Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σήμερα οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά - Με το δεξί στη νέα τουριστική σεζόν

αφου αυτοι λεγανε Μαιο μετα Απριλιο τελικα στη ζουλα ηρθαν Μάρτιο? μπηκαν καραντινα?που θα μεινουν?ε ρε κουλομπανανισταν

οποτε αμα θελετε να πατε Κρητη πάτε μεσω γερμανιας γιατι εδω ο κουλης εχει απαγορευση μετακινησεων :boobies:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Σήμερα οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά - Με το δεξί στη νέα τουριστική σεζόν

αφου αυτοι λεγανε Μαιο μετα Απριλιο τελικα στη ζουλα ηρθαν Μάρτιο? μπηκαν καραντινα?που θα μεινουν?ε ρε κουλομπανανισταν

οποτε αμα θελετε να πατε Κρητη πάτε μεσω γερμανιας γιατι εδω ο κουλης εχει απαγορευση μετακινησεων :boobies:
Θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία να υποθέσουμε; :think:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Συμπεραίνω πως τους έχεις ικανούς να ανοίξουν εστιατόρια μπαρ καφέ ΜΟΝΟ για τουρίστες :confused:
εννοειται,αλλα αυτο αξιζει απολυτα και στα ντοπια πρόβατα,χυμα οι τουριστες και τα ζωαδια να στελνουν sms για να πάνε μονο σουπερ μαρκετ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
Συμπεραίνω πως τους έχεις ικανούς να ανοίξουν εστιατόρια μπαρ καφέ ΜΟΝΟ για τουρίστες :confused:
K εμείς θα τριγυρνάνε γύρω από τα τραπεζάκια τους σαν σκυλιά μπας κ μας πετάξουν κανενα περίσσευμα ψαρονεφρι

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
K εμείς θα τριγυρνάνε γύρω από τα τραπεζάκια τους σαν σκυλιά μπας κ μας πετάξουν κανενα περίσσευμα ψαρονεφρι
Σκέψου να έχει καμιά γαμευσιμη τουρίστρια και να πας να κάτσεις δίπλα της και να σου πει το μαγαζί ...απαγορεύεται :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
Σκέψου να έχει καμιά γαμευσιμη τουρίστρια και να πας να κάτσεις δίπλα της και να σου πει το μαγαζί ...απαγορεύεται :confused:
E τότε θα την προσκαλέσω στο κότερο μου για ποτακι :confused: :confused: ώστε να την ξεμοναχιασω

Όλα τα σκέφτηκε τελικά ο Κούλης ο πονηρουλης:confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
Να δες το πώς γίνεται!! Το έχω κάνει κ στη napoli
received_595012734359594.jpeg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Το δίλημμα κορώνα ή εμβόλιο μου το έλυσε απλοϊκά κοντινό πρόσωπο που δουλεύει στο ΕΚΑΒ πρώτη γραμμή χωρίς μάλιστα να ανοίξω χαρτιά για το τι πιστεύω.
Μου λέει καλύτερα κορώνα που τον πέρασε με λίγο πυρετό παρά εμβόλιο βιαστικά παρασκευασμένο που δεν ξέρεις τι παρενέργειες μπορεί να βγάλει ακόμα και πολύ καιρό μετά.
το γνωρίζουμε τύπε πως υπάρχουν άτομα τα οποία τον Κορονοιό τον περνάνε πολύ ελαφρύτερα από γρίπη. Επίσης υπάρχουν άτομα που καταλήγουνε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
το γνωρίζουμε τύπε πως υπάρχουν άτομα τα οποία τον Κορονοιό τον περνάνε πολύ ελαφρύτερα από γρίπη. Επίσης υπάρχουν άτομα που καταλήγουνε
κυριες μπόκολε θελω να μου λύσετε μια απορία..ολα οκ με τον κοροινοιο και το εμβολιο,εγω δεν ειμαι κατα του εμβολίου γενικως (πλην του κορονοιου).Εγω πέρασα τον ιο ασυμπτωματικος.Ποιος ο λόγος να κανω το εμβόλιο? θα μ πεις τωρα για να μην το κολησεις σε αλλον.

αυτα τα εμβόλια εσεις τα θεωρειτε ακίνδυνα? εγω δεν ειμαι γενικώς κατα των εμβολίων αλλα εδω εχω τις επιφυλάξεις μου.Και το λεω εγω που πέρασα τον ιο ασυμπτωματικός οκ θα μου πει κάποιος κανε ενα εμβόλιο για να
μην κολήσεις κάποιον αλλον και πεθάνει.Οκ σύμφωνοι.Απο τη στιγμη ομως που αποδεδειγμένα σε μενα ο ιος δεν κανει ζημια τοτε θα πρεπει να κανω ενα εμβόλιο που αργότερα (η και αμεσα) μπορει να μου δημιουργησει προβλημα.
Αρα θα πρεπει να βαλω μετα ΕΓΩ σε κινδυνο την υγεια μου,για να μην παθει κάποιος αλλος ζημια απο μένα...τα λεω καλα?

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ας πάω και εγώ 85 και ας καταλήξω από κορονοϊό συναγωνιστή. Δεν θα παραπονεθώ για την πουτάνα τη ζωή.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Στο Τέξας οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί στους δρόμους .............

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
προς

poutanovios(2), δεν παίρνει την παράθεση.​

Θα σου απαντήσω λοιπόν τύπε, γιατί ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ γνωστός μου δουλεύει σε κάποιο Υπουργείο (έτσι το γνωρίζω), κι είναι αναγκασμένος να κάνει καθημερινά τεστ. Το κόλλησε ο γιός του, πέρισυ, στο πρώτο κύμα και για μια βδομάδα τα τεστ τον έδειχναν αρνητικό. Είναι μαύρο σκυλί και το κατάλαβε μόνο επειδή έχασε γεύση και οσμή, τίποτα άλλο, τελείως ασυμπτωματικός. Όταν τον ρώτησα γιατί έκανε το εμβόλιο, αφού τον είχε περάσει, μου απάντησε πως τα αντισώματα κρατάνε για λίγους μήνες μόνο και δεν θέλει να κολλήσει και άλλους, αν τον ξαναπεράσει, Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα με αυτόν τον Ιό. Μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι τελείως ασυμπτωματικό, για μέρες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το δίλημμα κορώνα ή εμβόλιο μου το έλυσε απλοϊκά κοντινό πρόσωπο που δουλεύει στο ΕΚΑΒ πρώτη γραμμή χωρίς μάλιστα να ανοίξω χαρτιά για το τι πιστεύω.
Μου λέει καλύτερα κορώνα που τον πέρασε με λίγο πυρετό παρά εμβόλιο βιαστικά παρασκευασμένο που δεν ξέρεις τι παρενέργειες μπορεί να βγάλει ακόμα και πολύ καιρό μετά.
μαθηματικα δημοτικου ξερει ο ΕΚΑΒιτης?

στους 1 εκ ανεμβολιαστους ποσοι πεθαναν απο κωρονοιο? (στην ελλαδα πανω απο 700 και αυξανονται)
στους 1 εκ εμβολιασμενους ποσοι πεθαναν απο εμβολιο ή κορονοιο? (στην ελλαδα 0??, 1????, 5???? θες να βαλουμε 10 να εχουμε και τις σοβαρες παρενεργειες μεσα???)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Άλλος ένας με τυφλή εμπιστοσύνη στη σύγχρονη ιατρική.......
την συγκριση με τους 54 ανεμβολιαστους που πεθαναν χθες γιατι δεν την κανεις?

ναι ειναι καλυτερα να πεθανει 1 απο το να πεθανουν 54 , μην ντρεπεσαι ρε φιλε να το πεις

και αμα το βαλεις πληθυσμιακα και οχι μονο για την χρονικη διαρκεια της 1 μερας. εχουμε λεμε 7.000 περιπου νεκρους. αν πεθανουν πχ 70 με τα εμβολια για να σωθουν τελικα αλλοι 7.000 ή 20.000 δεν ειμαστε πολυ κερδισμενοι???? φοβασαι το 1 οταν απο την αλλη εχεις 100 και 1000

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
μαθηματικα δημοτικου ξερει ο ΕΚΑΒιτης?

στους 1 εκ ανεμβολιαστους ποσοι πεθαναν απο κωρονοιο? (στην ελλαδα πανω απο 700 και αυξανονται)
στους 1 εκ εμβολιασμενους ποσοι πεθαναν απο εμβολιο ή κορονοιο? (στην ελλαδα 0??, 1????, 5???? θες να βαλουμε 10 να εχουμε και τις σοβαρες παρενεργειες μεσα???)
Νομίζω Νικ ότι ο αρνητής του εμβολίου δεν στηρίζεται στο ποσοστό του συνόλου σε θανάτους αλλά ως προσωπική εκτίμηση κ ίσως τις μελλοντικές του παρενέργειες ( εγώ είμαι άσχετος από εμβόλια αλλά τα έχω κάνει όλα)

Σου λέει είναι κάτι που δεν ξέρουμε τι θα μας προκαλέσει στο μέλλον( δεν ξέρω τι εγώ) κ ότι αν το ρίσκο πχ σα νέος να αρρωστήσω κ να πεθάνω είναι ένα προς είκοσι χιλιάδες όταν είσαι νέος κ υγείας ,,,,,το αντίστοιχο ρίσκο της παρενέργειας αν υπάρχει του εμβολίου είναι πολύ περισσότερο....
Εκεί στηρίζονται νομιζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom