You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
οκ, ο Νικ συγκρίνει παρενέργειες του εμβολίου με νεκρούς από covid. Νόμισα ότι συγκρίνει τους εμβολιασμένους νεκρούς από covid (μηδέν) με τους νεκρούς του προηγούμενου έτους.
Διάβαζα στην "Καθημερινή" έναν γιατρό του ναυτικού πριν 1-2 βδομάδες που την έκανε αυτή την παράλογη σύγκριση και μου 'ρθε ότι και ο Νικ εμφανίστηκε να μας πει το ίδιο (και τότε οι δόσεις τυχαίνει να ήταν 1000000).
Διάβαζα στην "Καθημερινή" έναν γιατρό του ναυτικού πριν 1-2 βδομάδες που την έκανε αυτή την παράλογη σύγκριση και μου 'ρθε ότι και ο Νικ εμφανίστηκε να μας πει το ίδιο (και τότε οι δόσεις τυχαίνει να ήταν 1000000).
όταν οι συνολικές δόσεις ήταν 1000000 σε κάποιες ειδήσεις είτε από λάθος ή ίσως και σκόπιμα για δημιουργία εντυπώσεων αυτό το νούμερο είχε παρουσιαστεί ως αριθμός εμβολιασμένωνοκ, ο Νικ συγκρίνει παρενέργειες του εμβολίου με νεκρούς από covid. Νόμισα ότι συγκρίνει τους εμβολιασμένους νεκρούς από covid (μηδέν) με τους νεκρούς του προηγούμενου έτους.
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
οκ, ο Νικ συγκρίνει παρενέργειες του εμβολίου με νεκρούς από covid. Νόμισα ότι συγκρίνει τους εμβολιασμένους νεκρούς από covid (μηδέν) με τους νεκρούς του προηγούμενου έτους.
Ο Νικ είναι πιο χαζός κι από ακτινίδιο. Μην ασχολείσαι.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Δεν μου απαντησες τιποτα.Ουτε για το εμβολιο ουτε για τους ιους που σε ρωτησα.Ας το τελειωσουμε εδω γιατι δεν εχει και νοημα.
καλά μην κάνεις έτσι, Ούτε εσύ βλέπω να απαντάς σε όσα σε ρωτάνε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Πχ. σε ότι σε έχω ρωτήσει μέχρι τώρα, ή την άλλη την ερώτηση του Μπόκολου που έχει μείνει με την απορία ο άνθρωπος...κρίμα δεν είναι ;
τουλάχιστον άνοιξες κανένα λεξικό να μάθεις τι σημαίνει ανακάλυψη και τι εφεύρεση ;
απάντηση τρία σε ένα
Κυριάκο επειδή εσύ και κάποιοι ακόμη έχετε πλάσει τους καραντινόκαυλους και τους απέναντί τους και ερμηνεύετε την πραγματικότητα με αυτούς τους όρους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έτσι είναι. Η βασική διαφωνία του Νικ και των υπολοιπων (μεταξύ των οποίων και εγώ) την περασμένη άνοιξη είχε να κάνει με το αφήγημα περί γριπούλας που είχε με παθος υποστηρίξει παρόλο που ήταν εμφανές το που έπασχε και αρκετοί του είχαν υποδείξει τα λανθασμένα/επιλεκτικά στοιχεία που έπαιρνε υπόψιν του. Από όσο θυμάμαι όμως δεν υποστήριξε ποτέ κάποια από τις "ψεκασμένες" θεωρείες και απόψεις που γράφονται εδώ μέσα. Και από ότι βλέπω στην επανεμφάνισή του είναι ξεκάθαρα ορθολογικός στα όσα γράφει.
Συνεπώς με αυτή την έννοια δεν βλέπω να ήταν ποτέ στη "δική" σας πλευρά
Νικ χαίρομαι που επανεμφανίστηκες "ζεστός" και έχεις όρεξη και αντιπαραθέτεις τα όσα ξέρεις στα όσα....ενδιαφέροντα μας γράφει ο νένας.
Θα προτιμούσα όμως να έγραφες απλά ένα ΟΚ λάθος για όσα υποστήριζες πέρσι τέτοια εποχή, δεν είναι κακό. Αντί να επιμένεις ακόμη και να γράφεις τα ίδια που έχουν αντικρουστεί εδώ μέσα αρκετές φορές.
Ρε καραντινόκαυλοι, τι μεταγραφάρα κάνατε
Παει ο nik1410
Κυριάκο επειδή εσύ και κάποιοι ακόμη έχετε πλάσει τους καραντινόκαυλους και τους απέναντί τους και ερμηνεύετε την πραγματικότητα με αυτούς τους όρους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έτσι είναι. Η βασική διαφωνία του Νικ και των υπολοιπων (μεταξύ των οποίων και εγώ) την περασμένη άνοιξη είχε να κάνει με το αφήγημα περί γριπούλας που είχε με παθος υποστηρίξει παρόλο που ήταν εμφανές το που έπασχε και αρκετοί του είχαν υποδείξει τα λανθασμένα/επιλεκτικά στοιχεία που έπαιρνε υπόψιν του. Από όσο θυμάμαι όμως δεν υποστήριξε ποτέ κάποια από τις "ψεκασμένες" θεωρείες και απόψεις που γράφονται εδώ μέσα. Και από ότι βλέπω στην επανεμφάνισή του είναι ξεκάθαρα ορθολογικός στα όσα γράφει.
η αλήθεια είναι ότι και μένα με παραξένεψε η "comme il faut " επανεμφάνιση και το μεγάλο διάστημα απουσίας. Μπορεί να είχε καλύτερα πράγματα να κάνει το καλοκαίρι, τίποτα διακοπούλες στη Γενεύη πχ. (αστειευομαι Νικ ελπίζω να μην παρεξηγείς)εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι προκειται για μια απλη γριπη;
Μετα εξαφανιστικες τι εγινε ρε νικ; υπηρχαν προβληματα με τον νομο και ταξη του μαυρου κουλη;
Εμφανιζεσαι τωρα πολυ..καθως πρεπει, τι εγινε;;
εαν συνεβει κατι, να μη το μαθουμε;
οχι ελεγα οτι ειναι αναλογη της γριπης και οντως η γριπη περσι ειχα ανεβασει αρθρα εκτιμουσαν 1.200.000 νεκρους και ο κορωνοιος περιπου 1.500.000
τις μεγαλες γριπες οπως του 1918 με 40.000.000 νεκρους ή του 1968 με 2-4.000.000 νεκρους δεν τους πλησιασε.
την συνηθισμενη γριπη που εχει γυρω στο μισο εκ ναι την ξεπερασε
Νικ χαίρομαι που επανεμφανίστηκες "ζεστός" και έχεις όρεξη και αντιπαραθέτεις τα όσα ξέρεις στα όσα....ενδιαφέροντα μας γράφει ο νένας.
Θα προτιμούσα όμως να έγραφες απλά ένα ΟΚ λάθος για όσα υποστήριζες πέρσι τέτοια εποχή, δεν είναι κακό. Αντί να επιμένεις ακόμη και να γράφεις τα ίδια που έχουν αντικρουστεί εδώ μέσα αρκετές φορές.
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Καλά λένε ότι ο ιός μεταδίδεται στις πορείες. Εκεί την άρπαξε και το μπογδάνο.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.177
- Πόντοι
- 2.606
Χαχαχα ο ενας πιτσιρικας ανεβηκε αναποδα την κυλιομενη.... Θα θελα βεβαια και τα πλανα απο αυτους που τον μαρσαρανε(σιγουρο)και αυτον να τους εξηγει οτι αστειακι καναμε ρε παιδια....
Νενα(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Ποσοι?ενω καλυτερα ειναι να τους αφηνουμε να πεθαινουν απο γριπη στα 65 τους.
τι λες ρε?
ξες ποσους σωζει καθε χρονο το εμβολιο της γριπης?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
υπολογιζονται καποιες 100νταδες καθε χρονο στην ελλαδα.Ποσοι?
τι θα θελες να μην εμβολιαζονται και να χουμε πχ 300 ή 400 νεκρους παρπαπανω απο γριπη, εστω και 70ριδες , 60ριδες κλπ?
Όχι δεν σε κοροϊδεύει ο ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ απλά αναπαράγει το αφήγημα. Με όσα αναφέρει το ενός λεπτού απόσπασμα, αλήθεια γιατί η τόση προπαγάνδα για επιβολή του εμβολιασμού;;;;ο σκαι μας κοροιδευει καταμουτρα
Και ΑΝ ΙΣΧΎΟΥΝ αυτά που γράφει ο Guardian γιατί η κυβέρνηση του Ισραήλ "ελευθερώνει" τους εμβολιασμένους από τους περιορισμούς;;;; Μήπως τελικά είναι καθαρά πολιτική απόφαση η επιβολή ή όχι καραντίνας όπως και η άρση της;;;;
Και ρωτάω πάλι : αφού μας πρήξανε τα παπάρια με τα mrna εμβόλια και τη νέα τεχνολογία, γιατί τότε θέλουμε κάθε χρόνο τρύπημα δύο δόσεων;;; Δεν εκπαιδεύτηκε ο οργανισμός αρκετά να ξεχωρίσει το spike;;
Όποιος επιθυμεί ας κάνει το εμβόλιο. Τους υπόλοιπους μη μας πρήζετε.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
φιλε ντικ οταν βγηκε το εμβολιο της πολυμυελιτιδας πους εσωσε εκατομυρια ζωες δεν το συζηταγανε οι παππουδες σου πηγαν και το κανανε και σωθηκανε?
το ιδιο με το εμβολιο της ιλαρας, του κοκκυτη κλπ
γιατι τοσο φοβια με το εμβολιο του κορονοιου?
και κατι αλλο δεν ειναι ΕΝΑ αλλα πολλα εμβολια απο πολλες διαφορετικες χωρες. αν υπηρχε συνομωσια αρκουσε να βγαλει ενα.
δεν εμπιστευεσαι ουτε του κινεζους, ουτε τους ρωσους, ουτε τους αγγλους, ουτε τους γερμανους, ουτε τους αμερικανους,
ολοι οι γιατροι ολων των χωρων στον κολπο?????
εδω το θεμα ειναι για τον κορονοιο οποτε ναι θα ακους να μιλανε για τον κορονοιο και τΑ εμβολιΑ του.
αν δεν σ αρεσει διαβαζε αλλου, οπως εγω αλλαζω καναλι οταν ακουω τρομολαγνικα ρεπορταζ στην τηλεοραση λες και ειναι η πανουκλα που θα εξαφανισει την μιση ευρωπη ο κορονοιος με την πιθανοτητα 0,5% να μας σκοτωσει.
και κατι αλλο δεν ειναι ΕΝΑ αλλα πολλα εμβολια απο πολλες διαφορετικες χωρες. αν υπηρχε συνομωσια αρκουσε να βγαλει ενα.
δεν εμπιστευεσαι ουτε του κινεζους, ουτε τους ρωσους, ουτε τους αγγλους, ουτε τους γερμανους, ουτε τους αμερικανους,
εδω το θεμα ειναι για τον κορονοιο οποτε ναι θα ακους να μιλανε για τον κορονοιο και τΑ εμβολιΑ του.
αν δεν σ αρεσει διαβαζε αλλου, οπως εγω αλλαζω καναλι οταν ακουω τρομολαγνικα ρεπορταζ στην τηλεοραση λες και ειναι η πανουκλα που θα εξαφανισει την μιση ευρωπη ο κορονοιος με την πιθανοτητα 0,5% να μας σκοτωσει.
Όσο έλειπες τα λύσαμε αυτά τα θέματα. Δεν έχω εγώ κανένα πρόβλημα με εμβόλια που βρίσκονται 10ετίες στην αγορά, τα κάνεις ΜΙΑ ΦΟΡΆ και έχουν εξαλείψει αρρώστιες που σκοτώνανε. Τα εμβόλια του κορόνα απλά δεν συγκρίνονται με τα παραπάνω σε κανένα πεδίο. Το να τα ομαδοποιούμε όλα είναι άτοπο.φιλε ντικ οταν βγηκε το εμβολιο της πολυμυελιτιδας πους εσωσε εκατομυρια ζωες δεν το συζηταγανε οι παππουδες σου πηγαν και το κανανε και σωθηκανε?
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου. Για μια αρρώστια που σκοτώνει (και λιγότερο από) το 0,5% δεν δικαιολογούνται ούτε η επιβολή εμβολιασμού, ούτε η στέρηση συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών, ούτε η οικονομική καταστροφή. Είναι υπεραντίδραση.
Όποιος επιθυμεί κάνει το εμβόλιο και ησυχάζει. Εμάς μην πρήζετε. Θα πεθάνουμε από κορονοϊό.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οχι ντικ δεν ειναι ετσι.
το εμβολιο της γριπης δεν το κανεις μια φορα.
το κανουν καθε χρονο οι ευπαθεις που κινδυνευουν.
ετσι ισως γινει και το εμβολιο του κορονοιου, ενα ετησιο εμβολιο για τους ευπαθεις και ηλικιωμενους, τωρα ομως επειδη διαδιδεται πολυ πιο γρηγορα απο την γριπη επιβαλλεται να το κανουμε οι περισσοτεροι για να περιοριστει το προβλημα.
την επιμονη σου να μην το συζηταμε δεν καταλαβα. σου ειπα και εμενα με εκνευριζει να μεγαλοποιουν το προβλημα στα καναλια και απλα τα κλεινω. και εδω το καλοκαιρι δεν εμπαινα γιατι κυνηγουσα γκομενες σε νησια κλπ, τωρα που εχω χρονο ξαναμπηκα.
το εμβολιο της γριπης δεν το κανεις μια φορα.
το κανουν καθε χρονο οι ευπαθεις που κινδυνευουν.
ετσι ισως γινει και το εμβολιο του κορονοιου, ενα ετησιο εμβολιο για τους ευπαθεις και ηλικιωμενους, τωρα ομως επειδη διαδιδεται πολυ πιο γρηγορα απο την γριπη επιβαλλεται να το κανουμε οι περισσοτεροι για να περιοριστει το προβλημα.
την επιμονη σου να μην το συζηταμε δεν καταλαβα. σου ειπα και εμενα με εκνευριζει να μεγαλοποιουν το προβλημα στα καναλια και απλα τα κλεινω. και εδω το καλοκαιρι δεν εμπαινα γιατι κυνηγουσα γκομενες σε νησια κλπ, τωρα που εχω χρονο ξαναμπηκα.
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Αν διαφωνεις με τα γαλαζια παπαγαλακια και δεν εισαι αναρχικος τοτε εισαι ναζιΌχι δεν ισχύει γιατί :
-προσωπικά έχω δηλώσει πολλές φορές αντιαριστερός.
-οι αριστεροί εδώ μέσα ξεχωρίζουν
-οι περισσότεροι που κατακρίνουν την κυβέρνηση δεν είναι ούτε αναρχοάμπαλοι ούτε αριστεροί
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Θα συμφωνήσω πως ο Νικ δεν ήταν στην πλευρά μας. Ο Νικ είναι ΔΥ που στο 90% και βόμβες να πέφτουν εξω από το σπίτι τους , αν η τηλεόραση τους πει πως είναι στρακαστρούκες θα χτυπάνε τα χέρια τους σαν τα μικρά μωρά από χαρά (με τη βασική προϋπόθεση να μην πειραχτεί το μηνιάτικο)απάντηση τρία σε ένα
Τον διαχωρισμό δεν τον κάνω εγώ αλλά η πραγματικότητα, με την οποία εσείς οι βολεμένοι με την κατάσταση του τελευταίου έτους (μην το πάρεις απόλυτα προσωπικά γιατί έχω συμπεριλάβει και τους γέρους μου μέσα) έχετε τσακωθεί.
Εσένα προσωπικά σε έχω κατατάξει στη δεύτερη κατηγορία ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΚΑΥΛΩΝ. Λογικά έχεις κάποιο όφελος από την καραντίνα. Όφελος μπορεί να είναι πχ και -80% φόρτος εργασίας στην υπηρεσία σου ή τηλεργασία που δεν χρειάζεται κάθε πρωί και περνεις αμάξι να πηγαίνεις δουλειά .Πάντα βέβαια χωρις να πειραχτεί στο παραμικρό ο μισθός.
Σε κατεστραμμένους και καταχρεωμένους όμως από αυτή τη κατάσταση δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε.
Τέλος να δηλώσω πως καταδικάζω τις ψεκασμένες θεωρίες από όποια πλευρά κι αν προέρχονται.
Ο Σκαι δεν θα το εκανε ποτε αυτοο σκαι μας κοροιδευει καταμουτρα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.086
- Πόντοι
- 26.141
K εγω πολλάκις όταν μαλωνω πάντα ρωτώ αν είναι εισοδήματος διαμερισμάτων ή δυ ή συνταξιούχος
Αν είναι τότε προσπερνω
Αν όμως είναι ΕΕ το πραγματια αξίζει η κουβέντα μαζί του αρκεί να μην είμαι σε κάτι επαγγέλματα που λαθροσκοπησαν ή κ κέρδισαν με τον ιό όπως ιδιωτικά εργαστήρια ή πχ έμποροι αντισηπτικων
Αν είναι τότε προσπερνω
Αν όμως είναι ΕΕ το πραγματια αξίζει η κουβέντα μαζί του αρκεί να μην είμαι σε κάτι επαγγέλματα που λαθροσκοπησαν ή κ κέρδισαν με τον ιό όπως ιδιωτικά εργαστήρια ή πχ έμποροι αντισηπτικων
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Μέρκελ: Ανακάλεσε το lockdown για το Πάσχα ζητώντας συγγνώμη
«Λυπάμαι βαθιά και ζητώ συγγώμη από όλους τους πολίτες»