Σημερινή ενημέρωση από το μέτωπο του Κόβιντ. Ξέρω ότι οι ψεκασμένοι θα με θεωρήσουν μισθοφόρο των Φαρμακευτικών Εταιρειών, δεν απευθύνομαι σε αυτούς, ας μην με διαβάσουν αν με θεωρούν ψεύτη. Για τους άλλους λοιπόν. Έκανα το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα το πρωί της10.3. Δεν είχα την παραμικρή ενόχληση. Την άλλη μέρα διάβασα ότι οι Σκανδιναβοί το παγώνουν και ανησύχησα. Οπότε άρχισαν να παίρνω τηλέφωνα σε όλους τους παλιούς συμμαθητές, μια και είμαστε όλοι στην ίδια κλάση, γεννηθέντες εν έτει 1960. Επί συνόλου 15 ερωτηθέντων μόνο η γυναίκα του κουμπάρου μου είχε σοβαρές παρενέργειες, δηλ. Το βράδυ της ίδιας μέρας ανέβασε πυρετό 39,2, την άλλη μέρα 38,2 και την τρίτη έπεσε στο 37,2, σήμερα είναι καλά αλλά νιώθει σα να τη χτύπησε τραίνο. Η εν λόγω γενικά έχει εύθραυστη υγεία, Ιδιοπαθή χοληστερίνη, έχει ξηλώσει μήτρα κλπ. Από όλους τους άλλους, ένας είχε δέκατα την άλλη μέρα, πήρε ένα αναβράζων ντεπόν και μια άλλη πόναγε το χέρι στο οποίο έκανε το εμβόλιο για μια μέρα. Αυτά από το μέτωπο των παρενεργειών οι οποίες συνέβησαν στον κύκλο μου