Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Λέτε να παίχτηκε και συνωστισμός στα μουσεία; :confused:

Συνημμένα

• 02118ADC-285B-42E2-BE05-C43DFC3CE6F9.jpeg
    02118ADC-285B-42E2-BE05-C43DFC3CE6F9.jpeg
    155 KB · Εμφανίσεις: 31
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οφ τοπικ.....παιχτη εχεις πει στην κοπελα σου οτι παλαιοτερα πηγαινες στην ολυμπια και εβγαζες τα ρουχα σου και λαδωνες τα βυζγια σου?...η νυφη σου το γνωριζει ?...ο γιατρος του ξαδερφου σου το ξερει?...τι σου εχουν προτεινει επι του θεματος?...εμβολιασμο απλο η εμβολιασμο με συνοδεια εγκλεισμου?....ηρεμα ρωταω!
χαχαχα

ναι ηρεμα σου απανταω ολοι αυτοι που ανεφερες εχουν δει τις φωτογραφιες απο ολυμπια και δεν ειχα λαδια στο κορμι μου

επισης να θυμισω οτι γνωριζω τις μισες τραβεστι της θεσσαλονικης, χωρις να εχω κανει σεξ μαζι τους, οποτε δεν εμπιπτω σε καμμια κατηγορια ομοφυλοφιλου, γκεη, πουστη και τα συναφη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Μια ερώτηση προς κομματόσκυλα Νουντου...με πάνω από 3500 κρούσματα την ημέρα για τις επόμενες 2 εβδομάδες τουλάχιστον και μέσο όρο εισαγωγών καθημερινά πάνω από 400 που θα τους βάλει ο άριστος σας;

Ξεκινήστε να φτιάχνετε νεκροταφεία....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αυτό που έχω περιέργεια να μάθω μέσα από κάποιο νοσοκομείο είναι πόσοι από αυτούς που αποκαλούνται «ελληναριό» με τις γνωστές νοοτροπίες δεκαετιών, με το που βγει θετικό ένα τεστ κόβιντ και πριν καν βήξουν ή ανέβει κάποιο δέκατο, τρέχουν στο νοσοκομείο ενώ ήδη έχουν πάρει το πολιτικό τους βύσμα και ζητούν εισαγωγή και παράλληλα μια ΜΕΘ να τους περιμένει ή τα απαιτούν με ύφος «ξέρεις ποιος είμαι εγώ». :confused:
Είχα κάνει κι εγώ μια ερώτηση που παραμένει αναπάντητη
Αυτό το βιντεάκι προσεγγίζει το πρώτο σκέλος διεθνώς με χιουμοριστική διάθεση αλλά στην Ελλάδα μπορεί να ισχύει X10 μετά τις ειδήσεις των 8... :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
o nik1410 είναι αυτός που πήγε το πρωί στο σερν με το σχολείο και το βράδυ έψαχνε τους τραβεστί και πέρσι τνω βαϊων δεν πήγε για μπακαλιάρο στη μαμά μην την κολλήσει;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Είχα κάνει κι εγώ μια ερώτηση που παραμένει αναπάντητη
Αυτό το βιντεάκι προσεγγίζει το πρώτο σκέλος διεθνώς με χιουμοριστική διάθεση αλλά στην Ελλάδα μπορεί να ισχύει X10 μετά τις ειδήσεις των 8... :confused:

εδω τυπε εχουμε σκατιανα και εισαγελατο...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
εδω τυπε εχουμε σκατιανα και εισαγελατο...
Δεν αμφιβάλω ότι έχουμε δυνατούς διαμορφωτές κοινής γνώμης :confused:
Το ερώτημα είναι το εξής: αν κάποιος από αυτούς τους τρομοκρατημένους με το θανατικό χωρις υποκείμενα νοσήματα διαγνωστούν με το χτικιό για πότε φεύγουν σφεντόνα στο νοσοκομείο; Αν μάλιστα τους πούνε κάτσε σπίτι γιατί δεν είσαι σοβαρά και άλλοι είναι χειρότερα τότε αρχίζουν τις απειλές στο νοσοκομείο και τα «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»..;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
o nik1410 είναι αυτός που πήγε το πρωί στο σερν με το σχολείο και το βράδυ έψαχνε τους τραβεστί και πέρσι τνω βαϊων δεν πήγε για μπακαλιάρο στη μαμά μην την κολλήσει;
οχι ρε αλλιως ειναι το εργο.
στο σερν πηγα οταν ταξιδεψα και με φιλοξενησε στην γενευη η τοτε κοπελα μου, εκανα και βολτα στην πιατσα τους καθως μεχρι το απογευμα η κοπελια δουλευε και εγω εκατσα καιρο εκει.
και φετος δεν θα παω για τον μπακαλιαρο για τον ιδιο λογο.
ο κορονοιος για εμας τους νεους σκοτωνει 1 στους 500 στους γερους 1 στους 50, και περσι το ξεραμε.
δεν μας ειπαν ποτε ψεματα γιατι αν κολλησετε οι 20ριδες , οι 30ριδες , οι 40ριδες θα πεθανετε. το 90% των θυματων ανω των 60 ηταν και παραμενει. τωρα αν φοβουνται τον κορονοιο 40χρονες γυναικες που σε αυτες σκοτωνει 1 στις 1000, ε αυτο ειναι αρρωστοφοβια. αντιθετα οι πρωτοι 10 που συναντω στην γειτονια εξω ειναι 70ριδες που δεν αντεχουν να μεινουν με την γυναικα τους σπιτι παροτι αυτοι θα επρεπε να κλεινονται καλα μεσα.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Ανοιγει σαμπάνια σήμερα ο εισαγγελάτος
Θα ανακοινώσει τρελλά νούμερα
Όλη μέρα μας προετοίμαζαν για 4000 αλλά δεν ήρθε τελικά. Απαρηγόρητος ο Νίκος της καρδιάς μας :cry:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Όλη μέρα μας προετοίμαζαν για 4000 αλλά δεν ήρθε τελικά. Απαρηγόρητος ο Νίκος της καρδιάς μας :cry:
Συγκριτικά με την προηγούμενη Δευτέρα που είχαμε παρόμοιο αριθμό τέστ , σήμερα είχαμε περίπου 1000 τέστ περισσότερα και γύρω στα 100 κρουσματα περισσότερα χοντρικά , με ελαφρά μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας ... μάλλον σε σταθεροποίηση βρισκόμαστε δηλαδη , ας ελπίσουμε να οδεύουμε προς πτώση σύντομα.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Συγκριτικά με την προηγούμενη Δευτέρα που είχαμε παρόμοιο αριθμό τέστ , σήμερα είχαμε περίπου 1000 τέστ περισσότερα και γύρω στα 100 κρουσματα περισσότερα χοντρικά , με ελαφρά μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας ... μάλλον σε σταθεροποίηση βρισκόμαστε δηλαδη , ας ελπίσουμε να οδεύουμε προς πτώση σύντομα.
Μακάρι γιατί έχουν ανέβει ψηλά τα νούμερα ειδικά στις ΜΕΘ.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Δεν αμφιβάλω ότι έχουμε δυνατούς διαμορφωτές κοινής γνώμης :confused:
Το ερώτημα είναι το εξής: αν κάποιος από αυτούς τους τρομοκρατημένους με το θανατικό χωρις υποκείμενα νοσήματα διαγνωστούν με το χτικιό για πότε φεύγουν σφεντόνα στο νοσοκομείο; Αν μάλιστα τους πούνε κάτσε σπίτι γιατί δεν είσαι σοβαρά και άλλοι είναι χειρότερα τότε αρχίζουν τις απειλές στο νοσοκομείο και τα «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»..;
αμα ειναι και γυφτος τοτε φερνει και 5 ντατσουν γεματα να γδαρουν τους γιατρους φωναζοντας οτι ειναι ρατσιστες και γιαυτο δεν τους προσφερουν περιθαλψη

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
θα τον πεισεις απλα με τα νουμερα.
απο τους 10.000.000 μη εμβολισαμενους πχ στην ελλαδα κολλησαν πανω απο 200.000 και πεθαναν οι 7.000
απο τους 1.000.000 εμβολιασμενους πλεον , σοβαρες επιπλοκες ειχαν 6 και πεθαναν 0 ΜΗΔΕΝ.
Συγκρίνεις νεκρούς ενός έτους με νεκρούς μερικών εβδομάδων (!). Χωρίς να λέω ότι δεν δουλεύει το εμβόλιο, με αυτό το επιχείρημα δεν πείθεις.
Και το 1.000.000 αναφέρεται στις δόσεις των εμβολίων, όχι στους εμβολιασμένους (σου "ξέφυγε" και αυτό).

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
Ξεροχυνω με χαζομαλακα καθηγητή του πουτσου χλεχλε :wanker:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Συγκρίνεις νεκρούς ενός έτους με νεκρούς μερικών εβδομάδων (!). Χωρίς να λέω ότι δεν δουλεύει το εμβόλιο, με αυτό το επιχείρημα δεν πείθεις.
Και το 1.000.000 αναφέρεται στις δόσεις των εμβολίων, όχι στους εμβολιασμένους (σου "ξέφυγε" και αυτό).
οχι και στα 2.

οι δοσεις εμβολιων σημερα στην ελλαδα ειναι 1.503.487
οι εμβολιασμενοι διαφορετικοι ανθρωποι με 1 ή 2 δοσεις ειναι 1.018.675

οποτε μια χαρα εγραψα 1.000.000

παμε στο δευτερο θεμα.
οι παρενεργειες των εμβολιων στο 99% των περιπτωσεων φαινονται τις πρωτες μερες και ειχαμε 6 βαριες περιπτωσεις και ΜΗΔΕΝ θανατους, αρα οταν και αμα εμβολιαστουν ολοι θα εχουμε περιπου δεκαπλασιους δηλαδη περιπου 60-70-90 με σοβαρες παρενεργειες και μετρημενους στα δακτυλα νεκρους λογω του εμβολιου.

αντιθετα οι 7.582 νεκροι με κορονοιο (και η πλειοψηφια τους ειναι ΑΠΟ αλλιως δεν θα γεμιζαν τα νοσοκομεια) ηταν σε 242.347 ανθρωπους καταγεγραμμενους, βεβαια η εκτιμισεις ειναι οτι πραγαμτικα κολλησαν δεκαπλασιοι και βαλε. θες 1 εκατομυριο , θες 2, θες 3, παντως χωρις τον εμβολιασμο οταν καποια στιγμη το περασουν διπλασιοι ή τριπλασιοι θα εχουμε περιπου διπλασιου ή τριπλασιους νεκρους.

αρα μια χαρα τα ειπα. απο τι μια εχεις νεκρους και αρρωστους με κουσουρια ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

το μονο "καλο" ειναι οτι το 95% των θυματων ειναι ηλικιωμενοι και βαρια αρρωστοι που ειχαν χαμηλο προσδοκομενο.

απο μια χωρα λοιπον με ηδη 7.000 θυματα που μπορει να γινουν μεχρι και 30-40.000 οταν θα κολλησουν οι περισσοτεροι και δεν εχει σημασια αν αυτο γινει σε 1 ή σε 3 χρονια το συνολο στο τελος εχει σημασια.

καλυτερα ειναι μια χωρα με εμβολιασμενους που καμμια 100 θα παθουν επιπλοκες και ισωςςςςςςς να πεθανουν 2-3-15-45

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
μια χαρά ταλέει ο Νικ. Η πρώτη του πρόταση αν το δεις αυστηρά επιστημονικά πάσχει λιγο (όχι όμως για το λόγο που λες εσύ) αλλά στην ουσία δίκιο έχει.
Και για τους εμβολιασμούς είναι απολύτως ακριβής. 1000000 διαφορετικοί πολίτες έχουν εμβολιασθεί μέχρι τώρα. Από αυτούς σχεδόν 500000 έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση. Συνεπώς οι δόσεις των εμβολίων που λες εσύ είναι 1.5 μύριο.

edit: βλέπω ότι σου απάντησε την ώρα που έγραφα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom