Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
το ενδεχομενο να παθεις ΕΣΥ κατι απο τον ιο ειναι 0,2%

το ενδεχομενο να παθεις εσυ κατι απο το εμβολιο ειναι 0,0001%

πες μου λοιπον οτι για να αποφυγεις τις σπανιες παρενεργειες των εμβολιων και οτι επειδη φοβασαι να εισαι στην θεση του 1 γιατρου που πεθανε προτιμας να εισαι στην θεση των 10 τριανταριδων και των 100 σαρανταριδων που πεθαναν!!!!
Οι τριανταρηδες και σαρανταρηδες που πεθαινουν ειναι κοκκαινομανεις η εχουν AIDS.Το 3,5% 35-45 ετων ειναι φορεις HIV.Ελληνικες στατιστικες.Και βασικα στα αρχιδια μου εαν ψοφησουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Ευγε,η μπουρδολογια στο μεγαλειο της.Δεν ειναι τυχαιο που η χωρα αυτη ειναι σε αυτα τα χαλια.Με τετοιους κατοικους τι να περιμενει κανεις.

:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
βρε, καλώς τον Καθηγητή της Γενετικής. Ακόμα περιμένω την απάντηση. Τι θα συμβεί στον εγκέφαλο ενός ατόμου που παίρνει θηλυκές ορμόνες ενώ ο οργανισμός του παράγει αντρικές, δεν με πληροφόρησες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αλλά τότε για τον ίδιο λόγο που δεν είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο της γρίπης δεν θα πρέπει να είναι και αυτό.
Εκτός κι αν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό και της γρίπης, με αυτή τη λογική του τι συμφέρει, εκεί πάει το πράμα.
ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικο το εμβολιο της γριπης και κανενα αλλο, ουτε του κορονοιου θα γινει ποτε.

σωστα ομως η νομοθεσια (ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ) λεει για παιδια που γραφονται στα σχολεια πρεπει να εχουν κανει τα εμβολια (αυτα τα παιδικα για τετανο, ιλαρα, πολυομυελιτιδα, κοκκυτη κλπ)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να εμβολιασεις το παιδι σου, αν θες ομως να συναναστρεφεται με αλλα παιδια για να μην ξαναεξαπλωθουν αυτες οι ασθενειες σου λεει εμβολιασε το και φερ το στο σχολειο.

σωστα αποφασισαν ιταλικα και ισραηλινα δικαστηρια, εχεις δικαιωμα να μην κανεις εμβολια αλλα αν δουλευεις πχ σε νοσοκομειο δεν θα σε αφησουμε να μεταδοσεις ασθενειες , πηγαινε στα βουνα και γινε βοσκος οπως οι παππουδες μας, δεν θα πεθανουν αλλοι επειδη εσυ βλακωδως φοβασαι το εμβολιο αντι πχ τον κορονοιο ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 1.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
και ποιος σου ειπε οτι πρεπει να κατανοησεις την βιολογια για να κανεις εμβολιο????? δηλαδη εσυ οταν μπαινει σε ενα αεροπλανο να πεταξεις , μαθαινεις πρωτα αεροναυπηγικη???!!!!!!απλα εμπιστευεσαι την ξενη πολυεθνικη που εφτιαξε το αεροπλανο και τις ξενες και εγχωριες ελεγκτικες αρχες που το ελεγξαν...αν πεσει, επεσε...παντως αεροναυπηγικη δεν μαθαινεις για να πεταξεις με την aegean....

ακου να δεις τυπε, ο δυτικος κοσμος εχει δημιουργησει δομες που σε εξασφαλιζουν ενα υψηλο βιοτικο επιπεδο....οπως οταν πας στο φαρμακειο και παιρνεις την ασπιρινη, εμπιστευεσαι την φαρμακοβιομηχανια που την εφτιαξε, τον που που την ελεγξε, τον ευρωπαικο οργανισμο φαρμακων που την ελεγξε και τον εοφ που την ελεγξε...εκτος αν οταν παιρνεις ασπιρινη και πηγαινεις στο μικροσκοπιο που εχεις στο σπιτι να ελεγξεις την χημικη της συσταση... :confused:

δεν λεω οτι δεν γινονται και λαθη και καποια φαρμακα που τωρα θεωρουνται ασφαλη, μπορει στο μελλον να απαγορευτουν...αλλα αυτο ισχυει για ολα, οχι μονο για τα κορωνοεμβολια...
οποτε ή γυρνας στα ματζουνια των ιθαγενων και στο δηλητηριο του μπλε σκορπιου που πιστευουν οι ψεκασμενοι ή κανεις χημιοθεραπειες.....μεση λυση δεν υπαρχει...
Αυτά τα Boing Max σαν λίγο βιαστικά δεν τα έβγαλαν στον αέρα.. :confused:
Τι πιθανότητες είχαν να πέσουν δυο υπερσύγχρονα αεροσκάφη σε τόσο λίγο διάστημα.
Μήπως έπρεπε να τα αφήσουν να πετάνε ακόμα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
προς

poutanovios(2), δεν παίρνει την παράθεση.​

Θα σου απαντήσω λοιπόν τύπε, γιατί ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ γνωστός μου δουλεύει σε κάποιο Υπουργείο (έτσι το γνωρίζω), κι είναι αναγκασμένος να κάνει καθημερινά τεστ. Το κόλλησε ο γιός του, πέρισυ, στο πρώτο κύμα και για μια βδομάδα τα τεστ τον έδειχναν αρνητικό. Είναι μαύρο σκυλί και το κατάλαβε μόνο επειδή έχασε γεύση και οσμή, τίποτα άλλο, τελείως ασυμπτωματικός. Όταν τον ρώτησα γιατί έκανε το εμβόλιο, αφού τον είχε περάσει, μου απάντησε πως τα αντισώματα κρατάνε για λίγους μήνες μόνο και δεν θέλει να κολλήσει και άλλους, αν τον ξαναπεράσει, Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα με αυτόν τον Ιό. Μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι τελείως ασυμπτωματικό, για μέρες
οχι...δεν μου απαντησες....αλλα δε βαριεσαι δε πειραζει αστο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
Αυτά τα Boing Max σαν λίγο βιαστικά δεν τα έβγαλαν στον αέρα.. :confused:
Τι πιθανότητες είχαν να πέσουν δυο υπερσύγχρονα αεροσκάφη σε τόσο λίγο διάστημα.
Μήπως έπρεπε να τα αφήσουν να πετάνε ακόμα;
αρα επειδη επεσαν τα μποινγκ, εσυ δεν χρησιμοποιεις αεροπλανα..πας σαλονικη - αθηνα με το κτελ, σαν τους γυφτους..εισαι ωραιος...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
αρα επειδη επεσαν τα μποινγκ, εσυ δεν χρησιμοποιεις αεροπλανα..πας σαλονικη - αθηνα με το κτελ, σαν τους γυφτους..εισαι ωραιος...
Στο ίδιο μοντέλο δεν θα έμπαινα μετά τα ατυχήματα.
Τα εμβόλια νομίζω χρειάζονται 5-10 χρόνια δοκιμών για να είναι ασφαλή .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
που το ξερεις οτι ειναι αυτες οι πιθανοτητες να παθω κατι απο το εμβολιο? εχουν αποδηχτει? για το εμμεσο μελλον λεω οχι για το αμεσο...και θα σε παρακαλουσα να μη με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι.
σου απαντησα οτι ναι αχουν αποδειχθει.

και αφου επαναλαμβανεσαι θα επαναληφθω.

εχουμε πχ στην ελλαδα 1 εκ εμβολιασμενους και 1-2 νεκρους απο το εμβολιο οκ?

σε ολα τα εμβολια το 99% των θυματων ειναι τον πρωτο καιρο γιατι μετα πεφτει πολυ η δραση τους για καποια με αποτελεσμα να αναγκαζομαστε επαναληπτικες δοσεις.

αρα περιμενα πεθανουν πχ 10-20 απο το εμβολιο του κορονοιου αμεσα, να πεθανουν εμμεσα πχ αλλοι 2 μετα απο πολλους μηνες ή και χρονια.

ε ειναι πολυ καλυτερο απο την ανεμβολιαστη κατασταση που σε 1 χρονο πεθαναν στην ελλαδα 55 κατω των 40 και 1.141 απο 40-64 ετων.
και αλλοι 6.682 μεγαλυτεροι.

το καταλαβες? ή ξανα?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
Τα εμβόλια νομίζω χρειάζονται 5-10 χρόνια για να είναι ασφαλή .
τα αλλα τα μοντελα γιατι τα εμπιστευεσαι τυπε?εχει ελεγξει καλωδιωσεις και πριτσινια ή ετσι στην τυχη το λες?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
το ότι τα αντισώματα του ιού μένουν μέσα στον οργανισμό σου, μόνο για 3 μήνες, δεν είναι επαρκής απάντηση;
ναι κυριε μποκολε το ξερω αυτο..δεν λεω για το θεμα της μεταδοσης,αυτο το εχω εμπεδωσει Εγω λεω γιατι να βαλω σε κινδυνο τον εαυτο μου σε ενα εμβολιο μιας νεας τεχνολογιας που δεν ξερω τις ΕΜΜΕΣΕΣ παρενεργειες,δηλ γιατι να ρισκαρω να βαλω εγω σε κινδυνο τον εαυτο μου,για να μην παθει κατι καποιος απο μενα λογω ιου..αυτο ειπα..(και δεν ειναι 3 οι μηνες ειναι 6)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα εμβόλια νομίζω χρειάζονται 5-10 χρόνια για να είναι ασφαλή .
οχι δεν παει με το χρονο, δεν υπαρχει χρονοκαθηστεριση σωνει και καλα.

της γριπης καθε χρονο το ετοιμαζουν καινουριο σε λιγους μηνες.

και δουλεια για αυτα τα εμβολια ειχε γινει και με τον πρωτο SARS αρκετη.

το αποτελεσμα που ηδη βλεπεις να σωζωνται χιλιαδες γιατι ΔΕΝ πεθαινουν οι εμβολιασμενοι δεν σου αρκει?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
επισης τυπε δεν χρειαζεται να μπεις σε μποιγνκ τυπε, γιατι οι κακες ρυθμιστικες αρχες τα απεσυραν προσωρινα για να τα ελεγξουν ξανα..ξερεις κακες ρυθμιστικες αρχες οπως αυτες που ελεγχουν τα εμβολια..
οσο και να νομιζες οτι οι ξενοι ηθελαν να σε σκοτωσουν με τα μποιγνκ τους, τελικα τα απεσυραν γιατι για καλη σου τυχη δεν βρισκεσαι στην ουγκαντα, αλλα στον δυτικο κοσμο...ασχετα που εσυ δεν γουσταρεις μποινγκ, εμβολια κτλ...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Όσους εθελοντές και αν βρήκαν οι φαρμακευτικές λόγω εκτακτης παγκόσμιας ανάγκης όλα τα γνωστά στοιχεία είναι για το τι έδειξαν οι μελέτες σε μερικούς μήνες.
Δεν ξέρουμε όμως σε μερικά χρόνια τι επιπτώσεις θα έχουν.
Το ζήτημα δεν είναι ποσοτικό όσον αφορά τους πόρους που δαπανήθηκαν όσο χρονικό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
ναι κυριε μποκολε το ξερω αυτο..δεν λεω για το θεμα της μεταδοσης,αυτο το εχω εμπεδωσει Εγω λεω γιατι να βαλω σε κινδυνο τον εαυτο μου σε ενα εμβολιο μιας νεας τεχνολογιας που δεν ξερω τις ΕΜΜΕΣΕΣ παρενεργειες,δηλ γιατι να ρισκαρω να βαλω εγω σε κινδυνο τον εαυτο μου,για να μην παθει κατι καποιος απο μενα λογω ιου..αυτο ειπα..(και δεν ειναι 3 οι μηνες ειναι 6)
αν δεν εργάζεσαι σε χώρο με άτομα που κινδυνεύουν αν τους μεταδώσεις τον Ιό, εγώ δεν θα σε υποχρεώσω να το κάνεις. Πάρε το ρίσκο σου και μην εμβολιαστείς. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στη σύγχρονη Επιστήμη, έκανα την 1η δόση του εμβολίου πριν 18 μέρες και δεν είχα την παραμικρή παρενέργεια. Οι δύο κολλητοί μου που το έκαναν πριν λίγες μέρες, ο ένας ανέβασε δέκατα και ο άλλος 39 πυρετό, για μια μέρα και οι δύο. Τώρα μακροπρόθεσμα δεν γνωρίζω, κανένας δεν είναι μάντης. Όμως χρωστάω τη ζωή μου στην σύγχρονη ιατρική, και θα συνεχίσω να την εμπιστεύομαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

σε ολα τα εμβολια το 99% των θυματων ειναι τον πρωτο καιρο γιατι μετα πεφτει πολυ η δραση τους για καποια με αποτελεσμα να αναγκαζομαστε επαναληπτικες δοσεις.

αρα περιμενα πεθανουν πχ 10-20 απο το εμβολιο του κορονοιου αμεσα, να πεθανουν εμμεσα πχ αλλοι 2 μετα απο πολλους μηνες ή και χρονια.

ε ειναι πολυ καλυτερο απο την ανεμβολιαστη κατασταση που σε 1 χρονο πεθαναν στην ελλαδα 55 κατω των 40 και 1.141 απο 40-64 ετων.

το καταλαβες? ή ξανα?
δε λεω για θανατο ρε ανθρωπε..δε γραφω αλλα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.135
Πόντοι
26.141

το καταλαβες? ή ξανα?
Μπορεί κάποιο εμβόλιο να προκαλέσει παρενέργειες στο μέλλον;;;;;κ αν ναι τότε τι;;;;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
τα αλλα τα μοντελα γιατι τα εμπιστευεσαι τυπε?εχει ελεγξει καλωδιωσεις και πριτσινια ή ετσι στην τυχη το λες?
Γιατί είναι δοκιμασμένα χρόνια.
Και η Pfizer έχει κι άλλα φάρμακα που τα παίρνουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δε λεω για θανατο ρε ανθρωπε..δε γραφω αλλα
και για τις παρενεργειες. πολλοι λιγοι ειναι οι δεκα που εχουμε μεχρι στιγμης, σε σχεση με τα προβληματα που αφησε ο κορονοιος σε χιλιαδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αν δεν εργάζεσαι σε χώρο με άτομα που κινδυνεύουν αν τους μεταδώσεις τον Ιό, εγώ δεν θα σε υποχρεώσω να το κάνεις. Πάρε το ρίσκο σου και μην εμβολιαστείς. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στη σύγχρονη Επιστήμη, έκανα την 1η δόση του εμβολίου πριν 18 μέρες και δεν είχα την παραμικρή παρενέργεια. Οι δύο κολλητοί μου που το έκαναν πριν λίγες μέρες, ο ένας ανέβασε δέκατα και ο άλλος 39 πυρετό, για μια μέρα και οι δύο. Τώρα μακροπρόθεσμα δεν γνωρίζω, κανένας δεν είναι μάντης. Όμως χρωστάω τη ζωή μου στην σύγχρονη ιατρική, και θα συνεχίσω να την εμπιστεύομαι
εσυ οχι...καποιος αλλος που μαλλον ψηφισες ναι...θα με υποχρεωσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom