Μπορεί να φταίνε οι μεταλλάξεις , μπορεί και οτι κουραστήκαμε να τηρούμε τα όποια μέτρα , αποδοτικά η μη αποδοτικά μέτρα , στην πρώτη καραντίνα υπήρχε και ο φόβος απο όλους που έκανε πιό εύκολη την τήρηση των μέτρων.
Αλλά όσο καλύτερα τα πάει κανείς στον πρώτο γύρο τόσο λιγότερη ανοσία θα έχει για τον δεύτερο , αυτό βέβαια με την λογική οτι το εμβόλιο θα αργούσε πολύ να έρθει.
Αρα όσο χειρότερα πάει κανείς αρχικά λογικά τόσο καλύτερα θα πάει στον δεύτερο γύρο , παράδειγμα η Ιταλία που νομίζω οτι έχουν εδω και κάποιο καιρό την εστίαση ανοιχτη ... αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατί έχω καιρό να ακούσω τι γίνεται εκει.
ρε συ savass δικαίωμά σου να σκέφτεσαι όπως θέλεις, αλλά όπως σου είπα και παλιότερα έχεις μια τάση να κάνεις αυθαίρετες υποθέσεις και πανω σε αυτές να βγάζεις συμπεράσματα που τα ανάγεις σε βεβαιότητες.
εδώ πχ. ξεκινάς από την υπόθεση "
Αλλά όσο καλύτερα τα πάει κανείς στον πρώτο γύρο τόσο λιγότερη ανοσία θα έχει για τον δεύτερο" και βγάζεις συμπέρασμα ότι : "
Αρα όσο χειρότερα πάει κανείς αρχικά λογικά τόσο καλύτερα θα πάει στον δεύτερο γύρο" Και φέρνεις παράδειγμα την Ιταλία, δηλαδή θεωρείς ότι η Ιταλία πήγε καλύτερα στο δεύτερο γύρο ;
για ρίξε μια ματιά εδώ με το διάγραμμα των νεκρών
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/italy/ , σου φαίνεται καλύτερος ο δεύτερος γύρος (Οκτώβριος και έπειτα) ;
επίσης προχθές μου έγραψες :
Οι νεκροι οι οποίοι μπορεί να είναι και πολλαπλάσιοι των πραγματικών γιατί αφενός οι περισσότεροι ηταν με το ένα πόδι στο τάφο που λένε , αφετέρου αρκει να ησουν θετικός στο τέστ για να πουν οτι έφυγες απο κορωνοιό η έστω με κορωνοιό , .......
δεν νομίζεις ότι είναι λίγο αυθαίρετα όλα αυτά ; δεν λέω αν είναι ή δεν είναι έτσι, απλά εσύ και γω και ο καθένας που δεν έχει πρόσβαση σε πληρη στοιχεία δεν μπορεί να χτίζει θεωρείες κάνοντας βεβαιότητες τα παραπάνω που γράφεις . Πως ξέρεις ότι οι περισσότεροι που πέθαναν ήταν με το ένα πόδι στον τάφο; το υποθέτεις λόγω ηλικίας ; λόγω ασθένειας ; Το άλλο που λες ότι αρκεί το θετικό τεστ έχει γραφτεί αρκετές φορές, εμένα μου κάνει σαν αστικός μύθος ή ίσως μια γενίκευση από μεμονομένες περιπτώσεις για να στηρίξουν οι ψεκασμένοι τις θεωρείες τους.
δεν λέω να μην αναρωτιέσαι για όσα γίνονται, θα έλεγα καλά κάνεις, αλλά η προσέγγισή σου θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική, επειδή ούτε εσύ ούτε εγώ είμαστε ειδικοί εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε από αυτό που θέλουμε να πιστέψουμε
και ένα τελευταίο :
Επίσης παρακάτω αν κατάλαβα καλά λέει οτι η συγκεκριμένη γρίπη έχει αναπτύξει 90% αντίσταση σε κάποιες αντιβιώσεις
δίνεται αντιβίωση στη γρίπη ; εγώ νόμιζα ότι αντιβίωση έχει να κάνει με μικροβιακές μολύνσεις, όχι με ιούς.