Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ψαξε στα εμβολια που εχεις κανει να δεις γιατι εχεις ΣΚΠ .Δες ποση ηταν η συχνοτητα πριν 60 χρονια και ποση ειναι σημερα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το ιδιο θα γινει με τους σημερινους εμβολιασμους σε 10 - 15 χρονια.Η εγκαρσια μυελιτιδα θα τους γαμησει τα μπρικια.
Εμβολια εχω κανει οσο εχουν κανει ολοι οι αντρες στην ηλικια μου . Οι γυναικες δεν εχουν κανει αυτα που καναμε στο στρατο.Που ειναι το παραδοξο ? Αλλα πριν 60 χρονια ησουν για να βλεπεις τα ραδικια αναποδα αμα σου τυχαινε .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
γιατι το σπουτνικ θα ερθει σε μεγαλους αριθμους πχ σε 10 μηνες , ε δεν συμφερει να περιμενουμε και να εχουμε πχ αλλους 10.000 νεκρους, συμφερει να κανουμε αστρα, φαηζερ, μπντερνα κλπ ωστε να εχουμε μονο 10-15 νεκρους απο παρενεργειες αντι 5-10.000 απο κορονοιο (ηδη εχουμε 7.000)
στην ηλικια που ειμαι το πιθανοτερο να μου ερθει μηνυμα ειναι σε 10 μηνες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.133
Πόντοι
26.141
δεν ειναι υψηλη βιολογια την διδασκω στο γυμνασιο, την καταλαβαινουν ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ,

ενω την παραβολη του καλου σαμαρειτη και ποιηματα του καβαφη τα εχουν διαδαχθει 10 ωρες για να τα θυμουνται
Ε εντάξει ο καθένας στο είδος του
Οι κοινωνίες πλέον κ το εκπαιδευτικό σύστημα στηρίζεται στην εξειδίκευση κ όχι στις γενικές γνώσεις
Καλώς ή κακως

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
βολκανο, αν εγω πχ αυριο παθω αλλεργικο σοκ ή θρομβωση,

σου φαινεται λογικο να ειναι απο τα εμβολια του στρατου που τα εκανα πριν 18 χρονια???
Αν όμως πάθει κάποιος ρευματικά, σκλήρυνση κατά πλάκας, δυσανεξία στη γλουτένη ή άλλο αυτοάνοσο νόσημα; Αλλεργίες; Ιδιοπαθές θα σου πει ο γιατρός, αγνώστο από που προήλθε. Άντε τώρα να μας βγάλεις την ιδέα από το μυαλό ότι κάποιο αντιγόνο στο εμβόλιο έμοιαζε ας πούμε με μια πρωτεϊνη στα νεύρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτά τα ποσοστά σηκώνουν μεγάλη κουβέντα. Δεν μπορεί να βρεθεί καθόλου εύκολα το πόσοι μολύνθηκαν από τον ιό για να βγει σωστό το κλάσμα.
Ανάλογα με τον τρόπο που του υπολογίζουν μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά. Υπάρχουν μελέτες που στη γρίπη H1N1 έδιναν αυτό το ποσοστό ως και 10%. Πιο μετριοπαθείς μελέτες που εκτιμούσαν και τους μη ανιχθευθέντες ασθενείς έδιναν κάτι 0.5%-1%. Τεράστιες αποκλίσεις και τελικά η γρίπη πέρασε όπως όλες οι άλλες κοινές γρίπες. Καλώς ή κακώς ο΄ιός δεν είναι ο έμπολα για να ξέρουμε ακριβώς το πόσοι νόσησαν.

(θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πιο πρόσφατες μελέτες τεστ αντισωμάτων σε πληθυσμούς που απέκτησαν "ανοσία αγέλης")
ακομη και 10 φορες να ειναι περισσοτεροι οι ασυμτπωματικοι ή 100 φορες περισσοτεροι ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΜΕ.

επιτελους δες τα νουμερα σιγουρα στην ελλαδα ειχαν κορονοιο 254.000
μπορει και να ειχαν 10.000.000 εγω σου βαζω.

ποσοι πεθαναν? 7.000

εμβολιο εκαναν 1.000.000 και πεθαναν 1-2.

λες να πεθαναν 10 και να μας το κρυβουν? και 10 να πεθαναν οταν το βαλεις στα 10 εκατομ παει 100.

ε το 100 νεκροι εμβολιασθεντες ειναι πολυ καλυτερο απο το 7.000++++ ανεμβολιαστοι

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
εγω την εχω δωσει την λυση στο θεμα...κανε με πρωθυπουργο να δεις :
10 μυρια στην ελλαδα ολοι υποχρεωτικα εμβολιασμο!!!!
ειτε με ενεση που περιεχει το εμβολιο, ειτε με ενεση που περιεχει τον κορωνα.....
η επιλογη θα γινεται ελευθερα απο τον καθε πολιτη

εκει να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...
Συμφωνώ να κάνω κορώνα για να γλιτώσω το άλλο και τις υποχρεωτικότητες :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν όμως πάθει κάποιος ρευματικά, σκλήρυνση κατά πλάκας, δυσανεξία στη γλουτένη ή άλλο αυτοάνοσο νόσημα; Αλλεργίες; Ιδιοπαθές θα σου πει ο γιατρός, αγνώστο από που προήλθε. Άντε τώρα να μας βγάλεις την ιδέα από το μυαλό ότι κάποιο αντιγόνο στο εμβόλιο έμοιαζε ας πούμε με μια πρωτεϊνη στα νεύρα.
σωστο γι αυτο βλεπουμε εκ του αποτελεσματος, δηλαδη στατιστικα τι γινεται.

και αυτο που γινεται ειναι στην δυση που εμβολιαζονται, παρα ολες αυτες τις παρενεργειες που λες , να ειναι 1000 φορες καλυτερα απο περιοχες χωρις εμβολιασμο σε νεκρους νεαρους. και ο μεσος ορος ζωης 10-20 χρονια πανω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.133
Πόντοι
26.141
Επίσης πολλοί αρνητές δεν εμπιστεύονται τα στοιχεία της οποιαδήποτε κυβέρνησης για τα στατιστικά στοιχεία

Δλδ πχ πιστεύουν αδίκως ή δικαίως ότι οι νεκροί από κοβιντ είναι λιγότεροι

Οπότε τα στατιστικά που ανεβαίνουν δεν είναι σωστά

Η γνώμη τους σεβαστή

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.757
Πόντοι
6.256
Αυτή η Ζέτα Μακρή με το φθηνό μπότοξ που μιλάει για μαθητές.
ποια είναι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ακομη και 10 φορες να ειναι περισσοτεροι οι ασυμτπωματικοι ή 100 φορες περισσοτεροι ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΜΕ.

επιτελους δες τα νουμερα σιγουρα στην ελλαδα ειχαν κορονοιο 254.000
μπορει και να ειχαν 10.000.000 εγω σου βαζω.

ποσοι πεθαναν? 7.000

εμβολιο εκαναν 1.000.000 και πεθαναν 1-2.

λες να πεθαναν 10 και να μας το κρυβουν? και 10 να πεθαναν οταν το βαλεις στα 10 εκατομ παει 100.

ε το 100 νεκροι εμβολιασθεντες ειναι πολυ καλυτερο απο το 7.000++++ ανεμβολιαστοι
οποτε με λιγα λογια καταληγουμε σε μια μεγαλη αληθεια..(που ουτε αυτη μαρεσει) γιατι εγω δεν μιλαω για θανατο σονυ και ντε απο το εμβολιο,αλλα καθε ειδους σοβαρη παρενεργεια εμμεση η αμεση. σα να λεμε λοιπον οτι καλυτερα να παθω εγω ζημια (οχι θανατος) απο το εμβολιο παρα να κολησω καποιον και να πεθανει? σα να λεμε κατι τετοιο λοιπον? γιατι το ενδεχομενο να παθω κατι εγω απο τον ιο,στο εχω βγαλει.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Νικ επειδή σε βλέπω πως καυλώνεις με την ιδέα του εμβολίου, αν θες από εδώ και πέρα όλοι ονομάζουμε στο φόρουμ κάθε εμβόλιο κατά κοβιντ « “nik 14 10”
Θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς που μετά από 2-3 μήνες θα μας γίνει συνείδηση όπως το «Πιρφόρος»
Σε βαθμό που θα πας νοσοκομείο και θα πεις ..ήρθα για το nik 14 10 και ο γιατρός θα σε ρωτήσει «ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?”
Ευχαριστημένος;:confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.757
Πόντοι
6.256
Κυριακή σήμερα και άφησαν μόνο ένα καθυστερημένο κλωνοκομματοσκυλο της νδ;

Ποιος βγάζει υπηρεσίες σ αυτό το νήμα;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
Ε δε νομίζω ότι ένας απλός άνθρωπος γνωρίζοντας καλά βιολογία μπορεί να είναι ικανός να κατανοήσει τέτοια υψηλή βιολογια
και ποιος σου ειπε οτι πρεπει να κατανοησεις την βιολογια για να κανεις εμβολιο????? δηλαδη εσυ οταν μπαινει σε ενα αεροπλανο να πεταξεις , μαθαινεις πρωτα αεροναυπηγικη???!!!!!!απλα εμπιστευεσαι την ξενη πολυεθνικη που εφτιαξε το αεροπλανο και τις ξενες και εγχωριες ελεγκτικες αρχες που το ελεγξαν...αν πεσει, επεσε...παντως αεροναυπηγικη δεν μαθαινεις για να πεταξεις με την aegean....

ακου να δεις τυπε, ο δυτικος κοσμος εχει δημιουργησει δομες που σε εξασφαλιζουν ενα υψηλο βιοτικο επιπεδο....οπως οταν πας στο φαρμακειο και παιρνεις την ασπιρινη, εμπιστευεσαι την φαρμακοβιομηχανια που την εφτιαξε, τον που που την ελεγξε, τον ευρωπαικο οργανισμο φαρμακων που την ελεγξε και τον εοφ που την ελεγξε...εκτος αν οταν παιρνεις ασπιρινη και πηγαινεις στο μικροσκοπιο που εχεις στο σπιτι να ελεγξεις την χημικη της συσταση... :confused:

δεν λεω οτι δεν γινονται και λαθη και καποια φαρμακα που τωρα θεωρουνται ασφαλη, μπορει στο μελλον να απαγορευτουν...αλλα αυτο ισχυει για ολα, οχι μονο για τα κορωνοεμβολια...
οποτε ή γυρνας στα ματζουνια των ιθαγενων και στο δηλητηριο του μπλε σκορπιου που πιστευουν οι ψεκασμενοι ή κανεις χημιοθεραπειες.....μεση λυση δεν υπαρχει...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οποτε με λιγα λογια καταληγουμε σε μια μεγαλη αληθεια..(που ουτε αυτη μαρεσει) γιατι εγω δεν μιλαω για θανατο σονυ και ντε απο το εμβολιο,αλλα καθε ειδους σοβαρη παρενεργεια εμμεση η αμεση. σα να λεμε λοιπον οτι καλυτερα να παθω εγω ζημια (οχι θανατος) απο το εμβολιο παρα να κολησω καποιον και να πεθανει? σα να λεμε κατι τετοιο λοιπον? γιατι το ενδεχομενο να παθω κατι εγω απο τον ιο,στο εχω βγαλει.
το ενδεχομενο να παθεις ΕΣΥ κατι απο τον ιο ειναι 0,2%

το ενδεχομενο να παθεις εσυ κατι απο το εμβολιο ειναι 0,0001%

πες μου λοιπον οτι για να αποφυγεις τις σπανιες παρενεργειες των εμβολιων και οτι επειδη φοβασαι να εισαι στην θεση του 1 γιατρου που πεθανε προτιμας να εισαι στην θεση των 10 τριανταριδων και των 100 σαρανταριδων που πεθαναν!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.191
Πόντοι
3.656
Έχεις μείνει πίσω. Η θέση του αρχηγού κατελήφθη… :grin:

η καλή κυρία, έχει κάνει χημική ανάλυση στο εμβόλιο και γνωρίζει ότι έχει μέσα AIDS, Ελονοσία και υπολείμματα από έμβρυα από εκτρώσεις. Δεν γλυτώνουμε

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Αλλά τότε για τον ίδιο λόγο που δεν είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο της γρίπης δεν θα πρέπει να είναι και αυτό.
Εκτός κι αν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό και της γρίπης, με αυτή τη λογική του τι συμφέρει, εκεί πάει το πράμα.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Εμβολια εχω κανει οσο εχουν κανει ολοι οι αντρες στην ηλικια μου . Οι γυναικες δεν εχουν κανει αυτα που καναμε στο στρατο.Που ειναι το παραδοξο ? Αλλα πριν 60 χρονια ησουν για να βλεπεις τα ραδικια αναποδα αμα σου τυχαινε .
Αλλο σου ειπα.Βρες την συχνοτητα της ΣΚΠ πριν 60 - 70 χρονια και τωρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αν ερχοταν δηλ ενας θεος και σου ελεγε οτι "κοιτα να δεις μαγκα,οσες πιθανοτητες εχεις να παθεις κατι απο το εμβολιο (μη θανατος) στο εμμεσο μελλον,αλλες τοσες πιθανοτητες εχει καποιος να κολλησει απο σενα κορονοιο και να να πεθανει? " εγω σας λεω οτι αν το ελεγε ενας θεος αυτο δε θα το εκανε κανεις το εμβολιο μαγκες μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
το ενδεχομενο να παθεις ΕΣΥ κατι απο τον ιο ειναι 0,2%

το ενδεχομενο να παθεις εσυ κατι απο το εμβολιο ειναι 0,0001%

πες μου λοιπον οτι για να αποφυγεις τις σπανιες παρενεργειες των εμβολιων και οτι επειδη φοβασαι να εισαι στην θεση του 1 γιατρου που πεθανε προτιμας να εισαι στην θεση των 10 τριανταριδων και των 100 σαρανταριδων που πεθαναν!!!!
που το ξερεις οτι ειναι αυτες οι πιθανοτητες να παθω κατι απο το εμβολιο? εχουν αποδηχτει? για το εμμεσο μελλον λεω οχι για το αμεσο...και θα σε παρακαλουσα να μη με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.133
Πόντοι
26.141
και ποιος σου ειπε οτι πρεπει να κατανοησεις την βιολογια για να κανεις εμβολιο????? δηλαδη εσυ οταν μπαινει σε ενα αεροπλανο να πεταξεις , μαθαινεις πρωτα αεροναυπηγικη???!!!!!!απλα εμπιστευεσαι την ξενη πολυεθνικη που εφτιαξε το αεροπλανο και τις ξενες και εγχωριες ελεγκτικες αρχες που το ελεγξαν...αν πεσει, επεσε...παντως αεροναυπηγικη δεν μαθαινεις για να πεταξεις με την aegean....

ακου να δεις τυπε, ο δυτικος κοσμος εχει δημιουργησει δομες που σε εξασφαλιζουν ενα υψηλο βιοτικο επιπεδο....οπως οταν πας στο φαρμακειο και παιρνεις την ασπιρινη, εμπιστευεσαι την φαρμακοβιομηχανια που την εφτιαξε, τον ποε που την ελεγξε, τον ευρωπαικο οργανισμο φαρμακων που την ελεγξε και τον εοφ που την ελεγξε...εκτος αν οταν παιρνεις ασπιρινη και πηγαινεις στο μικροσκοπιο που εχεις στο σπιτι να ελεγξεις την χημικη της συσταση... :confused:

δεν λεω οτι δεν γινονται και λαθη και καποια φαρμακα που τωρα θεωρουνται ασφαλη, μπορει στο μελλον να απαγορευτουν...αλλα αυτο ισχυει για ολα, οχι μονο για τα κορωνοεμβολια...
οποτε ή γυρνας στα ματζουνια των ιθαγενων και στο δηλητηριο του μπλε σκορπιου που πιστευουν οι ψεκασμενοι ή κανεις χημιοθεραπειες.....μεση λυση δεν υπαρχει...
Έχουν δικαίωμα όμως να πιστεύουν ότι ίσως επειδή είναι δοκιμαστικό όπως λένε ότι δε. Το κάνουν διότι δεν φοβούνται

Ρώτησε ο Νικ ότι πρέπει να γίνεται βιολογία στα σχολεία πιο πολλές ώρες κ Του απάντησα ότι ο καθένας στον τομέα του

Βέβαια να σημειωθεί ότι η απογοήτευση στις κυβερνήσεις τα τελυ σαράντα χρόνια τους κάνεις ίσως δικαιολογημένα δύσπιστους σε οτιδήποτε λέει η κυβέρνηση όπως αυτή η νέα περιπέτεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom