Τώρα θα εκραγώ εγώ!Έφαγα τέσσερα εκμέκ κανταιφ για να ηρεμησω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Κ Σεκέρ πάρε με πάρε παγωτό με κιουνεφε κ ταουκΤώρα θα εκραγώ εγώ!
Με καβλωσαν και οι εβραιες τωρα ...
για την σημερινη επιταξη των γιατρων για τα νοσοκομεια
τα χαρτακια πηγαν 80% σε αριστερους γιατρους ολων των παραταξεων 20% σε γιατρους με δεξια ιδεολογια
εχουν αρχισει να ακυρωνουν τον τοπο που θα πρεπει να ασκησουν τα καθηκοντα τους με το φυλλο πορειας τους
εχει βουηξει το facebook απο το πρωι με τις απαντησεις τους
τα χαρτακια πηγαν 80% σε αριστερους γιατρους ολων των παραταξεων 20% σε γιατρους με δεξια ιδεολογια
εχουν αρχισει να ακυρωνουν τον τοπο που θα πρεπει να ασκησουν τα καθηκοντα τους με το φυλλο πορειας τους
εχει βουηξει το facebook απο το πρωι με τις απαντησεις τους
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
εβραιες, οι αγαπημενες μου,Με καβλωσαν και οι εβραιες τωρα ...
Αύριο τώρα. Δεν τα λένε αυτά στην απαγόρευση κυκλοφορίας.Κ Σεκέρ πάρε με πάρε παγωτό με κιουνεφε κ ταουκ
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Τι έγινε; Το εμβόλιο που έκανες είχε παρενέργειες;Είδα ότι μερικά ΠΣεκοσκουπίδια με ψάχνουνε.
Είδα ότι με ψάχνουνε να τους τραμπουκίσω.
Είδα ότι με έχουνε πολύ μεγάλη ανάγκη (για να θυμηθούμε τον Πίτσι που έσκασε μύτη μετά από πολύ καιρό στο διπλανό σάη - Πάνος Μπος ρισπέκτ).
Είδα ότι έχουν μεγάλη ανάγκη τα χύσια μου στην μάπα τους -( Κυριακοκλώνοι, γεωκόροι, ντίκι ντάκγκες γουάτ ιζ εν έϊτζεντ και λοιποί πουστοκλώνοι).
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ.
Δεν ασχολούμαι μαζί σας.
Γιατί είδα ότι αρχηγός των αρχι-πσεκααζμένων του bou.com έχει γίνει ο Λίλας.
Μα ρε μαλάκες καθυστερημένοι ο Λίλας;;;;;
Είναι ο αρχηγός σας;;;;;;
Μα ο Λίλας;;;;;;
ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΓΚΕΦΑΛΙΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;
Που φαντασιώνεται ότι είναι ο Τούρινγκ ενώ είναι ένα ΤΣΟΛΙ ΚΑ ΜΙΣΟ;;;;;;;;
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Τι είναι αυτά που γράφεις;Ο (λ) εκλερ (κ) πιστεύει ακόμα στους πεντακόσιους χίλιους δέκα χιλιάδες μέσα στις ΜΕΘ
Αλήθεια στον Άγιο Βασίλη πιστεύει ακόμη;;;;;
Ρε εγώ δίνω μάχη εδώ με τους μπραβοΚούληδες από τότε που αρμένιζες εσύ στις Ολλανδικές Αντίλλες.
Ορίστε:
Τα έχωσα και σήμερα σε συμμαθητή μου εντατικολόγο σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο που πήγε να μου πουλήσει ό,τι του βγαίνει ο πάτος στην κούραση.
Έλα ρε του λέω, άστα αυτά γιατί εγώ είμαι μέλος στο bou και ξέρουμε ό,τι δεν συμβαίνει τίποτα και η τάχα επιστράτευση είναι για να εισπράξουν τα «δικά σας παιδιά» κάνα εξτραδάκι από τον κρατικό κορβανά.
Που τα διαβάζεις αυτά πήγε να μου πει.
Μα όλοι τα λένε. Και πρώτος από όλους ένας Volcano.
Εεεε τι μ΄ αυτόν μου λέει.
Αυτός ρε του λέω μέχρι και στην Γκάνα βρήκε αποδείξεις ό,τι εδώ η κυβέρνηση μας έχει κλειδωμένους για να διαλύσει την οικονομία χωρίς λόγο.
Δηλαδή μου λέει;
Εκεί ρε που σε μια καλύβα γαμούσε μια Γκανέζα, όταν τον γυρνά ανάσκελα η Αφρικανή για να τον καβαλήσει βλέπει στο δοκάρι πάνω στο ταβάνι κάτι αρουραίους.
«Ρε τον μαλάκα τον Έλληνα έλεγαν, ήρθε μέχρι εδώ για να γαμήσει, τους τα έχει κλείσει όλα εκεί ο Κούλης, τους έχει μαντρώσει μέσα και τους τρομοκρατεί με γεμάτες ΜΕΘ και θανάτους…»
Γιατί μέχρι και τα ποντίκια της Γκάνα έχουν μάθει την αλήθεια και εδώ οι φιλοκυβερνητικοί μπραβοΚούληδες σπέρνουν τον φόβο μαζί με τον νεκροθάφτη τον Ευαγγελάτο…
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Μαν πες την αλήθεια πόσα αρπάζεις από τον ΚούληΤι είναι αυτά που γράφεις;
Ρε εγώ δίνω μάχη εδώ με τους μπραβοΚούληδες από τότε που αρμένιζες εσύ στις Ολλανδικές Αντίλλες.
Ορίστε:
Τα έχωσα και σήμερα σε συμμαθητή μου εντατικολόγο σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο που πήγε να μου πουλήσει ό,τι του βγαίνει ο πάτος στην κούραση.
Έλα ρε του λέω, άστα αυτά γιατί εγώ είμαι μέλος στο bou και ξέρουμε ό,τι δεν συμβαίνει τίποτα και η τάχα επιστράτευση είναι για να εισπράξουν τα «δικά σας παιδιά» κάνα εξτραδάκι από τον κρατικό κορβανά.
Που τα διαβάζεις αυτά πήγε να μου πει.
Μα όλοι τα λένε. Και πρώτος από όλους ένας Volcano.
Εεεε τι μ΄ αυτόν μου λέει.
Αυτός ρε του λέω μέχρι και στην Γκάνα βρήκε αποδείξεις ό,τι εδώ η κυβέρνηση μας έχει κλειδωμένους για να διαλύσει την οικονομία χωρίς λόγο.
Δηλαδή μου λέει;
Εκεί ρε που σε μια καλύβα γαμούσε μια Γκανέζα, όταν τον γυρνά ανάσκελα η Αφρικανή για να τον καβαλήσει βλέπει στο δοκάρι πάνω στο ταβάνι κάτι αρουραίους.
«Ρε τον μαλάκα τον Έλληνα έλεγαν, ήρθε μέχρι εδώ για να γαμήσει, τους τα έχει κλείσει όλα εκεί ο Κούλης, τους έχει μαντρώσει μέσα και τους τρομοκρατεί με γεμάτες ΜΕΘ και θανάτους…»
Γιατί μέχρι και τα ποντίκια της Γκάνα έχουν μάθει την αλήθεια και εδώ οι φιλοκυβερνητικοί μπραβοΚούληδες σπέρνουν τον φόβο μαζί με τον νεκροθάφτη τον Ευαγγελάτο…
;; Την αλήθεια όμως πες μας
Γουστάρεις κ καυλώνει με καραντίνα;
Σε συμβουλεύω να γαμας που κ που μπας κ ξεπικαρει το μυαλό σου από τη κουλιαση
Σήμερα είχαμρ δέκα χιλιάδες νεκρούς στην Γκάνα από φτώχια κ συμβουλεύω όλοι να κάτσουμε καραντίνα να μη ξοδεύουμε κ τα λεφτά που θα εξοικονομήσουμε να τα στείλουμε για να καταπολησιυμε τη φτώχεια στην Αφρική
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Ο (λ) εκλερ (κ) πιστεύει ακόμα στους πεντακόσιους χίλιους δέκα χιλιάδες μέσα στις ΜΕΘ
Επειδή ακριβώς η κατάσταση είναι τραγική,
Τριγμοί στον στρατόπεδο των ψεκασμένων.
Ο ένας λέει πως δεν τρέχει τίποτα και ο άλλος λέει τραγική κατάσταση.
Πλήρης αναρχία και ασυνεννοησία. Ο καθένας παίζει το δικό του βιολί.
Παρακαλείται ο CEO της ομάδας κύριος Savvas να τραβήξει αυτιά, εκτιθέμεθα κύριοι, λίγη σοβαρότητα επιτέλους…
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Εσύ πόσα αρπάζεις από τον Κούλη ;;;; Καυλώνει με τεομολαγνια; Αντί για μουνια;; Ε;; Πες την αλήθειαΤριγμοί στον στρατόπεδο των ψεκασμένων.
Ο ένας λέει πως δεν τρέχει τίποτα και ο άλλος λέει τραγική κατάσταση.
Πλήρης αναρχία και ασυνεννοησία. Ο καθένας παίζει το δικό του βιολί.
Παρακαλείται ο CEO της ομάδας κύριος Savvas να τραβήξει αυτιά, εκτιθέμεθα κύριοι, λίγη σοβαρότητα επιτέλους…
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Γουστάρεις κ καυλώνει με καραντίνα;
Αν διάβαζες ή αν είχες 5 δράμια μυαλό θα ήξερες μπούφο, τα γραπτά μένουν.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Καυλώνει με τεομολαγνια;
Χαζούλη, πάμε ακόμα μια επανάληψή γατί δεν έχεις πάρει χαμπάρι τον λόγο που παίρνονται τα μέτρα:
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Δε σε έβριζα κ κρατά τους χαρακτηρισμούς για εσεναΧαζούλη, πάμε ακόμα μια επανάληψή γατί δεν έχεις πάρει χαμπάρι τον λόγο που παίρνονται τα μέτρα:
Αυτά που γράφεις είναι σαν να λες έξυπνος ο Κούλης κ χαζός ο λαός κ για αυτό πρέπει να κάτσει καραντινα
Ο Κούλης απέτυχε ναι ή όχι;;;;;;;;
Κ νεκροί κ χρέωσε την ελλαδα
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Δε σε έβριζα κ κρατά τους χαρακτηρισμούς για εσενα
Όταν λες πόσα παίρνεις περιμένεις άλλη απάντηση;
Ok θέλεις την απάντηση αλλιώς.
Πέντε λοιπόν.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Μιας και λείπουν τα Μπινελίκια του closer τα αναλαμβάνω εγώ σήμερα
Πάμε
Εξαφανιστείτε άθλιοι καραντινόκαυλοι , χωθείτε κάτω από τη γη, καμουφλαριστείτε , κρυφτείτε, διακτινιστείτε σε άλλη διάσταση και όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα. Και τον ιό θα περιορίσουμε αποτελεσματικά και κόσμος θα σωθεί από βέβαιο θάνατο και η ζωή θα είναι ωραία.
Αρκει να μην υπάρχει η άρρωστη διαστροφή σας που έχει πάρει υπερεξουσίες.
ΟΥΣΤ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΔΕΣ.
Πάμε
Εξαφανιστείτε άθλιοι καραντινόκαυλοι , χωθείτε κάτω από τη γη, καμουφλαριστείτε , κρυφτείτε, διακτινιστείτε σε άλλη διάσταση και όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα. Και τον ιό θα περιορίσουμε αποτελεσματικά και κόσμος θα σωθεί από βέβαιο θάνατο και η ζωή θα είναι ωραία.
Αρκει να μην υπάρχει η άρρωστη διαστροφή σας που έχει πάρει υπερεξουσίες.
ΟΥΣΤ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΔΕΣ.
Αγαπητέ Leclerc,Χαζούλη, πάμε ακόμα μια επανάληψή γατί δεν έχεις πάρει χαμπάρι τον λόγο που παίρνονται τα μέτρα:
δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά περιμένουμε να γίνει η κωλοτούμπα. Να ανοίξουν όλα ή σχεδόν όλα με ασήμαντους περιορισμούς. Μια πιθανή ημερομηνία δόθηκε ήδη από 2 μέλη (νομίζω volcano και centrino).
Όπως είμαστε σήμερα (και ανεξάρτητα πώς φτάσαμε εδώ) δεν υπάρχει τρόπος περιορισμού ενός ΌΧΙ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟΥ ιού.
Υγ: Μην πεταχτεί κανείς να γράψει ότι λέω μπαρούφες.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Αυτά που γράφεις είναι σαν να λες έξυπνος ο Κούλης
Ναί
Ο Κούλης απέτυχε ναι ή όχι;
'Όχι
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Καλά έτσι κάνουν οι λοιμοξιολογοι των επιτροπών στον ελληνικό λαόΌταν λες πόσα παίρνεις περιμένεις άλλη απάντηση;
Ok θέλεις την απάντηση αλλιώς.
Πέντε λοιπόν.
Βάλαμε είκοσι δύο υπαλλήλους δυσμοιρους έρμαια των πολιτικών να αποφασίσουν ντεμεκ για εμάς
Τέτοιους δέκα θέλω στην καθισια σου
Αί σιχτηρ πολιτικά ζώα που καταστρέψατε την Ελλάδα κ το παίζεται κ γιατροί
Πάρτα ζωο πληρωμενο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι ανέκδοτο μεγάλοΝαί
'Όχι
Γιατρός πληκτρολογίου κομματικό πουτσοσκυλο
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like