sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.063
- Πόντοι
- 22.266
Καληνυχτα μπούλη κ γιατρέ του πληκτρολογίου
Αύριο περνά να πάρεις το μισθό σου
Καληνυχτα μπούλη κ γιατρέ του πληκτρολογίου
δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά περιμένουμε να γίνει η κωλοτούμπα. Να ανοίξουν όλα ή σχεδόν όλα με ασήμαντους περιορισμούς
Εσύ τύπε ακόμα και σύμβαση εργασίας με τη pfizer να σου δείξω πάλι ψεκασμένο θα με αποκαλείς. Ίδια μυαλά με τον διανοητικά καθυστερημένο που κυβερνάει έχεις.Τριγμοί στον στρατόπεδο των ψεκασμένων.
Ο ένας λέει πως δεν τρέχει τίποτα και ο άλλος λέει τραγική κατάσταση.
Πλήρης αναρχία και ασυνεννοησία. Ο καθένας παίζει το δικό του βιολί.
Παρακαλείται ο CEO της ομάδας κύριος Savvas να τραβήξει αυτιά, εκτιθέμεθα κύριοι, λίγη σοβαρότητα επιτέλους…
Εσύ τύπε ακόμα και σύμβαση εργασίας με τη pfizer
Έγινε τύπε έχεις δίκιο, πάω να διαβάσω για να τελειώσω το νυχτερινό, ευχαριστώ που μου θύμισες ότι έχω μάθημα αύριο.Καλά τελείωσε το λύκειο πρώτα κι άσε τις μεγάλες προσδοκίες.
Τα γραπτά σου έχουν «μιλήσει»…
Δε φταιει τελικα ο μπαγλαμας που παριστανει τον πρωθυπουργο.....αυτος ο μαλακας φταιει ο χοντρος με το κουρεμα μπουγατσα,που δεν πατει το κουμπι να γαμηθει συμπαν μπας και στρωσει....Σιγά το νέο, το έχω γράψει κι αυτό πριν μήνες σαν απάντηση σε εσένα, αν θυμάσαι καλά…
Πως όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο κόσμος βαρέθηκε και το θέλει αλλιώς θα το πάρει…
Τύπε ακόμα να τους πάρεις χαμπάρι; ΠΟΤΈ δεν φταίει ο Κούλης και οι αυλικοί του. Για κάποια πράγματα φταίει ο κόσμος, για άλλα οι λοιμωξιολόγοι, για άλλα οι γιατροί, για άλλα οι φαρμακοποιοί, αλλά για ΤΙΠΟΤΑ δεν φταίει ο Κούλης.Τι έγινε δε πέτυχαν τα "έξυπνα" μετρα των "λοιμωξιολογων" της πουτσας και του αρχιδοΚουλη;
Μεγαλύτερο ξεβρακωμα για τους καραντινοκαυλους δεν έχει υπάρξει.
Ρεκόρ διασωληνωμενων και ταυτόχρονα ανοίγουν δραστηριότητες.
Μιλαμε για ΤΗΝ ομολογία αποτυχίας.
Μονο ηλιθιοι πληρωμένοι τσατσοι σαν τον ΛΕκλερ μπορούν να συνεχίζουν να γράφουν μαλακιες ενώ ξεφτιλιζονται
Ετσι κι αλλιως τελειωνει η ιστορια τυπε. Σε 10 - 15 χρονια το πολυ.Ανοιξτε ρε μουνια
Δε φταιει τελικα ο μπαγλαμας που παριστανει τον πρωθυπουργο.....αυτος ο μαλακας φταιει ο χοντρος με το κουρεμα μπουγατσα,που δεν πατει το κουμπι να γαμηθει συμπαν μπας και στρωσει....
Καλα ειμαι φιλε...τωρα μπηκα σπιτι κανα τεταρτακι....στον δρομο πρωτη φορα δεν ειδα ουτε ντηλιβερα...4χιλιομετρα αποσταση...πρωτη φορα τοσο ερημια....Ετσι κι αλλιως τελειωνει η ιστορια τυπε. Σε 10 - 15 χρονια το πολυ.
(Δεν εισαι σε φορμες σημερα)
Στα αρχιδια τους ρε φίλε για το μαγαζί σουΑνοιξτε ρε γαμιοληδες την αγορα.....ανοιξατε τα μουσεια παλιοπουστες να πανε ο καργιολος με τη γκαμηλα....μαλακες ε μαλακες.....για χαζους μας εχετε ρε?ν
μαζεύτηκαν όλοι σπίτι να διαβάσουν μπου, τη βραδυνή βάρδιαΚαλα ειμαι φιλε...τωρα μπηκα σπιτι κανα τεταρτακι....στον δρομο πρωτη φορα δεν ειδα ουτε ντηλιβερα...4χιλιομετρα αποσταση...πρωτη φορα τοσο ερημια....
Τι να κάνω και εγω , θα εισηγηθώ στον πρόεδρο να κάνει καμια ΕΔΕ η οτι προβλέπεται τέλος πάντωνΤριγμοί στον στρατόπεδο των ψεκασμένων.
Ο ένας λέει πως δεν τρέχει τίποτα και ο άλλος λέει τραγική κατάσταση.
Πλήρης αναρχία και ασυνεννοησία. Ο καθένας παίζει το δικό του βιολί.
Παρακαλείται ο CEO της ομάδας κύριος Savvas να τραβήξει αυτιά, εκτιθέμεθα κύριοι, λίγη σοβαρότητα επιτέλους…
Τωρα μιλας ομορφα.Ανοιξτε ρε γαμιοληδες την αγορα.....ανοιξατε τα μουσεια παλιοπουστες να πανε ο καργιολος με τη γκαμηλα....μαλακες ε μαλακες.....για χαζους μας εχετε ρε?ν
Η μεγαλη ασχετιλα τους και το οτι δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτητα, ητανε που μειωσανε το ωραριο λειτουργιας στα σουπερ μαρκετ και κλεινανε το Σαββατο στις 5.30 το απογευμα.Στα αρχιδια τους ρε φίλε για το μαγαζί σου
Τα μουνόπανα παιρνουν τους μισθούς τους, παίρνουν τα φράγκα από τις επιτροπές κ είναι μουνόπανα κοματοσκυλα
Στα αρχιδια τους αν εσύ χαροπαλευεις να ταίζεις τα παιδιά σου
Εν το μεταξύ απο οτι άκουσα δεν ανακοινώνονται οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων , έτσι μπορεί άλλα να εισηγούνται εκείνοι ... άλλα να θέλει η κυβέρνηση να κάνει ... και στο τέλος να βρίσκεται η χρυση τομη κάπου στην μέσηΤι έγινε δε πέτυχαν τα "έξυπνα" μετρα των "λοιμωξιολογων" της πουτσας και του αρχιδοΚουλη;
Μεγαλύτερο ξεβρακωμα για τους καραντινοκαυλους δεν έχει υπάρξει.
Ρεκόρ διασωληνωμενων και ταυτόχρονα ανοίγουν δραστηριότητες.
Μιλαμε για ΤΗΝ ομολογία αποτυχίας.
Μονο ηλιθιοι πληρωμένοι τσατσοι σαν τον ΛΕκλερ μπορούν να συνεχίζουν να γράφουν μαλακιες ενώ ξεφτιλιζονται