ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Σκληρο lock down απο αυριο αδερφια!λες να ξεκινησει καμμια καραντινα ο κουλης?
Σκληρο lock down απο αυριο αδερφια!λες να ξεκινησει καμμια καραντινα ο κουλης?
Θα κλεισουν τα νυχαδικα;;;;;;;;;;;Οχι ρε πουστημ.Σκληρο lock down απο αυριο αδερφια!
χαχαχαΟφ τοπικ.....παιχτη εχεις πει στην κοπελα σου οτι παλαιοτερα πηγαινες στην ολυμπια και εβγαζες τα ρουχα σου και λαδωνες τα βυζγια σου?...η νυφη σου το γνωριζει ?...ο γιατρος του ξαδερφου σου το ξερει?...τι σου εχουν προτεινει επι του θεματος?...εμβολιασμο απλο η εμβολιασμο με συνοδεια εγκλεισμου?....ηρεμα ρωταω!
Είχα κάνει κι εγώ μια ερώτηση που παραμένει αναπάντητηΑυτό που έχω περιέργεια να μάθω μέσα από κάποιο νοσοκομείο είναι πόσοι από αυτούς που αποκαλούνται «ελληναριό» με τις γνωστές νοοτροπίες δεκαετιών, με το που βγει θετικό ένα τεστ κόβιντ και πριν καν βήξουν ή ανέβει κάποιο δέκατο, τρέχουν στο νοσοκομείο ενώ ήδη έχουν πάρει το πολιτικό τους βύσμα και ζητούν εισαγωγή και παράλληλα μια ΜΕΘ να τους περιμένει ή τα απαιτούν με ύφος «ξέρεις ποιος είμαι εγώ».
εδω τυπε εχουμε σκατιανα και εισαγελατο...Είχα κάνει κι εγώ μια ερώτηση που παραμένει αναπάντητη
Αυτό το βιντεάκι προσεγγίζει το πρώτο σκέλος διεθνώς με χιουμοριστική διάθεση αλλά στην Ελλάδα μπορεί να ισχύει X10 μετά τις ειδήσεις των 8...
Δεν αμφιβάλω ότι έχουμε δυνατούς διαμορφωτές κοινής γνώμηςεδω τυπε εχουμε σκατιανα και εισαγελατο...
Πουλάω νυχοκόπτες σε τιμή προσφοράςΘα κλεισουν τα νυχαδικα;;;;;;;;;;;Οχι ρε πουστημ.
οχι ρε αλλιως ειναι το εργο.o nik1410 είναι αυτός που πήγε το πρωί στο σερν με το σχολείο και το βράδυ έψαχνε τους τραβεστί και πέρσι τνω βαϊων δεν πήγε για μπακαλιάρο στη μαμά μην την κολλήσει;
Όλη μέρα μας προετοίμαζαν για 4000 αλλά δεν ήρθε τελικά. Απαρηγόρητος ο Νίκος της καρδιάς μαςΑνοιγει σαμπάνια σήμερα ο εισαγγελάτος
Θα ανακοινώσει τρελλά νούμερα
Συγκριτικά με την προηγούμενη Δευτέρα που είχαμε παρόμοιο αριθμό τέστ , σήμερα είχαμε περίπου 1000 τέστ περισσότερα και γύρω στα 100 κρουσματα περισσότερα χοντρικά , με ελαφρά μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας ... μάλλον σε σταθεροποίηση βρισκόμαστε δηλαδη , ας ελπίσουμε να οδεύουμε προς πτώση σύντομα.Όλη μέρα μας προετοίμαζαν για 4000 αλλά δεν ήρθε τελικά. Απαρηγόρητος ο Νίκος της καρδιάς μας
Μακάρι γιατί έχουν ανέβει ψηλά τα νούμερα ειδικά στις ΜΕΘ.Συγκριτικά με την προηγούμενη Δευτέρα που είχαμε παρόμοιο αριθμό τέστ , σήμερα είχαμε περίπου 1000 τέστ περισσότερα και γύρω στα 100 κρουσματα περισσότερα χοντρικά , με ελαφρά μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας ... μάλλον σε σταθεροποίηση βρισκόμαστε δηλαδη , ας ελπίσουμε να οδεύουμε προς πτώση σύντομα.
αμα ειναι και γυφτος τοτε φερνει και 5 ντατσουν γεματα να γδαρουν τους γιατρους φωναζοντας οτι ειναι ρατσιστες και γιαυτο δεν τους προσφερουν περιθαλψηΔεν αμφιβάλω ότι έχουμε δυνατούς διαμορφωτές κοινής γνώμης
Το ερώτημα είναι το εξής: αν κάποιος από αυτούς τους τρομοκρατημένους με το θανατικό χωρις υποκείμενα νοσήματα διαγνωστούν με το χτικιό για πότε φεύγουν σφεντόνα στο νοσοκομείο; Αν μάλιστα τους πούνε κάτσε σπίτι γιατί δεν είσαι σοβαρά και άλλοι είναι χειρότερα τότε αρχίζουν τις απειλές στο νοσοκομείο και τα «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»..;
Συγκρίνεις νεκρούς ενός έτους με νεκρούς μερικών εβδομάδων (!). Χωρίς να λέω ότι δεν δουλεύει το εμβόλιο, με αυτό το επιχείρημα δεν πείθεις.θα τον πεισεις απλα με τα νουμερα.
απο τους 10.000.000 μη εμβολισαμενους πχ στην ελλαδα κολλησαν πανω απο 200.000 και πεθαναν οι 7.000
απο τους 1.000.000 εμβολιασμενους πλεον , σοβαρες επιπλοκες ειχαν 6 και πεθαναν 0 ΜΗΔΕΝ.
οχι και στα 2.Συγκρίνεις νεκρούς ενός έτους με νεκρούς μερικών εβδομάδων (!). Χωρίς να λέω ότι δεν δουλεύει το εμβόλιο, με αυτό το επιχείρημα δεν πείθεις.
Και το 1.000.000 αναφέρεται στις δόσεις των εμβολίων, όχι στους εμβολιασμένους (σου "ξέφυγε" και αυτό).
μια χαρά ταλέει ο Νικ. Η πρώτη του πρόταση αν το δεις αυστηρά επιστημονικά πάσχει λιγο (όχι όμως για το λόγο που λες εσύ) αλλά στην ουσία δίκιο έχει.Συγκρίνεις νεκρούς ενός έτους με νεκρούς μερικών εβδομάδων (!). Χωρίς να λέω ότι δεν δουλεύει το εμβόλιο, με αυτό το επιχείρημα δεν πείθεις.
Και το 1.000.000 αναφέρεται στις δόσεις των εμβολίων, όχι στους εμβολιασμένους (σου "ξέφυγε" και αυτό).