Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
μα αφου εμβολιαζονται ειπαμε.

75% των γιατρων και 55% των νοσοκομων εχει ηδη εμβολιαστει και ειμαστε στον τριτο μηνα.

οι περισσοτεροι ΗΔΗ εχουν εμβολιαστει , γιατι λετε οτι δεν εμβολιαζονται???

1/4 αδειο το βλεπετε το ποτηρι ενω ειναι 3/4 γεματο και συνεχιζει να γεμιζει?????
Είναι μεγάλο ποσοστό για γιατρούς που δεν εμβολιαζονται

Κ ειδικά ιδιώτες γιατροί

Εγώ είμαι υπέρ των εμβολίων αλλά όταν οι ίδιοι οι υγειονομικοι δεν πάνε να το κάνουν τότε δημιουργούν λάθος εντυπώσεις στον Απλό κόσμο ή τον βάζουν σε πονηρές σκεψεις

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ρε καραντινόκαυλοι, τι μεταγραφάρα κάνατε :headbang2:
Παει ο nik1410 :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μετά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό θα έρθει η ώρα των εκπαιδευτικών που θα είναι οι επόμενοι που θα στοχοποιηθούν από κυβέρνηση , κανάλια και καραντινοκαυλα τσιράκια. Ο Νικ την έχει μυριστεί τη δουλειά πως η διατήρηση της θεσούλας στο δημόσιο περνάει μέσα από την υποταγή και το τρύπημα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είναι μεγάλο ποσοστό για γιατρούς που δεν εμβολιαζονται

Κ ειδικά ιδιώτες γιατροί

Εγώ είμαι υπέρ των εμβολίων αλλά όταν οι ίδιοι οι υγειονομικοι δεν πάνε να το κάνουν τότε δημιουργούν λάθος εντυπώσεις στον Απλό κόσμο ή τον βάζουν σε πονηρές σκεψεις
75% σε 3 μηνες και μεγαλώνει.

και θεωρεις μεγαλο το 25% που οσο παει και μικραινει???

δηλαδη εσυ τι νουμερο θα θεωρουσες ικανοποιητικο για του λιγοτερους απο 3 μηνες που περασαν?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μετά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό θα έρθει η ώρα των εκπαιδευτικών που θα είναι οι επόμενοι που θα στοχοποιηθούν από κυβέρνηση , κανάλια και καραντινοκαυλα τσιράκια. Ο Νικ την έχει μυριστεί τη δουλειά πως η διατήρηση της θεσούλας στο δημόσιο περνάει μέσα από την υποταγή και το τρύπημα
ποια υποταγη ρε? απο την αρχη ημουν υπερ των εμβολιων και μαλιστα της υποχρεωτικοτητας τους, που υπαρχει πχ για την εγγραφη στα δημοτικα σχολεια αλλα πρακτικα δεν εφαρμοζεται.

βασικα η δουλεια μου ειναι μεταξυ αλλων να διδασκω τα παιδια, ποσο αποτελεσματικα ειναι τα εμβολια και ποσα εκατομυρια ζωες εχουν σωθει. γι αυτο σπουδασα αυτην την επιστημη γιατι ειμαι ορθολογιστης. αν πιστευα σε συνομωσιες και σε ουφο θα ημουν σαν καποιες μειοψηφουσες ευτυχως, νοσοκομες, που φοβουνται τα εμβολια γιατι δεν κατανοουν απλη στατιστικη.

αλλο οτι μου δινει στα νευρα που παιζουν 300 ρεπορταζ την ημερα για τον κορονοιο οταν για τους διπλασιους νεκρους της γριπης του 1968 δεν τους θυμαται κανεις , γιατι τοτε δεν το παιζανε καθημερινα στο ραδιοφωνο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
75% σε 3 μηνες και μεγαλώνει.

και θεωρεις μεγαλο το 25% που οσο παει και μικραινει???

δηλαδη εσυ τι νουμερο θα θεωρουσες ικανοποιητικο για του λιγοτερους απο 3 μηνες που περασαν?
Θα θεωρούσα ότι όλοι ο γιατροί υγειονομικοί θα έπρεπε να το κάνουν
Σε όσους φυσικά έχει έρθει η σειρά τους

Ξέρεις τι ποσοστό των υγειονομικών έχει εμβολιαστεί μέχρι τώρα (φυσικά εννοώ σε αυτούς που έχει έρθει η σειρά τους)

Εγώ δε γνωρίζω απλώς ακούω από τα κανάλια της Ελλάδος ότι μεγάλο ποσοστό υγειονομικών δεν πάει να το κανει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Θα θεωρούσα ότι όλοι ο γιατροί υγειονομικοί θα έπρεπε να το κάνουν
Σε όσους φυσικά έχει έρθει η σειρά τους

Ξέρεις τι ποσοστό των υγειονομικών έχει εμβολιαστεί μέχρι τώρα (φυσικά εννοώ σε αυτούς που έχει έρθει η σειρά τους)

Εγώ δε γνωρίζω απλώς ακούω από τα κανάλια της Ελλάδος ότι μεγάλο ποσοστό υγειονομικών δεν πάει να το κανει
λαθος ακους, στους νοσοκομειακους γιατρους πανω απο 75% ειναι αυτην την στιγμη.

τωρα ο ιδιωτης οφθαλμιατρος 35 χρονων που μειωθηκαν στο μισο οι πελατες του δεν επειγει να εμβολιαστει, ας παει με την ηλικια του, δεν εχει να κανει με ανθρωπους επιβαρυμενους και ηλικιωμενους.

υγειονομικοι συγγενεις μου το εκαναν χωρις φοβο και παθος κλπ μαλακιες

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Δεν μας νοιάζουν τα εμβόλια όλου του κόσμου.Αυτά είναι πραγματικά εμβόλια.
Αυτό που δεν θέλουμε είναι το ψεύτο-Κορωνοεμβόλιο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.953
Πόντοι
6.256
λογικα θα ακολουθησουμε γραμμη μερκελ , δηλαδη χαμενο πασχα και απριλης
τι λετε?

και το θεμα με το πασχα ειναι θεμα οικονομιας στην επαρχια κλπ,
θα χαθει πολυ χρημα παλι απ την αγορα, θα μεινει στα λαμογια των τραπεζων για επενδυσεις...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
λαθος ακους, στους νοσοκομειακους γιατρους πανω απο 75% ειναι αυτην την στιγμη.

τωρα ο ιδιωτης οφθαλμιατρος 35 χρονων που μειωθηκαν στο μισο οι πελατες του δεν επειγει να εμβολιαστει, ας παει με την ηλικια του, δεν εχει να κανει με ανθρωπους επιβαρυμενους και ηλικιωμενους.

υγειονομικοι συγγενεις μου το εκαναν χωρις φοβο και παθος κλπ μαλακιες
Άρα μαλακίες λεν τα ρεπορτάζ Σκάι Μέγκα άντεννα

Δεν ξέρω εγώ
Απλώς σε ρώτησα το ποσοστό τον μη δημοσίων υγειονομικών Πόε ενώ ήρθε η σειρά τους δεν πήγαν να εμβολισστουν καθώς κ τον δημοσίων υγειονομικών το αντίστοιχο ποσοστο

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
λογικα θα ακολουθησουμε γραμμη μερκελ , δηλαδη χαμενο πασχα και απριλης
τι λετε?
Μπορεί να παρει ο Κούλης πρωτοβουλία άλλη μια φορά να κάνει πρόταση στη Μερκελ να συμπεριλάβει και την Πρωτομαγιά. :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
βασικα η δουλεια μου ειναι μεταξυ αλλων να διδασκω τα παιδια, ποσο αποτελεσματικα ειναι τα εμβολια και ποσα εκατομυρια ζωες εχουν σωθει. γι αυτο σπουδασα αυτην την επιστημη γιατι ειμαι ορθολογιστης. αν πιστευα σε συνομωσιες και σε ουφο θα ημουν σαν καποιες μειοψηφουσες ευτυχως, νοσοκομες, που φοβουνται τα εμβολια γιατι δεν κατανοουν απλη στατιστικη.
Τα παμε περιφημα στους εμβολιασμους πραγματι , η Αγγλια ειναι πρωτη στην Ευρωπη και εμεις σε πολυ καλη θεση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Μπορεί να παρει ο Κούλης πρωτοβουλία άλλη μια φορά να κάνει πρόταση στη Μερκελ να συμπεριλάβει και την Πρωτομαγιά. :confused:
Θα γίνει πρωτομαγιά Πέμπτη κ μετά την πρώτη Δευτέρα δλδ δέκα μαϊου θα ανοιξουν

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
ποια υποταγη ρε? απο την αρχη ημουν υπερ των εμβολιων και μαλιστα της υποχρεωτικοτητας τους, που υπαρχει πχ για την εγγραφη στα δημοτικα σχολεια αλλα πρακτικα δεν εφαρμοζεται.

αλλο οτι μου δινει στα νευρα που παιζουν 300 ρεπορταζ την ημερα για τον κορονοιο οταν για τους διπλασιους νεκρους της γριπης του 1968 δεν τους θυμαται κανεις , γιατι τοτε δεν το παιζανε καθημερινα στο ραδιοφωνο.
Ποια επιστημη εχεις σπουδασει?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Θα γίνει πρωτομαγιά Πέμπτη κ μετά την πρώτη Δευτέρα δλδ δέκα μαϊου θα ανοιξουν
Μην βάζεις και το χέρι στη φωτιά πως και τότε θα ανοίξουν..
Μέχρι τότε μπορεί να έχουν εμφανιστεί μεταλλάξεις, να έχει κακοκαιρία και να αυξηθούν τα κρούσματα , να είναι απειθαρχοι οι πολίτες το Πάσχα και χίλια δυο ...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Α και το άλλο, με τα δωρεάν τεστ που λένε θα δώσουν τσάμπα στον κόσμο μπορεί τα κρούσματα να φτάσουν στο θεό .. και άντε άνοιξε μετά ... :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.420
Πόντοι
2.606
Ρε σεις τι δουλεμα τρωμε απο τα μουνια.....εχουν κανονισει 2μερη παρταρα για τα 200χρονια,με κλοουν ,μπαλονια και ηλικιωμενους αεργους πριγκηπες και εμας μας εχουν κλεισμενους 1 χρονο και ουτε απο δημο σε δημο δε μας αφηνουν πλεον...μεχρι και τα μουσεια και τους αρχαιολογικους χωρους ανοιξαν για να βολταρουν ,αλλα τα μαγαζια πουτσα γιατι ο ιος περιμενει να μπει για να κολλησει ανεμβολιαστους ανυποψιαστους ευπαθεις 80ρηδες.......ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ...ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΗ ΣΑΠΙΑ!

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Το σχέδιό τους το ονομάζουν Ελευθερία και αν δεν τρυπήσουν 7 εκατομμύρια κόσμο τουλάχιστον, δεν κάνουν πίσω.
Τώρα τι θα έχει μείνει όρθιο μέχρι τότε είναι άλλη υπόθεση που δείχνει να μην τους νοιάζει :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom