Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πχ σα νέος να αρρωστήσω κ να πεθάνω είναι ένα προς είκοσι χιλιάδες όταν είσαι νέος κ υγείας ,,,,,το αντίστοιχο ρίσκο της παρενέργειας αν υπάρχει του εμβολίου είναι πολύ περισσότερο....
μα ηδη το εχουν κανει το εμβολιο 300 εκατ. ανθρωποι και τα νουμερα ειναι αναποδα. στους νεους 18-44 χρονων ο κορονοιος σκοτωνει 0,8% στους ανω των 45 κοντα στο 6,5%

το εμβολιο 1 στο εκατομ. δηλαδη 0,0001%

ειτε νεος ειτε γερος συμφερει εμβολιασμενος, απλα σε εμας 1.000 φορες ενω στους γερους 10.000 φορες περιπου.

https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-age-sex-demographics/

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δηλαδη καθε βδομαδα ή καθε μηνα που θα ακουμε για 1 ελληνα που την πατησε με το εμβολιο θα λεμε ωχ αμαν επικινδυνο ενω το επικινδυνο ειναι να εισαι ανεμβολιαστος και να κινδυνευεις 100 και 1000 φορες περισσοτερο!!!???

σαν να λεω εγω δεν φοβαμαι τον πολεμο, φοβαμαι την ειρηνη γιατι στα μετοπισθεν χθες πεθανε 1 (το οτι στον πολεμο πεθαινουν καθε μερα 100 και 1.000 το ξεχασα??? τοσο βλακας ειμαι???)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.132
Πόντοι
26.141
μα ηδη το εχουν κανει το εμβολιο 300 εκατ. ανθρωποι και τα νουμερα ειναι αναποδα. στους νεους 18-44 χρονων ο κορονοιος σκοτωνει 0,8% στους ανω των 45 κοντα στο 6,5%

το εμβολιο 1 στο εκατομ. δηλαδη 0,0001%

ειτε νεος ειτε γερος συμφερει εμβολιασμενος, απλα σε εμας 1.000 φορες ενω στους γερους 10.000 φορες περιπου.

Άλλο λένε
Ότι σε έναν υγειη ανθρωπο νέο κάτω των σαράντα πχ πόσες πιθανότητες έχει να αρρωστήσει κ να πεθάνει;;;;;;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άλλο λένε
Ότι σε έναν υγειη ανθρωπο νέο κάτω των σαράντα πχ πόσες πιθανότητες έχει να αρρωστήσει κ να πεθάνει;;;;;;
απαντησα περιπου 0,8% κι αν πουμε οτι σε καθε εξαρση κολλαει 1 στους 10 τοτε τελικα 0,08 καθε φορα που εχουμε εξαρση (2-3 φορες το χρονο)

ενω το εμβολιο να σε σκοτωσει η πιθανοτητα ειναι μεχρι στιγμης περιπου 0,0001%

αρα συμφερει 1000 φορες εμβολιασμενος και ο 30ρης

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.132
Πόντοι
26.141
απαντησα περιπου 0,8%

ενω το εμβολιο να σε σκοτωσει η πιθανοτητα ειναι μεχρι στιγμης περιπου 0,0001%

αρα συμφερει 1000 φορες εμβολιασμενος και ο 30ρης
0,8 του υγειους πληθυσμού κάτω των σαράντα έχουν πιθανότητες να πεθάνουν 1 προς 125;;;;;;;

:think: :think: :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
0,8 του υγειους πληθυσμού κάτω των σαράντα έχουν πιθανότητες να πεθάνουν 1 προς 125;;;;;;;

:think: :think: :think:
σε περιπτωση που κολλησουν ναι. το λινκ που εβαλα απο το worldometers δεν το ειδες? δεν ακουσες τον ιωαννιδη που ελεγε 0,2% ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ε ολος ο πληθυσμος ειναι και τα παιδια και οι μεσηλικες και πολυ λιγοτεροι οι ανω των 60.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.132
Πόντοι
26.141
σε περιπτωση που κολλησουν ναι. το λινκ που εβαλα απο το worldometers δεν το ειδες?
Σε περίπτωση που κολλήσουν

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν σε κανονικές συνθήκες ζωής με εμβολιασμεμους άνω των 45 ετών κ ευπαθείς ομάδες έχει κάποιος νέος να κολλήσεις;
Υπάρχει τέτοια μελέτη;;;στο περίπου;;;ώστε να καταλήξω στη σκέψη τους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σε εμενα πχ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ , του 2020, σχολιαζαμε με καθηγητες στο σχολειο οτι η πιθανοτητα να με σκοτωσει ειναι 1 στους 500 γιατι ημουν κατω απο 40.

ε μετα το εμβολιο 1 στους 1.000.000 περιπου σκοτωνει

αρα συμφερει 2.000 φορες σε εμενα να κανω το εμβολιο απο το να μην το κανω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.132
Πόντοι
26.141
:priest: Δλδ εγώ όταν νοσησα κ ήμουν πχ σαράντα ετών είχα περίπου ένα τοις εκατό να πεθανω;;;;;;;;;;;;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
αυτα τα εμβόλια εσεις τα θεωρειτε ακίνδυνα? εγω δεν ειμαι γενικώς κατα των εμβολίων αλλα εδω εχω τις επιφυλάξεις μου.Και το λεω εγω που πέρασα τον ιο ασυμπτωματικός οκ θα μου πει κάποιος κανε ενα εμβόλιο για να
μην κολήσεις κάποιον αλλον και πεθάνει.Οκ σύμφωνοι.Απο τη στιγμη ομως που αποδεδειγμένα σε μενα ο ιος δεν κανει ζημια τοτε θα πρεπει να κανω ενα εμβόλιο που αργότερα (η και αμεσα) μπορει να μου δημιουργησει προβλημα.
Αρα θα πρεπει να βαλω μετα ΕΓΩ σε κινδυνο την υγεια μου,για να μην παθει κάποιος αλλος ζημια απο μένα...τα λεω καλα?
και εγω περασα covid τον Νοεμβριο με ελαχιστα συμπτωματα. Ο γιατρος μου που με παρακολουθει 15 χρονια (εχω ΣΚΠ ή MS) μου ειπε να το κανω . Τι να πω ειναι αποφαση του καθενος. Δεν ειναι υποχρεωτικο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σε περίπτωση που κολλήσουν

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν σε κανονικές συνθήκες ζωής με εμβολιασμεμους άνω των 45 ετών κ ευπαθείς ομάδες έχει κάποιος νέος να κολλήσεις;
Υπάρχει τέτοια μελέτη;;;στο περίπου;;;ώστε να καταλήξω στη σκέψη τους
και αυτο στο ειπα 2 φορες.

σε τυχαια δειγματα που εξεταζουν περαστικους εβγαζαν οτι τελικα κολλαει 1 στους 10,

αρα εχουμε και λεμε, ανεμβολιαστος 0,1 (να κολλησεις) Χ 0,5 (να πεθανεις) = 0,05% να πεθανεις

εμβολιασμενος ΔΕΝ πεθαινεις απο κορονοιο , πεθαινεις απο παρενεργειες 0,0001%

ε θα κατσεις εδω που σε πυροβολανε 1.000 ή θα ανεβεις στο βουνο που σε πυροβολαει 1?

αλλο μερος δεν εχει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.132
Πόντοι
26.141
σε εμενα πχ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ , του 2020, σχολιαζαμε με καθηγητες στο σχολειο οτι η πιθανοτητα να με σκοτωσει ειναι 1 στους 500 γιατι ημουν κατω απο 40.

ε μετα το εμβολιο 1 στους 1.000.000 περιπου σκοτωνει

αρα συμφερει 2.000 φορες σε εμενα να κανω το εμβολιο απο το να μην το κανω
Άρα δλδ ένα προς πεντακόσια ο κάτω των σαράντα;;;;;

Κ σου λέει ο αρνητης ότι προτιμώ το ένα προς πεντακόσια από τις μελλοντικές παρενέργειες ενός εμβολίου που μπορεί να προκαλέσουν κάτι μελλοντικά( δεν ξέρω τι εγώ)
.
Νομιζω δε σκέφτονται τωρα Για τις θρομβώσεις αλλά μελλοντικές παρενέργειες που ίσως έκριναν ότι μπορεί να μην είναι ένα προς πεντακόσια αλλά ένα προς τριακόσια
Μάλλον κάτι τετοιο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:priest: Δλδ εγώ όταν νοσησα κ ήμουν πχ σαράντα ετών είχα περίπου ένα τοις εκατό να πεθανω;;;;;;;;;;;;
ναι οσοι ηταν απο 40-50, περιπου 1 στους 100 πεθανε (0,2-0,8 αν θυμαμαι καλα τα νουμερα), μη παρα τρομαζει και η γριππη σκοτωνει 1 στους χιλιους στο γενικο πληθυσμο, ετσι ειναι τι να κανουμε και για αυτο οι ηλικιωμενοι και οι ευπαθεις κανουν καθε χρονο εμβολιο γριπης, για να μειωσουν αυτην την πιθανοτητα .

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
προς

poutanovios(2), δεν παίρνει την παράθεση.​

Θα σου απαντήσω λοιπόν τύπε, γιατί ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ γνωστός μου δουλεύει σε κάποιο Υπουργείο (έτσι το γνωρίζω), κι είναι αναγκασμένος να κάνει καθημερινά τεστ. Το κόλλησε ο γιός του, πέρισυ, στο πρώτο κύμα και για μια βδομάδα τα τεστ τον έδειχναν αρνητικό. Είναι μαύρο σκυλί και το κατάλαβε μόνο επειδή έχασε γεύση και οσμή, τίποτα άλλο, τελείως ασυμπτωματικός. Όταν τον ρώτησα γιατί έκανε το εμβόλιο, αφού τον είχε περάσει, μου απάντησε πως τα αντισώματα κρατάνε για λίγους μήνες μόνο και δεν θέλει να κολλήσει και άλλους, αν τον ξαναπεράσει, Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα με αυτόν τον Ιό. Μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι τελείως ασυμπτωματικό, για μέρες
Ευγε,η μπουρδολογια στο μεγαλειο της.Δεν ειναι τυχαιο που η χωρα αυτη ειναι σε αυτα τα χαλια.Με τετοιους κατοικους τι να περιμενει κανεις.

:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άρα δλδ ένα προς πεντακόσια ο κάτω των σαράντα;;;;;

Κ σου λέει ο αρνητης ότι προτιμώ το ένα προς πεντακόσια από τις μελλοντικές παρενέργειες ενός εμβολίου που μπορεί να προκαλέσουν κάτι μελλοντικά( δεν ξέρω τι εγώ)
.
Νομιζω δε σκέφτονται τωρα Για τις θρομβώσεις αλλά μελλοντικές παρενέργειες που ίσως έκριναν ότι μπορεί να μην είναι ένα προς πεντακόσια αλλά ένα προς τριακόσια
Μάλλον κάτι τετοιο
ολα τα εμβολια μεχρι στιγμης κανουν τις παρενεργειες τους κατα 99% τον πρωτο μηνα, τοτε που διεγειρεται η αντιδραση του αργανισμου.

ισα ισα πεφτει τοσο πολυ η δραση τους με το καιρο που πχ για τον τετανο ελεγαν καθε 5-10 χρονια να κανουμε αναμνηστικη δοση.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
αυτα τα εμβόλια εσεις τα θεωρειτε ακίνδυνα? εγω δεν ειμαι γενικώς κατα των εμβολίων αλλα εδω εχω τις επιφυλάξεις μου.Και το λεω εγω που πέρασα τον ιο ασυμπτωματικός οκ θα μου πει κάποιος κανε ενα εμβόλιο για να
μην κολήσεις κάποιον αλλον και πεθάνει.Οκ σύμφωνοι.Απο τη στιγμη ομως που αποδεδειγμένα σε μενα ο ιος δεν κανει ζημια τοτε θα πρεπει να κανω ενα εμβόλιο που αργότερα (η και αμεσα) μπορει να μου δημιουργησει προβλημα.
Αρα θα πρεπει να βαλω μετα ΕΓΩ σε κινδυνο την υγεια μου,για να μην παθει κάποιος αλλος ζημια απο μένα...τα λεω καλα?
στατιστικά είναι ακίνδυνα ναι
όχι, λάθος τα λες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.132
Πόντοι
26.141
ολα τα εμβολια μεχρι στιγμης κανουν τις παρενεργειες τους κατα 99% τον πρωτο μηνα, τοτε που διεγειρεται η αντιδραση του αργανισμου.

ισα ισα πεφτει τοσο πολυ η δραση τους με το καιρο που πχ για τον τετανο ελεγαν καθε 5-10 χρονια να κανουμε αναμνηστικη δοση.
Ναι τέτανο κάνω πάντα κάθε δέκα χρόνια

Αλλά σου λένε οι αρνητές ότι αυτό το εμβόλιο επειδή είναι διαφορετικού τύπου από τα άλλα μπορεί να έχει παρενέργειες που θα φανεί ίσως μετά απο ένα δύο τρία χρόνια με αλλιωση ..δεν ξέρω τι,,,που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο

Οπότε παίρνουν το ρίσκο ένα προς πεντακόσια από το να έχουν παρενέργειες ένα προς δεν ξέρω τι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βολκανο, αν εγω πχ αυριο παθω αλλεργικο σοκ ή θρομβωση,

σου φαινεται λογικο να ειναι απο τα εμβολια του στρατου που τα εκανα πριν 18 χρονια???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι τέτανο κάνω πάντα κάθε δέκα χρόνια

Αλλά σου λένε οι αρνητές ότι αυτό το εμβόλιο επειδή είναι διαφορετικού τύπου από τα άλλα μπορεί να έχει παρενέργειες που θα φανεί ίσως μετά απο ένα δύο τρία χρόνια με αλλιωση ..δεν ξέρω τι,,,που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο

Οπότε παίρνουν το ρίσκο ένα προς πεντακόσια από το να έχουν παρενέργειες ένα προς δεν ξέρω τι
σαν τι παρενεργειες? ειτε με mrna ειτε με αδενοιο , τελικα αυτο που γινεται ειναι να μπει μεσα σου η συνταγη για την ακιδα του ιου και οχι οι αλλες 10 συνταγες (γονιδια τα λεμε) που εχει ο ιος.

ε αν δεν σε βλαψουν αυτα στην αρχη που παραγεις το προιον της συνταγης 1000 και φορες , θα σε βλαψει με τα απο χρονια οταν θα το παραγεις 0 ή 1 φορα???

το 1 προς δεν ξερω που λες εσυ για τον κινδυνο του εμβολιου ειναι το 1 στο εκατομυριο που πεθαινουν απο τις παρενεργειες τον πρωτο καιρο., ε αυτην η πιθανοτητα λεμε πεφτει κατακορυφα με τον καιρο.

το γιατι στο εξηγησα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom