Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
798
Πόντοι
96
Και στο Ισραήλ υπάρχουν αυτοί που, κατά τη γνώμη τους μετά από ανάλυση , βλέπουν σοβαρά λάθη στα επίσημα στατιστικά. Μη σκάς, τα παρακολουθούμε κάποιοι.
 

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Μηνύματα
369
Like
161
Πόντοι
1
Εχω μια ειλικρινη απορία.
Οι Εβραιοι που εμβολιασαν ολον τον πληθυσμο τους σχεδον, δεν γνωριζουν?
Εν γνωσει τους αυτοκτονουν?

Εχω μια ειλικρινη απορία.
Οι Εβραιοι που εμβολιασαν ολον τον πληθυσμο τους σχεδον, δεν γνωριζουν?
Εν γνωσει τους αυτοκτονουν?
Συγκλονιστικό βίντεο από τη Βραζιλία δείχνει τον Υπουργό Υγείας της χώρας να λαμβάνει εμβολιασμό COVID-19 που φαίνεται να είναι στην πραγματικότητα μια άδεια σύριγγα.

Η υπουργός Υγείας της Βραζιλίας Benedita Oliveira εμφανίζεται στο βίντεο που υποτίθεται ότι λαμβάνει το εμβόλιο COVID-19 στην Quixada, αλλά η πιο προσεκτική επιθεώρηση αποκαλύπτει ότι η σύριγγα του εμβολίου είναι άδεια, με τον γιατρό να τη χορηγεί ελαφρώς τραβώντας το έμβολο πίσω για να δώσει την εντύπωση ότι πρόκειται να σπρωξει το εμβόλιο στο χέρι της.


 

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Μηνύματα
369
Like
161
Πόντοι
1
Εχω μια ειλικρινη απορία.
Οι Εβραιοι που εμβολιασαν ολον τον πληθυσμο τους σχεδον, δεν γνωριζουν?
Εν γνωσει τους αυτοκτονουν?
Οποιος εχει την βασικη εξυπναδα θα καταλαβει απο τα διαγραμματα οτι το εμβολιο εχει αμφιβολη αποτελεσματικοτητα και οτι μεταξυ της πρωτης δοσης και δευτερης στους ηλικιωμενους υπηρξε αυξηση των θανατων.Στους δε νεωτερους υπηρξε αυξηση σοβαρων περιπτωσεων 13.75%(ινστιτουτο Waisserman) μετα απο την πρωτη δοση ενω ηταν σε καθοδο.Θα δειτε ενα πλατω πλεον να υπαρχει.Σε καμμια μελετη δεν υπαρχει ο υπολογισμος της φυσικης ανοσιας η οποια και ειναι κατα πολυ ανωτερη της τεχνητης και ειναι αρκετες εκατονταδες χιλιαδων ατομων ουτε λαμβανεται υπ'οψιν η διασταυρουμενη ανοσια απο τους αλλους τους κορονοιους (σημαινει οτι η βασικη κατασκευη αυτων των ιων ειναι κοινη και οταν αρρωστησει καποιος η μνημη των λευκων κυτταρων ενεργοποιειται και η κατασκευη αντισωματων ειναι ταχιστη).
Οποιος θελει ας κανει το εμβολιο.
 

Συνημμένα

  • Israel vaccination 2.JPG
    Israel vaccination 2.JPG
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Israel vaccination 3.JPG
    Israel vaccination 3.JPG
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Israel vaccination 4.JPG
    Israel vaccination 4.JPG
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Israel Vaccination 5.JPG
    Israel Vaccination 5.JPG
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 28

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
ο κρετινισμος συνεχιζεται

 

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Μηνύματα
1.922
Like
2.107
Πόντοι
456

ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΩΕΙ ΤΑ “ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ” Η ASTRAZENECA! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ “ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ” ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ​


Καθημερινά μεγαλώνει η λίστα των χωρών που βάζουν σε “λίστα αναμονής” το εμβόλιο της AstraZeneca, λόγω των περιστατικών που έχουν παρατηρηθεί με θρομβώσεις.

Σήμερα, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία ανακοίνωσαν πως προχωρούν στην αναστολή χρήσης του εμβολίου και θα περιμένουν την γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων. Την ανακοίνωση στη Γαλλία έκανε ο ίδιος ο Εμανουέλ Μακρόν

Να θυμίσουμε ότι η χορήγηση του Astrazeneca έχει ήδη ανακληθεί σε: Ιρλανδία, Αυστρία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ισλανδία, Δανία, Βουλγαρία και Ταϊλάνδη.

Κανένας ακόμα δεν τους αναγκάζει να το βαρέσουν..Ο εμβολιασμός ή μη επαφίεται στην ευφυία των πολιτών..
Αν κάποιοι παρόλα αυτά που ακούγονται και δεν είναι συνωμοσιολογίες αλλά επίσημες θέσεις κρατών και ειδικών, πάνε και το κάνουν , είναι άξιοι της μοίρας τους ..
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Μπορει και το johnson & johnson , μεσα Απριλιου νομιζω θα ερθει στην ΕΕ
καλυτερα αυτο να κανουμε ... μονοδοσικο
το μονοδοσικο ειναι το τυρι που μαζευει ολα τα ποντικακια αλλα δε βλεπουν τη φακα αφου ολες οι φαρμακευτικες εχουν βεβαρημενο ποινικο μητρωο ομως οταν φτανουμε στην J&J τοτε πια μιλαμε για τον βαρυποινιτη των φαρμακευτικων ,η Astra ειναι αθωος κλεφτοκοτας μπροστα της,σε βρισκω θαραλλέο,καλή τύχη και ολα να πάνε καλά?
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Στο μπουρδελισταν χουντισταν του Κουλη πλέον δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μας πουν 15 Μάη ανοίγει ο τουρισμος, οι τουρίστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα, αλλά εσείς θα συνεχίσετε να στέλνετε SMS και να φοράτε μάσκες παντού και όποτε γουστάρουμε θα σας γραφουμε κιόλας γιατί το κράτος έχει εξοδα
αυτο θα ειναι μια υπευθυνη πολιτικη απο τον Κουλη και θα τον συγχαρουν ολοι οι Ευρωπεη,δε μπορει να κινδυνευουν οι πολυτιμοι τουριστες απο τους ελληναραδες,κλειδωμενους θα τους εχει και εξω θα κοβουν βολτες μονοι οι τουριστ,αλλα τα ντοπια προβατα που συνηθισαν στη καραντινα και τους αρεσει και τη θελουν και την εχουν αναγκη πολυ θα δινουν ποσοστα 80% ναι θελουμε κι αλλο και Κουλη εισαι ο καλυτερος στις δημοσκοπησεις του Σκαει
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.655
Πόντοι
1.106
είναι το ίδιο το αν υπήρχαν 80άρηδες με το ότι 80άρηδες πρωτοστατούν στην μάχη με 50 κιλά εξοπλισμό στην πρώτη γραμμή?
Αυτό υποστηρίζεις και εσύ ή δεν διάβασες από την αρχή την συζήτηση
Κοίτα, τον Παρμενίωνα τον απέσυρε ο Αλέξανδρος σε τιμητική θέση, ως άρχοντα βέβαια, γιατί είχε πλέον φθάσει τα 70. Το Νέστορα τον είχαν ως σύμβουλο και όχι ως μαχητή πρώτης γραμμής, γιαυτό και έμεινε το όνομά του συνώνυμο της σοφίας και όχι της σπάθας. Είναι ανόητο να υποστηρίζεις ότι κουβαλούσε κάποιος 50 κιλά σε μάχη στα 80. Αλλά ότι όντως υπήρχαν γηραιοί ηγέτες δεν αμφισβητείται. Άλλο καβάλα σε άλογο να παρακολουθείς το πεδίο και να δίνεις εντολές και άλλο μάχη εκ του συστάδην όμως.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
το μονοδοσικο ειναι το τυρι που μαζευει ολα τα ποντικακια αλλα δε βλεπουν τη φακα αφου ολες οι φαρμακευτικες εχουν βεβαρημενο ποινικο μητρωο ομως οταν φτανουμε στην J&J τοτε πια μιλαμε για τον βαρυποινιτη των φαρμακευτικων ,η Astra ειναι αθωος κλεφτοκοτας μπροστα της,σε βρισκω θαραλλέο,καλή τύχη και ολα να πάνε καλά?
Ειμαι ...
μανα και ανηψιος(γιατρος) κανανε τις δυο δοσεις της pfizer και ειναι μια χαρα.
 

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Μηνύματα
679
Κριτικές
19
Like
2.442
Πόντοι
4.577
Μια ντουζίνα χώρες -ανάμεσά τους η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία- ανέστειλαν για προληπτικούς λόγους τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid-19 μετά την αναφορά «πιθανών» παρενεργειών, αν και σε αυτό το στάδιο δεν έχει αποδειχθεί σύνδεση μεταξύ τους.

Η αγγλοσουηδική φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι «δεν υπάρχει καμία απόδειξη αυξημένου κινδύνου» δημιουργίας θρομβώσεων μετά τη χορήγηση του εμβολίου της, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συστήσει τη συνέχιση των εμβολιασμών μέχρι τη συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής του σήμερα για το θέμα.


Αναστολή της χορήγησης του εμβολίου

Η Δανία ήταν η πρώτη χώρα που ανέστειλε τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στις 11 Μαρτίου «μετά τις αναφορές για περιπτώσεις σοβαρών θρομβώσεων» σε εμβολιασθέντες.

Η Νορβηγία ακολούθησε την ίδια ημέρα. Χθες Δευτέρα το Όσλο ανακοίνωσε τον θάνατο μιας υγειονομικού κάτω των 50 ετών η οποία πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο την Πέμπτη, περίπου μία εβδομάδα αφού της χορηγήθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19, χωρίς να υπάρχει συσχετισμός μεταξύ των δύο προς το παρόν.

Μια άλλη υγειονομικός περίπου 30 ετών είχε πεθάνει στη Νορβηγία την Παρασκευή, δέκα ημέρες αφού της χορηγήθηκε το ίδιο εμβόλιο.

Η Ισλανδία επίσης ανέστειλε τη χρήση του εμβολίου.

Άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε στις 12 Μαρτίου την αναστολή «για προληπτικούς λόγους» της χρήσης του εμβολίου, μία ημέρα αφού τρεις σκανδιναβικές χώρες είχαν λάβει την ίδια απόφαση, ενώ ξεκίνησε έρευνα μετά τον θάνατο μίας γυναίκας που είχε εμβολιαστεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, «δεν έχει εντοπιστεί κανένας συσχετισμός» μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου της γυναίκας αυτής, που ήταν υπέρβαρη και είχε υποβληθεί σε πολλαπλά bypass.

Την Κυριακή η Ιρλανδία και η Ολλανδία ανέστειλαν τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca για προληπτικούς λόγους, μετά την αναφορά εμφάνισης θρομβώσεων σε εμβολιασθέντες στη Δανία και τη Νορβηγία.

Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Λετονία έλαβαν την ίδια απόφαση χθες Δευτέρα.

Το γερμανικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι το Βερολίνο αποφάσισε να αναστείλει τη χορήγηση του εμβολίου αυτού, με τον υπουργό Γενς Σπαν να υπογραμμίζει ότι πρόκειται για ένα «καθαρά προληπτικό μέτρο».

Για τους ίδιους λόγους ανεστάλη η χρήση του AstraZeneca και από τη Γαλλία και την Ιταλία, εν αναμονή των συστάσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Υγείας, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη για το θέμα.

Καθυστερήσεις στην εκστρατεία εμβολιασμού

Η Ταϊλάνδη και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό καθυστέρησαν την έναρξη των εμβολιαστικών τους εκστρατειών κατά του κορωνοϊού με το συγκεκριμένο εμβόλιο, οι οποίες θα ξεκινούσαν την Παρασκευή και χθες Δευτέρα αντίστοιχα.

Σήμερα όμως ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Πραγιούτ Τσαν-ό-τσα έγινε ο πρώτος άνθρωπος στη χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Ασίας που έλαβε το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η Ινδονησία αποφάσισε επίσης χθες να αναστείλει για προληπτικούς λόγους την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της Covid-19 με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η Βενεζουέλα, που χρησιμοποιεί από τον Φεβρουάριο το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V και το κινεζικό Sinopharm κατά της Covid-19, επισήμανε χθες ότι δεν θα δώσει έγκριση στο εμβόλιο της AstraZeneca.

Αναστολή χρήσης μιας πατρίδας

Η Αυστρία είχε ανακοινώσει στις 8 Μαρτίου ότι ανέστειλε τη χρήση μιας παρτίδας εμβολίων της AstraZeneca, της ABV5300, αφού μια νοσηλεύτρια 49 ετών πέθανε έπειτα από «σοβαρά προβλήματα θρομβώσεων» μερικές ημέρες αφού εμβολιάστηκε.

Τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες -Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Λουξεμβούργο- επίσης ανέστειλαν τη χρήση των εμβολίων αυτής της παρτίδας που περιέχει συνολικά ένα εκατομμύριο δόσεις και η οποία εστάλη σε 17 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Ιταλία είχε απαγορεύσει την Πέμπτη για προληπτικούς λόγους τη χρήση μιας άλλης παρτίδας, της ABV2856, καθώς υπήρχαν φόβοι για τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα. Η Ρουμανία επίσης σταμάτησε τη χορήγηση των εμβολίων της παρτίδας αυτής.

Η ιταλική επαρχία Πιεμόντε σταμάτησε την Κυριακή να χρησιμοποιεί το εμβόλιο της AstraZeneca μετά τον θάνατο ενός υγειονομικού, όμως στη συνέχεια επανέλαβε τους εμβολιασμούς, αποκλείοντας ωστόσο για προληπτικούς λόγους την παρτίδα ABV5811.
 

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Μηνύματα
4.337
Like
3.999
Πόντοι
1.706
Κοίτα, τον Παρμενίωνα τον απέσυρε ο Αλέξανδρος σε τιμητική θέση, ως άρχοντα βέβαια, γιατί είχε πλέον φθάσει τα 70. Το Νέστορα τον είχαν ως σύμβουλο και όχι ως μαχητή πρώτης γραμμής, γιαυτό και έμεινε το όνομά του συνώνυμο της σοφίας και όχι της σπάθας. Είναι ανόητο να υποστηρίζεις ότι κουβαλούσε κάποιος 50 κιλά σε μάχη στα 80. Αλλά ότι όντως υπήρχαν γηραιοί ηγέτες δεν αμφισβητείται. Άλλο καβάλα σε άλογο να παρακολουθείς το πεδίο και να δίνεις εντολές και άλλο μάχη εκ του συστάδην όμως.
έτσι.
 

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Μηνύματα
4.337
Like
3.999
Πόντοι
1.706
τελικά τι ισχύει ρε παιδιά με το Άστρα, το πολεμάνε επειδή αθέτησε τη συμφωνία για την ποσότητα στις παραγγελίες ή όντως παρουσίασε θρομβώσεις?
 

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Μηνύματα
1.522
Like
3.827
Πόντοι
456
Κοίτα, τον Παρμενίωνα τον απέσυρε ο Αλέξανδρος σε τιμητική θέση, ως άρχοντα βέβαια, γιατί είχε πλέον φθάσει τα 70. Το Νέστορα τον είχαν ως σύμβουλο και όχι ως μαχητή πρώτης γραμμής, γιαυτό και έμεινε το όνομά του συνώνυμο της σοφίας και όχι της σπάθας. Είναι ανόητο να υποστηρίζεις ότι κουβαλούσε κάποιος 50 κιλά σε μάχη στα 80. Αλλά ότι όντως υπήρχαν γηραιοί ηγέτες δεν αμφισβητείται. Άλλο καβάλα σε άλογο να παρακολουθείς το πεδίο και να δίνεις εντολές και άλλο μάχη εκ του συστάδην όμως.
Δεν ήταν απλά τιμητική θέση ,ήταν θέση τεράστιας σημασίας με έλεγχο μεγαλου μέρους του στρατεύματος, όλων των επικοινωνιών με την Μακεδονία και το βασιλικό θησαυροφυλάκιο με αμύθητα πλούτη.

Τρία χρόνια νωρίτερα είχε λάβει μέρος στην μεγαλύτερη μάχη της αρχαιότητας και μάλιστα ήταν αυτός που τράβηξε όλη την πίεση αν διαβάσεις τι έγινε σου φαίνεται απίστευτο ότι κατάφερε να κρατήσει το μέτωπο.
Μιλάμε για άθλο ,με τον Παρμενίων στην πρώτη γραμμή ετσι.
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
Αλλαγές στα μέτρα για τον κορωνοϊό: Αύριο συνεδριάζει η επιτροπή των επιδημιολόγων για το λόκνταουν
Αναμένεται να επανεξεταστεί ό,τι ισχύει σήμερα - Θα ανακοινωθεί γενικός χρονικός ορίζοντας για την επανέναρξη κάποιων δραστηριοτήτων - Στις 10 το πρωί της Τετάρτης η συνεδρίαση


Για λόγους ιστορικής αλήθειας να αναγνωρίσουμε ότι οι καραγκιόζηδες της επιτροπής και η κυβέρνηση κατά πάσα πιθανότατα δεν θα επανεξέταζαν το παραμικρό εάν δεν είχε ξεσηκωθεί η ευρύτερη αριστερά και αναρχοάπλυτοι και δεν είχαν δημιουργήσει σκόπιμα προϋποθέσεις κοινωνικής αναταραχής (χειραγώγηση ζητήματος κουφοντίνα, καταλήψεις ΑΕΙ, πορείες, αξιοποίηση "τυχαίων" περιστατικών τύπου Νέας Σμύρνης Ι & ΙΙ κτλ)

Όπως πάντα όλοι εμείς "οι νοικοκυραίοι" θα πράταμε όπως ακριβώς έπραξαν οι πατεράδες μας κατά την διάρκεια της 7ετίας - ως φοβισμένα ανθρωπάκια σκυφτοί και σιωπηλοί στον δημόσιο χώρο και λαλίστατοι στις παρέες μας.

Ρισπέκτ λοιπόν στην πολύχρωμη αριστερά και τους αναρχοάπλυτους που απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι το μόνο κομμάτι της κοινωνίας που μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης ευρύτερων εξελίξεων και ως η μόνη γραμμή άμυνας απέναντι στην φράξια κατεστημένων ΜΜΕ και κυβέρνησης ΑΚΟΜΑ και όταν παπαρολογεί ή τραμπουκίζει - διότι αν κανείς περίμενε από εμάς τους νοικοκυραίους να αντιδράσουμε, έστω και για τους λάθος λόγους, στο κυβερνητικό όργιο αναιτιολόγητης αναστολής των ατομικών μας ελευθεριών με πρόσχημα την πανδημία απλά θα έχανε την ώρα του ...

Photograph-of-a-protester-prepared-to-throw-a-Molotov-cocktail-Greece-2012.png
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν ήταν απλά τιμητική θέση ,ήταν θέση τεράστιας σημασίας με έλεγχο μεγαλου μέρους του στρατεύματος, όλων των επικοινωνιών με την Μακεδονία και το βασιλικό θησαυροφυλάκιο με αμύθητα πλούτη.

Τρία χρόνια νωρίτερα είχε λάβει μέρος στην μεγαλύτερη μάχη της αρχαιότητας και μάλιστα ήταν αυτός που τράβηξε όλη την πίεση αν διαβάσεις τι έγινε σου φαίνεται απίστευτο ότι κατάφερε να κρατήσει το μέτωπο.
Μιλάμε για άθλο ,με τον Παρμενίων στην πρώτη γραμμή ετσι.
Αν δεν είναι τιμητική θέση να σου αναθέσει ο βασιλιάς το θησαυροφυλάκιό του, τι είναι; Ασχέτως της μουρμούρας περί του Φιλώτα, που προϋπήρχε.
 

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Μηνύματα
1.522
Like
3.827
Πόντοι
456
Τιμητική θέση συνήθως εννοούμε μια θέση που δεν έχεις ευθύνες , αρμοδιότητες , ισχύ ,απλά σε βάζουν κάπου ως αναγνώριση της προσφοράς σου.
Άλλωστε αν ο Παρμενίων δεν είχε μια τόσο σημαντική θέση ίσως να μην χρειαζόταν να τον δολοφονήσει , σίγουρα μετάνιωσε για την επιλογή του να έχει στις 2 σημαντικότερες θέσεις της εκστρατείας ανθρώπους της ίδιας οικογένειας.
Δεν είχε το skill του πατέρα του σε αυτό το πεδίο δυστυχώς.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Για λόγους ιστορικής αλήθειας να αναγνωρίσουμε ότι οι καραγκιόζηδες της επιτροπής και η κυβέρνηση κατά πάσα πιθανότατα δεν θα επανεξέταζαν το παραμικρό εάν δεν είχε ξεσηκωθεί η ευρύτερη αριστερά και αναρχοάπλυτοι και δεν είχαν δημιουργήσει σκόπιμα προϋποθέσεις κοινωνικής αναταραχής (χειραγώγηση ζητήματος κουφοντίνα, καταλήψεις ΑΕΙ, πορείες, αξιοποίηση "τυχαίων" περιστατικών τύπου Νέας Σμύρνης Ι & ΙΙ κτλ)

Όπως πάντα όλοι εμείς "οι νοικοκυραίοι" θα πράταμε όπως ακριβώς έπραξαν οι πατεράδες μας κατά την διάρκεια της 7ετίας - ως φοβισμένα ανθρωπάκια σκυφτοί και σιωπηλοί στον δημόσιο χώρο και λαλίστατοι στις παρέες μας.

Ρισπέκτ λοιπόν στην πολύχρωμη αριστερά και τους αναρχοάπλυτους που απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι το μόνο κομμάτι της κοινωνίας που μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης ευρύτερων εξελίξεων και ως η μόνη γραμμή άμυνας απέναντι στην φράξια κατεστημένων ΜΜΕ και κυβέρνησης ΑΚΟΜΑ και όταν παπαρολογεί ή τραμπουκίζει - διότι αν κανείς περίμενε από εμάς τους νοικοκυραίους να αντιδράσουμε, έστω και για τους λάθος λόγους, στο κυβερνητικό όργιο αναιτιολόγητης αναστολής των ατομικών μας ελευθεριών με πρόσχημα την πανδημία απλά θα έχανε την ώρα του ...
τυπε σε εχει πειραξει η πολυ κλεισουρα,η πολυχρωμη αριστερα ,αντιφες ,53 τους συριζα και λοιπα Σορεικα πουτανοπαιδα θελουν διπλη και τριπλη καραντινα,ο Κουλης ειναι αρνητης μπροστα τους.
Εξω οι αριστεροι πανε ως τραμπουκοι της κορονομαφιας να τραμπουκισουν τους πολιτες που θελουν χαλαρωση του λοκνταουν.
Καταφερες εναν αθλο των χουλιγκανων να τον χαρισεις στους αριστερους μισελληνες ουτε ο Σκαι τετοιο πραμα,στους χουλιγκανους οφειλουν ενα ευχαριστω οι αδρανεις νοικοκυραιοι , η δε αναμειξη της αριστερας στο σκελος της πλατειας της Ν.Σμυρνης ηταν τυχαια και καθολου προσχεδιασμενη,το μονο που σχεδιασαν και πασχισαν αυτα τα μουνοπανα ηταν το φιασκο της κινητοποιησης για τον χαφιε που και καλα θα αυτοκτονουσε που ηταν ενα προτζεκτ καταδικασμενο να αποτυχει εξ αρχης αφου δεν ειχε την εγκριση της πρεσβειας και απλα εδωσε ποντους εκτιμησης της κοινης γνωμης σε Κουλη και αδιαβαστο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom