Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
βιολογος ειμαι στο εχω ξανα πει
Ποια επιστημη εχεις σπουδασει?
Ποια επιστημη εχεις σπουδασει?
φυσικα και οι εβραιοι που ηδη το εκαναν 60% καλο δεν τους εκανε?Κατά τα άλλα είναι ένα μπόλι σαν όλα τα άλλα για το καλό μας ...
ποιο λες ψευτοεμβολιο? γιατι δεν ειναι εναΔεν μας νοιάζουν τα εμβόλια όλου του κόσμου.Αυτά είναι πραγματικά εμβόλια.
Αυτό που δεν θέλουμε είναι το ψεύτο-Κορωνοεμβόλιο.
Α ναι.Και δεν μου λες αγαπητε βιολογε .βιολογος ειμαι στο εχω ξανα πει
Υπάρχουν 7 διαφορετικά αλλά μας υποχρεώνουν σε δύο. Το Ρώσικο που τους ήρθε από το πουθενά και ήταν το πρώτο γιατί να μην είναι και το πρώτο εγκεκριμένο ενώ πλέον είναι ευρέως αποδεκτό πως είναι ασφαλές και αξιόπιστο;ποιο λες ψευτοεμβολιο? γιατι δεν ειναι ενα
ειναι το ρωσικο, το κινεζικο, το αγγλικο, το γερμανοαμερικανικο, το αμερικανικο και βγαινουν σε εγκριση και αλλα προσεχως.
αν ηθελαν να μας μπολιασουν με κατι περιεργο γιατι βγαλανε 7 διαφορετικα και απο 5 διαφορετικες χωρες?
αν ειχαν σκοπο να μας βαλουν κατι θα το βαζαν χωρις να γινει ντορος στο εμβολιο της γριπης και της πολυομελιτιδας και δεν θα το περναμε μυρωδια
οι δοκιμες φασης 3 που εγιναν σε χιλιαδες ατομα και δεν ειχαν σοβαρες παρενεργειες αλλα μειωσαν κατα 90% αυτους που κολλησαν και κατα 100% αυτους που πεθαναν δεν σου αρκουν?Α ναι.Και δεν μου λες αγαπητε βιολογε .
1.Μπορεις να μου υποδειξεις μια μελετη για το εμβολιο για Κοβιντ-2
με διπλη τυφλη μεθοδο ?Οποιοδηποτε εμβολιο.
2.Βιολογικα μπορεις να μου πεις απο ποτε ενας εμβολιασμενος με αντισωματα
IG μπορει να νοσει?Ή η αλλη μεγαλυτερη μπουρδα μπορει να διασπειρει ιο χωρις να νοσει?
απαντησα γυρω στους 50.000 ειχε η τριτη φαση για το καθε εμβολιοΚαι για οσους δεν ξερουν τι ειναι διπλη τυφλη μελετη.
Παιρνουμε μια ομαδα πχ.1000 ατομων και χορηγουμε 500 εμβολια
και 500 νερακι του θεου.Αλλα δεν ξερουμε ποιος πηρε τι.Και μελεταμε τα αποτελεσματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπον Βιολογε περιμενω την απαντηση σου
Και για οσους δεν ξερουν τι ειναι διπλη τυφλη μελετη.
Παιρνουμε μια ομαδα πχ.1000 ατομων και χορηγουμε 500 εμβολια
και 500 νερακι του θεου.Αλλα δεν ξερουμε ποιος πηρε τι.Και μελεταμε τα αποτελεσματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπον Βιολογε περιμενω την απαντηση σου
This is a Phase 1/2/3, multicenter, multinational, randomized, placebo-controlled, observer-blind, dose-finding, vaccine candidate–selection, and efficacy study in healthy individuals.
Δεν ειναι διπλη τυφλη δοκιμηαπαντησα γυρω στους 50.000 ειχε η τριτη φαση για το καθε εμβολιο
οι μισοι με νερακι και οι αλλοι μισοι με το κανονικο εμβολιο
οκ κατσε ανεμβολιαστος, εγω θα ακολουθησω τους χαζους εβραιους που ησυχασανΔεν ειναι διπλη τυφλη δοκιμη
Δεν απαντησες απλα γιατι δεν εισαι βιολογος αλλα βοηθος βιολογου.Ισως.οκ κατσε ανεμβολιαστος, εγω θα ακολουθησω τους χαζους εβραιους που ησυχασαν
Εσυ που παρεθεσες μια εργασια που ουτε καταλαβαινεις να την διαβασεις δειξε μου σε ποιο σημειο αναφερεται σε πλασεμπο και τον αριθμο αυτων.
τελειωσα το 2003 στην θεσσαλονικη,Δεν απαντησες απλα γιατι δεν εισαι βιολογος αλλα βοηθος βιολογου.Ισως.
Tην παπατζα μας την λεμε γιατι ολοι εχουμε επηρεαστει απο αυτη την κατασταση. Εχει γαμηθει η ζωη μας, καπου πρεπει να ξεσπασουμε.Πέρα από τις παπαρολογίες των εκατέρωθεν ψεκασμένων αυτά που ζούμε δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα. Και όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το κακό είναι ότι θα μάθουμε "την αλήθεια" χρόνια μετά ... Μέχρι τότε ο καθένας μας μπορεί να λέει την παπάτζα του μαλακιζόμενος επί του πληκτρολογίου (χωρίς να εξαιρώ και τον εαυτό μου).