Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
ναι ξέρεις δεν είμαι δικηγόρος. Δεν είμαι και γιατρός όμως. Είσαι εσύ? τι προτείνεις για κατ'οίκον πρωτόκολλο θεραπείας? είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Τίποτα παραπάνω από το ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ στο πρώτο κύμα της πανδημίας. Αυτό το πρωτόκολλο που καταργήθηκε το καλοκαίρι και (συμπτωματικά) έγινε χαμός κάποιους μήνες μετά. Γιατί όλοι μιλάνε για τη μεγάλη διαφορά σε νεκρούς μεταξύ πρώτου και δεύτερου κύματος αλλά κανείς δεν δίνει τα εύσημα στα πρωτόκολλα θεραπείας κατά το πρώτο κύμα. Μαγικά οι νοσούντες γλίτωναν.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τίποτα παραπάνω από το ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ στο πρώτο κύμα της πανδημίας. Αυτό το πρωτόκολλο που καταργήθηκε το καλοκαίρι και (συμπτωματικά) έγινε χαμός κάποιους μήνες μετά. Γιατί όλοι μιλάνε για τη μεγάλη διαφορά σε νεκρούς μεταξύ πρώτου και δεύτερου κύματος αλλά κανείς δεν δίνει τα εύσημα στα πρωτόκολλα θεραπείας κατά το πρώτο κύμα. Μαγικά οι νοσούντες γλίτωναν.
Δεν το ξέρω το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ κύριε. Έχεις την καλοσύνη να πεις συγκεκριμμένα ή θες να πετάς αόριστα όπως ο Κυριάκος οπότε σταματάω και με σένα τη συζήτηση?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Και με την κλανια και το χεσιμο μεταδιδεται.Μην ξεχνας τα λυμματα.Να βαζετε σερβιετα στην κωλοτρυπιδα σας και κλανομετρο.

:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:
Αυτοι που καθαρίζουν αποχετεύσεις λογικά πρέπει να έχουν κολλήσει όλοι , εκτός αν έχουν ηδη αντισώματα με τόση έκθεση σε αποχετεύσεις τουαλέτες κτλ , αλλά δεν θα τα αναλύουμε όλα εμείς ας κάνουν κάτι και οι ειδικοι :P Όπως πχ να μας εξηγήσουν πως μετράνε τον ιό στα λύματα , μάλλον θα παίρνουν το εσωτερικό της κουράδας που λογικά μένει προφυλαγμένο απο τα διάφορα αντισυπτικά , χλωρίνες , κεζάπ η τι άλλο θα μπορούσε να σκοτώσει τον ιό. :confused: Θα μου πεις απο την άλλη όλα αυτά μπορεί να χάνουν την δύναμή τους μέσα στο νερό , δεν ξέρω πολύ μπέρδεμα η κατάσταση.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Κατ'αρχήν κάνουμε δύο παραδοχές διότι άνευ αυτών οποιαδήποτε συζήτηση - μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλον - δεν έχει νόημα :

1. O ιός υπάρχει και είναι επαρκώς ανιχνεύσιμος μέσω PCR.
2. Ο ιός είναι ιδιαίτερα μεταδοτικός και η κύρια οδός μετάδοσης είναι το στόμα και η μύτη.
Κανείς από όσους τα χώνουμε στην κυβέρνηση δεν λέει κάτι διαφορετικό. Στο νο2 να συμπληρώσω και τα μάτια.
Εάν ισχύουν αυτά ο τύπος γράφει μαλακίες για έναν πάρα πολύ απλό λόγο :

Σε περίπτωση που οι μάσκες όντως δεν προστάτευαν από την μετάδοση τότε το τακτικά ελεγχόμενο προσωπικό των κόβιντ κλινικών θα είχε τεράστια ποσοστά θετικότητας στον ιό κάτι που δεν συμβαίνει. Συνεπώς το κύριο επιχείρημα πάει περίπατο.

Τώρα αν αντικείμενο της κουβέντας είναι το ΤΙ μάσκα πρέπει να φοράμε, ΠΩΣ πρέπει να την φοράμε, για ΠΟΣΟ πρέπει να την φοράμε και ΠΟΥ πρέπει να την φοράμε βεβαίως και υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις με το κυρίαρχο κυβερνητικό αφήγημα περί χρήσης υφασμάτινων μασκών (χωρίς άλλες εξειδικεύσεις) να είναι το λιγότερο γελοίο.

Στην πρώτη παράγραφο μια παρατήρηση. Το προσωπικό που εμπλέκεται φοράει φούλ στολή. Όχι μόνο μάσκα. Οπότε το επιχείρημα σου δεν ευσταθεί.

Στη δεύτερη παράγραφο εκ του αποτελέσματος η μάσκα δεν επηρέασε τη μετάδοση του ιού. Φαίνεται στα νούμερα. Ίσως κάνουμε εμείς λάθος και οι Νοτιοκορεάτες όχι. Μπορεί. Η μελέτη αναφέρει και δηλώσεις του ΠΟΥ και φαντάζομαι όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις των κυβερνητικών φωστήρων για τις μάσκες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
170378373_1614637445412213_5681439063359641752_n.jpg

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν το ξέρω το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ κύριε. Έχεις την καλοσύνη να πεις συγκεκριμμένα ή θες να πετάς αόριστα όπως ο Κυριάκος οπότε σταματάω και με σένα τη συζήτηση?
Αν δεν ξέρεις συναγωνιστή τότε συμμετέχεις στη συζήτηση τζάμπα. Μπορείς να διαβάζεις και να ψάχνεις. Παρόλα αυτά θα τα ανεβάσω γιατί τα έχω κρατήσει. Απλά τώρα δεν μπορώ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
για 40ρηδες απο εμβολιασμο ερχομενου μαιου

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Όσοι κοιμάστε ακόμα μακάριοι και εμπιστεύεστε τη ζωή και το πολίτευμά σας στις ιδιωτικές εταιρείες δείτε μία περίπτωση που το κέρδος ήρθε αντιμέτωπο με την ανθρώπινη ζωή:

Η γνωστή εταιρεία Bayer έχει εσκεμμένα μολύνει χιλιάδες ασθενείς με τον ιό του AIDS γιατί ήταν ασύμφορο να καταστρέψει μολυσμένες παρτίδες φαρμάκου της. Όταν είδε ότι δεν την παίρνει (λόγω πιθανής τιμωρίας) να τις διαθέσει σε προηγμένα κράτη, τις πάσαρε σε κράτη του "τρίτου κόσμου" (δεν έχει τιμωρία εκεί).

Βρε κάτι μου θυμίζει .. κάτι μου θυμίζει .. μήπως AstraZeneca και Johnson&Johnson;

Περίληψη εδώ:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Όσοι κοιμάστε ακόμα μακάριοι και εμπιστεύεστε τη ζωή και το πολίτευμά σας στις ιδιωτικές εταιρείες δείτε μία περίπτωση που το κέρδος ήρθε αντιμέτωπο με την ανθρώπινη ζωή:

Η γνωστή εταιρεία Bayer έχει εσκεμμένα μολύνει χιλιάδες ασθενείς με τον ιό του AIDS γιατί ήταν ασύμφορο να καταστρέψει μολυσμένες παρτίδες φαρμάκου της. Όταν είδε ότι δεν την παίρνει (λόγω πιθανής τιμωρίας) να τις διαθέσει σε προηγμένα κράτη, τις πάσαρε σε κράτη του "τρίτου κόσμου" (δεν έχει τιμωρία εκεί).

Βρε κάτι μου θυμίζει .. κάτι μου θυμίζει .. μήπως AstraZeneca και Johnson&Johnson;

Περίληψη εδώ:
Κάτι τέτοια στείλτα στο ΜΠΟΚΟΛΟ που λατρεύει την επιστήμη.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Μία άλλη "επιχειρηματική ιδιοφυϊα" πήρε τα δικαιώματα για ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων και για το AIDS και αφού είχε το μονοπώλιο, ανέβασε την τιμή του 5000%

Φαντάζομαι θα ήταν αχτύπητο δίδυμο αν συνεργαζόταν με την Bayer. Την κερδοφορία του μοντέλου "σπέρνω ασθένεια, πουλάω θεραπεία" δεν θα μπορούσε να τη συναγωνιστεί άλλη εταιρεία και θα αναγκαζόταν να προχωρήσουν σε παρόμοιες τακτικές ή να κλείσουν.

Αν δεν υπήρχε ο φόβος του δικαστηρίου να σταματήσει την Bayer ή τον "ιδιοφυή επιχειρηματία" που είπαμε πιο πάνω, τι θα συνέβαινε; Τι συμβαίνει σε χώρες του "τρίτου κόσμου" που η δικαιοσύνη και οι κυβερνήσεις εξαγοράζονται εύκολα;

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Μετά τις 21/4 δηλώνουμε για εμβόλιο.
Κάπου στον Μάιο θα είναι το πρώτο.
Αν μας δώσουν το AstraZeneca, θα γαμησουμε πια τον Σεπτέμβριο???

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αυτοι που καθαρίζουν αποχετεύσεις λογικά πρέπει να έχουν κολλήσει όλοι , εκτός αν έχουν ηδη αντισώματα με τόση έκθεση σε αποχετεύσεις τουαλέτες κτλ , αλλά δεν θα τα αναλύουμε όλα εμείς ας κάνουν κάτι και οι ειδικοι :P Όπως πχ να μας εξηγήσουν πως μετράνε τον ιό στα λύματα , μάλλον θα παίρνουν το εσωτερικό της κουράδας που λογικά μένει προφυλαγμένο απο τα διάφορα αντισυπτικά , χλωρίνες , κεζάπ η τι άλλο θα μπορούσε να σκοτώσει τον ιό. :confused: Θα μου πεις απο την άλλη όλα αυτά μπορεί να χάνουν την δύναμή τους μέσα στο νερό , δεν ξέρω πολύ μπέρδεμα η κατάσταση.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
εσύ είσαι εστίαση ή εμπορικό τομέα?
ρε τρολαρα ,μας διαβαζεις λες πολυ καιρο,αλλα δεν ξερεις....οκ δεν ξερεις....ενα χρονο τωρα εχω γαμωσπιτωσει ολα τα ξεμπουρδελα αυτα παρτσακλα που εχουν ευθυνη για αυτη τη φαρσα της καραντινας....οχι παλι δεν ξερεις.....τι να κανω ρε αλανι προτεινεις,να σου στειλω τα αφμ μου σπιτι να τα μελετησεις?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.170
Πόντοι
6.256
Of topic
Για να μην ανοιγω θρεντ

Για το μαλάκα που του λύθηκε το χειρόφρενο στο γκρεμο στη Γαύδο και σκοτώθηκε η κοπέλα,
Τι έχετε να πείτε?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ρε τρολαρα ,μας διαβαζεις λες πολυ καιρο,αλλα δεν ξερεις....οκ δεν ξερεις....ενα χρονο τωρα εχω γαμωσπιτωσει ολα τα ξεμπουρδελα αυτα παρτσακλα που εχουν ευθυνη για αυτη τη φαρσα της καραντινας....οχι παλι δεν ξερεις.....τι να κανω ρε αλανι προτεινεις,να σου στειλω τα αφμ μου σπιτι να τα μελετησεις?
πωωω γεννήθηκες στρουμφάκης γκρινιάρης. Είμαι ένοχος δεν το διάβασα αν το έγραψες ταπεινά συγχώρεσέ με δεν θέλω το αφμ σου.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
εσύ είσαι εστίαση ή εμπορικό τομέα?
Ότι και από τα δύο να είναι, έχουν απορρυθμιστεί πλήρως, έχουν φορτωθεί με χρέη και αν δεν είχε ένα κομπόδεμα στην άκρη θα είχε σοβαρά θέματα.
Αν είχε και υπαλλήλους σίγουρα θα του ζητάνε και δανεικά που θα τα ξεπληρώσουν με δουλειά γιατί τα 534 ποτέ δεν φτάνουν.
Αυτά συμβαίνουν στο 90% των επιχειρήσεων που ρωτάς.
Το click away και το take away είναι σκέτη κοροϊδία που βάζει μέσα τις επιχειρήσεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
4000 κρούσματα πάλι

Ανοιξτε τα όλα ρεεεε

Stories

Νέο!