Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
stokadoura και prince που εχουμε φτάσει,αυτά που λέτε σε μια συζήτηση λογικών ανθρώπων δεν θα αναφέρονταν καν. Έγραψε ο τύπος με τα ανάλαφρα συνολάκια πέντε παπαριές για γέροντες νίντζα της πρώτης γράμμης και κάθεστε και γράφετε τα αυτονόητα....

Υ.Γ. βλέπω στην προηγούμενη σελίδα νέες ψεκασμένες θεωρίες για το Ισραήλ όπως είχε γράψει πριν λίγο καιρό για την Αγγλία.....
Πες κιαλλα πες κιαλλα
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Λέγοντας για ψεκασμένες θεωρίες είχα γράψει μια πρόσφατα , εκεί στα κανάλια που υποτίθεται οτι κάνουν τέστ συνέχεια , δεν βγήκε ούτε ένας θετικός ; Ακούστηκε τίποτα για κανέναν δημοσιογράφο οτι θα λείψει 15 μέρες επειδη βγήκε θετικός στο τέστ ;

Θα μου πεις ποιά είναι η θεωρία ; Ελα ντε .. μήπως δεν κάνουν καν τέστ ; Τα τέστ που κάνουν είναι ειδικά να μην βγάζουν θετικούς ; :P Δεν ξέρω , επίσης δεν παρακολουθώ και πολύ τηλεόραση , οπότε μπορεί να υπαρχει κάποιος δημοσιογράφος που να έλειψε λόγω κόβιντ και δεν το άκουσα.
έγινε στο πρωινό του αντ1 αυτό, κάποιος ασυμπτωματικός διαγνώστηκε σε τυχαίο τέστ και δεν είχε για εβδομάδα ή παραπάνω σκορδά πρωινάδικο

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Έκανα κίνηση να πληρώσω πρόστιμο λέει ο Άδωνις αλλά η Αρχή Διαφάνειας δεν μου το επιτρέπει γιατί μου λέει ότι ήμουν νόμιμος.:2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Για να δούμε σήμερα πόσα τέστ θα έχουμε απο χτές , τα συνηθισμένα 50 χιλιάδες όπως μια συνηθισμένη Δευτέρα , η παρόμοια με τις Κυριακής λόγω αργίας ; :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
εγώ στον κύκλο μου έχω αθλητή που του άφησε πρόβλημα.
Και κάποιους που την πέρασαν εντατική, κανείς άνω των 50 ετών. Ευτυχώς δεν έχω κανέναν που να απεβίωσε.
Στον δικο μου ...
δυο που πηγανε στο νοσοκομειο σε Ελλαδα -Ουκρανια και ενας που κατεληξε μετα το νοσκομειο στη Μολδαβια.
και οι τρεις κατω των 70 ετων

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Για να δούμε σήμερα πόσα τέστ θα έχουμε απο χτές , τα συνηθισμένα 50 χιλιάδες όπως μια συνηθισμένη Δευτέρα , η παρόμοια με τις Κυριακής λόγω αργίας ; :think:
Διασωληνωμένοι και νεκροί έχουν ανέβει πολύ. Οι ΜΕΘ γέμισαν εντελώς πάλι.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
εγώ στον κύκλο μου έχω αθλητή που του άφησε πρόβλημα.
Και κάποιους που την πέρασαν εντατική, κανείς άνω των 50 ετών. Ευτυχώς δεν έχω κανέναν που να απεβίωσε.
Στον αθλητη που λες τι ακριβως του αφησε?

Πολυ γενικη η λεξη "αφησε"

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Κάτι άκουσα για λίγο την Τσιμτσιλή το πρωί , έλεγε οτι σε κάθε δρομολόγιο λεωφορείου είναι σαν να γίνεται και ένα "κορωνοπάρτι" , αλλά κάποιοι απο το πάνελ διαφώνησαν λέγοντας μεταξύ άλλων οτι στο πάρτι θα φωνάζουν δυνατα ενω στο λεωφορείο όχι ... δεν ξέρω αν είχε δικιο η Σταματίνα η οι άλλοι , το μόνο σίγουρο είναι οτι στο "κορωνοπάρτι" τρως πρόστιμο (αν σε πιάσουν) ενω στο λεωφορείο όχι :P

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Έκανα κίνηση να πληρώσω πρόστιμο λέει ο Άδωνις αλλά η Αρχή Διαφάνειας δεν μου το επιτρέπει γιατί μου λέει ότι ήμουν νόμιμος.:2funny:
Να θες να αγιάσεις και να μη σε αφήνουν :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
λογικα ειχε βαλει στολη τερματοφυλακα τις αποκριες....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σαν σήμερα ο Τσίοδρας έβαζε lockdown για 49 κρούσματα και σήμερα με 2.000 κρούσματα λέει να ανοίξουμε, εμένα πάντως μου ακούγεται λογικό, επιδημιολόγος είναι όχι μαθηματικός.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456

Νικάμε αδέρφια. Τι και αν τα κρούσματα παραμένουν στα ίδια? Τι και αν οι ΜΕΘ είναι γεμάτες? Τι και αν πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες να αυστηροποιήσουμε τα μέτρα? Σήμερα λοιπόν, μη έχοντας αλλάξει απολύτως τίποτα, αποφασίσαμε σιγά σιγά να αρχίσουμε να ανοίγουμε...γελάει ο κόσμος πραγματικά. Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τους παίρνουμε σοβαρά και στην Ξάνθη βγήκαν για τα καρναβάλια :jerking:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Σαν σήμερα ο Τσίοδρας έβαζε lockdown για 49 κρούσματα και σήμερα με 2.000 κρούσματα λέει να ανοίξουμε, εμένα πάντως μου ακούγεται λογικό, επιδημιολόγος είναι όχι μαθηματικός.
Άκουσα πως ο Τσιόδρας δεν θέλει να επιστέψει στην ενημέρωση , ίσως να εμφανιστεί το καλοκαίρι και να πει οτι μας έσωσε όπως το προηγούμενο καλοκαίρι , το προηγούμενο καλοκαίρι μας έσωσε το λοκντάουν , αυτό το καλοκαίρι φαντάζομαι θα μας σώσουν τα εμβόλια ... η φυσική ανοσία και η εποχικότητα μπορεί να είναι αυτό που λέμε οι αφανείς ήρωες :P

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Για λόγους ιστορικής αλήθειας να αναγνωρίσουμε ότι οι καραγκιόζηδες της επιτροπής και η κυβέρνηση κατά πάσα πιθανότατα δεν θα επανεξέταζαν το παραμικρό εάν δεν είχε ξεσηκωθεί η ευρύτερη αριστερά και αναρχοάπλυτοι και δεν είχαν δημιουργήσει σκόπιμα προϋποθέσεις κοινωνικής αναταραχής (χειραγώγηση ζητήματος κουφοντίνα, καταλήψεις ΑΕΙ, πορείες, αξιοποίηση "τυχαίων" περιστατικών τύπου Νέας Σμύρνης Ι & ΙΙ κτλ)

Όπως πάντα όλοι εμείς "οι νοικοκυραίοι" θα πράταμε όπως ακριβώς έπραξαν οι πατεράδες μας κατά την διάρκεια της 7ετίας - ως φοβισμένα ανθρωπάκια σκυφτοί και σιωπηλοί στον δημόσιο χώρο και λαλίστατοι στις παρέες μας.

Ρισπέκτ λοιπόν στην πολύχρωμη αριστερά και τους αναρχοάπλυτους που απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι το μόνο κομμάτι της κοινωνίας που μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης ευρύτερων εξελίξεων και ως η μόνη γραμμή άμυνας απέναντι στην φράξια κατεστημένων ΜΜΕ και κυβέρνησης ΑΚΟΜΑ και όταν παπαρολογεί ή τραμπουκίζει - διότι αν κανείς περίμενε από εμάς τους νοικοκυραίους να αντιδράσουμε, έστω και για τους λάθος λόγους, στο κυβερνητικό όργιο αναιτιολόγητης αναστολής των ατομικών μας ελευθεριών με πρόσχημα την πανδημία απλά θα έχανε την ώρα του ...

Photograph-of-a-protester-prepared-to-throw-a-Molotov-cocktail-Greece-2012.png
Ναι συμφωνώ μαζί σου φίλε εάν μου πεις πότε ξεσηκωθηκε η αριστερά επί επταετίας; Μην μου πεις όμως για πολυτεχνείο...

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Σημερινή ενημέρωση από το μέτωπο του Κόβιντ. Ξέρω ότι οι ψεκασμένοι θα με θεωρήσουν μισθοφόρο των Φαρμακευτικών Εταιρειών, δεν απευθύνομαι σε αυτούς, ας μην με διαβάσουν αν με θεωρούν ψεύτη. Για τους άλλους λοιπόν. Έκανα το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα το πρωί της10.3. Δεν είχα την παραμικρή ενόχληση. Την άλλη μέρα διάβασα ότι οι Σκανδιναβοί το παγώνουν και ανησύχησα. Οπότε άρχισαν να παίρνω τηλέφωνα σε όλους τους παλιούς συμμαθητές, μια και είμαστε όλοι στην ίδια κλάση, γεννηθέντες εν έτει 1960. Επί συνόλου 15 ερωτηθέντων μόνο η γυναίκα του κουμπάρου μου είχε σοβαρές παρενέργειες, δηλ. Το βράδυ της ίδιας μέρας ανέβασε πυρετό 39,2, την άλλη μέρα 38,2 και την τρίτη έπεσε στο 37,2, σήμερα είναι καλά αλλά νιώθει σα να τη χτύπησε τραίνο. Η εν λόγω γενικά έχει εύθραυστη υγεία, Ιδιοπαθή χοληστερίνη, έχει ξηλώσει μήτρα κλπ. Από όλους τους άλλους, ένας είχε δέκατα την άλλη μέρα, πήρε ένα αναβράζων ντεπόν και μια άλλη πόναγε το χέρι στο οποίο έκανε το εμβόλιο για μια μέρα. Αυτά από το μέτωπο των παρενεργειών οι οποίες συνέβησαν στον κύκλο μου
Μπράβο, ήρωας, σε παραδέχομαι...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
το μονοδοσικο ειναι το τυρι που μαζευει ολα τα ποντικακια αλλα δε βλεπουν τη φακα αφου ολες οι φαρμακευτικες εχουν βεβαρημενο ποινικο μητρωο ομως οταν φτανουμε στην J&J τοτε πια μιλαμε για τον βαρυποινιτη των φαρμακευτικων ,η Astra ειναι αθωος κλεφτοκοτας μπροστα της,σε βρισκω θαραλλέο,καλή τύχη και ολα να πάνε καλά?

τι λες ρε τυπε?εολες οι φαρμακευτικες εχουν βεβαρημενο ποινικο μητρωο????
και απο που προτεινεις να ψωνιζουμε φαρμακα και εμβολια?
απο τους φουρνους βενετη?
απο την γιουρομπανκ?
απο την apple?
απο το cnn?
:confused: :confused: :confused: :confused:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Η Κύπρος πάντως άνοιξε τα μπαρ, καφέ κλπ από σήμερα για κανονικό σερβίρισμα.

Ίσως από τις μοναδικές χώρες που κάπως επανήλθε στα κανονικά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Άκουσα πως ο Τσιόδρας δεν θέλει να επιστέψει στην ενημέρωση , ίσως να εμφανιστεί το καλοκαίρι και να πει οτι μας έσωσε όπως το προηγούμενο καλοκαίρι , το προηγούμενο καλοκαίρι μας έσωσε το λοκντάουν , αυτό το καλοκαίρι φαντάζομαι θα μας σώσουν τα εμβόλια ... η φυσική ανοσία και η εποχικότητα μπορεί να είναι αυτό που λέμε οι αφανείς ήρωες :P
Ποιο λοκνταουν; Αυτο το ανεμελο πενταμηνο; Μονο η εστιαση ειναι σε λοκνταουν και τα μικρομαγαζα. Και ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ που καθομαι και υπακουω τον καθε παπαρα που τον βαλανε να παιξει τον πρωθυπουργο.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Η Κύπρος πάντως άνοιξε τα μπαρ, καφέ κλπ από σήμερα για κανονικό σερβίρισμα.

Ίσως από τις μοναδικές χώρες που κάπως επανήλθε στα κανονικά.
Περίεργο τύπε. Η Κύπρος ανέκαθεν ήταν άβουλη και ακολουθούσε την Ελλάδα σε όλα τα θέματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom