες πολυ καιρο,αλλα δεν ξερεις....οκ δεν ξερεις....ενα χρονο τωρα εχω γαμωσπιτωσει ολα τα ξεμπουρδελα αυτα παρτσακλα που εχουν ευθυνη για αυτη τη φαρσα της καραντινας....οχι παλι δεν ξερεις.....τι να κανω ρε αλανι προτεινεις,να σου στειλω τα αφμ μου σπιτι να τα μελετησεις?εσύ είσαι εστίαση ή εμπορικό τομέα?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.170
- Πόντοι
- 6.256
Of topic
Για να μην ανοιγω θρεντ
Για το μαλάκα που του λύθηκε το χειρόφρενο στο γκρεμο στη Γαύδο και σκοτώθηκε η κοπέλα,
Τι έχετε να πείτε?
Για να μην ανοιγω θρεντ
Για το μαλάκα που του λύθηκε το χειρόφρενο στο γκρεμο στη Γαύδο και σκοτώθηκε η κοπέλα,
Τι έχετε να πείτε?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
λέω να ανοίξεις θρέντOf topic
Για να μην ανοιγω θρεντ
Τι έχετε να πείτε?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
πωωω γεννήθηκες στρουμφάκης γκρινιάρης. Είμαι ένοχος δεν το διάβασα αν το έγραψες ταπεινά συγχώρεσέ με δεν θέλω το αφμ σου.ρε τρολαρα ,μας διαβαζεις λες πολυ καιρο,αλλα δεν ξερεις....οκ δεν ξερεις....ενα χρονο τωρα εχω γαμωσπιτωσει ολα τα ξεμπουρδελα αυτα παρτσακλα που εχουν ευθυνη για αυτη τη φαρσα της καραντινας....οχι παλι δεν ξερεις.....τι να κανω ρε αλανι προτεινεις,να σου στειλω τα αφμ μου σπιτι να τα μελετησεις?
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Ότι και από τα δύο να είναι, έχουν απορρυθμιστεί πλήρως, έχουν φορτωθεί με χρέη και αν δεν είχε ένα κομπόδεμα στην άκρη θα είχε σοβαρά θέματα.εσύ είσαι εστίαση ή εμπορικό τομέα?
Αν είχε και υπαλλήλους σίγουρα θα του ζητάνε και δανεικά που θα τα ξεπληρώσουν με δουλειά γιατί τα 534 ποτέ δεν φτάνουν.
Αυτά συμβαίνουν στο 90% των επιχειρήσεων που ρωτάς.
Το click away και το take away είναι σκέτη κοροϊδία που βάζει μέσα τις επιχειρήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις