Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Εμβολιο η φαρμακο που δεν εχει δοκιμασθει επαρκως(το FDA ζητα 10 χρονια και διπλες κλινικες μελετες)δεν ειναι ασφαλες.
έκανα για τρίτη φορά την ίδια ερώτηση, και πάλι δεν απάντησες. Άσε λοιπόν αυτά τα θέματα στους ειδικούς, κι ασχολήσου με όσα θέματα γνωρίζεις. Ο Άλεξ ας πούμε μιλάει σε σχέση με ότι Νομικό, δεν εξέφερε γνώμη για το αν οι ερευνητές δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Σκέψεις μπορούμε να έχουμε όλοι, ναι βρέθηκαν γρήγορα τα εμβόλια. Υπήρξε τρομακτική πίεση και έπεσαν λεφτά στην έρευνα που δεν είχαν πέσει ποτέ. Ακόμα η Επιστήμη έχει κάνει τεράστια πρόοδο από το 1960, και θα συνεχίσει να κάνει. Στο κάτω- κάτω, μην εμβολιαστείς άνθρωπέ μου, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ρε σεις ειναι δυνατον....οι γαμημενοι εχουν κλεισει την αγορα,εχουν εγκλωβισει τον κοσμο μεσα και εχουν αμολησει μπραβους με στολες να βαρανε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ....καθημερινα μοιραζουν χαστουκια και ξυλο σε εκατονταδες περιπτωσεις και προστιμα,μιλαμε για ξεκαθαρη αλητεια.....απο τυχη η κοινωνια δεν εχει εκραγει και θα λεγα οχι τοσο τυχη αν τα βαλουμε κατω....αν ο πληθυσμος ηταν μ.ο νεοτερος σημερα θα χαμε εξεγερση,η τυχη (που δεν ειναι τυχη) εχει να κανει πως οι γεροι δεν μπορουν να βγουν στους δρομους και η χωρα ειναι γεματη ηλικιωμενους!
Τα χαστούκια και το ξύλο που τα είδες ρε φίλε; Εκτός από το σκηνικό της Ν. Σμύρνης; Και από πρόστιμα μην μασάς, έχουν κόψει 10 και έχουν χαρίσει άλλα 20. Έχω φίλους αστυνομικούς, όμορφα μιλάω

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βγήκε λέει δημοσκόπηση σήμερα που δείχνει μείωση της αποδοχής των μέτρων από τον κόσμο. Εντωμεταξύ όσο φτάνουμε προς τον Μάϊο οι αντικειμενικές δημοσκοπήσεις του Κούλη θα δείχνουν όλο και μικρότερη αποδοχή των μέτρων ώσπου θα βγει τέλη Απριλίου και θα πει ότι ακολουθεί την πλειοψηφία και αίρει τα μέτρα.:confused:
Εντελως λογικο, εφοσον δεν αποδιδουν τον τελευταιο μηνα τα μετρα, θα επεφτε η αποδοχη τους. Οταν απεδιδαν, ηταν υψηλη η αποδοχη. Μια χαρα τα λενε οι δημοσκοπησεις, αλλο αν μερικοι τις πιστευετε μονο οταν σας συμφερει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε σεις ειναι δυνατον....οι γαμημενοι εχουν κλεισει την αγορα,εχουν εγκλωβισει τον κοσμο μεσα και εχουν αμολησει μπραβους με στολες να βαρανε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ....καθημερινα μοιραζουν χαστουκια και ξυλο σε εκατονταδες περιπτωσεις και προστιμα,μιλαμε για ξεκαθαρη αλητεια.....απο τυχη η κοινωνια δεν εχει εκραγει και θα λεγα οχι τοσο τυχη αν τα βαλουμε κατω....αν ο πληθυσμος ηταν μ.ο νεοτερος σημερα θα χαμε εξεγερση,η τυχη (που δεν ειναι τυχη) εχει να κανει πως οι γεροι δεν μπορουν να βγουν στους δρομους και η χωρα ειναι γεματη ηλικιωμενους!
Πού μοιραζουν χαστουκια "σε εκατονταδες περιπτωσεις" οι αστυνομικοι ρε φιλε? Εισαι σοβαρος?

Τα χαστούκια και το ξύλο που τα είδες ρε φίλε; Εκτός από το σκηνικό της Ν. Σμύρνης; Και από πρόστιμα μην μασάς, έχουν κόψει 10 και έχουν χαρίσει άλλα 20. Έχω φίλους αστυνομικούς, όμορφα μιλάω
Ετσι.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.026
Πόντοι
1.706
Εντελως λογικο, εφοσον δεν αποδιδουν τον τελευταιο μηνα τα μετρα, θα επεφτε η αποδοχη τους. Οταν απεδιδαν, ηταν υψηλη η αποδοχη. Μια χαρα τα λενε οι δημοσκοπησεις, αλλο αν μερικοι τις πιστευετε μονο οταν σας συμφερει.

Πού μοιραζουν χαστουκια "σε εκατονταδες περιπτωσεις" οι αστυνομικοι ρε φιλε? Εισαι σοβαρος?
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι χασοδίκη.
Και δε μου λες, αφού δεν αποδίδουν γιατί τα συνεχίζουν;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ρωτάω λοιπόν. Σήμερα. ΣΗΜΕΡΑ, οι 40ρηδες θεωρούνται ΓΕΡΟΙ, όπως θεωρούνταν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ναι ή όχι; η πούτσα σου δεν έχει καμία σχέση με την απάντηση που ζητάω
Ποτέ δεν θεωρούνταν "γέροι" οι σαρανταρηδες.

Άλλαξαν πολλά σ αυτόν τον αιώνα για τους Έλληνες και γενικά την "δύση".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι χασοδίκη.
Και δε μου λες, αφού δεν αποδίδουν γιατί τα συνεχίζουν;
Δεν θα τα συνεχισουν. Απο την επομενη Δευτερα θα ανοιξουν ολα σταδιακα ανα εβδομαδα

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
ρωτάω λοιπόν. Σήμερα. ΣΗΜΕΡΑ, οι 40ρηδες θεωρούνται ΓΕΡΟΙ, όπως θεωρούνταν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ναι ή όχι; η πούτσα σου δεν έχει καμία σχέση με την απάντηση που ζητάω
Μπερδευεις την θνησιμοτητα με την ηλικια.Ποτε δεν θεωρηθηκε ο 40ρης ηλικιωμενος.Αν θυμαμαι καλα ο Λεωνιδας της Σπαρτης στις Θερμοπυλες ηταν 44 ετων.Ο Αγις βασιλευς της Σπαρτης πεθανε σε εκστρατεια στην πρωτη γραμμη
με πληρη οπλισμο (50 κιλα) 80 ετων.Πλατωνας,Αριστοτελης,Διογενης και πολλοι αλλοι πανω απο 80.Ο Σωκρατης πηρε μερος σε μαχη 65 ετων.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.026
Πόντοι
1.706
Δεν θα τα συνεχισουν. Απο την επομενη Δευτερα θα ανοιξουν ολα σταδιακα ανα εβδομαδα
Τύπε τελικά δεν έχω καταλάβει, Κούλη στηρίζεις από αφέλεια ή από βίτσιο;
Γιατί αυτό που λες είναι το λιγότερο αφελές αν όχι ηλίθιο.
Μην περιμένεις ανοίγματα πριν το Πάσχα, ειδικά τώρα που έπεσε μαζί με την Πρωτομαγιά και είναι 2 σε 1 ευκαιρία για κλείσιμο. Ίσα που θα ανοίξουν τα κομμωτήρια καμια 2-3 εβδομάδες πριν το Πάσχα για να περιποιηθεί ο κόσμος και να αισθανθεί καλύτερα, άντε και τα εποχιακά καταστήματα για τίποτα λαμπάδες και πλαστικά αυγά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.974
Πόντοι
6.256
δερμιτζακης ειπε σημερα οτι το 40% των 80αρηδων δεν πηγε να εμβολιαστει.

κατι σημαινει αυτο,

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
έκανα για τρίτη φορά την ίδια ερώτηση, και πάλι δεν απάντησες. Άσε λοιπόν αυτά τα θέματα στους ειδικούς, κι ασχολήσου με όσα θέματα γνωρίζεις. Ο Άλεξ ας πούμε μιλάει σε σχέση με ότι Νομικό, δεν εξέφερε γνώμη για το αν οι ερευνητές δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Σκέψεις μπορούμε να έχουμε όλοι, ναι βρέθηκαν γρήγορα τα εμβόλια. Υπήρξε τρομακτική πίεση και έπεσαν λεφτά στην έρευνα που δεν είχαν πέσει ποτέ. Ακόμα η Επιστήμη έχει κάνει τεράστια πρόοδο από το 1960, και θα συνεχίσει να κάνει. Στο κάτω- κάτω, μην εμβολιαστείς άνθρωπέ μου, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός
Και εσυ να το κανεις ποιος στο απαγορευει.Δεν μπορεις να μου το επιβαλλεις ομως.Και για να σου φυγει η καυλα εχω τρεις ιατρικες ειδικοτητες μεταξυ των οποιων Γενετικη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
απο τυχη η κοινωνια δεν εχει εκραγει και θα λεγα οχι τοσο τυχη αν τα βαλουμε κατω....αν ο πληθυσμος ηταν μ.ο νεοτερος σημερα θα χαμε εξεγερση,η τυχη (που δεν ειναι τυχη) εχει να κανει πως οι γεροι δεν μπορουν να βγουν στους δρομους και η χωρα ειναι γεματη ηλικιωμενους!

Η νεολαία μόνο αν τις κόψεις το ινσταγκραμ θα εκραγεί.Για κανέναν άλλο λόγο

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μπερδευεις την θνησιμοτητα με την ηλικια.Ποτε δεν θεωρηθηκε ο 40ρης ηλικιωμενος.Αν θυμαμαι καλα ο Λεωνιδας της Σπαρτης στις Θερμοπυλες ηταν 44 ετων.Ο Αγις βασιλευς της Σπαρτης πεθανε σε εκστρατεια στην πρωτη γραμμη
με πληρη οπλισμο (50 κιλα) 80 ετων.Πλατωνας,Αριστοτελης,Διογενης και πολλοι αλλοι πανω απο 80.Ο Σωκρατης πηρε μερος σε μαχη 65 ετων.
Ποιος Σωκράτης και μαλακίες. Ο Παυσανίας, ο στρατηγός του Μεγαλέξανδρου, πήγε στην εκστρατεία καβάλα στο άλογο πάνω από 80.
Στην αρχαία Ελλάδα οι ηλικίες ήταν:

0-25: παιδί
25-50: νέος
50-80: ώριμος
80+: γέρος

Ο Σωκράτης που λες πήρε μέρος σε μάχη στα 65, γιατί μέχρι να γεράσεις έπρεπε να υπερασπίζεσαι την πόλη σου.
Απλά οι γέροι δεν πήγαιναν στους επιθετικούς πολέμους συνήθως μόνο στους αμυντικούς.

Ο μέσος όρος ηλικίας ανέβηκε γιατί παλιά τα παιδιά πεθαίναν στη γέννα.
Γιαυτό όλοι κάνανε καμια 10αρια για να μείνουν τα μισά.
Άπαξ και πέρναγες την κρίσιμη αυτή περίοδο, η ζωή ήταν πάνω κάτω όπως και σήμερα, αν δεν πέθαινες σε κανένα πόλεμο δηλαδή.

Οι άνθρωποι δε ζούνε περισσότερο.
Πάντα τα ίδια χρόνια ζούσαν.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ποιος Σωκράτης και μαλακίες. Ο Παυσανίας, ο στρατηγός του Μεγαλέξανδρου, πήγε στην εκστρατεία καβάλα στο άλογο πάνω από 80.
Στην αρχαία Ελλάδα οι ηλικίες ήταν:

0-25: παιδί
25-50: νέος
50-80: ώριμος
80+: γέρος

Ο μέσος όρος ηλικίας ανέβηκε γιατί παλιά τα παιδιά πεθαίναν στη γέννα.
Γιαυτό όλοι κάνανε καμια 10αρια για να μείνουν τα μισά.
Άπαξ και πέρναγες την κρίσιμη αυτή περίοδο, η ζωή ήταν πάνω κάτω όπως και σήμερα, αν δεν πέθαινες σε κανένα πόλεμο δηλαδή.

Οι άνθρωποι δε ζούνε περισσότερο.
Πάντα τα ίδια χρόνια ζούσαν.
Σωστα.Ο τιτλος του πολιτου στην αρχαια Αθηνα εδιδετο στα 30 χρονια καθως και τα οπλα επισημα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Σωστα.Ο τιτλος του πολιτου στην αρχαια Αθηνα εδιδετο στα 30 χρονια καθως και τα οπλα επισημα.
30 έχεις δίκιο όχι 25 που είπα.
Ξέρανε τότε ότι ο 20ρης είναι παιδάκι.
Δεν έχει την κρίση να λαμβάνει αποφάσεις.
Πολύ σωστά κάνανε.
Κι εγώ βλέπω τον εαυτό μου μετά τα 30 ωρίμασα κι έγινα σοβαρός.
Πιο πριν 3 λαλούν και 2 χορεύουν ήμουνα.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
δερμιτζακης ειπε σημερα οτι το 40% των 80αρηδων δεν πηγε να εμβολιαστει.

κατι σημαινει αυτο,
Θα σου πουν τώρα ότι αυτοί, το 40 %, πεθαίνουν σήμερα στις ΜΕΘ. Έλα ντε που δεν λένε τίποτα όμως στα καθημερινά στατιστικά. Αν συνέβαινε αυτό θα το έλεγαν σίγουρα καθότι βοηθάει στο αφήγημα του εμβολιασμού. Τι συμβαίνει τώρα; Ακόμα δεν έχω καταλάβει...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύπε τελικά δεν έχω καταλάβει, Κούλη στηρίζεις από αφέλεια ή από βίτσιο;
Γιατί αυτό που λες είναι το λιγότερο αφελές αν όχι ηλίθιο.
Μην περιμένεις ανοίγματα πριν το Πάσχα, ειδικά τώρα που έπεσε μαζί με την Πρωτομαγιά και είναι 2 σε 1 ευκαιρία για κλείσιμο. Ίσα που θα ανοίξουν τα κομμωτήρια καμια 2-3 εβδομάδες πριν το Πάσχα για να περιποιηθεί ο κόσμος και να αισθανθεί καλύτερα, άντε και τα εποχιακά καταστήματα για τίποτα λαμπάδες και πλαστικά αυγά.

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση,αλλά για να το λέει ο δικηγόρος,προφανώς θα'χει πληροφόρηση εκ των έσω

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.026
Πόντοι
1.706
Κι εμένα μου κάνει εντύπωση,αλλά για να το λέει ο δικηγόρος,προφανώς θα'χει πληροφόρηση εκ των έσω
Ο δικηγόρος, αν δεν το είπε από αφέλεια, είναι μέρος των αυλικών του λουδοβίκου και άρα το είπε στα πλαίσια του καθησυχαστικής στάσης που ακολουθεί η Κουλοκυβέρνηση εδώ και 1 χρόνο.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Βγήκε λέει δημοσκόπηση σήμερα που δείχνει μείωση της αποδοχής των μέτρων από τον κόσμο. Εντωμεταξύ όσο φτάνουμε προς τον Μάϊο οι αντικειμενικές δημοσκοπήσεις του Κούλη θα δείχνουν όλο και μικρότερη αποδοχή των μέτρων ώσπου θα βγει τέλη Απριλίου και θα πει ότι ακολουθεί την πλειοψηφία και αίρει τα μέτρα.:confused:
ακριβως,ηδη βλεπω τα πλανα στο διαγγελμα να λεει τα καταφεραμε και αφουγκραστηκα τις θυσιες σας και πως η αγορα ειναι ο κινητηριος μοχλος και πως στηριζει τους ανθρωπους της προοδου..............ε τα σιχαματα εχουν πλεον γινει τελειως προβλεψιμοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom