Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Γιατί το κουράζουμε; Όποιος θέλει κάνει το εμβόλιο και όποιος θέλει δεν το κάνει. Εγώ που δεν θα το κάνω, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΏΣΩ ΤΟΝ ΙΌ σε κανέναν εμβολιασμένο παρά ΜΌΝΟ σε άλλους ψεκασμένους σαν εμένα οπότε σε λίγους μήνες θα λιγοστέψουμε και θα ησυχάσετε. Υπομονή χρειάζεται........
Δεν εχεις καταλαβει καλα.Πουθενα δεν λενε οτι το εμβολιο σε προστατευει αλλα ψιλομασουλανε οτι μπορει να αρρωστησεις αλλα με μικροτερη ενταση και οτι μπορει να μεταδιδεις τον ιο.Αλλιως σε αυτους που εκαναν και την δευτερη δοση θα τους ελεγαν να βγουν ελευθερα εξω.Τουναντιον τους λενε να φορανε μασκα .Η γελειωτης σε ολο της το μεγαλειο.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αρα και οι Σουηδοι που τοσο καιρο εκθειαζες ... :confused:
Όλοι . Ευτυχώς που δεν έδωσε η κυβέρνησή της Σουηδίας την υπερεξουσία να λουκετιάσουν τη χώρα και έλαβε υπόψη και άλλους ειδικούς πέρα των λοιμωξιολόγων.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
O Ιωαννίδης έχασε μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του όταν αποδείχθηκε πως έκανε μελέτες, παραβιάζοντας βασικές αρχές, για να ταιριάξουν με τα αποτελέσματα που ήθελε να βγάλει. Επίσης υπήρξαν και κάποιοι που δήλωσαν πως τη χρηματοδότηση των μελετών αυτών ανέλαβαν ιδιοκτήτες εταιρειών που ήταν κατά της καραντίνας και του λοκντάουν. Ακόμα και το Πανεπιστήμιό του δεν τον κάλυψε όταν βγήκαν αυτά στη δημοσιότητα.
Λαμογιο και αυτος λοιπον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν εχεις καταλαβει καλα.Πουθενα δεν λενε οτι το εμβολιο σε προστατευει αλλα ψιλομασουλανε οτι μπορει να αρρωστησεις αλλα με μικροτερη ενταση και οτι μπορει να μεταδιδεις τον ιο.Αλλιως σε αυτους που εκαναν και την δευτερη δοση θα τους ελεγαν να βγουν ελευθερα εξω.Τουναντιον τους λενε να φορανε μασκα .Η γελειωτης σε ολο της το μεγαλειο.
οτι να ναι.

100% πτωση στους νεκρους ειχαν οι εμβολιασμενοι και 90% στο να κολλησουν

και μαντεψε ηδη βγαζουν την μασκα εκει που εχει προχωρησει αρκετα ο εμβολιασμος οπως ισραηλ και μερικες πολιτειες των ΗΠΑ

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ποια ακριβως μασα? που μειωθηκε το κερδος σε 7.000 εταιριες και αυξηθηκε μονο σε 7 εταιριες εμβολιων?
25 εκατομύρια προαγορασμένες δόσεις, τι τις θέλει μια χώρα με 10 εκατομμύρια πλυθισμό;

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
οτι να ναι.

100% πτωση στους νεκρους ειχαν οι εμβολιασμενοι και 90% στο να κολλησουν

και μαντεψε ηδη βγαζουν την μασκα εκει που εχει προχωρησει αρκετα ο εμβολιασμος οπως ισραηλ και μερικες πολιτειες των ΗΠΑ
Εχω απαντησει για το Ισραηλ.Μπουρδες ειναι ολα αυτα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Τα ξέρω, προσωπικά τα έχω γράψει στο αντίστοιχο νήμα. Για όσους εμβολιάζονται ΣΉΜΕΡΑ οι αμφιβολίες θα αρχίσουν όταν τους ενημερώσουν να πάνε να ξανατρυπηθούν......και να ξανατρυπηθούν.......και να ξανατρυπηθούν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
25 εκατομύρια δόσεις, τι τις θέλει μια χώρα με 10 εκατομμύρια πλυθισμό;
σε ποια χωρα και σε ποιο εμβολιο αναφερεσαι?
πχ νοτιος αφρικη πουλησε τα εμβολια της αστρα ζενεκα γιατι δεν ειχαν καλη ανταποκριση στην τοπικη μεταλλαξη.
αν εννοεις για την ελλαδα. τα εμβολια ειναι φτηνα περιπου 10 ευρω, μπορει να χρειαστουμε αναμνηστικες δοσεις σε 6 μηνες ή καποιο μετα οπως το αστρα ζενεκα να μην πιανει και να πρεπει να εμβολιασουμε με αλλα.
εδω δωσαν 15 εκατομυρια σε δημοσιογραφους, αν δωσουν παραπανω 50 εκ για εμβολια και μετα τα μεταπουλησουν οπως η ν.αφρικη σε αλλες χωρες σε πειραζει?

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Τα ξέρω, προσωπικά τα έχω γράψει στο αντίστοιχο νήμα. Για όσους εμβολιάζονται ΣΉΜΕΡΑ οι αμφιβολίες θα αρχίσουν όταν τους ενημερώσουν να πάνε να ξανατρυπηθούν......και να ξανατρυπηθούν.......και να ξανατρυπηθούν.
Δυστυχως αυτη ειναι και η αληθεια,να δημιουργησουν ανθρωπους αρρωστιαρηδες που η επιβιωση τους να εξαρταται απο τις φαρμακευτικες εταιρειες.Δες εμβολιο γριππης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δυστυχως αυτη ειναι και η αληθεια,να δημιουργησουν ανθρωπους αρρωστιαρηδες που η επιβιωση τους να εξαρταται απο τις φαρμακευτικες εταιρειες.Δες εμβολιο γριππης.
ενω καλυτερα ειναι να τους αφηνουμε να πεθαινουν απο γριπη στα 65 τους.
τι λες ρε?
ξες ποσους σωζει καθε χρονο το εμβολιο της γριπης?

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
αφου το λες εσυ, τι να κλασει το 75% των γιατρων που ηδη εχει εμβολιαστει, χαζουλιδες κι αυτοι
Ουτε το 50% δεν εχει εμβολιαστει.Και οσοι εμβολιαστηκαν το εκαναν για να μην χασουν την δουλεια τους.Απειληθηκαν ιδιως στον ιδιωτικο τομεα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχω απαντησει σε αυτο δεν επανερχομαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ουτε το 50% δεν εχει εμβολιαστει.Και οσοι εμβολιαστηκαν το εκαναν για να μην χασουν την δουλεια τους.Απειληθηκαν ιδιως στον ιδιωτικο τομεα.

οσους ξερω εγω δεν απειληθηκαν

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
σε ποια χωρα και σε ποιο εμβολιο αναφερεσαι?
πχ νοτιος αφρικη πουλησε τα εμβολια της αστρα ζενεκα γιατι δεν ειχαν καλη ανταποκριση στην τοπικη μεταλλαξη.
αν εννοεις για την ελλαδα. τα εμβολια ειναι φτηνα περιπου 10 ευρω, μπορει να χρειαστουμε αναμνηστικες δοσεις σε 6 μηνες ή καποιο μετα οπως το αστρα ζενεκα να μην πιανει και να πρεπει να εμβολιασουμε με αλλα.
εδω δωσαν 15 εκατομυρια σε δημοσιογραφους, αν δωσουν παραπανω 50 εκ για εμβολια και μετα τα μεταπουλησουν οπως η ν.αφρικη σε αλλες χωρες σε πειραζει?
Νιk στο παραπάνω δεν πείθεις :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356

Απαντησε και τωρα αν θες , δεν το ειχα δει το ποστ που αναφερεσαι γιατι εδω αλλα βλεπουμε σε ενα κανονικο βιντεο ενος απλου πολιτη με ημερομηνια Μαρτιου 2021 :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λαθος και την γυναικα του γιατρου κι αυτη γιατρος ειναι , το εκανε συνολο 4
οι 3 στον ιδιωτικο

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εσυ που παρεθεσες μια εργασια που ουτε καταλαβαινεις να την διαβασεις δειξε μου σε ποιο σημειο αναφερεται σε πλασεμπο και τον αριθμο αυτων.

Αν και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, είμαι σίγουρος ... σελίδα 17 αγράμματ@ :

PfizBion.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom