You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Τύπε σπρρυ κιόλας.Meanwhile in Sweden... όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς ούτε μια μέρα καραντίνα και χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο με τα μισά να έχουν κορονοιό και τα άλλα μισά με φυσική ανοσία γιατί τον έχουν περάσει. Τα γυμναστήρια είναι ανοιχτά, τα εστιατόρια και τα μαγαζιά το ίδιο και ο κόσμος έχει συνηθίσει να ζει με τον ιό.
Αυτή η τεράστια σκανδιναβική δημοκρατία στέκει σαν ένα τεράστιο ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ στη μάπα όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή και υπόσταση και μάλιστα πειραματίζεται με αμφίβολα εμβόλια, αλλά και στη μάπα του κάθε κορονόκαυλου αρνητή της πραγματικότητας ή ωφελημένου από την κατάσταση του τελευταίου χρόνου.
Ναι οι Σουηδοί είναι αρχιμάγκες πουτσαραδες κάθε έχουν ξεφτιλίσει την Ευρώπη
όμως αν πεις στο Σουηδό να μην κάνει πάρτυ με 30 άτομα σε σπίτι και να μη κάνει διαδηλώσεις και και και ,θα τηρήσει τα μέτρα δεν είναι ελληναριο
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Καλά εδώ πιστεύουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδιαφέρεται για το καλό των πολιτών της ..
Ο Gates είναι ένας επαγγελματίας φιλάνθρωπος, δεύτερος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (μετά τις ΗΠΑ).
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Οι Σουηδοί δεν έχουν αυτοσκοπό να το παίξουν μάγκες στην Ευρώπη. Απλά κάνουν το αυτονόητο την ώρα που η Ευρώπη ξεφτιλίζεται μόνη της ποικιλοτρόπως.Τύπε σπρρυ κιόλας.
Ναι οι Σουηδοί είναι αρχιμάγκες πουτσαραδες κάθε έχουν ξεφτιλίσει την Ευρώπη
όμως αν πεις στο Σουηδό να μην κάνει πάρτυ με 30 άτομα σε σπίτι και να μη κάνει διαδηλώσεις και και και ,θα τηρήσει τα μέτρα δεν είναι ελληναριο
Η Σουηδική αντιμετώπιση δεν βασίζεται τόσο στη τήρηση των μέτρων,
όσο στην υποβάθμιση της σοβαρότητας του ιου.
Τελευταία τροποποίηση:
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
Επειδή ακριβώς η κατάσταση είναι τραγική, γι αυτό ο μπασκετμπολίστας τρώει μουντζα και φτύσιμο.Σήμερα ο Ευαγγελισμός έχει εφημερία. Θα έχει 500 εισαγωγές covid.
Και αύριο οι χαζούληδες εδώ θα παίζουν τα γνωστά τροπάρια.
Ας τους ρίξω κι ένα ψέκασμα…
"Μας κοροϊδεύετε!" φαίνεται να γράφει η κοπέλα στο χαρτί, να το αγνοεί επιδεικτικά φαίνεται ο Μπαλατσινός, λογικά δεν θα παίξει σε κανένα κανάλι.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
The US is the biggest single donor to the Geneva-based WHO. It contributed more than $400 million in 2019, roughly 15% of the WHO's annual budget.
Το διάστημα που ο Trump απέσυρε τη χρηματοδότηση (έστω και μερικώς) μπορεί ο Gates να έγινε και ο πρώτος χρηματοδότης. Το GAVI alliance που φαίνεται ως 4ος χρηματοδότης έχει ιδρυθεί και χρηματοδοτείται και αυτό από τον Bill.The second-largest funder is the Bill and Melinda Gates Foundation, which provides 9.8% of the WHO's funds.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Νομίζω πως οι καταγραφές νεκρών είναι πολιτειακή αρμοδιότητα και εκει παίχτηκε τεράστια σπέκουλα για να κατηγορηθεί ο Τραμπ ως ανεύθυνος.Νομίζω ότι είναι σαφές πως ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, δεν καταγράφει περισσότερους νεκρούς από τους πραγματικούς. Για τον απλούστατο λόγο, ότι η μη επιτυχής αντιμετώπιση της Πανδημίας, την βαρύνει, και δείχνει ανεπάρκεια
Όπως έχει γραφτεί στο παρόν νήμα, ακόμα και ο θάνατος του George Floyd κατά το τρόπο καταγραφής των δημοκρατικών πολιτειών θα ήταν θάνατος από κόβιντ ..
Δεν ξέρω , πάντως απο οτι λέει εδω ο Σαχίνης θα βγαίνουν στα 3,2 ευρώ το ένα , οπότε φαντάζομαι θα είναι πολύ ποιοτικά , όπως και αξιόπιστατελικά αυτά τα δωρεάν ράπιντ στο φαρμακείο θα είναι με αίμα μύξα ή σάλιο?
Τελευταία τροποποίηση:
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Προφανώς. Έτσι λένε οι διαταγές, έτσι έπρεπε να καταγραφεί. Παρακάτω μια σχετική είδηση που σχολιάσαμε το περασμένο καλοκαίρι:Όπως έχει γραφτεί στο παρόν νήμα, ακόμα και ο θάνατος του George Floyd κατά το τρόπο καταγραφής των δημοκρατικών πολιτειών θα ήταν θάνατος από κόβιντ ..
Florida COVID-19 fatalities data included man who died in motorcycle accident.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Αυτό που έχω περιέργεια να μάθω μέσα από κάποιο νοσοκομείο είναι πόσοι από αυτούς που αποκαλούνται «ελληναριό» με τις γνωστές νοοτροπίες δεκαετιών, με το που βγει θετικό ένα τεστ κόβιντ και πριν καν βήξουν ή ανέβει κάποιο δέκατο, τρέχουν στο νοσοκομείο ενώ ήδη έχουν πάρει το πολιτικό τους βύσμα και ζητούν εισαγωγή και παράλληλα μια ΜΕΘ να τους περιμένει ή τα απαιτούν με ύφος «ξέρεις ποιος είμαι εγώ».
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
ξεχασαμε ηδη το πασχα εμειςΠαράταση του λοκ ντουν μέχρι 18 Απριλίου η μαμα Μερκελ
Οπότε ξεχάστε κάτι 29 Μαρτίου που ακούγονται
Καλό καλοκαίρι είπαμε;ξεχασαμε ηδη το πασχα εμεις
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Διαγράφηκε το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην... αυλή του: «Λάθος της ΕΛ.ΑΣ»
Διαγράφηκε το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην... αυλή του: «Λάθος της ΕΛ.ΑΣ»
Σβήστηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ που αποδόθηκε σε άντρα στις Σέρρες για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του σπιτιού του.
www.gazzetta.gr
Από τη μύτη. Οι κοκάκηδες θα έχουν θέμα άραγε;τελικά αυτά τα δωρεάν ράπιντ στο φαρμακείο θα είναι με αίμα μύξα ή σάλιο?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
τις λαθρολαγνες αδελφες της νδ δε βλεπω, ποιος εβγαλε υπηρεσιες?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Άσε ρε νιαμου χτες ήταν όλοι εδώ οι καραντινοκαυλοι κ με αφήσατε εσείς μόνο μου
Φυσικα και το ειχα γραψει πριν κανα διμηνο, ειδικα απο τις 7 πολυπληθεστερες πολιτιες που ειναι οι περισσοτεροι νεκροι στις 5 ηταν Ρεπουμπλικανοι κυβερνητες.Νομίζω ότι είναι σαφές πως ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, δεν καταγράφει περισσότερους νεκρούς από τους πραγματικούς. Για τον απλούστατο λόγο, ότι η μη επιτυχής αντιμετώπιση της Πανδημίας, την βαρύνει, και δείχνει ανεπάρκεια
ΥΓ . ομως προσωπικα για τα στοιχεια που δινουν οι χωρες εμπιστευομαι μονο Λουκα ...
τον τσακισε τον ιο
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
και τι εγινε τελικα, σε τουμπαραν?Άσε ρε νιαμου χτες ήταν όλοι εδώ οι καραντινοκαυλοι κ με αφήσατε εσείς μόνο μου
Και εξερράγης;Άσε ρε νιαμου χτες ήταν όλοι εδώ οι καραντινοκαυλοι κ με αφήσατε εσείς μόνο μου
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Έφαγα τέσσερα εκμέκ κανταιφ για να ηρεμησωΚαι εξερράγης;
Παρόμοια θέματα