Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.525
Πόντοι
26.141
σαν τι παρενεργειες? ειτε με mrna ειτε με αδενοιο , τελικα αυτο που γινεται ειναι να μπει μεσα σου η συνταγη για την ακιδα του ιου και οχι οι αλλες 10 συνταγες (γονιδια τα λεμε) που εχει ο ιος.

ε αν δεν σε βλαψουν αυτα στην αρχη που παραγεις το προιον της συνταγης 1000 και φορες , θα σε βλαψει με τα απο χρονια οταν θα το παραγεις 0 ή 1 φορα???
Τι να σου πω αυτά δεν τα ξέρω τα ιατρικά δεν τα ξερω:dunno:
Απλώς σου είπα πως σκέφτονται οι αρνητές
Τώρα για mrna δε γνωρίζω κ τέτοια διαδικαστικά.
Σου ανέφερα πως σκέφτονται στατιστικά οι αρνητές κ τι βαζουν προτεραιότητα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Τι να σου πω αυτά δεν τα ξέρω τα ιατρικά δεν τα ξερω:dunno:
Απλώς σου είπα πως σκέφτονται οι αρνητές
Τώρα για mrna δε γνωρίζω κ τέτοια διαδικαστικά.
Σου ανέφερα πως σκέφτονται στατιστικά οι αρνητές κ τι βαζουν προτεραιότητα
εσύ σε ποιούς είσαι σέξυ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για αυτο λεω οτι η βιολογια επρεπε να ειναι 2 ωρες σε καθε ταξη, και η χημεια αλλες 2 ωρες

αντι να κανουν νεολληνικα λογοτεχνικα κειμενα της Ψαραυτης και θρησκευτικα που δεν κανουν στην πολιτισμενη δυση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.525
Πόντοι
26.141
εσύ σε ποιούς είσαι σέξυ?
Έχω αμφιβολίες αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός κ για να ελευθερωθω ασφαλώς κ όταν έρθει η ώρα μου μάλλον θα το κάνω το εμβόλιο

Αλλά σίγουρα είμαι κατά του υποχρεωτικού τρυπήματος όπως κ του διαβατηρίου εμβολιασμού

Θες τουρίστα;;κ δεν έχει εμβολιαστει!!! Τότε ας μπει με pcr test.
Με το που φτάσει στο ελληνικό αεροδρόμιο αμέσως με έξοδα του κράτους μας ξανά pcr test σε αυτόν κ για είκοσι ώρες καραντίνα στο χοτελ μέχρι να βγει αρνητικό το αποτέλεσμα του κ να πάω στο μέρος επιλογής του

Απλά τα πράγματα

Αυτό πιστεύω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.263
Πόντοι
5.006
Νομίζω Νικ ότι ο αρνητής του εμβολίου δεν στηρίζεται στο ποσοστό του συνόλου σε θανάτους αλλά ως προσωπική εκτίμηση κ ίσως τις μελλοντικές του παρενέργειες ( εγώ είμαι άσχετος από εμβόλια αλλά τα έχω κάνει όλα)

Σου λέει είναι κάτι που δεν ξέρουμε τι θα μας προκαλέσει στο μέλλον( δεν ξέρω τι εγώ) κ ότι αν το ρίσκο πχ σα νέος να αρρωστήσω κ να πεθάνω είναι ένα προς είκοσι χιλιάδες όταν είσαι νέος κ υγείας ,,,,,το αντίστοιχο ρίσκο της παρενέργειας αν υπάρχει του εμβολίου είναι πολύ περισσότερο....
Εκεί στηρίζονται νομιζω
το εμβολιο δεν το ξερεις και φοβασαι μελλοντικες παρενεργειες...
τον κορωνοιο που σκατα τον εμαθες και δεν φοβασαι μελλοντικες παρενεργειες????!!!!

μην προσπαθειτε να δικαιολογησετε τους ψεκασμενους...ειναι τοσο μπαμπουινοι που ξεφτυλιζονται απο μονοι τους...εχουν γινει 1+ μυριο εμβολιασμοι στην ελλαδα και περιμενουν πως και πως να πεθανουν 2-3 για να κανουν ποστ εδω....ενω για τα 6-7 χιλιαρικα που πεθαναν απο κορωνα, εκει τουμπεκι...μια γριπη ειναι..ενω το εμβολιο ειναι θανατος με 3 θανατους στο εκατομμυριο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
δηλαδη καθε βδομαδα ή καθε μηνα που θα ακουμε για 1 ελληνα που την πατησε με το εμβολιο θα λεμε ωχ αμαν επικινδυνο ενω το επικινδυνο ειναι να εισαι ανεμβολιαστος και να κινδυνευεις 100 και 1000 φορες περισσοτερο!!!???

σαν να λεω εγω δεν φοβαμαι τον πολεμο, φοβαμαι την ειρηνη γιατι στα μετοπισθεν χθες πεθανε 1 (το οτι στον πολεμο πεθαινουν καθε μερα 100 και 1.000 το ξεχασα??? τοσο βλακας ειμαι???)
Ξέρω είναι απίθανο να σε πείσω. Έχω λίγο χρόνο όμως οπότε δε γαμιέται
.

- Έχουμε 1 χρόνο που ακούμε για νεκρούς από covid. Το σωστό (σαν ενημέρωση) θα ήταν να ακούμε και για νεκρούς από το εμβόλιο. Δεν γίνεται οπότε εφαρμόζονται διαφορετικά μέτρα και σταθμά, και όποτε καταλαβαίνω κάτι τέτοιο γίνομαι καχύποπτος.
- Γράφεις ότι πέθαναν 54. Από αυτούς πόσοι ήτανε ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και 60 χρόνων (α' σκέλος) και πόσοι εμβολιασμένοι στο σύνολο των 54 (β' σκέλος).
- Ένας 60αρης πέθανε ΤΖΆΜΠΑ γιατί προτίμησε να κάνει το εμβόλιο. Θα πέθαινε αν κολλούσε κορονοϊό;;; Υποθετικό το ερώτημα, έχει όμως βάση.
- Κάθε χρόνο θα ρισκάρουμε ΣΟΒΑΡΈΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ή ΘΆΝΑΤΟ για κάτι που έχουμε πάνω από 95% πιθανότητα να επιβιώσουμε;;;;
- Το γιατρό δεν τον λυπάμαι. Έκανε επιλογή και έχασε. Τα γράφω αυτά μπας και πείσω κάποιον ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΟ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.525
Πόντοι
26.141
για αυτο λεω οτι η βιολογια επρεπε να ειναι 2 ωρες σε καθε ταξη, και η χημεια αλλες 2 ωρες

αντι να κανουν νεολληνικα λογοτεχνικα κειμενα της Ψαραυτης και θρησκευτικα που δεν κανουν στην πολιτισμενη δυση.
Ε δε νομίζω ότι ένας απλός άνθρωπος γνωρίζοντας καλά βιολογία μπορεί να είναι ικανός να κατανοήσει τέτοια υψηλή βιολογια

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
το εμβολιο δεν το ξερεις και φοβασαι μελλοντικες παρενεργειες...
τον κορωνοιο που σκατα τον εμαθες και δεν φοβασαι μελλοντικες παρενεργειες????!!!!

μην προσπαθειτε να δικαιολογησετε τους ψεκασμενους...ειναι τοσο μπαμπουινοι που ξεφτυλιζονται απο μονοι τους...εχουν γινει 1+ μυριο εμβολιασμοι στην ελλαδα και περιμενουν πως και πως να πεθανουν 2-3 για να κανουν ποστ εδω....ενω για τα 6-7 χιλιαρικα που πεθαναν απο κορωνα, εκει τουμπεκι...μια γριπη ειναι..ενω το εμβολιο ειναι θανατος με 3 θανατους στο εκατομμυριο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στατιστικά και από ασπιρίνη έχουν πεθάνει άνθρωποι, αλλά με λίγο πονοκέφαλο όλοι χλαπ και κάτω το χαπάκι αβλεπί

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
στους νεους 18-44 χρονων ο κορονοιος σκοτωνει 0,8% στους ανω των 45 κοντα στο 6,5%

..

https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-age-sex-demographics/
Αυτά τα ποσοστά σηκώνουν μεγάλη κουβέντα. Δεν μπορεί να βρεθεί καθόλου εύκολα το πόσοι μολύνθηκαν από τον ιό για να βγει σωστό το κλάσμα.
Ανάλογα με τον τρόπο που του υπολογίζουν μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά. Υπάρχουν μελέτες που στη γρίπη H1N1 έδιναν αυτό το ποσοστό ως και 10%. Πιο μετριοπαθείς μελέτες που εκτιμούσαν και τους μη ανιχθευθέντες ασθενείς έδιναν κάτι 0.5%-1%. Τεράστιες αποκλίσεις και τελικά η γρίπη πέρασε όπως όλες οι άλλες κοινές γρίπες. Καλώς ή κακώς ο΄ιός δεν είναι ο έμπολα για να ξέρουμε ακριβώς το πόσοι νόσησαν.

(θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πιο πρόσφατες μελέτες τεστ αντισωμάτων σε πληθυσμούς που απέκτησαν "ανοσία αγέλης")

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.263
Πόντοι
5.006
στατιστικά και από ασπιρίνη έχουν πεθάνει άνθρωποι, αλλά με λίγο πονοκέφαλο όλοι χλαπ και κάτω το χαπάκι αβλεπί
τυπε την ασπιρινη δεν την φοβουνται οι ψεκασμενοι...
δεν την φτιαχνει καποια κακη φαρμακευτικη πολυεθνικη εταιρεια....εκει πιστευουν τους μασονους φαρμακαδες οταν τους λενε οτι ειναι ασφαλης η ασπιρινη...
μονο στο εμβολιο χεζονται μην τους κανουν ζομπι οι κακες φαρμακοβιομηχανιες...

για τρελοχαρτο ειναι οι τυποι.... :2funny:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
τυπε την ασπιρινη δεν την φοβουνται οι ψεκασμενοι...
δεν την φτιαχνει καποια κακη φαρμακευτικη πολυεθνικη εταιρεια....εκει πιστευουν τους μασονους φαρμακαδες οταν τους λενε οτι ειναι ασφαλης η ασπιρινη...
μονο στο εμβολιο χεζονται μην τους κανουν ζομπι οι κακες φαρμακοβιομηχανιες...

για τρελοχαρτο ειναι οι τυποι.... :2funny:
ναι την ασπιρίνη την φτιαχνουν γυναίκες ιθαγενείς των ίνκας τρίβοντας με τα βυζιά τους στο γουδί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
στατιστικά είναι ακίνδυνα ναι
όχι, λάθος τα λες
στατιστικα για το αμεσο μελλον η για το εμμεσο? εγω συμφωνω αν εννοεις για το αμεσο ναι..περισσοτερες πιθανοτητες εχει να παθει κατι καποιος απο μενα παρα να παθω εγω απο το εμβολιο. ..εμμεσα ομως? (και μιλαω παντα και για αναλογα το εμβολιο ε..για να εξηγουμεθα)..γιατι το σπουτνικ εχει τις λιγοτερες παρενεργειες και ειναι (απο τι διαβαζω τουλαχιστον) περισσοτερο αποτελεσματικο. οποτε γιατι σονυ και ντε να κανω τη phizer πχ? που ειναι ενα εμβολιο μιας τεχνολογιας νεας που μονο σε ζωα ηταν δοκιμασμενη? δε ξερω δεν ειμαι και γιατρος ...στη πολιτικη θα τα χαλασουμε τωρα η οτι ειναι θεμα υγειας?

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
και εγω περασα covid τον Νοεμβριο με ελαχιστα συμπτωματα. Ο γιατρος μου που με παρακολουθει 15 χρονια (εχω ΣΚΠ ή MS) μου ειπε να το κανω . Τι να πω ειναι αποφαση του καθενος. Δεν ειναι υποχρεωτικο.
Ψαξε στα εμβολια που εχεις κανει να δεις γιατι εχεις ΣΚΠ .Δες ποση ηταν η συχνοτητα πριν 60 χρονια και ποση ειναι σημερα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το ιδιο θα γινει με τους σημερινους εμβολιασμους σε 10 - 15 χρονια.Η εγκαρσια μυελιτιδα θα τους γαμησει τα μπρικια.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Βγάλτε screenshot.

Αν γίνει υποχρεωτικός ο κορονοεμβολιασμός ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΆΝΩ ή να μου ΓΡΆΨΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟ ΈΚΑΝΑ ή ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΟ ΝΌΣΗΜΑ για να μην το κάνω.

Όποιος ενδιαφέρεται πμ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ξέρω είναι απίθανο να σε πείσω. Έχω λίγο χρόνο όμως οπότε δε γαμιέται
.

- Έχουμε 1 χρόνο που ακούμε για νεκρούς από covid. Το σωστό (σαν ενημέρωση) θα ήταν να ακούμε και για νεκρούς από το εμβόλιο. Δεν γίνεται οπότε εφαρμόζονται διαφορετικά μέτρα και σταθμά, και όποτε καταλαβαίνω κάτι τέτοιο γίνομαι καχύποπτος.
- Γράφεις ότι πέθαναν 54. Από αυτούς πόσοι ήτανε ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και 60 χρόνων (α' σκέλος) και πόσοι εμβολιασμένοι στο σύνολο των 54 (β' σκέλος).
- Ένας 60αρης πέθανε ΤΖΆΜΠΑ γιατί προτίμησε να κάνει το εμβόλιο. Θα πέθαινε αν κολλούσε κορονοϊό;;; Υποθετικό το ερώτημα, έχει όμως βάση.
- Κάθε χρόνο θα ρισκάρουμε ΣΟΒΑΡΈΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ή ΘΆΝΑΤΟ για κάτι που έχουμε πάνω από 95% πιθανότητα να επιβιώσουμε;;;;
- Το γιατρό δεν τον λυπάμαι. Έκανε επιλογή και έχασε. Τα γράφω αυτά μπας και πείσω κάποιον ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΟ.
σε ολα τα νουμερα σε διαψευδουν

-ναι ακουμε και για τους νεκρους των εμβολιων αλλα ειναι 1000 φορες λιγοτεροι, τι να κανουμε να λεμε οτι ειναι παραπανω για να στηριχθει μια αστηριχτη θεωρια? ψαξε αρθρα για το ποσοι ειχαν ασχημες παρενεργεις πχ στην δανια ή ποσοι ειχαν μεχρι στιγμη στην ελλαδα.

-νομιζω και οι 54 ηταν ανεμβολιαστοι αλλα εδω νουμερα μαλλον δεν εχουν ανακοινωθει, στο ισραηλ που εχουν βγει και νουμερα συγκεκριμενα σταματησαν το λοκνταουν και πανηγυριζουν γιατι απο τους 5.000.000 εμβολιασμενους κανεις δεν πεθαινει.

-ναι ο εξηνταρης ειχε πιθανοτητα 1 στις 20 να πεθανει αν εμενε ανεμβολιαστος ενω εμβολιΑσμενος 1 στο εκατομυριο λογω των παρενεργειων.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 1.000.000 ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΝΕΚΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 50.000 ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

-οχι ρισκαρεις 5% οπως ειπες να πεθανεις αν εισαι ΑΝΕΜΒΟΛΙΣΤΟΣ, αν εισαι εμβολιασμενος το ρισκο ειναι 0,0001% ΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΜΕ.

- 1 γιατρος εχασε και αλλοι 7.000 εχουν χασει γιατι ηταν ανεμβολιστοι μεχρι στιγμης στην χωρα μας.

μας λες δηλαδη να συνεχισουμε να εχουμε χιλιαδες νεκρους καθε χρονο απο κορονοιο ενω με το εμβολιο ωχ ωχ μπορει και να πεθανουν 10-15 ατομα, αρα δεν πειθεις, βασικα τα νουμερα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ειναι συντριπτικα υπερ του εμβολιασμου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.263
Πόντοι
5.006
ναι την ασπιρίνη την φτιαχνουν γυναίκες ιθαγενείς των ίνκας τρίβοντας με τα βυζιά τους στο γουδί.
εγω την εχω δωσει την λυση στο θεμα...κανε με πρωθυπουργο να δεις :
10 μυρια στην ελλαδα ολοι υποχρεωτικα εμβολιασμο!!!!
ειτε με ενεση που περιεχει το εμβολιο, ειτε με ενεση που περιεχει τον κορωνα.....
η επιλογη θα γινεται ελευθερα απο τον καθε πολιτη

εκει να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στατιστικα για το αμεσο μελλον η για το εμμεσο? εγω συμφωνω αν εννοεις για το αμεσο ναι..περισσοτερες πιθανοτητες εχει να παθει κατι καποιος απο μενα παρα να παθω εγω απο το εμβολιο. ..εμμεσα ομως? (και μιλαω παντα και για αναλογα το εμβολιο ε..για να εξηγουμεθα)..γιατι το σπουτνικ εχει τις λιγοτερες παρενεργειες και ειναι (απο τι διαβαζω τουλαχιστον) περισσοτερο αποτελεσματικο. οποτε γιατι σονυ και ντε να κανω τη phizer πχ? που ειναι ενα εμβολιο μιας τεχνολογιας νεας που μονο σε ζωα ηταν δοκιμασμενη? δε ξερω δεν ειμαι και γιατρος ...στη πολιτικη θα τα χαλασουμε τωρα η οτι ειναι θεμα υγειας?
γιατι το σπουτνικ θα ερθει σε μεγαλους αριθμους πχ σε 10 μηνες , ε δεν συμφερει να περιμενουμε και να εχουμε πχ αλλους 10.000 νεκρους, συμφερει να κανουμε αστρα, φαηζερ, μπντερνα κλπ ωστε να εχουμε μονο 10-15 νεκρους απο παρενεργειες αντι 5-10.000 απο κορονοιο (ηδη εχουμε 7.000)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Βγάλτε screenshot.

Αν γίνει υποχρεωτικός ο κορονοεμβολιασμός ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΆΝΩ ή να μου ΓΡΆΨΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟ ΈΚΑΝΑ ή ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΟ ΝΌΣΗΜΑ για να μην το κάνω.

Όποιος ενδιαφέρεται πμ.
τα εχω σκεφτει και γω αυτα αλλα δεν μπορεις να στο γραψουν οτι το εκανες γιατι τα εμβολια γινονται σε συγκεκριμενα κεντρα....αλλα επειδη εγω εχω περασει μια περιπετεια υγειας που δε θα ηθελα να την κουβεντιασω,παιζει και να το γλιτωσω.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
σε ολα τα νουμερα σε διαψευδουν

-ναι ακουμε και για τους νεκρους των εμβολιων αλλα ειναι 1000 φορες λιγοτεροι, τι να κανουμε να λεμε οτι ειναι παραπανω για να στηριχθει μια αστηριχτη θεωρια? ψαξε αρθρα για το ποσοι ειχαν ασχημες παρενεργεις πχ στην δανια ή ποσοι ειχαν μεχρι στιγμη στην ελλαδα.

-νομιζω και οι 54 ηταν ανεμβολιαστοι αλλα εδω νουμερα μαλλον δεν εχουν ανακοινωθει, στο ισραηλ που εχουν βγει και νουμερα συγκεκριμενα σταματησαν το λοκνταουν και πανηγυριζουν γιατι απο τους 5.000.000 εμβολιασμενους κανεις δεν πεθαινει.

-ναι ο εξηνταρης ειχε πιθανοτητα 1 στις 20 να πεθανει αν εμενε ανεμβολιαστος ενω εμβολιΑσμενος 1 στο εκατομυριο λογω των παρενεργειων.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 1.000.000 ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΝΕΚΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 50.000 ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

-οχι ρισκαρεις 5% οπως ειπες να πεθανεις αν εισαι ΑΝΕΜΒΟΛΙΣΤΟΣ, αν εισαι εμβολιασμενος το ρισκο ειναι 0,0001% ΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΜΕ.

- 1 γιατρος εχασε και αλλοι 7.000 εχουν χασει γιατι ηταν ανεμβολιστοι μεχρι στιγμης στην χωρα μας.

μας λες δηλαδη να συνεχισουμε να εχουμε χιλιαδες νεκρους καθε χρονο απο κορονοιο ενω με το εμβολιο ωχ ωχ μπορει και να πεθανουν 10-15 ατομα, αρα δεν πειθεις, βασικα τα νουμερα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ειναι συντριπτικα υπερ του εμβολιασμου.
Θέλω να πεθάνω στο δρόμο από κορωνοϊό........εσείς πάτε να σωθείτε. Τέλος χρόνου, έχω δουλειά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ε δε νομίζω ότι ένας απλός άνθρωπος γνωρίζοντας καλά βιολογία μπορεί να είναι ικανός να κατανοήσει τέτοια υψηλή βιολογια
δεν ειναι υψηλη βιολογια την διδασκω στο γυμνασιο, την καταλαβαινουν ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ,

ενω την παραβολη του καλου σαμαρειτη και ποιηματα του καβαφη τα εχουν διαδαχθει 10 ωρες για να τα θυμουνται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom