Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.798
Like
14.539
Πόντοι
3.656
επειδη εγω ειμαι βιολογος, να σου πω 2-3 λαθακια που εχεις και κανεις λαθος εικασιες.
πρωτον λες τα αντισωματα επιτιθενται και σκοτωνουν και δικα σου κυτταρα που εφτιαξαν την πρωτεινη του ιου.

οχι επιτιθενται στην πρωτεινη του ιου, το οτι σκοτωνουν τα κυτταρα που την εφτιαξαν ειναι δικη σου λαθος εικασια.

δευτερον τα πραϊονς στα δικα μας βιβλια τα μεταφραζαν "μολυσματικες πρωτείνες" ειναι εξαιρετικα σπανια περιπτωση και απο τις χιλιαδες πρωτεινες που τρωμε απο αλλους οργανισμους και που εχουν αλληλοεπιδρασει με χιλιαδες αλλες ουσιες που ειναι στις τροφη μας ουσιστικα μονο η περπτωση των τρελων αγελαδων προεκυψε ως επικινδυνη οποτε οι πιθανοτητες να ξαναγινει καμμια τετοια σποντα ειναι απειροελαχιστες.

τριτον οταν πολυ απλα εχεις εναν ιο που στα 10.000.000 ελληνες εχει ηδη σκοτωσει 5.000 και αν αφεθει ετσι μπορει να σκοτωσει πχ 50.000 τοτε
ναι τα εμβολια που σε 1.000.000 ελληνες μεχρι στιγμης εχουν σκοτωσει ΜΗΔΕΝ και οταν εμβολιαστουν 10.000.000 πιθανον να σκοτωσουν 1 ή 10 ή 100 και ισως μετα απο πολλα χρονια ενω θα σωσουν τους 5-50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ του κορονοιου ειναι 1.000 φορες καλυτερο λοιπον να εμβολιαστεις απο το να μην εμβολιαστεις.
όπως αποδείχτηκε ΚΑΙ ΠΑΛΙ, άνθρωποι χωρίς κάποια Επιστημονική Υποδομή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι μπορούν να αντιπαρατεθούν σε Επιστήμονες για ένα τόσο σοβαρό θέμα
 
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.960
Like
11.198
Πόντοι
2.606
Θα προσπαθησω να σου δοσω μια το δυνατον απλη απαντηση.Εαν η μορφωση σου ειναι τετοια που μπορουμε να παμε πιο βαθεια θα το κανω.Δεν εννοω σχολικη μορφωση,γιατι μπορει να εισαι αστροφυσικος και απο βιολογια μηδεν.
Κατ αρχην δεν ειμαι εναντιον ουτε υπερ των εμβολιων.Ειμαι υπερ των ασφαλων και χρησιμων εμβολιων.ΠΧ.Η ιλαρα στα παιδια εχει θνησιμοτητα περιπου μηδεν.
Αρα ειναι καλυτερα να κανουν ανοσια φυσικα και το εμβολιο να γινει σε εφηβικη ηλικια εαν δεν εχουν αντισωματα.Γιατι?Γιατι το εμβολιο εχει μεγαλυτερη θνησιμοτητα και θνητοτητα απο την φυσικη ασθενεια και απο οτι φαινεται δεν αφηνει μονιμη ανοσια.
Παμε τωρα στο εμβολιο που εκανες.Δεν ειναι εμβολιο αλλα μεθοδος χειραγωγησης του κυτταρου.Δηλαδη σου εβαλαν κατι το οποιο θα δωσει οδηγια στην βιομηχανια του κυτταρου να παραγει εξαρτηματα τα οποια ειναι ξενα και αχρηστα για αυτο,την πρωτεινη ακιδα του ιου.(Spike protein).Μεχρι εδω καλα.
Η πρωτεινη αυτη θα εμφανιστει στο τοιχωμα του κυτταρου ειναι δηλαδη αναγνωρισιμη απο τα αμυντικα κυτταρα τα οποια θα εχουν την οδηγια πλεον να καταστρεφουν οποιο κυτταρο παρουσιαζει την πρωτεινη αυτη στην μεμβρανη του.Οποτε στο μελλον υπαρχει ο κινδυνος οταν συναντησεις λοιμωξη απο κορωνοιο ,επειδη υπαρχει διασταυρουμενη αντισταση μεταξυ τους(δεν το λενε αυτο οι υπαλληλοι των φαρμακευτικων εταιρειων,οι καθηγηταδες)η αντιδραση του αμυντικου σου συστηματος να ειναι υπερβολικα τοξικη εναντιον του οργανισμου σου και να παρουσιασεις αλλεργικο σοκ (καταπληξια στα Ελληνικα)που ειναι θανατηφορα.Πως μπορουμε να το ξερουμε αυτο?Δοκιμαζοντας αυτη την μεθοδο για 5 τουλαχιστον χρονια.
Παμε παρακατω τωρα.Εχει απομονωθει το RNA του ιου?Οχι.Απο μερικα τμηματα πολυ μικρα που υποτιθεται βρηκαν εκαναν ανακατασκευη σε κομπιουερ.Ειναι δηλαδη Simulator.Αρα παιρνοντας τους καλοπιστα δεν ξερουν
ακριβως τι χορηγουν(Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ).
Το RNA εχει την ικανοτητα να κανει ευκολες μεταλλαξεις και ανταλλαγες κομματιων του με αλλα RNA (ετσι γινονται οι μεταλλαξεις των ιων)οποτε υπαρχει ο κινδυνος ανταλλαγης κοματιων του ξενου με το δικο σου,μεταλλαγη που μεταφερεται στον πυρηνα και επηρεαζει την εκφραση του DNA (φαινοτυπο)
που μπορει να ειναι ανωδυνη η επωδυνη(ασθενεια χρονια η θανατηφορα)Σημειωτεον αυτος ο επηρεασμος μεταβιβαζεται στις επομενες γεννεες.Η διαδικασια αυτη λεγεται Επιγενετικη.
Prions (δεν υπαρχει στα Ελληνικα ακριβης ορος) ειναι ανωμαλες κακοκατασκευασμενες πρωτεινες που συμπεριφερονται σαν μολυσματικοι
παραγοντες αυτοπολλαπλασιαζονται και συγκεντρωνονται σε μεγαλλες ποσοτητες κυριως στα νευρικα κυτταρα(τετοια ειναι η νοσος των τρελλων αγελαδων).Η διαδικασια αυτη χρειαζεται εως και 30 χρονια για εκδηλωθει
κλινικα.Θα μου πεις στα αρχιδια μου μετα απο τριαντα χρονια.Δεν ειναι ετσι
γιατι αυτες οι πρωτεινες μεταδιδονται απο τον ενα στον αλλον σαν μικροβια και ανπαραγονται χωρις να τις αντιλαμβανεται το αμυντικο συστημα.Το μεταδιδεις δηλαδη σε ολους τους αλλους.Οποτε εαν υποθεσουμε οτι λενε αληθεια η χορηγηση RNA σε απειρα κυτταρα (εσυ εχεις μερικα τρισεκατομμυρια επι ενα εκατομμυριο δεν λεω παραπανω εμβολιασμενα ατομα,καταλαβαινεις ποσα)
παρουσιαζει τον πραγματικο κινδυνο και οχι μαθηματικο ,λογω των αστοχιων του RNA που ειπαμε παραπανω να παραχθουν λαθος πρωτεινες Prions.Για να το δεις αυτο χρειαζεται τουλαχιστον 10 χρονια πειραματισμου,για να ειναι ανιχνευσιμη η πρωτεινη στο αιμα.
Αυτα που παρεθεσα ειναι μερικα απο αυτα που μπορει καποιος που δεν ξερει
γεννετικη να καταλαβει.Αυτος ειναι και ο λογος που δεν καλουν στα καναλια γιατρους που δεν εχουν σχεση με φαρμακευτικες εταιρειες και τους σβυνουν τους λογαριασμους τους στις διαφορες πλατφορμες επικοινωνιας.
Στους εξυπνακιδες που θα βγουν να πουν τις μαλακιες τους ας μαθουν πρωτα
να γραφουν το ονομα τους σωστα και μετα μιλαμε.
Ο λιλας γραφει για εμβολια rna, dna ,cia,fbi, csi, zzr1000,sbr ,αλλα απο ορθογραφια μας γαμησε τα πρεκια...τι διαλο στο πανεπιστημιο της ζωης δεν εμαθε γραφη,μονο σολο τρομπονι?
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να εχετε κατα νου πως ο εμβολιασμος ειναι προσωπικο θεμα.Οποτε αποφασιζετε εσεις εαν αξιζει τον κοπο.Αυτοι που το προωθουν παιρνουν τεραστια ποσα απο τις φαρμακευτικες εταιρειες.(Αβραμοπουλος-Τσιοδρας με το σκανδαλο των εμβολιων με τον ΣΑΡΣ.Το ξεχασατε κιολας?)Στο Ισραηλ που τοσο διαφημιζεται οι θανατοι
ηταν 450 φορες περισσοτεροι στους εμβολιασθεντες απο οτι στους μη μεταξυ πρωτης και δευτερης δοσης.
450 νεκρους εχει το ισραηλ τις 2 τελευταιες βδομαδες, δηλαδη μας λες οτι πεθανε μονο ΕΝΑΣ ανεμβολιαστος και οι αλλοι 450 ηταν εμβολιασμενοι τις τελευταιες βδομαδες??? μαλλον κατι διαβασες λαθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να εχετε κατα νου πως ο εμβολιασμος ειναι προσωπικο θεμα.Οποτε αποφασιζετε εσεις εαν αξιζει τον κοπο.Αυτοι που το προωθουν παιρνουν τεραστια ποσα απο τις φαρμακευτικες εταιρειες.(Αβραμοπουλος-Τσιοδρας με το σκανδαλο των εμβολιων με τον ΣΑΡΣ.Το ξεχασατε κιολας?)Στο Ισραηλ που τοσο διαφημιζεται οι θανατοι
ηταν 450 φορες περισσοτεροι στους εμβολιασθεντες απο οτι στους μη μεταξυ πρωτης και δευτερης δοσης.
450 νεκρους εχει το ισραηλ τις 2 τελευταιες βδομαδες, δηλαδη μας λες οτι πεθανε μονο ΕΝΑΣ ανεμβολιαστος και οι αλλοι 450 ηταν εμβολιασμενοι τις τελευταιες βδομαδες??? μαλλον κατι διαβασες λαθος
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το αντισωμα θα παει και θα κολλησει πανω στην πρωτεινη και το συμπλεγμα θα καλεσει Τkiller,
μακροφαγα και πολυμορφοπυρηνα για την εξοντωση του κυτταρου η οχι?


Για τα prions μια και μου κανεις τον εξυπνο γιατι εγω διδασκα Βιολογια,
amyotrophic lateral sclerosis,rontotemporal lobar degeneration with ubiquitin-positive inclusions, Alzheimer's disease,Parkinson's Disease,Huntington's disease,amyloidosis κλπ ο καταλογος ειναι αμετρητος.

Για τους νεκρους απο τον Σαρς 2 γιατι οπως ξερεις αλλο ειναι το κοβιντ 2 που ειναι συνδρομο δηλαδη ενας αριθμος συμπτωματων που μπορει να γινει απο πολλες νοσους Ε? ειναι πολυ λιγοι.Οι περισσοτεροι ειναι αλλης αιτιολογιας με θετικο τεστ το οποιο ειναι 85% ψευδες θετικο.

Για την θνησιμοτητα και θνητοτητα των εμβολιων το εμβολιο της γριππης εχει μονο για Γκιγιαν Μπαρρε 4/100.000.Τα υπολοιπα μπορεις και να τα βρεις μονο σου.
Πριν το MMR εμβολιο ο αυθισμος ηταν 1/5000 στην Αμερικη.Μετα το MMR
εχουν φθασει 1/55.
Ψαχτα και μονος σου.
η απαντηση και φυσικα οχι σε τετοιο βαθμο που να δημιουργει προβλημα ετσι πως το παρουσιαζεις , διοτι τοτε πολυ απλα απο τους ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ εμβολιασμενους που ειναι γεματοι αντισωματα τωρα , οι περισσοτεροι θα ειχαν τρομερα προβληματα ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

ο καταλογος που ειναι λες αμετρητος ΑΛΛΑ σε αριθμο νεκρων στον πληθυσμο ειναι μικρος, πολυ μικροτερος πχ απο τους θανατους απο το καπνισμα, απο αμυλοειδωση πχ εγω ξερω ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ενω απο τσιγαρο μπορω να σου αναφερω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ

το εμβολιο της γριππης γινεται κυριως σε ευπαθεις και ηλικιωμενους , εκει η γριπη σκοτωνει 1 στους 1000 ή και παραπανω, δηλαδη τι προτιμας στους 100.000???
100 νεκρους απο την γριπη ή 4 με γκιγιον μπαρέ?????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Μηνύματα
369
Like
161
Πόντοι
1
Απλα ξεχαστε τι εγραψα,ειναι για ανθρωπους νοημονες.
Γιατι και ενας βλακας θα ειχε καταλαβει οτι η πλειονοτητα των διασωληνωμενων
ειναι εμβολιασμενοι απο ευαλωτες ομαδες για αυτο και δεν ανακοινωνουν πλεον
τα ιστορικα τους.Δεν βαριεσαι εσεις θα αρρωστησετε οχι εγω.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
450 νεκρους εχει το ισραηλ τις 2 τελευταιες βδομαδες, δηλαδη μας λες οτι πεθανε μονο ΕΝΑΣ ανεμβολιαστος και οι αλλοι 450 ηταν εμβολιασμενοι τις τελευταιες βδομαδες??? μαλλον κατι διαβασες λαθος
260 θανατους εχει το Ισραηλ τις τελευταιες δυο βδομαδες ...

επισης τις δυο τελευταιες βδομαδες (πιπα κωλο τους ανατολικους δυστυχως) :
Ουγγαρια 1.600
Τσεχια 2.500
Πορτογαλια 430
Ελλαδα 470

ετσι για να εχουμε μια ιδεα απο χωρες με παρομοιο πληθυσμο
 

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.686
Like
1.093
Πόντοι
216

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Μηνύματα
3.636
Like
3.003
Πόντοι
1.706
για να δουμε θα βγαλουν αυτη την πιο λογικη ερευνα που δειχνει 54-45 υπερ κατα λοκνταουν
3_0.jpg

2.jpg



καλα η πληρης παρανοια ειναι οτι οι αριστεροι ειναι κατα του λοκνταουν ενω τα κομματα τους ειναι περισσοτερο λοκνταουν απ οτι ο κουλης,ελλαδισταν μιλάμε,φουλ συγχυση στο κρανιο
Όλο το ζουμί εδώ είναι στο "τίποτα από αυτά" ανάμεσα σε "αριστεροί", "δεξιοί", κλπ. Αυτοί είναι οι λογικοί άνθρωποι, αυτοί είναι η πλειοψηφία, αυτοί είναι οι νηφαλιότεροι από όλους. Όποιος μπαίνει στη διαδικασία να αυτοχαρακτηριστεί αριστερός, δεξιός, κλπ, αυτόματα δείχνει χαμηλότερη νοημοσύνη και η άποψή του είναι λιγότερο αξιόπιστη.
 

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
152
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Όλο το ζουμί εδώ είναι στο "τίποτα από αυτά" ανάμεσα σε "αριστεροί", "δεξιοί", κλπ. Αυτοί είναι οι λογικοί άνθρωποι, αυτοί είναι η πλειοψηφία, αυτοί είναι οι νηφαλιότεροι από όλους. Όποιος μπαίνει στη διαδικασία να αυτοχαρακτηριστεί αριστερός, δεξιός, κλπ, αυτόματα δείχνει χαμηλότερη νοημοσύνη και η άποψή του είναι λιγότερο αξιόπιστη.
Δεν υπάρχουν πια κομματικά στεγανά γιατί βούλιαξαν όλοι τους.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.798
Like
14.539
Πόντοι
3.656

Μια ομοφοβία διακρίνω:confused:
Από πότε μια συγκεκριμένη περιγραφή κάποιου ατόμου, βάσει της φωτογραφίας που ποστάρει ο ίδιος, θεωρείται φοβία; οι φοβίες είναι παθολογίες που έχουν περιγραφεί επιστημονικά. Η λέξη ομοφοβία είναι τεχνητή και δεν σημαίνει τίποτα πραγματικό. Υπάρχει μόνο στα κεφάλια κάποιων ατόμων /ομάδων που έχουν κάποια ατζέντα. Για ποιο λόγο να φοβάται οποιοσδήποτε άνθρωπος ομοφυλόφιλα άτομα;
 
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Μηνύματα
5.282
Κριτικές
8
Like
7.315
Πόντοι
2.636
1ον. Αν είχες κάποια υποδομή, θα την έγραφες. Αμέτρητοι βλαμμένοι πιστεύουν πως γνωρίζουν καλύτερα από Γιατρούς / Βιολόγους / Χημικούς , και αποδεικνύει η Επιστήμη κάθε μέρα την αξία της. Ζούμε διπλάσια χρόνια από τους παπούδες μας, χωρίς κόπο και ασθένειες
2ον. Γιατί ταράχτηκες; αμφιβάλεις ότι αν παίρνεις θηλυκές ορμόνες όντας άντρας θα σφυρίξεις;
Ζούμε διπλάσια χρόνια; Τέτοιες μαλακίες πιστεύετε και οι Κουληδες και κάθε Μέρκελ συζητάνε να μας βάζουν να δουλεύουμε έως τα 72 όπου και θα συνταξιοδοτουμαστε
 

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Μηνύματα
369
Like
161
Πόντοι
1
Να λες την αλήθεια σε μερικούς ανθρώπους είναι το ίδιο σαν να κατευθύνεις της ακτίνες του φωτός στη φωλιά της κουκουβάγιας: το φως θα ενοχλήσει τα μάτια τους και θα βγάζουν τις κραυγές τους.

Δ. Ντιντερό
1ον. Αν είχες κάποια υποδομή, θα την έγραφες. Αμέτρητοι βλαμμένοι πιστεύουν πως γνωρίζουν καλύτερα από Γιατρούς / Βιολόγους / Χημικούς , και αποδεικνύει η Επιστήμη κάθε μέρα την αξία της. Ζούμε διπλάσια χρόνια από τους παπούδες μας, χωρίς κόπο και ασθένειες
2ον. Γιατί ταράχτηκες; αμφιβάλεις ότι αν παίρνεις θηλυκές ορμόνες όντας άντρας θα σφυρίξεις;
Να λες την αλήθεια σε μερικούς ανθρώπους είναι το ίδιο σαν να κατευθύνεις της ακτίνες του φωτός στη φωλιά της κουκουβάγιας: το φως θα ενοχλήσει τα μάτια τους και θα βγάζουν τις κραυγές τους.

Δ. Ντιντερό
 

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Μηνύματα
691
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τελευταία δεν λένε στην ενημέρωση των 1800 τις διάμεσες ηλικίες θανόντων και διασωληνομένων.
Από ότι βρήκα στην σελίδα του ΕΟΔΥ, οι ηλικίες θανόντων - διασωληνομένων δεν διαφέρουν πολύ από αυτές του Νοεμβρίου. Βεβαίως είναι περισσότεροι νοσηλευομενοι νεωτερων ηλικιών στις απλές κλίνες κοβιντ.
Ούτε μας είπαν αν οι 80+ που χαιρέτησαν, αν είχαν εμβολιαστεί ή όχι. Λένε άλλες πηγές δημοσιογραφιας ότι οι μισοί 80+ εμβολιαστηκαν ήδη. Λογικά αυτό θα έπρεπε ήδη να φαίνεται στα καθημερινά στατιστικά και να έχουμε λιγότερους θανάτους αυτές τις μέρες...
Ρε μπρο κώλε
Απάντησε και στο δικό μου ποστ από προχθές. Τι; Δεν ξέρεις;
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.898
Κριτικές
16
Like
14.728
Πόντοι
6.515
Τυπέ Νενα που τα ξέρεις όλα αυτά?

Το ρωσικό η το jonson είναι καλυτερα?
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.336
Κριτικές
1
Like
35.392
Πόντοι
6.256
Πάλι κατουράνε κινεζοιό οι σαλονικείς

Κατουράτε ρε στον κήπο στις γλάστρες και σε μπουκάλια,
Θα σας ξαναγαμησει ο χαρντ
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.471
Πόντοι
8.006
Ρε εχετε τρελλαθει τελείως?
Δεν καταλαβαίνετε τίποτα, δεν βλέπετε ότι μονο η νδ μας έμεινε?

Σε τοσο κρισιμες στιγμές εμεις θα χουμε ακυβερνησία?

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ
Συγνωμη, τι επαθες;
Κοιταζα δυο και τρεις φορες το προφιλ σου να δω αν βλεπω καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπέ Νενα που τα ξέρεις όλα αυτά?

Το ρωσικό η το jonson είναι καλυτερα?
Ειναι γιατρος ρε τύπε, γνωστο αυτο
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.471
Πόντοι
8.006
Όλο το ζουμί εδώ είναι στο "τίποτα από αυτά" ανάμεσα σε "αριστεροί", "δεξιοί", κλπ. Αυτοί είναι οι λογικοί άνθρωποι, αυτοί είναι η πλειοψηφία, αυτοί είναι οι νηφαλιότεροι από όλους. Όποιος μπαίνει στη διαδικασία να αυτοχαρακτηριστεί αριστερός, δεξιός, κλπ, αυτόματα δείχνει χαμηλότερη νοημοσύνη και η άποψή του είναι λιγότερο αξιόπιστη.
Οι αριστεροι θα σου απαντησουν οτι οι "απολιτίκ" ειναι η αγαπημενη ομαδα ανθρωπων για το καθεστως
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom