Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
φυσικα και οι εβραιοι που ηδη το εκαναν 60% καλο δεν τους εκανε?
αν δεν επεφταν οι νεκροι και οι εισαγωγες στα νοσοκομεια θα ανηγαν?
Να αγιάσει το χέρι σου!

Γράψ’τα μπας και ακόμα και οι τυφλοί δουν!

Τελευταία τροποποίηση:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
οκ κατσε ανεμβολιαστος, εγω θα ακολουθησω τους χαζους εβραιους που ησυχασαν
εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι προκειται για μια απλη γριπη;
Μετα εξαφανιστικες τι εγινε ρε νικ; υπηρχαν προβληματα με τον νομο και ταξη του μαυρου κουλη;
Εμφανιζεσαι τωρα πολυ..καθως πρεπει, τι εγινε;;

εαν συνεβει κατι, να μη το μαθουμε;

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
τελειωσα το 2003 στην θεσσαλονικη,
προχειρα μερικα ονοματα καθηγητων για να το ψαξεις γιατι δεν προκειται να βαλω και το πτυχιο μου φωτογραφια,

καστριτσης εξελιξη,
μαυραγανη γενετικη,
τριανταφυλλιδης γενετικη,
κουκουρας ζωολογια,
οικονομιδης ζωολογια,
μουστακας βοτανικη,

πιστευω αφου απαντησα γρηγορα και μπορεις να ψαξεις τα ονοματα να καλυφθεις
Δεν μου απαντησες τιποτα.Ουτε για το εμβολιο ουτε για τους ιους που σε ρωτησα.Ας το τελειωσουμε εδω γιατι δεν εχει και νοημα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι προκειται για μια απλη γριπη;
Μετα εξαφανιστικες τι εγινε ρε νικ; υπηρχαν προβληματα με τον νομο και ταξη του μαυρου κουλη;
Εμφανιζεσαι τωρα πολυ..καθως πρεπει, τι εγινε;;

εαν συνεβει κατι, να μη το μαθουμε;
οχι ελεγα οτι ειναι αναλογη της γριπης και οντως η γριπη περσι ειχα ανεβασει αρθρα εκτιμουσαν 1.200.000 νεκρους και ο κορωνοιος περιπου 1.500.000

τις μεγαλες γριπες οπως του 1918 με 40.000.000 νεκρους ή του 1968 με 2-4.000.000 νεκρους δεν τους πλησιασε.

την συνηθισμενη γριπη που εχει γυρω στο μισο εκ ναι την ξεπερασε

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Επειδή επιστημονικώς δεν έχουμε σαφή εικόνα του τι συμβαίνει το μόνο που μένει είναι η εμπιστοσύνη.
Υπάρχει εμπιστοσύνη στην Ε.Ε και στις κυβερνήσεις; Πάτε εμβολιαστείτε και προστατευτείτε από ότι θέλετε .
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΥΣΗΧΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Σιγουρα δεν εχουμε το επιστημονικο υποβαθρο να πουμε το τι συμβαινει. Εγω δεν ακολουθω το τι λεει η ΕΕ και οι κυβερνησεις ουτε οι θεωρειες συνομωσιας .Εγω θα ακολουθησω αυτο που μου ειπε ο γιατρος που με παρακολουθει και σε αυτον εχω εμπιστοσυνη. Μου ειπε να το κανω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν μου απαντησες τιποτα.Ουτε για το εμβολιο ουτε για τους ιους που σε ρωτησα.Ας το τελειωσουμε εδω γιατι δεν εχει και νοημα.
σου απαντησα και κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.

μας εγραφες για υπεραντιδραση οτι ειναι επικινδυνη μετα απο μηνες, ενω ολοι συζητανε ποσο μικρη θα ειναι η αντιδραση σε 8 μηνες και αν θα χρειαστει αναμνηστικη δοση.

αν λοιπον τα αντισωματα σου και τα κυτταρα σου σκοτωναν σε ρυθμο που να δημιουργουν προβλημα τα κυτταρα μας που παραγουν τις ουσιες του ιου ηδη θα ειχαμε δει αποτελεσμα, γιατι ηδη το εμβολιο το εχουν κανει εκατομυρια και η μεγαλυτερη παραγωγη αντιγονων και αντισωματων γινεται στην αρχη σε 2-3 βδομαδες , οχι μετα 1 χρονο.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Σιγουρα δεν εχουμε το επιστημονικο υποβαθρο να πουμε το τι συμβαινει. Εγω δεν ακολουθω το τι λεει η ΕΕ και οι κυβερνησεις ουτε οι θεωρειες συνομωσιας .Εγω θα ακολουθησω αυτο που μου ειπε ο γιατρος που με παρακολουθει και σε αυτον εχω εμπιστοσυνη. Μου ειπε να το κανω.
Ερευνητής της Pfizer ή της Astra Zeneca είναι ο δικός σου? :coffee:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Να τον ρωτησεις πρωτα εαν εχει κανει αυτος το εμβολιο.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
σου απαντησα και κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.

μας εγραφες για υπεραντιδραση οτι ειναι επικινδυνη μετα απο μηνες, ενω ολοι συζητανε ποσο μικρη θα ειναι η αντιδραση σε 8 μηνες και αν θα χρειαστει αναμνηστικη δοση.

αν λοιπον τα αντισωματα σου και τα κυτταρα σου σκοτωναν σε ρυθμο που να δημιουργουν προβλημα τα κυτταρα μας που παραγουν τις ουσιες του ιου ηδη θα ειχαμε δει αποτελεσμα, γιατι ηδη το εμβολιο το εχουν κανει εκατομυρια και η μεγαλυτερη παραγωγη αντιγονων και αντισωματων γινεται στην αρχη σε 2-3 βδομαδες , οχι μετα 1 χρονο.
Αρες μαρες κουκουναρες

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Ερευνητής της Pfizer ή της Astra Zeneca είναι ο δικός σου? :coffee:
γιατι το ποδοσφαιροποιεις το θεμα? Σου ειπα σε ποιον εχω εμπιστοσυνη επειδη εγω δεν ξερω. Απλο δεν μπορεις να το καταλαβεις ? Μην το καταλαβεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Και πολυ καλα θα κανεις
δεν υπαρχει αλλωστε ουτε ενα κρατος και μια κυβερνηση που να ειναι κατα του εμβολιασμου.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
γιατι το ποδοσφαιροποιεις το θεμα? Σου ειπα σε ποιον εχω εμπιστοσυνη επειδη εγω δεν ξερω. Απλο δεν μπορεις να το καταλαβεις ? Μην το καταλαβεις.
Έχω κι εγώ τον γιατρό μου, που έχει ειδικότητα σε Σκανδιναβική χώρα και εργάζεται εκεί και μου λέει πως δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να το κάνω.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Γιατί το κουράζουμε; Όποιος θέλει κάνει το εμβόλιο και όποιος θέλει δεν το κάνει. Εγώ που δεν θα το κάνω, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΏΣΩ ΤΟΝ ΙΌ σε κανέναν εμβολιασμένο παρά ΜΌΝΟ σε άλλους ψεκασμένους σαν εμένα οπότε σε λίγους μήνες θα λιγοστέψουμε και θα ησυχάσετε. Υπομονή χρειάζεται........

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Και πολυ καλα θα κανεις
δεν υπαρχει αλλωστε ουτε ενα κρατος και μια κυβερνηση που να ειναι κατα του εμβολιασμου.
Είναι δυνατόν κάποιο κράτος να είναι κατά της ..μάσας ... :confused:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Έχω κι εγώ τον γιατρό μου, που έχει ειδικότητα σε Σκανδιναβική χώρα και εργάζεται εκεί και μου λέει πως δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να το κάνω.
ουτως ή αλλως δεν ειναι υποχρεωτικο. Ναι εφοσον στο λεει ο γιατρος σου να μην το κανεις .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν θα λιγοστεψετε γιατι ο ιος σκοτωνει 0,5%
και συνηθως πολυ ηλικιωμενους.

απλα σε ενα χρονο οτι χωρις εμβολιο πεθαινουν 7.000
ενω με το εμβολιο 50 συν 10 λογω παρενεργειων, φαινεται ηδη στο ισραηλ

δεν ειναι ντροπη να το παραδεχτειτε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Χαχα σωστο αυτο

παραδεξου ομως οτι το να πεσεις ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ νεκρους εξω απο την προβλεψη σου ειναι τραγικο.
τι τοθελε και μιλησε ...
O Ιωαννίδης έχασε μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του όταν αποδείχθηκε πως έκανε μελέτες, παραβιάζοντας βασικές αρχές, για να ταιριάξουν με τα αποτελέσματα που ήθελε να βγάλει. Επίσης υπήρξαν και κάποιοι που δήλωσαν πως τη χρηματοδότηση των μελετών αυτών ανέλαβαν ιδιοκτήτες εταιρειών που ήταν κατά της καραντίνας και του λοκντάουν. Ακόμα και το Πανεπιστήμιό του δεν τον κάλυψε όταν βγήκαν αυτά στη δημοσιότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom