Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Το καλό παράδειγμα για τον εμβολιασμό πρέπει να το δείξουν οι γεροι κ οι γιατροί νοσοκόμοι
Μεγάλο ποσοστό από αυτούς δεν πήγαν για να εμβολιαστούν

Πώς θα πειστούν οι πιο νέοι κ ο υπόλοιπος ελληνικός λαός όταν οι γνώστες γιατροί δεν το εμπιστεύονται.;;;;;;
Κ επίσης όταν ο νέος μένει σε λοκ ντάουν για να σώσει πιο πολύ, τους γέρους κ όταν οι ίδιοι δεν πηγαίνουν να εμβολισστουν;;;

Δίνουν άσχημo παρσδειγμα

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι πως δε φταίει η ΝΔ.
Και ο Τσίπρας να ταν τα ίδια θα έκανε.
Όποιος κι αν ήταν τα ίδια θα έκανε.

Κι ο ένας κατηγορεί τον άλλο.
Οι ΝΔ τους Συριζαίους και το αντίστροφο.

Ενώ όλοι οι πολιτικοί είναι σάπιοι.
Γιατί το σύστημα είναι σάπιο.

Και ποιός φταίει γιαυτό;
Μα εσύ κι εγώ.
Το συστημα ανακυκλωνει τα ιδια ατομα και τις ιδιες ιδεες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Μαν πες την αλήθεια πόσα αρπάζεις από τον Κούλη
;; Την αλήθεια όμως πες μας

Γουστάρεις κ καυλώνει με καραντίνα;
Σε συμβουλεύω να γαμας που κ που μπας κ ξεπικαρει το μυαλό σου από τη κουλιαση

Σήμερα είχαμρ δέκα χιλιάδες νεκρούς στην Γκάνα από φτώχια κ συμβουλεύω όλοι να κάτσουμε καραντίνα να μη ξοδεύουμε κ τα λεφτά που θα εξοικονομήσουμε να τα στείλουμε για να καταπολησιυμε τη φτώχεια στην Αφρική
Δεν αρπάζει τίποτα απ τον κούλη,
Πάντα θα υπάρχουν χαμήλής νοημοσύνης άτομα, γλύφτες τεμπέληδες ανίκανοι να ζήσουν χωρις τη στήριξη των κομμάτων

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Δεν αρπάζει τίποτα απ τον κούλη,
Πάντα θα υπάρχουν χαμήλής νοημοσύνης άτομα, γλύφτες τεμπέληδες ανίκανοι να ζήσουν χωρις τη στήριξη των κομμάτων
Δλδ κ καραντινοκαυλος και αφραγκιδης;;;; Πω κρίμα
Τότε είναι για λυπηση

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ετσι οπως το λες η επιλογη ειναι ευκολη.
Στο ερώτημα Κορωνοιός ή εμβόλιο τότε χίλιες φορές κορωνοιός.
Εξάλλου έχουν απαντήσει έμμεσα οι υγειονομικοί σε αυτό με την άρνησή τους να εμβολιαστούν παρά τις αφόρητες πιέσεις.
Και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Πάντως οι αρμόδιοι ακόμα δεν ξέρουν αν το εμβόλιο πρέπει να ξαναγίνει σε έξι μήνες σε ένα χρόνο σε δύο χρόνια

Όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν για έναν εμβόλιο τόσα βασικά πράγματα τότε πως θα πείσεις τον άλλο να πάει ο να το κάνει;;;;!!

Εγω έχω χτυπήσει παν από δεκα Εμβόλια στο διεθνές κίτρινο βιβλιαράκι υγείας λόγω δουλειάς κ ταξιδιών μου κ δεν είμαι κατά κανενός εμβολίου αφού ευκολαινει τη ζωή των ανθρώπων αλλά ζητώ τα αυτονόητα από ένα εμβόλιο κ σε αυτό δεν απαντάει κανεις υπεύθυνα

Όπως κ δέχομαι ότι το ίδιο μπορεί όντως να με σώσει από τον ιό αλλά να δυστυχώς δεν υπάρχουν επίσημα χείλη
Που να σου λεν ότι επαναλαμβάνεται όπως της γρίπης ή είναι εφάπαξ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Οσονούπω η ελληνικη οικονομία θα εκτοξευθεί με βενζίνη 1,60 το λίτρο,
Αλλα προς θεού, μη σκεφθειτε ότι φταιει ο κουλης και γι αυτό.
...αλλοι φταίνε, ως συνήθως

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.073
Πόντοι
2.356
Το καλό παράδειγμα για τον εμβολιασμό πρέπει να το δείξουν οι γεροι κ οι γιατροί νοσοκόμοι
Μεγάλο ποσοστό από αυτούς δεν πήγαν για να εμβολιαστούν

Πώς θα πειστούν οι πιο νέοι κ ο υπόλοιπος ελληνικός λαός όταν οι γνώστες γιατροί δεν το εμπιστεύονται.;;;;;;
Κ επίσης όταν ο νέος μένει σε λοκ ντάουν για να σώσει πιο πολύ, τους γέρους κ όταν οι ίδιοι δεν πηγαίνουν να εμβολισστουν;;;

Δίνουν άσχημo παρσδειγμα
Παντου υπαρχουν τετοιοι ... προχθες ο δικος μου μιλησε με εναν απο τους καθηγητες του στο Χαρβαρντ που ειναι οπαδος του Τραμπακουλα ,θρησκοληπτος και αρνητης του εμβολιου.
Απο την αλλη μεχρι και οι Σουηδοι το κανουν και μαλιστα θα καθιερωσουν ψηφιακο "διαβατηριο" εμβολιασμου για τις εκδηλωσεις μεσα στην χωρα τους ,ακομη και για τα εστιατορια :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Παντου υπαρχουν τετοιοι ... προχθες ο δικος μου μιλησε με εναν απο τους καθηγητες του στο Χαρβαρντ που ειναι οπαδος του Τραμπακουλα ,θρησκοληπτος και αρνητης του εμβολιου.
Απο την αλλη μεχρι και οι Σουηδοι το κανουν και μαλιστα θα καθιερωσουν ψηφιακο "διαβατηριο" εμβολιασμου για τις εκδηλωσεις μεσα στην χωρα τους ,ακομη και για τα εστιατορια :confused:
Εγώ πίνω φαντα κ όλα καλά
Καταπολεμά Έιτζ υπατητιδα αφροδισιακά κίτρινο πυρετού μαλάρια κ κορονοιο πλεον :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.073
Πόντοι
2.356
Εγώ πίνω φαντα κ όλα καλά
Καταπολεμά Έιτζ υπατητιδα αφροδισιακά κίτρινο πυρετού μαλάρια κ κορονοιο πλεον :rockon:
Εσυ ως γνωστον δεν φοβασαι τιποτα ... μεσα στις φαβελες του Ριου μπηκες :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στο ερώτημα Κορωνοιός ή εμβόλιο τότε χίλιες φορές κορωνοιός.
Εξάλλου έχουν απαντήσει έμμεσα οι υγειονομικοί σε αυτό με την άρνησή τους να εμβολιαστούν παρά τις αφόρητες πιέσεις.
Και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες.
μα η πλειοψηφια των υγειονομικων εχει εμβολιαστει και στην ελλαδα και στις αλλες χωρες που προχωρα ο εμβολιασμος

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Βέβαια για να τα λέμε όλα στη Σουηδία δεν υπάρχει ίχνος εκβιασμών ή διαχωρισμού πολιτών σε εμβολιασμένους ή μη.
Αν δούμε και εκεί να «ρίχνουν πόρτα» σε μη εμβολιασμένους τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ σοβαρά με την ανθρώπινη μαλακία.. :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πάντως οι αρμόδιοι ακόμα δεν ξέρουν αν το εμβόλιο πρέπει να ξαναγίνει σε έξι μήνες σε ένα χρόνο σε δύο χρόνια

Όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν για έναν εμβόλιο τόσα βασικά πράγματα τότε πως θα πείσεις τον άλλο να πάει ο να το κάνει;;;;!!

Εγω έχω χτυπήσει παν από δεκα Εμβόλια στο διεθνές κίτρινο βιβλιαράκι υγείας λόγω δουλειάς κ ταξιδιών μου κ δεν είμαι κατά κανενός εμβολίου αφού ευκολαινει τη ζωή των ανθρώπων αλλά ζητώ τα αυτονόητα από ένα εμβόλιο κ σε αυτό δεν απαντάει κανεις υπεύθυνα

Όπως κ δέχομαι ότι το ίδιο μπορεί όντως να με σώσει από τον ιό αλλά να δυστυχώς δεν υπάρχουν επίσημα χείλη
Που να σου λεν ότι επαναλαμβάνεται όπως της γρίπης ή είναι εφάπαξ
θα τον πεισεις απλα με τα νουμερα.
απο τους 10.000.000 μη εμβολισαμενους πχ στην ελλαδα κολλησαν πανω απο 200.000 και πεθαναν οι 7.000
απο τους 1.000.000 εμβολιασμενους πλεον , σοβαρες επιπλοκες ειχαν 6 και πεθαναν 0 ΜΗΔΕΝ.

επισης αφου δεν εχει περασει ακομη 1 ετος απο την αρχη των εμβολισμων πως θες να ξερουμε αν θελει καθε χρονο αναμνηστικη δοση? και αν θελει τι εγινε? καθε χρονο δεν κανουν εμβολιο για την γριπη οι υγειονομικοι και οι ηλικιωμενοι? σιγα το προβλημα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
θα τον πεισεις απλα με τα νουμερα.
απο τους 10.000.000 μη εμβολισαμενους πχ στην ελλαδα κολλησαν πανω απο 200.000 και πεθαναν οι 7.000
απο τους 1.000.000 εμβολιασμενους πλεον , σοβαρες επιπλοκες ειχαν 6 και πεθαναν 0 ΜΗΔΕΝ.

επισης αφου δεν εχει περασει ακομη 1 ετος απο την αρχη των εμβολισμων πως θες να ξερουμε αν θελει καθε χρονο αναμνηστικη δοση? και αν θελει τι εγινε? καθε χρονο δεν κανουν εμβολιο για την γριπη οι υγειονομικοι και οι ηλικιωμενοι? σιγα το προβλημα
Για εμβόλια δε γνωρίζω όμως σε άλλα φάρμακα φυτουγειονομικα γίνονται μελέτες τουλάχιστον πενταετίας

Οπότε το λάθος ξεκινά από τους ίδιους του υγειονομικούς ου δεν εμβολιαζονται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για εμβόλια δε γνωρίζω όμως σε άλλα φάρμακα φυτουγειονομικα γίνονται μελέτες τουλάχιστον πενταετίας

μα αφου εμβολιαζονται ειπαμε.

75% των γιατρων και 55% των νοσοκομων εχει ηδη εμβολιαστει και ειμαστε στον τριτο μηνα.

οι περισσοτεροι ΗΔΗ εχουν εμβολιαστει , γιατι λετε οτι δεν εμβολιαζονται???

1/4 αδειο το βλεπετε το ποτηρι ενω ειναι 3/4 γεματο και συνεχιζει να γεμιζει?????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

δεν παει με το χρονο, παει και με τις αναγκες, αν ειναι να περιμενουμε 5 χρονια και καθε χρονο να πεθαινουν 1-2 εκατομυρια , δεν συμφερει, δοκιμαστηκαν 5 εμβολια σε 50.000 το καθενα και κριθηκαν ασφαλη απο τους μηδενικους θανατους και απο τα 90% λιγοτερα κρουσματα στους εμβολιασμενους. τι αλλο να περιμενουμε δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom